2008-10-25
 11:09:24

hejdå

Hej alla glada. Igår såg vi idol och fredag hela veckan, sen gick vi och la oss. Skulle ju upp tidigt. Kunde tinte somna, hostade så jävla mycket. Vaknade typ 9. Har packat och inte så mycket mer. Har rethosta och det kliar och gör ont, väldigt jobbigt. Men iallafall så kommer min kusin om någon timma för han ska åka med oss för hans mamma ( min faster) ska upp senare. Trevlans. Najs med andra bilen, jätte skönt att den är mycket större. Igår så satt jag maritn och johan i den och hade jätte hög musik på haha. Roooooooligt. Vi åker väl runt 1 om vi är klara då. Så vi hörs på typ lördag, får inte komma hem på fredag, så fyller min syster 18 och ska ha fest. Fan om nån sover i min säng, måste komma på nån plan så de inte gör det. Nån som vet nåt smart? Ha ett bra höstlov! Jag ska ha det iallafall!

2008-10-24
 16:04:49

looooov :)

Helluuu. GIck till skolan imorse, var väldigt jobbigt på morgnen, hostade mkt och ont i halsen och huvudet. Men ju längre dan gick ju bättre blev det. Kanske för man tänkte på annat. VI hade matteprov, gick väl bra.. Kommer säkert ha massa slarvfel. Aja. PÅ eftermiddagen hade hela skolan spökboll. Tydligen hette vi ghostbusters, fast vi hade ändrat till setta. Aja. Vi vann 2 av 4. Fast i en så sa calle, våran idrottslärare, att en boll kom på en killes i våran klass arm, fast det kom på hans hand, så vi förlora. Efter erkände han att han hade fel. Fyfan, haha blir så arg på sånt. Sen följde jag med min lärare för att få tillbaka min hemtenta i sam.. De andra hade ju redan fått. Fick vg+/mvg - men hon satte ribban väldigt högt på den så det var ju jätte bra!

Martin kommer snart, han är och tränar. Vi ska hämta en bil idag också. Våran gick inte igenom besiktningen, får inte köra den nu, så vi lånar en av pappas jobbarkompis bil, med 7 säten, äntligen slipper man trängas med tre andra med kuddar och allt och två hundar. Vi ska också köpa ny bil, om vi trivs med den och så så kanske vi köper den. Men den är automat, och jag och anna ska börja övningsköra nästa månad så det är ju inte så bra...

Imorgon ska vi alltså åka till borlänge, det är därför vi måste låna bilen. Vi kommer vara borta kanske till nästa lördag. Martin åker på onsdagen, han måste till sitt landställe. Tråkigt. Jaja, ska bli jätte kul och mysigt som vanligt!
2008-10-23
 16:00:50

Vill man få en bra bild så..

Jag har faktiskt pluggat matte, men inte så mycket.. HEHE.. Håller nu på att rensa bilder. Vår förra data kraschade, inget räddades :'( Som tur var så har ju martin tusentals bilder från två år tillbaka på olika saker med oss. Och det är ju jätte mycket bilder i onödan, så jag rensar bort det. Tillexempel fotar han en sak minst 5 gånger.. Aja.. Haha, lite onödigt. Jag har bara mitt hesa halsont kvar nu, lite hängig. Imorgon blir det skola. I övermorgon åker jag till Borlänge :D

2008-10-23
 11:21:09

openGL ????

Som anna sa, så har jag nog influensan. Tyder mest på det. Ont i halsen lite feber trött ont i leder och annat. Det håller i sig i 3-5 dagar. Idag är det tredjedagen och jag känner mig betydligt bättre ifrån iförrgår. Bra att jag är hemma idag så jag inte hostar ner andra i skolan så de blir sjuka. De e ju lätt att de smittas. Låter krasslig i rösten, täppt. Febern har gått ner, har typ bara en halv grad över det normala. Är fortfarande hängig. Hade sjukt ont i halsen när jag vaknade imorse, kände mig också uttorkad. Låg och käkade massor med halstabletter och drack. Var jätte jobbigt att dricka, gjorde så ont. Men nu känns det bättre.

Idag ska jag plugga massa matte, fast jag vet att jag inte kommer hålla det. Håller på med nya photoshop. Men vissa funktioner funkar inte, för att det är något med openGL, fattar inte.. Nån som kan hjälpa? Iallafall så har jag prov imorgon. Och jag börjar 9 fast vi börjar  10, vi ska visa saker på nv så vi ska förbereda det en timma tidigare. Jätte onödigt för mig och susanne, vi är ju klara. Aja.. Imorgon eftermiddag är det spökboll för hela skolan. Men jag kan nog inte vara med.. Eftersom jag varit så sjuk. Suck.. Jag hatar det här.. Och när jag kollar mitt IC står det hemskt många timmars frånvaro. Får vara i skolan varje dag resten av terminen.
2008-10-22
 19:43:24

jag mår bättre

hej. Vet ni vad? jag mår bättre! Har fortfarande lite feber och ont i halsen etc. Men det är bättre. Hoppas jag inte får något "återfall" bara. Har också fått tillbaka apitien! Jobbit. Skönt att inte varit hungrig alls på 2 dygn. Nu vill jag bara ha något gott. Får se hur jag mår imorgon, om jag kan gå till skolan.. Gjorde inget att jag inte var i skolan idag. Det var tema halva dagen och de hade lite svenska och ingen historia. Bra det..
2008-10-22
 09:40:58

Synd om mig...

tog tempen nu när jag vaknade, 38 grader.. brukar ha nånstans över 36 annars. Vaknade och hade dessutom mycket mer ont i halsen än igår. Kan inte prata så bra och det gör ont att dricka/äta. Jag vågar inte hekller ställa mig upp, inte ens sätta mig upp. Då dunkar huvudet som om de skulle sprängas. Igår när jag skulle ner hasade jag mig ner.. Ja stakars mig. Får ligga hela dagen igen i min säng och dö av tråk och ont. Ha det bra...
2008-10-21
 23:13:54

behöver sova nu..


Nu ska en väääldigt sjuk sara sova..
2008-10-21
 11:27:21

Sjuk

Hej. Igår kväll låg jag och kunde inte somna. Mådde jätte dåligt. Fyskiskt alltså. Imorse åkte jag och gjorde datakunskapsprovet. Gick väl sådär. Iallafall, Är jätte sjuk. Gör ont i hela kroppen. Vet inte om jag fryser eller svettas. Huvudet dunkar och halsen igentäppt. Fan va jobbigt det var att åka hem  ifrån skolan, trodde jag skulle dö. Ville nästan det. Alltså för att det är så jobbigt.

Borde plugga matte nu, kan ingenting, prov på fredag.. Men jag orkar inte. Ska sova nu. Inte för länge, då kan jag inte somna ikväll. Föresten så är det Dh- kväll. VIll verkligen komma, har inte varit med dem sen det började. Sorligt. Hoppas jag mår bättre då.
2008-10-20
 17:09:16

Mycket att göra idag..

Hej. Kom hem föra ungefär trekvart sen. Har ätit. Fick upp spya (ursäkta) efter, inte för att maten var äcklig. Mår nog bara inte så bra. Brukar dessvärre aldrig spy, aja det är inte samma sak ändå. Idag har jag haft otroligt ont i mitt knä, och har fortfarande. har blivit värre efter jag varit hos sjukgymnast. Avbokade idag, tycker det är onödigt. Ska nog gå till någon riktig läkare. Så här kan jag inte gå runt.

Det gick bra med elbil och allt annat. Man fick ju köpa radiostyrd bil tillochmed. Folksatt och gjorde båtar med sudd som generatorn osv, och fick det accepterat. Behövde tydligen inte fungera, bara man vet hur det går till. Men vi ska iallafall göra ett vattenhjul, köpa radiostyrdbil och göra en raket. Det handlar om att utvinna energi.

Idag ska jag träna på italienska och engelska glosor. Och skriva klart engelska redovisningen vi ska visa upp imorgon om att laga någon maträtt. Ni vet väl vad jag tycker oma tt redovisa. Men för att jag har skäl goda nog får jag göra i mindre grupp. Har föresten datakunskaps prov imorgon...
Nu; Gossip Girl. trots att jag har saker att göra. Jag orkar inte.
2008-10-19
 22:48:29

trött (?)

Nu ska jag sussa...
2008-10-19
 18:51:31

Mer martin och mig <3


Jag älskar dig, saknar dig. Jag vore ingenting utan dig. Du är mitt allt sötnos, vi har så kul ihop. Du betyder allt. Lämna mig aldrig.
2008-10-19
 18:21:40

Spain

Taggade bilder i datorn och hittade de här ifrån spanien...

Martin och jag ligger i hälsolerobadet.. asså, en insjö där det var lera, kokhett.. Ni ser ju hur jag plågas :D Sen så tar man lera från botten och kletar in sig. Luktade gott det gjorde det också...........

Vi badade med kläder första kvällen i havet och så blev det sandigt och martin slog sin tröja mot räcket och tappade den, lite klantigt. Därför klättrade han ner. Kan passa på att säga att vi hade 1000 myggor efter oss nästan hela vägen hem igen. Andra bilden leker martin och jag i havet :)
2008-10-19
 11:58:14

Jag var bara tyst och lugn

Godmorgon.. Eller jag vakna för en timma sen, men ändå. Haha. Igår så köpte martin sin säng, när vi hade bärt den till deras port så hade jag 5 min på mig till bussen, men hann.. Jag var den enda som åkte på bussen från gallopen. Så kom det en buss chafför och frågade om jag hade lång dit jag skulle ifrån busshållplatsen (typ för att köra mig dit) Det hade jag inte, men iallafall, det var läskigt haha. Sen hämta mamma och pappa mig och vi handlade som alla andra lördagar. Sen så kom martin senare hem till oss för han monterade ner hans gamla säng, skönt att slippa den knariga och hårda haha. 
Senare på kvällen så tittade vi på mammas och pappas bröllop på video, skulle se om de var borta, för att det försvinner ju på gamla band, sorligt. Men allt funkade, haha var kul att se, har aldrig sett det. Låg i mammas mage :) Sen kollade vi på mig och mina två andra syskon. Det var nån tjej som var hos oss och filmade för att se hur vi fungerade ihop. Jag satt mest och såg dum ut, haha jag va ju bara ett halvår. men jätte snäll haha. Kul att se sånt, tråkigt att det håller på att förstöras, måste lägga över till dvd... Men det blir väl aldrig gjort som allt annat.
Imorse åkte martin tidigt, han skulle till sin pappa som bor i Sollentuna, bussarna går bara bra tidigt.
I veckan:
Datakunskapsprov
Matteprov
Halvtema dag på onsdag
Spökboll fredag eftermiddag
Italienska glosor
Bygga elbil

Ja vi ska bygga en elbil och två andra saker som driver energi. vi har inte fått några instruktioner eller saker att bygga det med. Hittar inget på internet, har en lektion på oss. Dummaste uppgiften jag fått. Någon som vet hur vi ska göra? Pallar inte.. Gaah
2008-10-18
 13:10:37

Snygga classmates

Hejhej. Idag ska martin köpa en säng så vi ska bära den några hundra meter.. Palla :D men måste.. sen åker jag till åkersberga och blir hämtad av mami och papi. Martin kommer senare eftersom han är jätte snäll och ska hjälpa sin mamma :)

Bjuder på några bilder ifrån igår. Snyggon! Det va riktigt trevligt och kul, synd att det inte blev nått efter. Men får hoppas vi kan ordna halloween fest näst nästa helg. Eller så kanske de ska det helgen som kommer men då är jag inte hemma :( Buhu.. Aja, det är alltid så, att nån inte kan. Well well
2008-10-17
 22:33:26

Setta e bäst :)

hejhej.,Har inte blivit nått blogginlägg tidigare. Gick i skolan till halv 4, tog buss hem, hade 50 min på mig att duscha fixa mig och allt  jätte stressigt. Åkte sen till östra och hela klassen träffades och vi åkte till mongolian, jätte mysigt, lyckat! Orkar inte blogga nått mer, åkte hem till martin och överraskade honom! ;) Bara en skolvecka kvar, sen höstlov, wiiie. Men har prov och läxor till nästa vecka, buu.
2008-10-16
 22:02:22

..

Förlåt för att ja ghar varit dålig på att blogga, har bara inte haft lust, orkat eller velat! Har legat i martins säng och kollat på tv och nyss var vi nere och duschade :) De har nämligen badrum i paveljonger eftersom de renoverar allas. Men martin och de har två badrum så man kan gå på den andra iallafall. Deras badrum är nästan klart nu, alltså det har lagt allt kakel, asnajs :) Intressant va? Men som sagt, skriver bloggen för att minnas, och för att det är kul! Så vissa saker e säkert skittråkigt för er att veta, men så är det! Nu: Hells kitchen !
 

Martin och Markus, gissa vem som e vem? Söta :D

2008-10-16
 18:41:47

Trött och hungrig.. Men glad ändå!

Hejhej :) Orkar inte blogga så mycket,trött, som vanligt ;P Är hos maritn, han gör middag till oss, gott :) Ska lägga mig i tid idag och mysa och kolla på tv med martin. Fast jag har ju sovmorgon imorgon så så tidigt måste jag inte sova. Skoldagen var okej, åkte till stan efter lunch och såg film på zita om hiv/aids, fast det var mer som en vanlig långfilm. Sen åkte alla hem. Imorgon ska vi äta på mongolian, underbara setta :D Haha.
2008-10-15
 16:54:43

Saknar spanien

Kom inte långt på headern, letade bilder och fastnade med att tagga alla, haha. Kom in på spanien bilderna, åh saknar att vara bjuun som en pepparkaka.


Martin och jag ligger och sover när pappa tog bilden.. Hela bilden i sig är.. Haha, inte vacker men rolig. Martin är nog mer åt det bruna hållet än mig.. kräfta brevid honom..












 

2008-10-15
 15:41:47

Bloggdesign

Nu kom jag på vad jag vill ha för blogg desgin, ska göra nått i stil som Nevnarien har men inte härma så mycket som vissa andra gör.. Hittade beskrivningen över hur man gör så bilden ändras när man drar över. Ja vi får se hur det blir ;)
2008-10-15
 11:29:08

Hemma idag

Idag stannade jag hemma, har ont i huvudet och halsen. Hängig. Men var tvungen att åka till skolan och göra gympa prov, kan inte påstå att det gick bra. Fick frågor som vi inte hade stått nått i häftet vi fick. As dåligt, han hade gått igenom det, men bara snabbt på en lektion. Aja, var inte ensam om att det gick dåligt. Hela klassen verkade inte ha pluggat på det så mycket. Satsar ändå inte på gympan så mycket. Sen åkte jag hem med malin. När jag skulle ta bussen i centrum så satte sig en tjock tant brevid mig, fasrt det fanns massa andra tvåsitser lediga, e hon puckad eller? Sen när jag gick av så satte hon sig brevid en annan, men den dög tydligen inte så då satte hon sig vid en ny. Idag har jag inget plugg, jätte skönt. Ska nog lägga mig och läsa comso eller nått sånt.

Martin kommer ikväll
Se zita (?) film i stan med klassen imorgon
Äta på mongolian med klassen på fredag
Datakunskaps prov, matte prov nästa vecka
2008-10-14
 18:36:28

Klippt mig

Japp, då är man några cm kortare i håret. Uh, hatar att klippa mig. En fobi. Men det måste ske, och jag klipper mig typ bara 3 ggr om året, ibland mindre. Så ja, det behövs. TJockare och fräschare nu..  klippte lite snelugg också. Syns inte så mycket. Tycker det är fint när det hänger ner lite när man har uppsatt..

2008-10-14
 17:38:15

Trött...

Hejhej. Photoshop ser frestande ut. Men måste plugga. Imorgon är det idrottsteori prov. Sen ska svenskan vara klar. Och ikväll ska samtentan vara inskickad. Ska klippa mig om en halvtimma också.. Får ändra designen imorgon, om vi inte fått nått nytt att göra tills dess.
Skolan idag var okej, förutom att jag var sjukt trött. Somnade ju inte så fort igår med tanke på hur lång sovmorgon jag tog. Usch, vill bara sova nu. Är riktigt riktigt trött. Synd att jag inte tycker om kaffe.. Aja, tillbaka till Blodets uppgifter. Ha det bra!
2008-10-13
 18:30:31

Danmark / Sjukgymnast

Häromkvällen låg jag och berättade för martin hur mycket jag saknade danmark och vad jag saknade
Jag saknar att gå kvällspromenader på stranden. Bada i poolen på kvällen. Kolla på csi. Gå upp i den jätte höga fyren. Gå jätte långt till en jätte cool strand i blåst. Åka i ett jätte meningslöst hitler tåg. Kolla på kossorna som vart jätte ledsna när bonden gick. Förlovade oss. Äta jätte goda snacks. Köpa laktisrör. Sitta i en stor container med massa sand och gräva fram stenar. Hoppa i hoppborgen. Spela tennis där tennis bollarna går sönder hela tiden. Åka på trampbilar. Se pappa bli utskällt av hundar. Lägga pussel. Bada i vågorna. Åka bil i spöregnet så man fick stanna hela tiden. Kolla på nordens största kyrka, och minsta.

Vi gjorde så mycket och hade det så mysigt. En av mina bästa semestrar.




Var hos sjukgymnasterna nyss. Väldigt onödigt. Hon masserade igen. GJorde ont som fan. Sen så gick vi in i gymmet och hon bad mig göra övningar. Gjorde också väldigt ont. Sen sa hon åt mig som förra gången att göra övningarna och massera varje dag. Sen skulle jag tillbaka dit nästa måndag. Bara för att hon ska se till så att det görs. Men ska nog avboka. Får se om det här hjälper.. Annars får jag gå till en riktig läkare..
2008-10-13
 15:02:21

scuri occhi..

Har jag berättat att mamma bokat tid på handledarutbildning? Det betyder att jag ska köra börja övningsköra sen. Fyfan va läskigt! Jag ser inte framemot att få börja köra bil, vill inte ens ta körkort. Men det är faktiskt ett måste.. Drömde inatt att jag körde bil och ägde haha. Om det ändå vore så. Vi får väl se..

Ska ju till sjukgymnast idag, fattar inte varför jag ska dit. Var ju där förra veckan. Så berättade hon att jag skulle massera där och öva på balansbricka varje dag. Varför ska jag då dit igen :S? Vi får väl se..

Håller på att plugga förfullt.. Naaat. Avbryts hela tiden. Gick ut med hundarna, åt lunch. Letar efter insperation till bloggdesign. Gör om bloggen. Håller på med photoshop. Jag har föresten fixat så det är rutor runt kommentarerna. blev väl sådär. Men orkar inte fixa det mer. Pluggar lite imellan varje grej jag gör..
2008-10-13
 11:53:18

ledig idag

hehe, gissa vem som vaknade för en kvart sen? Skönt att sova ut, men jag vill kunna sova ikväll också. Och hinna plugga idag! Igår kväll såg jag wall.e :) Jätte söt. Sen satt jag vid datan till sent på kvällen. Fixade ps c3 som äntligen funkade! Har nämligen prövat till den här datan typ 3 ggr då det inte gått. Men nu så! Kanske kommer en ny blogg design idag :D Får se vad jag hinner. Måste plugga på massa idag igen. Ska också till sjukgymnasten, snark.. Aja, vi hööörs :) (juste, har ledigt idag, därför är jag hemma :D HAHA)

2008-10-12
 13:33:28

Massor att göra..

Började plugga för nån timma sen. Sam. Ska skriva uppsats om särarts- likhetsfeminism, rasism, klasser. Alltså håller vi på med sociologi. Tycker det är jätte intressant. Men svårt med feminismen. Inte så insatt i det. Men det går bra. Var ganska hängig förut. Gick ner och åt och sedan gick jag ut med wilma. Så nu borde jag ha nog med energi för att plugga i några timmar. Vi får väl se. Det jag ska göra är:

Sam uppsats
Svenska (start på en roman)
Italienska (fraser,veckodagar, ord)
Gympa (prov på teori)


Så det behövs nog massor med energi för det här. Datorn och jag blir en idag.. Haha.  Bara uppsatsen kommer nog ta minst 2 timmar. Ikväll ska jag klippa mig :) Toppa och klippa lite snelugg.
2008-10-12
 11:57:56

Radhusbrand / Min arbetshörna ;)

Min brorsa ringde igår. Han stod vid runö backe och där brand radhus. Där min mammas kompisar bor. Så vi blev hämtade. Jag fick  åka i min brors kompis bil. Såååå jävla najs. Ska ha en sån! Aja, iallafall så kom vi dit. Ett hus hade taket rasat in på... Det var min mammas kompis hus. Men mamma prata med polisen. (mamma känner två som bodde i två olika hus där som brann) Och fick ge namn på dem. Men de var i säkerhet som tur var. Likaså alla andra där. Vi gick runt till de anhörigas samlingsplats så kom mammas kompis till oss. Åh, lyckte så synd om henne. Usch, fyfan. Tydligen var det anlagt.. Mordbrand alltså. Och så fick vi veta mer om det åså.. Det var huuuuuuur mycket brandbilar och polisbilar där alltså. Kunde knappt räkna dem. Stod överallt. Sen promenerade vi hem och kollade på tv i praktiskttaget resten av kvällen. SOmnade väl runt 2. Tidigt imorse gick martin upp. Han skulle till sin pappa som bor i sollentuna. Så han ville ta en bra buss som gick då. Själv sov jag till halv 12. ovanligt. Men jag är verkligen trött nu för tiden pga allt plugg. Och idag sätter det igång igen!
Underlättar nog med min nya snygga arbetshörna? Inte klar än.. Har ingen kamera att fota med.. Kanske kan fixa det. Var iallafall och handla igår som vanligt. Så åkte vi till en fyndaffär. Hittade ett snyggt skrivbord som just hade kommit in. Pruta ner det. Sen handlade vi en lampa som jag har över. Allt för typ.. något över 300. Kap :) Tog bort min tv, används aldrig ändå. Sen satte jag upp mina ljuslycktor jag fick i present av mamma och pappa. Jag vill ha en blackboard och typ mappar att ha alla skolarbeten i.. Och nån blomma. Det måste vara växter, tycker jag .. Annars blir det stelt.. Det livar upp så mycket :)



Larmet om radhusbranden kom vid 18.30-tiden. Branden startade i ett radhus men spred sig snabbt till ett intilliggande hus. På lördagskvällen kunde polisen inte utesluta att branden var anlagd och brottsrubriceringen mordbrand står fast på söndagsmorgonen. Den tekniska undersökningen hoppas ge svar på hur branden startade.

Ingen person har gripits misstänkt för inblandning, uppger polisen i Roslagen. Totalt sex fastigheter rökskadades i samband med branden.

Taget från SVD

2008-10-11
 12:48:01

2 år!... Och en dag.

Igår firade martin och jag 2 år. Väldigt lång tid, väldigt lycklig tid. För många kommer det som en liten chock, att vi har varit tillsammans 2 år. Alltså, att det är långt för ett förhållande när man är så ung. Men tiden har gått så fort. Det är inte en lång tid. Eller jo, det är det, men det går fort. Lät ganska ologiskt. Men aja. Jag fick en tavla med ett hjärta i och en nyckel och så, kan fota sen, jätte fint. Han fick en bok av mig "kärleksförklaring" där man fyller i saker som tex " jag älskar dig så oerhört mycket för att..." Han blev jätte glad :) Vi åt gott på kvällen, skaldjur ost och sånt där. Martin åt jätte mycket..  Fattar inte hur han orkar haha. Så kollade vi på idol. Sen kollade vi på "What happens in vegas" Verkligen skit bra film! 
2 år va det ja.. Och det är bara början... Hihi :)
2008-10-09
 19:38:58

Hatar sl!

hejhej. Har inte bloggat iadg för jag har inte hunnit.. Jag var varit så trött idag så jag sov på historia lektionen hehe.. En kille i skolan hade klätt ut sig till ploj på klassfotot idag. Han hade horn och ett vitt öga och ett svart , skojade och låsades bli rädd, då jagade han mig och några andra tjejer upp för trappen. Jävlar va det var läskigt. Haha, jätte roligt. Tog klassfoto idag. Vi fick se det. Hon valde ett skitfult fast alla protesterade. Sen gick typ hela klassen. Vi få tjejer som stanna kvar fick henne att byta. Föresten så tog hon bilder på oss i matsalen som ska vara i skolkatalogen, haha en jätte rolig på mig där jag ler jätte överdrivet. Kom hem ifrån skolan typ halv 4 (?) Sen så fixade jag med martins present. 2 år imorgon, huhu :D Blev inte så bra.. Men aja, får väl kompensera med nått annat sen.. Och sen gjorde jag massa annat. Skulle ta en buss till maritn, men den var mycket försenad, och skulle inte hinna byta, Jävlar vad arg jag var. att den inte kom. Sen skulle jag ta en annan buss, men den kom inte heller. Tillslut kom en som tur var. Höll på att ge upp.. Haha. Nu så är jag hos martin iallafall!
Fick MVG på geografiprovet, vart förvånad, kul iallafall!
2008-10-08
 17:38:57

....

För några månader sen skrev jag text på min vägg, men bara med blyerts för att sen måla i det. Det blev aldrig av. Men idag så bad jag mamma köpa guld,silver pennor och så nu har jag fyllt i. Fint :) tycker det är jätte fint med schablontext på väggar. Inte för mycket bara, men lite :)

Glömde bort förut, jag ska ju till sjukgymnast idag.. För mitt knä. dessutom hade så himla ont i det idag. Brukar inte ha det så mycket.

2008-10-08
 16:34:34

Stressad i helt onödan

HEHE. ja... onödigt inlägg igår.. måste jag säga mer... Malin smsade mig efter jag skrivit det. vi hade inget prov idag. HAHA.. Inte på fredag heller. Allt är utspritt för att vi hade så mycket på samma gång. Wiihuu :) Men ska inte bli för glad. Det är ändå ganska mycket innan höstlovet. Men idag, tänker jag skita i allt (förhoppningsvis) Och bara göra,  ingenting! För engångsskull... Okej, jag måste duscha och fixa med martins present. Alltså som jag ska ge honom eftersom vi varit tillasmmans i 2 år på fredag :) Det är så mysigt att martin och jag går i samma skola, då kan man träffas och kramas ibland !
Föresten, jag fick MVG på uppsatsen i historia =)  Trodde jag skulle få VG.
Imorgon är det skolfoto, hjälp!
2008-10-07
 19:10:44

Orkar inte längre

Jag bryter ihop.jag klarar inte mer. Jag har så himla mycket att plugga så det inte är sant. Var hemma idag, mådde inte alls bra. Åkte till skolan, gjorde provet, hoppas på mvg. Men iallafall, imorgon är det prov IGEN. Och jag har inte haft tid att plugga till det tidigare pga andra provet osv. Och idag när jag försökt pluggat på det i timmar så går INGET in i huvudet helt stopp. Är rädd att jag kommer stressa sönder mig. Jag kommer inte klara provet imorgon. sen är det prov igen på fredag. Och så ligger jag efter i svenskan. Och så har vi en so uppsats att skriva. Och så är det datakunskaps prov på tisdag. Alla i min familj klagar också på att jag bara pluggar. Jag satsar inte på något! Jag pluggar på så mycket jag behöver för att komma ihåg och jag är inte dum i huvudet utan det är mycket att komma ihåg. Och inte lätt heller. Vad ska jag göra??? Sluta halv 4 varje dag underlättar inte heller. Ursäkta att jag är så jävla negativ och tråkig men går det att vara något annat när man inte får någon fritid?
2008-10-06
 17:17:13

topmodel & geografiboken

Stannade hemma idag, ont i hvudet och allmänt trött, stressad. Iallafall så det jag gjort idag har varit pluggat, kollat på top model, pluggat, kollat på topmodel. Så har jag hållt på med i timmar nu. Tack för att youtube finns alltså.. Missade ju alla avsnitt pga idol och missade repriserna. Aja, har varit skit duktig som pluggat så mycket men får se imorgon om det visar resultat. Känns inte som jag kan så mycket nu, men så har det ju varit inför alla prov..

Föresten så ringde martin och berättade en rolig sak, han och markus ska till en ny stor agentur. Eftersom inget är klart än, så kanske man inte ska prata om det så. Inget är ju säkert. Men jätte kul iallafall att de ringde dagen efter han skickade in bilder. Då borde man vara väldigt intresserad.

Resten av veckan.. Hm, som ni vet, så är det mycket plugg, klassfoto på torsdag. annars har jag ingen aning. Ledig nästa måndag, wiihu. Sen är det bara typ tre veckor till höstlovet, då blir det borlänge, bus eller godis, haha! Åh. längtar.

2008-10-05
 22:37:24

Godnatt



Söta och roliga bilder ifrån somras bjuder jag på innan jag sussar :) Godnatt

2008-10-05
 14:38:17

visste inte att dygnet-runt-skola fanns

Martin har åkt hem, jag har städat rummet. Ligger med laptopen och geografi boken i högsta hugg.

Orkade inte plugga igår. Hade på dagen en väldigt ångest och stress över alla läxor och prov, Får skylla mig själv att jag valde den här linjen. Men inget annat passade mig. Jaja. Åkte till F&S med mamma och martin och städade gymmets maskiner. Måste få in lite pengar nu.. Usch va vidrigt det var, blir så himla dammigt och så på en vecka. Det visade resultat idag iallafall, har jätte ont i ryggen. Lutade mig för mycket..

Geografi prov
datakunskaps prov
So uppsats
 Sv uppsats
Massa engelska glosor
Gympa teori prov
Matte prov

Härligt det! Kul att dygnet runt handlar om skolan. Jag satsar inte högt (okej, jag vill ha mvg i det mesta) Men ändå om jag skulle satsa på g måste jag ändå plugga på mycket md tanke på att man vet aldrig vad som kommer på provet.

Föresten så måste jag verkligen skaffa ett skrivbord, funkar inte att ligga i sängen hela tiden.  OCh nej, jag har inte råd med ett som kostar över 1500 kr, som typ alla fina kostar. Får leta vidare.. Suck..
Dagen idag går annars ut på att plugga, äta tacos, se på tv.

2008-10-03
 23:03:26

svajigt humör

Sorry, jobbig dag. Eller det har gått som en berg ochdalbana. glad,deppig, positiv,  negativ, stressad, lättad, otålamodig, tålamod. haha besvärlig jag är. Imorse sprang jag till bussen och efter det fick jag en jätte sjuk känsla, känner igen det från när jag var liten och mådde dåligt. Bli inte rädda för mig nu haha. Inget freak. Men iallafall så känns tiduppfattningen skit konsitgt. Alla ljud låter aggresiva och högt. var så i typ en timma. Annars idag har det gått fort. Märkts på mig att inann vi åt klagade jag som fan och efter jag hade fått i mig middagen satt jag bara och skrattade. Så om jag är grinig, ge mig mat haha. Vi kollade nyss på ett avsnitt av 4400, som vi kollade två säsonger på ifrån lovefilm. jag var helt säker på att martin hade sett det med oss, men tydligen var det över 2 år sen vi såg det sist. helt sjukt! Minns det som det vore några månader sen. men tycker det har blivit för segt , så jag gick.... Vill kolla på harry potter nu, haha. Johan och jag har ju sett på typ alla i följd nu. Erkänn att harry potter e jätte bra(?!) haha
2008-10-02
 16:55:06

Lång dag...

Idag hade jag en skit onödig skoldag. Menmen.. Hade geografi först, pluggade inför provet (jippi, plugg hela helgen IGEN) Vi fick sluta tidigare. Sen skulle vi anmäla oss till allan att vi var där men vi fick vänta i en halvtimma för vi hitta honom inte. Lite onödigt. Sen hade vi håltimma i tre timmra. Jag och malin åkte till täby. Köpte tre långa t-shirtar, behövdes... Sen åt vi också på donken, om ni ville veta det haha.. Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade so, lite kul, började tjuta
- Det är brandalarmet
- Nej det är larm för en dörr!
- Men dom springer ju!
- Nej det är larmet som gått igång för en dörr!
- Väldigt löjligt brandalarm isåfall
- Jag går och kollar, sen får vi se om jag kommer tillbaka (läraren)
Så vi stod ute en stund och sen gick vi in och hade lite genomgång.. Skit onödigt dag, men trevligt i täby iallafall. haha, när vi skulle gå till bussen möttes vi upp av en buss osm stannade. Så skulle vi gå ner för en stänt och bussens backspegel sitter ju uppe på den, ni vet? Så när rebecka skulle gå ner slog hon huvudet rakt in i den. Haha fan va vi garva.

Maritn kommer hem snart, wiihu, får se om vi träffas, älsklingen och jag :) Men jag har läxor och annat, som vanligt! Först ska jag äta och göra det jag orkar.

2008-10-01
 22:10:40

Drömmer mig bort..

hejhej, idag har jag tagit det lungt till skillnad från andra dagar. Okej jag har pluggat... Men inte alls så mycket. Igentligen vill jag vila upp mig i helgen och bara mysa med martin men vi ska ju ha prov nästa vecka också. Kul(!) att ägna helger till att plugga. Och vardagarna, och kvällarna. Drömliv,verkligen. Usch, längtaar till jullovet. Längtar efter snön, lukten av stearinljus, lullebullar, pepparkakor och annat mys. Julafton framförallt. Alltid mysigt på julafton, åh. Aja, nu är vi här i kalla hösten, bara regningt, och massa plugg usch..



Sluta spela ett spel, jag kan era regler. Ni kan inte sparka på mig längre. Jag tar inte åt mig. Vi går inte i mellanstadiet, ge upp.
2008-10-01
 17:50:21

Oktober

Nu är det oktober. Det innebär;
Martin och min 2 årsdag
Min syster blir myndig
Höstlov
Borlänge
Geografi, datorkunskap,matte, idrott prov.
(Vad jag vet än så länge)
Ny mobil (?!)
2008-10-01
 16:00:00

Vad snabbt dagarna går...

Hejhej.Igår så skulle jag plugga massa, men började aldrig, så kan det bli. sen frågade pappa om jag ville med till arninge. Var skit trött och hade ont i huvudet men följde med ändå. Då vaklockan typ halv 7. Köpte ett par skor, det behövdes. Men skit jobbigt att stå där urtrött och pröva massa skor. sen åkte vi hem och jag pluggade lite, fick panik över att jag inte läst ut sv boken så jag hoppade över typ 50 sidor och läste det sista. Sen läste jag igenom om rom lite. När jag vaknde imorse hade jag ångest över att jag inte kunde något. Hade matte på morgonen, orkade inte koncentrera mig. satt bara och stirrade.. Sen hade vi teori i idrott. Mitt under lektionen fick jag hur ont som helst i ena ögat, skit skumt. Gjorde verkligen jätte ont. Sen hade vi lunch i typ två timmar. När vi förhörde varandra inför rom provet kunde jag så jäkla mycket. Fattar inte vad som hänt med mig. Vi hade svenska efter det. Vi skulle prata om boken "var det bra så`?" Som vi läst. Läs inte den! Skit dålig och mysko. Vi skulle iallafall diskutera om den i grupper. Det gick bra tror jag, tror min lärare har fått bättre tankar om hur bra jag är. Haha. Sen hade vi historia där provet var, bara g prov. Skrev det på 10-15 min, sen sprang malin och jag till bussen.
Idag tänker jag inte plugga nästan något, har verkligen gjort det varje dag nu. Orkar inte.. Hela oktober är proppad med prov..
Martin kommer hem imorgon :) Myyyysigt :) Saknar honom! Men som tur är så har dagarna verkligen "flygt iväg" haha. Gått jätte fort..