2008-08-31
 20:17:20

Måste vara stark.

Skolan tar kol på mig, trots att den knappt har startat. Det ska vara kul att gå gymnasiet, inte som i grundskolan. I grundskolan är man tvungen att gå, men inte gymnasiet. Därför ska det vara roligare. Det är ju frivilligt. Men faktiskt så måste ni hålla med mig, det är inte frivilligt. Vill vi ha en framtid måste vi gå gymnasiet, Vem vill anställa någon som bara gått i grundskolan? På gymnasiet kan man välja fritt vad man vill gå för inriktning. Saken är den att jag har inget jag brinnet för. Därför valde jag sam, precis som många andra. Jag önskar att jag hade en passion, något som jag älskade att göra. Men det finns verkligen ingenting. Helt tomt.. Och saken med sam linjen är att det är verkligen som grundskolan och lite till. Många långa dagar dessutom. Jag har haft mycket frånvaro i skolan, det är för att jag inte har orkat gå alla dagar. Det är för att jag har lite sämre batteri än andra. Jag har blivit van vid att stanna hemma då och då. Därför orkar jag inte lika mycket som andra. Och jag vet inte hur jag ska klara gymnasiet nu. Får gå upp mycket tidigare och komma hem mycket senare. Sitta på långa lektioner som e helt ointressanta. Martin sa till mig nyss, "det är bara 2-3 år. Det är bara att gå dit" Men så är det bara inte. Jag är trött efter skolan och tänk när prov och uppsatserna kommer. Då får man fortsätta plugga när man kommer hem. Folk i min omgivning säger, byt linje, ta ett sabbatsår. Men jag vill inte stå där 2011 och se alla 92or ta stundenten utan mig. Och jag vågar inte byta linje. Och jag vill gå i täby enskilda med martin, det är en trygghet. Jag får gå in i väggen, jag tillåter mig inte få dålig närvaro och dåliga betyg. Jag får slåss med mig själv. Jag måste klara det. Jag kommer säkert bli utbränd, men jag har inget val, känns det som. Så ni som ska välja gymnasiet om ett år, leta verkligen efter något ni vill bli, något ni tycker är kul. Ingen ska behöva känna som jag, att man är tvungen fast man inte orkar.
2008-08-31
 17:05:32

Din personliga coach

Hej. Har rensat jätte mycket i mitt rum. Lådor skåp kläder och städat annat. Visst känns det skönt när man 'är klar. Allt blir liksom lättare att göra. Så jag har sökt runt massa på möbler jag vill ha till mitt rum men jag har inte hittat nått speciellt än. Ska ha någonstans jag kan ha min laptop och ta bort min tv för den använder jag aldrig. Men jag vill inte ha nått stort skrivbord.. Aja, får fundera vidare. Jag har iallafall legat i min säng nästan hela dagen och läst en bok jag fick av pappa. Självkänsla Nu! Av Mia Törnblom. Jag hatar ju att läsa böcker, men när jag väl börjat kan jag inte sluta. Och det är ju rätt mysigt. men den här boken är ju inte som andra böcker. Den handlar ju om såklart hur man ska få bättre självkänsla. (Jag ser en person som passar så bra in på texten men det tänker jag inte skriva mer om nu..) Jag skulle vilja skriva i bloggen vad jag tycker om saken när jag läser boken men det orkar jag inte när datorn e här nere. Så när jag kommer få min laptop (som kommer nästa vecka) kommer jag säkert skriva mer om det. Typ om avensjuka, platikoperationer, tävla med andra och annat. Resten av dagen kommer jag säkert fortsätta läsa &plugga matte. Suck.. har en paus nu och ska nog fixa lite med bloggdesignen och snart äta. Puss

2008-08-30
 16:28:23

Happy birthday!

Hej. Igår fyllde jag alltså år.. Klockan sex på morgonen väckte martin mig för han skulle tidigt till skolan. Så sjöng han för mig och gav mig ett kort  (med en sån nalle på som det är på bilden, jag har en sån nalle som jag fått av honom förut) där det stod att jag skulle få något som jag skulel få senare. Men sen berättade han att det var en glaskub som vi skulle fotas i 3d och sen så hamnar det i glaskuben som de gör med laser. Jätte coolt. Sen klockan typ sju så kom familjen och sjöng. Pappa vet att jag hatar att läsa böcker men han ville att jag ska göra det så han gav mig två böcker.. Ena handlar om självkänsla, för att jag har så dålig självkänsla. Och den andra har personen bakom satc gjort. Sen gick jag presentkort på kicks. Och i födelsedags kortet stod det att de betalar halva min dator. Sen fick jag pengar av farmor och farfar. Och så fick jag saker till mitt rum. i skolan så sa många grattis och på tvn stod det att de gratulerade mig, de gör dem ju med alla som fyller år, men tyckte det var kul. vi hade först geografi.. as bajs tråkigt. sen hittade malin och jag inte till matten haha. Så vi kom lite försent men han bara tjatade om miniräknaren de tycker vi ska köpa. sen skulle skolan gå till täby park hotel och se en film från vägvärket "dont drink and drive" Var en bra film som sätter spår så att man förstår liksom hur illa det kan gå med alkohol och köra bil. Man blev jätte rörd av den filmen.. Så efter så gick alla till klassrummen och pratade om det. Jag kom på att jag itne skulel sagt till läraren att jag fyllde år för självklart sjöng de för mig. Hatar det.. :P Sen möttes martin och jag och åkte till mig. Då åt vi fläskfile och ni vet sånan dära potatisskruvar i ugnen (?). Sen så kom mormor per och sussi, som vanligt. Jag fick pengar och presentkort. Så åt vi cheesecake och jordgubbstårta. Sen åkte dem hem och vi såg The girl in the park och Meet the spartans. The girl in the park var jätte bra. Och Meet the spartans var skit rolig :) Så så var min födelsedag.

Idag så gjorde vi de vanliga lördagsrutinerna. Åkte och handlade. haha när mamma skulle backa ut bilen så körde hon på ett däck som låg breve bilen så det höll upp bilen lite så vi fick putta och knuffa bilen. Jätte roligt. Så vi köpte godis och handlade mat. Tyvärr skulle martin hem idag för att han ska jobba imorgon :/ Han åkte typ tre. Snart ska vi äta tacos..
2008-08-29
 18:11:37

min dag

IDAG FYLLER JAG ÅR :)
2008-08-28
 15:31:34

Human tetris

Hål i Väggen

Hej. Igår bloggade jag inte för att jag var borta hela dagen. Först var jag i skolan. Hade idrott som vi nte haft tidigare. Jag och malin hade det väldigt svårt.. För våran idrottslärare blundar typ 10 sekunder varje gång han blundar så man börjar typ asgarva.. haha.. Stakare.. Sen så hade vi matte och historia och nått annat. efter skolan satt jag och väntade på martin i en timma för vi skulle åka med mamma. Så hon hämtade oss och vi åkte och skulle se human tetris, fast "hål i väggen" Ja vi kom dit och så fick vi sitta längst ner somvar väldigt jobbigt för man såg inte så bra och det var varmt. Men kul var det. Så spelades det avsnittet in och sen fick vi gå ut i en timma och sen kommat tillbaka och se ett nytt. Då satt vi längst upp. Inspelningen hade inte börjat men så kom en kille ut, som blev filmad. Han spelade typ japan och pratat japanska/engelska/svenska.. Johan sa att det var stor i japan som spelade in. Så börjar mammas mobil ringa.. Så filmade dem oss.. Jag blev skit irreterad och typ tog ner hennes mobil och sa åt henne. Fan om de tar med det.. Fyfan va pinsamt.. Men sen gick dem och så började andra avsnittet. Vi kommer synas jätte mycket i det... Och jag hade inte gjort mig i ordning alls för jag har tröttnat på att göra det inför inspelningar haha..

Imorse så hade jag jätte ont i magen men beslutade mig för att åka till skolan ändå med martin. MEn det blev inte bättre bara jobbigare så jag fick åka hem igen. Hemma så låg jag och prata med pappa.. Fick en så¨n där deppstund som jag får ibland.. Men det går över! Sånt kan väl alla ha. Sen gick jag ut med hundarna och när jag kom tillbaka så åt jag och annat. Sen la jag mig och tittade på tvn men somnade och sov i flera timmar, vilket  inte är så bra, då kanske jag inte kan sova ikväll. Fast det brukar man inte kunna inför sin födelsedag. För japp, jag fyller år imorgon. Sista dagen som 15 år idag! Så gratta mig imorgon :)
2008-08-26
 22:04:29

Handlade

Det blev bättre när maritn och jag bestämde oss för att åka till täby c. Handlade underkläder för jag hade glömt att ta med det och sen köpte jag ett par jeans på zara för jag har bara 2 par.. Så då blev jag glad. Men det är fortfarande inte bra alls när jag tänker på gymnasiet..
2008-08-26
 16:55:14

Orkar inte

Hej,.. Idag har skoldagen varit ganska tråkig! Tre lektioner.. Känns jätte jobbigt nu med klassen för att johanna kanske byter skola och malin klass och det känns inte som jag skulle kunna var kompis med nån annan, inte deras fel, de är jätte snälla men så e det bara. Vet inte vad jag ska göra.. Redan sjukt skoltrött. Efter skolan så gick jag till täby i en timma sen kom martin och vi åt en cheeseburgare för vi va så himla hungriga.. Åt inte i skolan för har inte betalat och jag hatar korvstroganoff. Sen så åkte vi till martin. Ska sova här idag.. Jätte ledsen idag.. Skolan tar redan kol på mig utan att ens vi typ gör något.. Saknar våran gamla klass. Får fundera på en bra lösning eller ge det en tid.
2008-08-25
 18:59:19

Våran låt älskling <3

Hittade en låt idag, som jag hade glömt faktiskt. Martin och min låt.. Minnen till den..

2008-08-25
 16:57:52

Laserdome

Hej. Jag är helt slut.. Imorse så åkte jag med bussen typ halv 11. Sen var både malin och johanna i berga. Så vi åkte gemensamt till stockholm östra. Och på tåget satt en klasskompis. Sen möttes alla upp och så av nv klassen med också, skit mysko lärare som kom framt ill oss tre och ba hej va heter ni nu ska jag presentera er för min klass och blabla.. haha! Sen så gick vi till laserdome och där så fick vi instuktioner och delades in i tre lag. På resultaten så kom jag tvåa i mitt lag. Och totalt 8/33. stolt :) Jag sprang mest bara runt och sköt haha. Sen gick vi till donken och vi bjöds på meny. Haha kul när de hämta mat åt en hel klass.. Sen dissade vi klassen, haha. Närå... Sen kom madde och emma. De skulle till stan så jag följde med. Vi gick runt ett tag och de kollade åp massor men jag hade inga pengar.. De är iallafall jätte kul att man träffat nåra mer i skolan nu. Så är det bara att plugga på lektionerna så kan man umgås med andra från andra klasser på rasterna. Sen åkte jag hem med johanna för jag var så trött. Nu är jag ännu tröttare och har ont i huvudet. Var så kvavt och jobbigt att stå på bussen och trött efter dagen idag. Men det har varit roligt! Imorgon börjar en riktig skoldag..
2008-08-24
 22:03:28

Historien om Liz Murray

Har rekommenderat många filmer men den här e verkligen värd att rekommendera. Jag sa ju att jag tröttnat lite på americanska komedier.. Fast igentligen har jag alltid gillat verklighets baserade filmer som den här...

Amerikanskt drama från 2003. Liz Murray tas om hand av sina kärleksfulla men drogberoende föräldrar. Efter en tragisk olycka blir hon hemlös och tvingas för första gången ta hand om sig själv.
2008-08-24
 20:35:29

Design

Hej. Kollar på film , men nu är det paus. Som ni ser så har jag ändrat bloggen lite. Testar att ha en fast bakgrund. Det kommer inte alltid vara samma bilder, och kanske ändrar designen ibland.. Så det är bara en test :)
2008-08-24
 18:07:52

100års kalas på östermalm

Hej. Jag åkte med ändå till ferry eller vad han heter.. Jag tänkte inte på att ha fin kläder. Så kommer jag där till östermalm med en tshirt och jeans.. Alla var typ uppfixat rikt folk. Lite pinsamt. Men jag fick träffa en syssling, felix. Synd att två andra sysslingar hann gå. Fick träffa pappas kusiner och så också, det är ju trevligt.  VI var väl där i en timma och sen åkte vi för det var så trångt med mycket folk. Sen fick jag en cheeseburgare på mcdonalds eftersom jag var så hungrig.. På vägen hem sov jag.. Gud va skönt det är att sova i bilen, håller ni inte med? Sen så handlade mamma och pappa men jag sov bara.. Haha. Så nu kom vi hem. Ska hjälpa till med maten sen ska vi se film och sen vet jag inte. Martin åkte hem tidigt idag :( KOnstigt att vi kommer  ses i samma skola nästa gång vi ses.. På tisdag alltså. Men det ska bli kul :)
2008-08-24
 13:16:43

Lyckad kväll

Hejhej. Igår va det jätte kul och trevligt. Kom när Jessica Johanna Jenny och Linn höll på med pajer och duka osv. Sen kom agnes och frida. Linnea hade inte tänkt att komma men vi ringde henne eftersom hon satt liksom 50 m där ifrån. Så vi åt kräftor paj ost och kex. Jätte trevligt. sen frammåt elva tänkte alla åka till nån. Jag kunde inte eftersom att martin var hemma hos mig och han orkade inte. Men kvällen va ändå jätte bra. Idag är det ju hundra års kalas. Men jag vet inte om jag vill åka med. Det är ju öppet hus med mycket folk och så. Vi får se. Håller på att kolla på datorer hela tiden för att jag ska ju antagligen köpa en.. Vet inte vilken jag ska ta.. hmm..
2008-08-23
 12:03:09

Kräftskiva ikväll

        

Hej. Igår så åt vi kräftor på kvällen och såg Ps. I love you. Jätte söt film :) Se den! Sen kollade vi på the eye. Trodde den var värsta pshykofilmen men den var faktiskt riktigt bra. Men hoppade till ordentligt två gånger haha. Men det e bara roligt.. Visst vill man bli skrämd men ändå inte?  Sen gick vi och la oss. Idag ska martin kanske åka hem och va med sin mamma. Eller så stannar han kvar, vet inte än. Men jag ska iallafall till johanna ikväll på kräftskiva :) Ser fram emot det. Saknar alla så mycket!
2008-08-22
 16:45:29

Dagen idag

Hejhej. Idag så skulle jag ta bussen till å-berga men ingen matchade så mamma skjusade mig. Precis när jag kom fram till ersättningsbussen så åkte den. så jag fick vänta på den som kom efter, ingen fara bara att jag kom nån minut försent. Första lektionen var okej. Bara att läraren drog så himla tråkiga skämt. Men alla skrattade.. Vi hade alltså naturvetenskap, ska börja med universum. Sen så hade vi matte direkt efter. Jätte snäll lärare. Man kan få läsa matte B i ettan parallelt med A kursen. Så slipper man det i 2an. Ska välja det. Men om jag inte orkar så e det bara att hoppa av. Men jag tycker att det är värt att satsa på. Sen så va det lunch, gud va besviken jag blev. Pannkakorna va skit äckliga och vattnet av ljummet och fanns ingen sylt.. Sen hade vi sam med våran klassföreståndare. Gud va bra hon är. Vilken tur jag haft med mentorer! Vi gick igenom vad vi ska göra på samhällskunskapen och lite annat. På måndag ska vi spela laserdome. Vi får pengar över så vi ska äta nånstans efter :) Jätte roligt... Efter det så mtte jag martin vid bussen och vi åkte till f&s och åkte hem med mamma. Nu är pappa hemma också :) han har gipsat hela foten.

Igår kväll låg jag och tänkte på hur bra jag har det ! En familj som jag älskar jätte mycket. Martin som är mitt allt. Kom in på en jätte bra skola. Jag har ingen jätte bästis som man delar allt med och är med men jag har mina vänner som står mig tillräckligt nära. Som betyder mycket för mig ändå om vi inte är så ofta. Sen är jag nöjd och glad för vi är inte så rika i min familj men ändå äter vi jämt god mat och hyr filmer och massa annat mysigt. Ja jag har ett bra liv helt enkelt utan att igentligen tänka på det.

2008-08-21
 21:58:22

Martins blogg

Gå gärna in på martins foto-blogg :)
2008-08-21
 20:54:16

Pappa och jobb

Pappa ringde nyss, han ligger på danderyd och har opererats, imorgon kommer han hem :)  Han ska vara sjukskriven i hela 8 veckor men kommer säkert jobba innan det, han har ju inte nått så ansträngade jobb för foten på sitt jobb..

Imorse ringde johannes, han sa att jag inte fick jobbet, de hade diskuterat jätte länge och så men valde en som var äldre. Men eftersom jag var så duktig med filippa och trevlig så kommer jag säkert få jobba några gånger om andra tjejen inte kan, och om hon slutar så är jag liksom första reserv. Glad att jag åtminstonde blev det, det var ju många som var där på intervju.. Men ärligt, jag kommer inte toksöka efter jobb. Jag är bara 16 och har skola och så. Visst jag vill jätte gärna jobba, men det är svårt i min unga ålder att få ett jobb. En äldre har mer erfarenhet och så. Så jag kommer fortsätta leta jobb såklart, men inte så stenhårt. Jag får vara lite fattigare bara :)
2008-08-21
 16:55:38

Det gick bra :)

Helllooooo. Japp, nu går jag offeciellt i gymnasiumet. Det gick jätte bra. Vi samlades på gräsmattan sen ropade dem upp oss var och en till sina klasser. Hamnade med johanna och malin! Klassen är jätte bra. Bara 5 killar. Liten klass, bara 20 st , det är skönt.. Aja, tillbaka till vad som hände haha.. Vi gick in i ett klassrum och satte oss. Alla var helt knäpptysta, pinsamt haha.. Sen så pratade våran klassföreståndare Åse, jätte snäll. Om allt möjligt om skolan henne och så. Sen så skulle vi leka... Vi delades upp i två lag. Sen skulle vi få en kvart på oss att lära känna varandra om allt möjligt. Sen så samlades alla igen och så skickade man ut en och en från varsitt lag. Så frågade hon en fråga om personerna till deras lag, typ syskon, tidigare skola, favoriträtt. Ja ni förstår. Vi fick alla rätt :) Sen så körde vi en där man skulle ställa sig i ordning enligt bokstaven i sitt förnamn. Utan att prata. Vi förlorade det ;P Sen skulle vi köra en när ett lag satt på stolar i en ring och andra laget stod bakom, så skulle de byta plats med varandra så skulle laget bakom få tag i dem innan de bytte. Det vart lika. På måndag så är det en dag då klassen gör något tillsammans, och vi fick bestämma. Det blev laserdome, om vi har råd. Jätte roligt :) Sen fick vi gå runt i skolan, (hur fan ska jag hitta till klassrummen?!) Sen skulle vi fotas och få sl kort och skåp nummer. Det gick bra. Maritn och markus kom till skolan och sen gick vi, mathias, anna till täby. Där åt vi på donken och sen kollade maritn och jag på mobilerna jag ska välja imellan, jag ska nog ta samsung. Sen åkte vi hit, till martin. Snart ska jag åka hem :/

Föresten så ringde mamma idag, pappa åkte ju till sjukan imorse med sin fot, och den var typ bruten eller nått, så han stannar och blir opererad. Vi tänkte åka dit, men det blir nog försent.. Han ska typ ha skruvar och allt, stackarn.
2008-08-21
 09:31:36

Snart.. är jag stor..

Godmorgon.. Igentligen skulle jag legat och sovit nu, men jag kan itne sova ;( Vaknade hela tiden imorse. Asa jobbigt. Och vet ni, jag har haft lite utotbuktat på övre delen av magen, men när jag vaknade så var det helt platt, det gick till och med lite innåt! Helt sjukt..

Så om en och en halv timma står jag där framför skolan, fan va nervös jag börjar bli nu.. TÄnker bara en sak, inte namnleken, inte namnleken..... Haha men det ska nog gå bra.. Nästa gång jag skriver här så är det ju över. Inte direkt som nån är döende.. Men det är ändå läskigt :( Önska mig lycka till nu. och lycka till ni andra 1or som börjar gymnasiet idag..

2008-08-20
 20:09:04

Martin.. Min andra halva


När jag var liten låg jag och grät i sängen och pappa satt på kanten och tröstade mig. Jag sa till honom: Jag kommer aldrig få en pojkvän... Men idag har jag varit tillsammans med dig, martin i snart 2 år.

Jag älskar dig för att du alltid får mig att skratta när vi bråkar, Jag älskar dig för att du alltid ler så sött och lyfter på ögonbrynen och kollar in i mina ögon så gulligt när du vill ha något, Jag älskar dig för att du alltid torkar bort mina tårar, Jag älskar dig för att du ger mig så mycket som jag knappast kan ta emot, Jag älskar dig för att du alltid lyssnar, Jag älskar dig för att du stannar hos mig, Jag älskar dig för att du ger mig mina lyckliga stunder, Jag älskar dig för att vi kan prata om vad som helst, och skratta åt allt möjligt, Jag älskar dig för att du låter mig vara just den jag är Jag älskar ditt skratt jag älskar ditt leende, jag älskar dina klarblåa ögon, jag älskar din röst, jag älskar när du håller mig i din famn, jag älskar när du vill att vi ska dela tröja, Jag älskar när du säger att du älskar mig. Jag älskar dig för att du är just du....

2008-08-20
 16:33:08

ajj :(

Har nyss stått och stykt lakan i evigheter. Sånt himla slött strykjärn... Så brändre jag mig två gånger.. Jag är inge vidare hemmafru direkt. Snart ska jag fila naglarna och köra ansiktsmask, har fått finnar nu sista dagarna, yeey, lagom tid till skolstart. Men vi höres senare :)

2008-08-20
 14:11:44

Ny dator

Hello.. om 40 min åker martin :( Vi ses inte förens på måndag.. Då går vi på samma skola :) Kan inte förstå att jagbörjar gymnasiumet om 21 timmar.. Sjukt... Nervös men det ser jag samtidigt fram emot. Och då går det fortare tills nästa sommar som kommer bli bäst :) Igår kväll så ringde en tjej som jag skulle till på intervju i helgen och sa att de redan hittat en. Lite tråkigt men det kommer fler chanser. Vill ha jobb för nu ska jag köpa dator och det kommer kosta över 200 i månaden plus min telefon räkning på typ 300-400 så då kommer jag bara ha över 500 av studiebidraget. Men ajg vill så gärna ha en ny dator så det är jag villig att offra. Plus att jag fyller år nästa vecka och då kommer jag önska mig pengar så det ska nog funka.. Nu måste jag gå och pussa på martin :)

2008-08-19
 16:30:56

Drömmar é gott!

Jag håller på att baka drömmar.. Visste itne att de skulle jäsa så mycket så de blir ganska stora.. Haha.. Men fick värsta rycket igen så jag började baka..

Martin har varit uppe på våran vind. För det låter som det droppar därifrån på mitt rum på nätterna. Men det var inge läka men därimot en död fågelunge och mus :(
2008-08-19
 12:39:45

Väldigt trött

helluuu.. Imorse gick jag upp 20 i 8 .. Ganska omväxlande. Men det gick bra. Kändes sjukt konstigt bara.. Sen åkte jag med mamma och martin och de släppte av mig.. Satt och väntade på um i typ 20 min sen fick jag säga till och då fick jag en dum bortförklaring att  de kollade om jag satt där. Tog typ 30 sek att få receptet. Kunde gå mycket tidigare. Suck.. Sen gick jag till F&S och där gymmade martin och mamma jobbade. Skulle gå till centrum och handla skolsaker och kolla på mobil och dator. Men det öppnade inte förens om en timma. Så jag kollade på os och top modell så länge. Sen gick vi till centrum och det blev 10 A4 block och ett rosa almenacka . Kollade på kalendariumet på skolans sida och fyllde i massa i den redan. Sen tog martin och jag bussen hem.

Jag är sjukt trött och i övermorgon ska man vänja sig vid att gå upp innan 7. Kan inte förstå hur jag kommer palla. För tidigare när jag börjat 8.20 har jag gått upp 40 min tidigare för jag är så extremt snabb på morgonen och käkar typ inge frukost (aldrig hungrig). Kommer somna på bussen. Hjälp...
2008-08-18
 15:22:44

Veckans planering

Nu har jag duschat och städat rummet så nu känner jag mig genast piggare och fräschare :)

V.34
Tisdag UM
Torsdag Skolstart
Fredag Tv inspelning
Lördag Jobb intervju
Söndag 100 års kalas

Köpa skolböcker
Skriva önskelista
Få reda på om jag får jobbet

Alltså så börjar skolan denna vecka. Måste köpa massa block pennor och en snygg kalender, ett måste.. Sen måste jag skriva önskelista (vet verkligen inte vad jag önskar mig) Fyller ju år nästa fredag. Sen så är det tv inspelning på fredag.Hål i väggen, Ni har väl inte missat Human Tetris? Det är iallafall samma sak fast i sverige dårå.. 100 års kalaset är pappas farbror perry som fyller år. Det är öppet hus för alla. Sen i slutet på veckan blir det en ny intervju och jag får reda på om jag får det jag senast var på (hoppas hoppas)!! Så denna vecka är det fullt upp :) Känns skönt, så man har nått att göra. Tillbaka till verkligheten alltså på torsdag, hoppas det blir en bra klass.
2008-08-18
 14:08:52

Mobil

Jag ska köpa ny mobil. jag har fått ny mobil typ varje år nu på sistonde.. Men min är ju trasig och jag ivll inte gå runt med en dålig.. Men iallafall så komemr det kosta typ 1500 att köpa loss den trasiga.. Suck.. Men det får jag ta.. Den nya jag ska skaffa är antingen sony ericsson G900 eller Samsung touch wiz

2008-08-18
 12:28:28

Regn

Idag så vaknade jag i hyfsad tid, halv 11. Men ärligt låg jag kvar i typ tre kvart... Men det är iallafall en förbättring. Igår kväll ville jag sova tidigt, men nej. Martin var på prat humör och pratade hela kvällen.. Jag visade inte direkt nått intresse men han bara fortsatte.. För nån timma sen åtke han och tränade och jag gick ut med hundarna. De drog hela tiden och vilel gå hem. Det kanske var för att de visste att de skulle börja regna.. Så halva vägen hem började det alltså ösregna.. Nu sitter jag och käkar nudlar. Jag har jätte baklust men vi har inge mjöl, vad kan man baka då liksom? Föresten så är min pappa helt handikappad nu. Han har stukat foten, den ser ut som en stor degklump och blå. haha.
2008-08-17
 21:59:38

Stannainneochsefilm

Hejhej.. Idag har det varit ett "stanna-inne-och-se-på-film" väder. Så vi har sett wedding daze och nu party till döds. RIktigt bra filmer båda två.. Fast jag har på något sett börjat tröttna på americanska komedier som wedding daze.. Men iallafall, Annars idag så har min faster varit över och så har jag martin och mamma varit ute med hundarna i regnet.. Nästa vecka har jag massa inplanerat.. Nästa vecka börjar riktiga livet igen.. Det suger.






2008-08-17
 13:47:15

Somnade sent ju..

Godmorgon, "för mig iallafall". Ja ni ser ju hur det går för mig att vända på dygnet.. Men vi va vakna till typ halv 5 så det är inte så konstigt att man sover till halv 2 då.. Igår så såg vi 100 tjejer och sen var vi ute och gick på natten flera gånger och sen bäddade vi och la oss.. MEn har inget dåligt samvete, vädret är ju inte på topp. Idag händer typ inget, kul.....
2008-08-16
 19:44:27

Tjockisar som vanligt!

Hellooo.. Idag så åkte johan och martin åkte själva till f&s för vi hade bara två cyklar och, ja jag orkade inte heller. Stannade hemma och gick ut med hundarna och kollade på tennisen, fast bara då och då. Eftersom det inte gick så bra så är det ju inge spännande.. Sen kom dem hem och vi cyklade till mcd, fast johan fick åka skateboard. Först handlade vi godis eftersom de stängde. Efter mcd så handlade vi popcorn och cheeseballs. Nu ska vi ladda ner nån film :) Myyss.. Snart ska vi ut med hundarna.. Orka haha..
2008-08-16
 15:14:16

kan inte få det av tankarna

Gaah. jag kan inte sluta tänka på om jag får jobbet eller inte. Jag vet att många söker men ändå kommer jag bli skitledsen om jag inte får det... Det är ett så himla bra jobb som passar in..
2008-08-16
 12:23:40

Välkomna :)

Kul att jag fått så mycket unika besökare :) välkomna...

Japp, nu vaknar jag sent igen.. Inte bra.. Idag är mamma och pappa på kick-off så johan martin och jag är ensamna hemma. Vi ska till friskis för att det är ju helt tomt där. sen ska vi unna oss mcdonalds, och köpa godis och läsk haha.. Vi ska väl också ladda ner massa filmer.
2008-08-15
 23:05:26

Mardröm

Kom nyss hem ifrån anna, vi såg på turistas och tittade på deras båt :) När vi skulle hem hämtade min bror oss. Linnea också, ville inte att hon skulle åka moped ensam hem. Och jag skulle hellre ha gått! Fyfan så han kör.. Mardröm.. Nu sk jag kolla på film och äta popcorn och dricka läsk med älsk och johan. Puss
2008-08-15
 17:42:55

vill ha det!

Intervjun gick bra. Jobbet var för bra för att vara sant. Vill inte säga mer.. Vill verkligen ha det. Men eftersom det är så bra så söker många, och det är svårt för en sextonåring att få jobb. så är det bara. Vore dö lycklig om jag fick det.. Men håll tummarna för mig!

Senare i dag så ska jag och martin kanske till anna och markus :) Först ska vi äta pappas wook :)
2008-08-15
 13:34:31

Kall dusch

Hej. Tog nyss världens kallaste dusch.. Men det var uppfriskande. Ska snart föna håret sen äta . Sen ska jag åka till en jobbintervju igen. Hoppas det går bra :) Lite nervös. Fast det bästa är bara att vara sig själv :) Ang. blogg designen så får vi se när den blir klar. Vi hörs sen så får ni höra hur det gick.
2008-08-14
 23:52:51

Ändrat header

vet att min blogg ser ut som fan nu, men jag fixar imorgon bitti :)
2008-08-14
 19:11:29

sysslingar

En sak som är jävligt bra med facebook är att man hittar alla människor. På pa och så , så har ju alla olika smeknamn, då vet man ju inte var man hittar dem. Så idag har jag hittat skitmånga sysslingar. Min farmor hade 5 systrar så... Alltså min pappas kusiners barn.. Känns lite konstigt när det frågar: Känner jag dig? Och så svarar man att vi är släkt.. Men jag kanske träffar dem nästa vecka, för då fyller pappas "farbror" 100 år (party party haha) . Och det är ju deras släkting.. Får inte ihop det hela. Men alla är mycket äldre... men det e ju bara kul.. ;P
2008-08-14
 15:29:46

Musik

2008-08-14
 12:28:43

Tillbaka med rutinerna, tack!

Godmorgon.. Ja jag måste vända tillbaka på dygnet... Vad ska hända idag? Har ingen aning. Därför kan det vara lite skönt att få skolan tillbaka. Som blondinbella sa "få tillbaka rutinerna" Det e lite skönare än att bara sitta hela dagarna och inte göra så mycket. Visst det kan vara skönt, men det blir lång tråkigt.. Idag ska jag ringa tre samtal.. Orka.. Haha.. Men vi hörs...
2008-08-13
 14:42:20

Vända på dygnet, jobb och borlänge

Idag vaknade vi sent som alla andra dagar. Jobbigt det ska bli till skolstarten när man är van vid så sena nätter och sena morgonar.. Har fått sett schemat nu, eller ja det finns två scheman men jag tror jag vet vilket jag ska få.. Jätte långa dagar. Men om jag inte pallar kommer jag byta till psykologi i tibble. Men det kommer säkert funka. Annars idag har jag pratat med två st om jobb. Jätte positivt. Känns helt rätt.. Synd bara att dagarna i skolan är så långa, men ska försöka lösa det ändå. Hoppas jag. Kul med fint väder idag, men då får man bara mer ångest över att man inte är i borlänge.. Sitta ute på den stora gröna gräsmattan och äta jordgubbar med grädde som farmor alltid ger oss.. Åka ut och fiska i ån.. Hjälpa till och rensa grusgången... Åka till kupolen... Äh... Hoppas det går att vi åker till kupolen på söndag.. Hoppaaaaas!

2008-08-12
 23:02:45

Stjärnfall

Ni missar väl inte "stjärnregnet" som pågår inatt och två nätter framöver?

2008-08-12
 22:03:46

Jag älskar dig



Min älskling och jag. Besök gärna hans foto-blogg också :) (klicka på bilden)

2008-08-12
 21:34:16

Rummet är klart!

Hej. Det blev inge täby för mig idag. Var skit trött.. Men johans rum är klart. As najs ;) Lägger in bilder senare.. Om jag kommer ihåg det. Annars har jag varit nyss ute med hundarna med familjen. Fan va stressad jag blir av att lovet är slut nu typ... och det är jag väl inte ensam om?
2008-08-12
 13:33:34

Täby idag

Hejhej. Idag sov jag länge. Somna sent igår, såg i hennes skor.. :) Idag har dagen varit än så länge sådär. Vet inte om vi kan åka till borlänge ;(( Suck.. Men kanske på sön-ons. Hoppas! Det är verkligen världens bästa ställe. Speciellt på sommaren. Annars så ska jag till täby idag. Mamma ska till kiropraktorn igen och jag ska köpa tröja och skolsaker.
2008-08-11
 22:27:22

schablon

Schablon med romantisk fransk dikt av VerlaineHejhej. Jag har ritat på min vägg idag. Blir inte lika snyggt som på bilden men någulunda bra hoppas jag på iallafall. Ska bli på martins och min vägg. det är alltså min röda fond vägg där jag har en stor tavla på oss över sängen, brevid ska texten stå. annars har jag fått samtal idag om jobb. Jätte roligt. Tyvärr vet jag inte när jag kan träffas eftersom vi kanske (hoppas) åker till borlänge snart!
2008-08-11
 13:03:44

Målar om..

hejhej. Varför jag inte har bloggat är för att igår så åkte vi och köpte färg och så till johans rum så drog vi ut alla sladdar till internet och blabla. Det blir iallafall skitsnyggt i johans rum. När min storebror ska flytta hemifrån komemr johans rum bli matsal så kanske vi slår ut väggen. Kommer bli skit bra. Men när vet jag inte... Igår kväll fick jag migrän attacker hela tiden så jag orkade inte fortsätta. Sen fick jag gå och lägga mig typ 10 och försökte sova.. Men det gick inte och sen blev jag bättre och gick ner så bäddade vi i vardagsrummet och sov där.. Jag ska måla i mitt rum också. Ja jag gjorde det nyss men jag ska bara måla en text på en vägg alltså :P Typ ett citat motto eller så. Med skrivstil. Fast såklart kommer jag ha en overhead.. Vi hörs..
2008-08-09
 21:04:43

Ping pong kingen

Hello.. Idag har bloggandet sugit, i know. Men jag orkar inte haha.. Jätte trött. Varit ute med hundarna och snart ska vi se ping-pong kingen, verkar vara jätte rolig. Haha.. !
2008-08-09
 17:30:28

Jobb

Hej.. Nu har vi varit och handlat (gooodiiis:) ! snart ska vi äta tacos :D hur mötet gick idag... Bra men eftersom jag inte vet mitt schema än så är det lite krångligt. Det har två andra de också har kontakt med så vi får se nästa vecka vad de beslutar sig för. Och för att det är mitt första jobb så är det ju lite dåligt... Hehe! Men vi kom överens och så , det var iallafall bra. Ere nån som har nått tips vad en 16 årig tjej kan jobba med, om jag inte skulle få det här`?
2008-08-09
 13:24:07

Älskar överraskningar

Hej. Igår gick jag och la min i johans säng eftersom han som i pappas. När jag vaknade runt 12 så sa mamma att det var nån där så var det martin :) Vart överlycklig. Fast han gick och la sig typ på en gång för att han var så trött. Men det gör inget, han är så söt när han sover :) Så jag städade lite.. Och sen har jag inte gjort så mycket mer typ. Idag ska vi åka och handla och sen kanske jag och mina päron hälsa på dem jag kanske ska jobba hos. Hoppas jag inte gör bort mig...
Nu har ju OS börjat och det får man itne missa, så himla kul att kolla på :) eller hur?
2008-08-08
 23:48:55

Såhär små var vi när vi träffades

2008-08-08
 19:44:17

Utkast: Nu har ...

Nu har johan och jag bäddat upp med minst 30 kuddar och 4 täcken och är redo att kolla på film :D Men jag saknar martin

2008-08-08
 19:34:34

200 bilder

Sorterar bilderna från spanien , det är sjukt många. Blev en mapp ifrån då martin fotar mig och johan med body board med 200 bilder... Lite onödigt haha..

2008-08-08
 18:28:55

Popcorn, cheeseballs, cola, sprite, love guru, super hero movie

Hej. Johan och jag fick mcdonalds men dem jävlarna glömemr ju alltid nått på drive in så adde fick hämta våra garlic såser. Johan och jag har sett os och jag fick klargjort att jag skulle ta livet av mig om jag var där och såg det. Tar ju sån tid när de går in och allt. Ikväll ska johan och jag se love guru och super hero movie eller va dem heter. Så här demonsterar jag våran tjockis kväll!


2008-08-08
 14:35:28

OS i peking


Hej. Jag sitter och kollar på invigningen av OS. Hur coolt som helst ju. Idag ska jag & Johan vara ensamna hemma och då ska vi kolla på massor av filmer och nu håller vi på att övertyga mamam om att köpa hem mcdonalds till oss hahah. Jätte ledsen att martin inte är med idag men han har lovat markus att hjälpa honom renovera hans rum. Så johan och jag får ha JÄTTE roligt utan honom. haha..
2008-08-08
 12:36:15

Regn

Vaknade för en halvtimma sen. Lite sent men vad gör det när vädret suger? Ska ju bli 50 mm regn idag eller hur det var. Men jag tycker det är mysigt med regn och åska. Förutom nu när man ska gå ut med hundarna. Orkar inte.. Men jag måste.. Så nu ska jag det.. Vi hörs senare.. (okej, det regnar inte nu. Men endå, det är kallt..)
2008-08-07
 18:48:55

Min scenskräck

Jag vet att jag skrivit många inlägg idag, men skitsamma. Min blogg - Jag bestämmer :)
Jag kom och tänka på min extrema scenskräck. Jag vet inte vad jag är rädd för. Scenskräck brukar bero på att dåligt minnen väckts till liv.. Eller att man är rädd att göra bort sig eller så..  Och jag har gjort bort mig några gånger. Men ajg har försökt med alla tekniker, andas djupt. Tänkt, "Skitsamma om jag är röd och darrar, vad gör det?" Bara jag tänker lite "jag ska gå upp och prata framför dessa personer" börjar mitt hjärta banka hårt, fast jag tycker att det inte spelar någon roll. Alla som har gått i min klass vet om det. Jag får alltid förklara för läraren så jag inte behöver. Men ibland när jag måste.. Fyfan.. Jag tänkte på det här nu, för att snart börjar gymnasiet och då kommer man behöva prata inför personer som man inte ens känner.. Jag vill verkligen komma över det, men det är långt dit...
2008-08-07
 17:46:33

Fullt upp eller inget

Varför börjar jag jämt med fler saker samtidigt.. Jag började photoshoppa en bild, klicka på mer-trafik. Läsa bloggar. Ändra min pa, lyssna på musik, kolla min mejl om svar har kommit.. Ena stunden har jag inget att göra och andra massor..

Bilden: Martin och jag i spanien.. Mar menor
2008-08-07
 16:55:38

Lillebror kommer bli arg nu...


Här har vi persika ungen själv!
2008-08-07
 16:34:24

Our song

2008-08-07
 15:44:33

Jag är lite efter...

Har ni tänkt på att man inte behöver skriva in koder längre när man skriver en kommentar? Det har ni säkert vetat länge, men jag hade glömt det... Mycket skönare nu :)

2008-08-07
 15:36:45

Persika och film..

Hej. Idag vakna jag tidigt. Mamma skulle åka iväg till jobbet så martin passade på att åka med henne eftersom han skulle vara med kompisar idag och fixa med Markus rum. Jag försökte sova vidare men det gick inte så jag gick upp och började fixa med bloggen. Jag är inte klar men det går inte riktigt som jag vill :( Annars har jag inte gjort så mycket. Haha, jo. Johan sa att vi skulle kasta en persika till varandra. Så kasta han den till mig, så kasta jag skit hårt tillbaka så vände han sig om och fick den i nacken jätte hårt :P Så kasta han tillbaka när jag inte var beredd och jag fick den rakt i pannan.. Så hela gick sönder. HAHA.
Sen kollade vi på Bring It On 2 =)
2008-08-07
 11:23:40

Gratis smink


Precis som jag tipsade om gratisbio tipsar jag nu om GratisMakeUp. Samma sak som med Gratisbio ska man samla in poäng och sen växlar man in det till presentkort på kicks. Hur lätt som helst :)
2008-08-06
 22:02:23

Glad

hejhej. Idag har dagen gått ganska fort. Sorligt. Det är ju bara 2 veckor kvar tills skolan börjar. Men det ska bli spännande med ny skola och kanske nya kompisar. Vi har varit ute med hundarna också. Gällade paniket för jobb verkar lösa sig eftersom jag fått nytt erbjudande som verkar mer lockande. Kul isåfall :) Men vill inte skriva ut om det förens det är klart!
2008-08-06
 20:45:06

Ny design.

Woala! Ny design och allt.: haha.. Tycks? Jävligt nöjd iallafall :) Inte helt klar än :)

Gamla!

och nya :)
2008-08-06
 18:47:22

Martinbb.blogg.se


Martin  har startat en ny blogg, och där bara med hans bilder =) vi har hållt på med den nån timma idag och ändrat design och så. Så nu är det min tur att ändra min :) Fast bara headern typ (:
Bilden: Tryck så kommer ni in på bloggen.
2008-08-06
 14:36:40

Fast ibland lite irreterande..

Det smickrar mig att du ofta gör som jag gör, det betyder ju bara att du gillar det jag gjort :)
2008-08-06
 12:20:20

Beslutsångest

Hej. Jag är på lite bättre humör. Men är trött :( Dessutom har jag beslut ångest över ett jobb jag kanske ska få. Kommer jag verkligen orka och kommer jag hinna med skolan samtidigt? Usch.. Kul att tjäna pengar liksom.. Kanske kan testa på och om det inte håller får jag helt enkelt sluta..
2008-08-06
 09:48:48

Utkast: Hej. Idag ...

Hej. Idag är jag inte på något bra humör... Vi ska kanske upp till borlänge (där mina farföräldrar bor). Men mamma och pappa vet inet om de får ledigt. Och jag har inte varit där på 2 somrar och brukar vara där varje sommar :( Och snart börjar skolan.. Ska gå ut med hundarna och duscha så jag kanske piggnar till och blir gladare... Fattar inte ens vad jag gör uppe nu, jag som somnade så sent.. Haha..

På bilden: En glad jag med långt hår :(
2008-08-05
 22:26:43

Tips :)


Registrera dig på Gratisbio så kan du få gratis biobiljetter, vara med i tävlingar om att vinna tex ipode, och få gratis presentkort, låter inte det as bra?Men för att få det måste du samla in poäng genom att trycka på länkar och värva kompisar. När du blir medlem får du automatiskt 75 poäng dessutom!

På dessa butiker får du presentkort:
MC Donalds . H&M . Stadium . Ginza . Åhléns . Vero Moda . Siba . Tailor Store . JC . Triss . Nilson . J-store . Mio . The Body Shop . Degustera . Stockholm day spa - Guldfynd . Birka . Svenska spel . Din sko . Jerns . Kolmården . Nickes.com . Cervera . Travellink . BR-leksaker . Bowling . Twilfit . Radical Sports . Polarn o Pyret . Ur&penn . Skopunkten . CDwow . Tivoli . Ariel Atom . Euro Florist . Bokia . Favoritsaker.se . Formel 1 . Countryside Hotels . Wallmans . Bianco Footwear . RoadRacer . Hotel Legoland . Gallerix . Computer city . Superstar . Esperanto . Panduro . Kicks . Junibacken . Lagerhaus . Hemfrid . Hotelpasset . Skärmflyg . Göteborgs GokartCenter . WAYNE'S COFFEE . Rent a Chef . Sterling . Skyadventures . U-båt . CD inspelning . Flyglektion . Fotosession . Jensens Bøfhus
2008-08-05
 22:17:05

Start :)?

Hej. Jag saknar bloggen :( Ska nog sätta igång igen. Det är igentligen kul att dela med sig.. Så nu kör jag nog igång igen, kanske inte så ofta, men lite iallafall :) Och nog bara små korta inlägg, med fler bilder antar jag..

Idag har jag varit i täby centrum med martin pappa och johan, för mamma var hos en kiropraktor (Heter det så(?)) i täby så vi följde med. Jag köpte två tröjor på gina tricot. En hårprodukt och ett hårband :) Ska nog dit igen på måndag. Vill köpa mer kläder...

På bilden: Martin och jag försöker dansa vals men bara skrattar... Haha
2008-08-04
 15:44:14

Saknar!


 


F
an att solbrännan försvann så fort :( Den som var så snygg....
2008-08-03
 19:25:09

Fräknar



När jag var i spanien fick jag massor av fräknar men nu har de typ försvunnit :( Älskar fräknar, det är så sött!
2008-08-01
 16:22:17

Datanörd?

2008-08-01
 16:19:07

Inhopp inlägg!

Jag saknar bloggen på ett sett. Jag kan inet kolla vad jag gjort sen när ajg kolalr tillbaka i bloggen. så därför ska jag berätta vad jag gjort de senaste veckorna.
- Jag har i trästa på martins landställe. Det har varit skitkul. Vi har badat ,spelat kubb, crocket och massa annat. Vi var i början med ulrik som sen åkte hem. Hos honom gjorde vi gamla hedliga saker som de gjorde när de var små, röda vita rosen, som för övrigt suger :D sen burken och på kvällen såg vi film och så.
Sen så kom usa:arna till trästa. Det är alltså martins kusiner Anna Michael och Theresa. Vi hade skit kul. Åkte gummiring vattenskidor knee-board och sen tog vi fram en vindsurfning bräda som vi åkte flera styckna på. Vi fikade (som de förövrigt tyckte att vi i sverige alltid gör) och spelade kort badade och så :)
Sen var vi på Johan och Fridas bröllop som var jätte roligt. Fick komma på middagen (jag och anna skulle inte få det för det var för många personer). Det var jätte fint och lyckat. Dagen efter var det brunch.
Det var också jtäte kul men sen åkte vi hem, martin och jag alltså.
Sen nu när vi har varit här har vi åkt ut med båt och så.
 Sen förgår träffades vi sju tjejer. Fast inte agnes, hon jobbade :( Det var också jätte roligt! Badade och lagade mat ihop hos linnea. Alltid lika mysigt =).
Idag har martin och jag varit med Mathias. Åkt båt badat och köpt glass. Ikväll ska vi grilla och min faster och ena kusin kommer. Den andra, niklas är redan här (:

Om ni vill se bilder så orkar jag inte lägga ut här. Kolla på pa : asara. Eller facebook, Sara Larsson. Om ni kan hitta mig bland alla 381 st ;)

Jag är jätte nöjd med sommarlovet och det är tråkigt att man börjar skolan om tre veckor :(

Stressad/slarvigt inlägg jag vet, men jag orkar inte spendera mycket tid framför bloggen och förklara allt på ett bra sett!