2009-03-26
 11:07:09

Valpar

I tisdags natt väcktes jag för att jag skulle gå ner och sova. Nikita skulle få valparna trodde mamma och pappa. De tog mitt rum  eftersom valplådan står här. Men när jag vaknade på morgonen hade inget hänt. Jag gick till skolan men åkte hem till lunchen, ville vara med när det hände. När jag om hem så gick nikitas vatten... Men det dröjde enda till 5 över 5 tills första lilla tjejen kom. Det var bara jag och mamma som var med. Vi skulle behövt läst på lite mer. För vi fick lite panik när hvudet titta ut, liksom skulle man hjälpa till att dra eller så? Men den kom iallafall ut pigg och kry.. Andra kom 5 min senare och den kom baklänges. jag hade läst att det är jätte vanligt, så det gick bra, annars hade vi nog fått panik. Tredje kom ut en timma senare jätte äckligt. Kom med massa efterbördor. Blä... Mamma trodde först att den var död för det var helt grönt.. Men nej. Sista kom helt kompakt i "blåsan" haha såg jätte roligt ut. Så jag hade rätt! Fyra små valpar ligger brevid min säng och sover. Två tikar och två hanar. Får se om vi behåller en tik. Den andra tiken är redan paxad av en tant som ska köpa den. Men det blir inte förens om två månader =) Ska också berätta att inatt sov jag och martin med valparna. Sov typ bara nån timma. As jobbigt. Blir lättare om nån vecka då de öppnar ögonen och kan själva hitta till spenorna och så..


Idag har jag ledigt. Imorgon ska jag läsa på en text för klassen. Usch, ont i magen. Nästa vecka har vi ledigt på ons och på torsdag är det Projektarbetsdag då vi ska kolla på treornas projektarbeten. Sen är det lov!!!!
2009-03-23
 19:59:07

kort och gott

Hej. Nu var det en vecka sen typ. Jag e värdelös, jag vet. Men jag orkar inte blogga, hinner inte. Eller jo det gör jag nog. Men vill nog mest inte. Livet fortsätter som vanligt. Helg skola plugga blablabla. Måste jag säga mer? Våren gjorde mig glad förra veckan. Men nu är vintern tillbaka. Nooooot välkommen-
Jag e fett irreterad. Valparna ploppar fan aldrig ur. Vill att de ska komma så jag kan ha något att göra. Har så sjukt tråkigt. Men snart e de påväg. Hon har gått över tiden. Så idag, eller imorgon tippar jag på. Nån som tror nått annat?


Vill att alla ska veta att jag älskar denna underbara varelse.
Jag skriver det inte så ofta. Men säger det gör jag, varje dag!
2009-03-17
 19:18:25

melodifestival lovers

i Lördag var jag hos watzis som jag berättade. Min brotha from another fatha skjusade mig och mina vänner dit. Fast vi blev släppta i täby kyrkbys coola centrum. Vi handlade pizza & godis. Sen åt vi och kollade senare på melodifestivalen. Rebecka hatar melodifestivalen. Kul att plåga henne. Fast igentligen älskade hon nog det. Det gjorde iallafall jag yos och malle. Efteråt åkte malin. Lite tråkigt. Jag rebban och josefin somnade efter 3.

(Nästan) hela söndagen låg jag och såg the hills på MTV. Samtidigt försökte jag plugga. Men att se på tv + plugg är inte det smartaste. Iallafall så gllar jag the hills rätt mycket. Första gången jag såg det fattade jag inte om det var på riktigt eller inte. Men tydligen är det ju det men ibland tar de om scener som de gör. Tex så bråkade en tjej och hennes pojkvän, och de fick göra om det för att de skulle filma bra. Lite sjukt. Jaja. Det är iallafall kul. Men så töntig man känner sig när man ser deras exklusiva rika liv i LA och sen påminns man att ligger man i soffan med skitiga mjukisbyxor, slask och molnigt ute och pluggar. Man känner sig en aning misslyckad.


















Igår började en ny härlig vecka. Slutade tidigt. två. Kom hem runt 3 och pluggade stenhård. Martin kom en timma senare. hann inte vara med honom så mycket. var tvungen att plugga in så mycket geografi. Och oj va onödigt det var. Provet var ju skitlätt. Pluggar alltid för mycket till connys prov. tror att de ska vara svårare än vad de är. Efter provet hade jag 1,5 timmas rast. Gick till italienska läraren och fråga om man fick göra uppgifterna nu så man kunde gå hem. Men nejnej. Fick gott vänta. Slutade sen fyra. Idag har jag inte gjort nått. Skit skönt. men måste plugga till idrottsprovet. wihoo.. Men ikväll ska jag iallafall se den rätte för rosing, och deperatehousewifes ♥
2009-03-14
 17:17:22

..

tjäna. nu vare fyra dagar sen sist jag skrev.. Jag var ju sjuk så sjuk. men åkte till skolan redan på torsdagen för att jag hade så sjukt tråkigt hemma. låg och kollade på tv halva måndag, hela ons och torsdag. orkade inte göra annat. Men det är så sjukt tråkig tv innan typ fyra. Så det är faktiskt ibland roligare att gå till skolan än att ligga hemma.  På torsdagen så bodde jag hos min martin. För vi skulle ju inte vara i helgen. Han hade mycket längre sovmorgon än mig. Alltid varit tvärtom. Så nu fick jag lida. När man vaknar och går upp så vill man bara ligga kvar och kramas med honom när han ligger där och sover så sött.
På fredagen var det ganska jobbigt. Dunkade jätte hårt i mitt huvud nästan hela dagen men jag stannade. Det var iallfall ganska kul på debatten på so:n. Det var ganska långtråkigt utan martin igår faktiskt. Men det gick bra. Idag har tiden gått långsamt. om en kvart ska min bror köra mig till josefin. Först ska vi hämta Malin och Rebecka. Vi ska itll josefin och äta pizza, kolla på melodifestivalen och sova över. Ska bli kul! Saknar min martin bara :(


såhär glad e jag.
2009-03-10
 16:33:17

Synd om mig

Det är syndast om mig i hela världen. eller syndast? Så heter det väl inte? jaja. Det är iallafall synd om mig. Jag e sjuk. Jag har ont i hela kroppen. Jag borde ligga och vila men jag gjorde det hela eftermiddagen igår och har gjort den fram tills fyra idag. Jag har jävligt tråkigt! Iallafall så ska jag berätta hur detta gick till. Jag hade väldigt, väldigt ont i magen igår i skolan. Det var hemskt. Men ändå stannade jag kvar. På tåget hem började jag bli yr och mådde illa. Sen så när jag kom hem gick jag och la mig och var helt matt. Sov nån timma. Sen låg jag bara resten av kvällen. När jag skulle sova grät jag. Så ont hade jag. Och har, och vi har inga värktabletter kvar. Pappa sa åt mig att jag skulle be mamma köpa nya. Men nu är det försent. Hon är ju påväg hem.

Jag känner mig stressad också. Jag får inte bli sjukare. Vi har, engelska läxa (göra eget quiz), Italienska läxa (skriva om oss själva och ta ut svängarna), Läsa på om mp (ska debattera), historia g prov, historia vg/mvg inlämning, so prov, idrottsprov. Inom 1,5 vecka.

En annan tråkig sak är att martin ska till sitt landställe i helgen och jag ska inte med, orkar inte, och att det inte bli dh kväll ikväll.
Ja nu har ni fått höra mig gnälla, underbart va? Något positivt ska jag väl ändå komma med.. Ähm, jaaa... Jag ska till Watz i helgen och se melodifestivalen.

Föresten så har jag inte bloggat på en vecka. Det som har hänt är att jag har varit hos tandläkaren. No holes. Helt sjukt, trodde jag skulle ha det. Gud va jag e bra! Sen har vi fått tbx matte prov, första gången jag får G och jag blir riktigt sur. Bläh. Fick tillbaka media uppsatsen, MVG. Fick tillbaka historian, VG men jag har visat MVG kriterier på tidigare uppsatser så de e lugnt.

Vi får se hur lång tid det tar tills nästa inlägg kommer. Krya på mig! haha
2009-03-02
 19:59:06

Epilepsi

Glömde säga att jag fick brev angående EEG. Jag e frisk och får trappa ner nu. Tar 5 veckor. Sen e jag fri. Och körkortstillståndet fick jag också. Lycka!
2009-03-02
 19:58:22

Dålig bloggarinna

Jag sviker bloggvärlden. För det första är jag världens uslaste uppdaterare och för det andra är mina inlägg så tråkiga så det rinner mjöl ur munnen.

Ja nu har det iallafall varit sportlov. Väldigt skönt och kul, väldigt kort. Första dagarna gjorde jag väl inget speciellt. Var med martin och lite hit och dit. Jag tror det var då vi var hos hans bror också. De bor i Märsta. Värsta landet. Man får hålla för näsan i typ tio minuter när man kommer ut dit i bilen. Det är hemskt så det luktar. Iallafall så fyllde lille Noel 2 år. Snart blir han storebror också. Vi åt tårta och såg på Noel när han öppnade sina hemskt fina presenter. Roligt att vara liten och fylla år. Nu för tiden får man ju mest små presenter och kuvert. Kuligt värre. NU låter jag hemskt gammal men jag är bara 16 än så länge.

Mer som har hänt var att min bror låg och flämta och sov nere i pappas säng (har han inte gjort på typ 10 år) , pappa jobbade. Iallfall så hade han hemskt ont i magen och hade haft det alledes för länge. Han var hos husläkare som bara sa, jaja de e magkatarr ta dessa piller. Sen dagen efter ringde mamma upp och sa att han hade fått mycket ondare och hade feber. Då sa hon att han bara skulle ta starkare. Men när pappa såg andreas ligga och flämta i sängen med svarta ringar runt ögonen så ringde de mormor och åkte till danderyd. Där fick han en säng och morfin. Sen så fick han ligga kvar över natten. Dagen därpå så röntages han och akut in i operationsrummet. Var gallsten. en 7 mm sten ahde fastnat i gallgången. Det var inte konstigt att han hade ont. och så väldans ond. För ont gör det. JÄTTE ONT. Förstår ni?

Dagen efter eller när det var så åkte vi och hälsade på. Han var som liten igen i ens ögon. Det blir nog alla i ens ögon som mår dåligt. Han hade iallafall ingen tv, delade rum med 3 andra. Han åt middag när vi kom. Ris och nått annat. Han hatar ris. Hade dö trist och ont. Fyfan va tråkigt.

I onsdags så försvann vattnet när martin och jag målade vårat lilla badrum (Fick nått ryck bara) Så vi gick och satte på det som vanligt. Men nope. Försvann hela tiden. Tydligen hade motorn lagt av i våran brunn. På torsdagen som elektriker. De kunde inte fixa det då, de hade ingen motor. Men vi åkte iallafall till borlänge (vad annars liksom?)

Till borlänge åkte jag, martin, lillebror kusin och föräldrar (och hundarna) Det var aaaawwsuum. Gick snabbt att åka upp med nya vägen. Härligt att åka stora bilen igen. Minns när man va liten och åkte dit. Det kändes som en hel dag. Men det var bara 3 timmar. Vi kom upp vid halv 5. Minns inte exakt vad vi gjorde dagligen
Men vi åkte iallafall pulka. Men det var svårt i 40 cm snö. Vi åkte också skridskor som vanligt. Sen tog vi fram en dag gamla sparkar. och jävlar va fort det gick. De sandar ju inte där. Salt bara. Så det var väldigt isgt på vägarna. Vi åkte ner för en väg så det spruta tårar. Vi spelade sällskapsspelar och gick ut och gick i minusgrader men klar himmel och solen sken varmt. Det var så härligt väder. Sånt som man vill ha på en riktig vinter. Sov gott gjorde jag med. Det var väldigt härligt. Trevligt som vanligt att träffa farmor och farfar! I sommar kommer vi upp i en månad!!