2008-11-30
 15:08:46

Första advent

Hejhej
I torsdags gjorde klassen pepparkakor och annat. Jätte mysigt. Tiden gick väldigt fort och jag var tvungen att åka tidigare. Skit trist. Klassen stannade många timmar efter det. Min klass har verkligen blivit underbar efter de här månaderna. I början va det big NONO men nu e de jätte bra :)

I fredags så åkte jag josefin camilla rebecka och johanna till centrum efter skolan. Vi köpte massa godis och chips. Sen så kollade jag när vi skulle åka, så gick tåget precis då, vi sprang ner till tåget och det stod där. Sen upptäckte vi att det var väl lite mycket folk för att de skulle gå till österskär. SJälvklart kom tåget på andra spåret och det var försent. Men vi hoppade av vid åkers runö och tog nästa tåg till tuna. Sen gick vi till rebecka. Där så gjorde vi tacos (Som man gjorde när man gick i 5an på tjej middag) haha, men vi var så sugna på det när vi pratade i veckan i skolan så därför valde vi det. Och camilla och jag gjorde smeten till lussebullar. Vi hade löfte om att vi inte fick äta lussebullar eller dricka julmust innan den dagen, men jag hade gjort det långt innan. Hehe. Men därför tog vi (de) Tillfälle i akt och vi träffades alltså i fredags och drack massa julmust och åt gott. Sen kollade vi på filmen Matilda. Jätte mys. Sen så åt vi och sen såg vi the holiday. Efter det gick vi ut i hennes bod. Hade förväntat mig något trångt där man lägger madrasserna på golvet. Men det var jätte fint, kök och badrum, högt i tak. sov uppe på ett loft. Camilla den jäveln prata högt som fan i telefon när vi nästan hade somnat haha.

8 på morgnen gick jag upp igår. Jobbigt. Mamma hämtade mig sen. Då åkte vi till kerstins bilskola. Linda i min klass var också där. Så var det kurs i 4 timmar. Men det gick bra, somnade inte. Käkade massor med bullar. Sen väntade martin på mig utanför och vi åkte till mig. Mamma skulle stanna på nån konferans.

Föresten träffade min syster hennes största idol i fredags, lars winnerbäck. Ganska häftigt för att hon gillar honom så mycket. Snygg bild på dem två.

IDag var vi på en husvisning, har blivit flitiga på det där. Fint hus. Får se, vi kollar vidare, priserna sjunker och vi har många valmöjligheter. Martin åkte för nån halvtimma sen hem, tråkigt men sant.  Och idag har jag städat lite, vi har hängt upp ljusnätet utanför jhuset också. Ikväll blir det upp med julstjänorna i fönstren.

Imorgon e det typ terminsprov i matten. Läskigt. Vet inte hur det kommer gå. Bra förhoppningsvis Har föresten inte skickat in min historia uppsats, skulle vara inne förra torsdagen, men det går inge bra. Vet inte vad jag ska göra. Buhu.. Aja ha en bra första advent.
2008-11-24
 19:01:38

Sammanfattning

har inte bloggat på hur länge som helst nu om man jämför med hur ofta jag brukar blogga. Jag har haft mycket att berätta men glömt allt. Lite klantigt sådär.
Nu är det iallafall helt galet väder. storm inatt. jätte mycket snö. Slutar ju aldrig snöa. Har varit som natt hela dagen känns det som. Martin satt på en buss nyss, det fastnade. de fick hoppa av. Har sett flera bussar som kört fast och jätte många halkar hela tiden. dels malin när vi vänta på tåget. Hhaa.

Det spökar hos oss. När min syster var här och vi i borlänge så banka något på väggen utifrån, nån ryckte i handtaget och något mer. men inte en jäkel där såklart. När mamma och jag satt och kolla på tvn bankade nån på fönstret i ett annat rum. 110% säker. trodde det var pappa. Men ingen var där.

Iförgårr var pappa på systemet, han såg en gubbe som trilla handlöst ner på golvet. Pappa var först att hjälpa. Gubben krampade och blödde sjukt mycket så de fick ringa ambulans och min pappa var tvungen att springa vidare så andra hjälpte såklart.

Har varit på syntest, ska ju gå handledarkurs på lördag morgon, blä. Jag såg inte skillnad på de minsta bokstäverna på C och G. Men det gjorde inget. Bara lite lite fel då. Inte så konstigt då min bror och pappa har glasögon. Men det var ingen fara alls.

Igår åt jag på monoglian med martin cissi anna och markus. Skitgott och trevlans. Jätte sugen på wook nu.. Åt fasten jag var proppmätt, så gott var det faktiskt.

Vi har ny engelska lärare. Finns ingen sämre lärare. Säger åt oss att prata bra engelska, hör inte ett piss vad hon säger. ger oss konstiga uppgifter. Ingen fattar läxorna. Alla håller på att somna. Ingen är engagerad på hennes lektioner. Blir hon kvar vet jag inte vad jag gör. Jag vill läsa eng C men aldrig om hon är kvar. Hon prata med oss (rebecka) efter lektionen, så snackade hon engelska. Jag sa att vi har ingen engelska lektion nu så vi kan prata svenska. Det ska rebecka också. Men hon vägrade. Tant! Åh.

Har prov på torsdag  i geografi. Bara bänka sig framför boken. Jippi. Men måste duscha. Trött!
2008-11-19
 16:16:25

tog från en annan blogg

Med hjälp av dina msn kontakters "personliga meddelande", ska du
besvara frågorna. Börja med den som ligger högst upp på listan.

Sa den första du mötte idag:
-latrell I love you long time <3

Sa din mamma den dagen du föddes:
-gustav

Säger din bästa kompis på din begravning:
-jag älskar dig mest jesper

Det som den du gillar mest säger:
-2 världar , broshan

Det första du kommer att få höra imorgon:
-ICA's e-handelsystem is up & running..

Den snyggaste i skolan kommer komma fram till dig och säga:
-pfff

Första intrycket av dig:
-pain is temporary - glory is forever

Ska det stå på nästa tröja du köper:
-Tut tut i backen...

På nästa sms du får kommer det att stå:
-Lyssar På Volbeat.

Det första din pojkvän/flickvän sa till dig:
-soveer

Du kommer att få höra detta nästa gång du träffar den som är kär i dig:
Say that you love me, and I'll fly to the stars
2008-11-18
 18:50:19

Roocka fäätt

Hejhej, Vi fick inte huset. Vi fick inte låna så mycket pengar av banken. Många får inte det nu. Med all inflation och så. Men vi letar fortfarande, en del får vi ju låna. Det är en stor risk att köpa hus nu också. Ska man ta tillfället i akt när det är så billigt? eller ska man vänta tills det blir dyrt men räntan låg och mer säkert? hmm..
Ska igentligen plugga historia och ekonomi nu men paallaaaaaaaa så trött. Struntade i italienskan idag. AJaj. Får inte börja skolka. Men man pallar inte språk?!. Vi har fått en ny lärare i engelska. Världens sämsta faktiskt. Blir riktigt arg. Jag e där för att lära mig och inte för att försöka fatta vad hon säger pågrund av hennes usla engelska. Och hon säger att vi ska prata bra engelska. Tant

Juste, vi fick inte huset, men hörrni, vi ska köpa bilen vi åkte till borlänge mer. jaaaaa, ingen mer låg bil som luktar konstigt (inte äckligt) men konstigt efter wonderbounds. Blä. Och inte mer trångt. Jag säger bara Wiiihuu ändå fast det inte låter lika coolt som när malin säger det.

Helgen som kommer ska jag äta middag på monoglian med martin markus anna och cissi. Nästa helg ska vi på handledarkurs och ha lite mysig julkväll hos rebban. Haha. Vi ska ha pepparkakor lussebullar julmust och allt sånt där och se julfilmer. Myspyysigt. Kom på att vi är 7 tjejer som är nu som jag var i grundskolan me de andra. Saknar dem jätte mycket. Men ikväll får jag träffa dem, dh kväll hos anna. Synd är så kan ju inte agnes, hon spelar basket. Hon har sagt att hon ska sluta i flera år, men nej. Men till våren kan hon :)
Ciao!
2008-11-16
 16:52:01

Snö?

Hejhej. 20 inlägg till inlägg 600. det kommer kanske vara till årskiftet jag kanske öppnar bloggen igen med tanke på hur sällan jag bloggar.
Idag när vi vaknade snöade det jätte mycket med gigantiska snöflingor. det la sig efter ett tag men smälte senare på dagen bort, tråkigt nog. vill ha snö, inte massa tråkiga gråa färger som det är nu.
Vi var och kollade på huset, najs. vill verkligen, men tror nte det blir av. Vi kommer nog vara med på budgivningen. Men många var intresserade. Kan bara hoppas hoppas. det vore bästa julklappen.
Martin åkte för en timma sen. Jag har ätit och pluggat. Ekonomi, skitkul faktiskt! Fast det är svårt att skriva om i egna ord. Det kommer nog gå bra. Tänker fortsätta nu. Ha det bra!
2008-11-15
 17:42:25

Jag ska trivas med mitt yrke, inte bara med lönen

Hej. Har inte bloggat på typ fyra dagar.Har haft saker att berätta, men har inte orkat. Och nu  minns jag inte. Veckan har gått undan, som vanligt. Var ledig i torsdags. Super skönt. Såklart. Idag har dagen varit rent ut sagt väldigt tråkig. Gickpå lååååång promenad imorse, var skönt. handlade som vanligt också. Pappa hade kanske sönder ps2. Jag tog guitarhero gitarren så att sladden gick i luften. Sa åt de att akta sig. Självklart river han ner den. Nu kan den inte läsa av skivan. martin har plockat isär. Får se om de fixar sig.
Vi har kollat på hus. Nu vill jag verkligen flytta. Gud va skönt. vi har inte så bra planerat hus, tycker jag. Älskar att det är stort och så,stor tomt och allt. Men allt möts i köket och vi är väldigt många i familjen, blir så trångt. Och jag vill ha nytt hus bara för att det är kul! Nästan så att man önskar sig det i födelsedagspresent. Vi får se. vi har kollat på hus länge, och nu sjunker ju priserna. Så kanske kanske. Då kan jag nog äntligen ha DH kväll hos mig också.

Senare idag blir det tacos. Sen film, kanske gå ut med hundarna. Men jag tänker vägra. Orkar inte. så himla trött.
Och imorgon blri det bara plugg. Två uppsatser att skriva. Självkalrt satsar jag MVG som vanligt, förutom på Italienskan..
Juste, har varit på utvecklingssamtal. Eftersom vi går sam, e ju meningen att vi ska plugga vidare. Jag vill inte det. Men man blir sjukt pressad, jobbigt att prata om det med klasskamrater dessutom. "men vad ska du bli då?!" får man tillbaka. När jag slutar, ska jag jobba. Kommer jag på något jag vill bli, fine, då pluggar jag vidare om jag måste det för att ha det yrket. Jag tänker inte plugga vidare till jurist eller så bara för "att". Dessutom säger min mentor att jag måste det. Känns som att man är tvungen, fast hon försöker bara sporra en. Men hennes anledning är att man ska ha bra betalt. Om jag hittar ett jobb, jag klarar mig gott ekonomiskt på och trivs med. Då tänker jag inte plugga i flera år för att få nått jobb bara för pengarnas skull. Hellre lycklig utan pengar en olycklig med. Jag tror inte på att pengar kan göra en lycklig. Inte mig iallafall.
2008-11-11
 18:07:03

Snart inlägg 600, låsa upp bloggen då?

Hellu. Idag har dagen varit helt okej faktiskt. När jag skulle ta bussen imorse så gick det så segt + att den var försenad. Sen fick tåget vänta i 6 min på ett annat tåg. Så jag kom typ 10 min försent. Inte hela världen, men ändå. Blir sur på cp SL. Hade data kunskap. Redan klar med alla övningsfiler efter andra lektionen. Äähäh. Fick reda på att jag var faktiskt 0.5 poäng ifrån MVG på förra provet. Men hon sa att om det var nån halv poäng så liksom räknas det som MVG. Wiihu (som malin säger så snyggt) Sen hade vi engelska. Hade den där vikarien igen. Åh, han e så dryg. Skönt att de bara e vikarie.  Sen hade vi lönchis äckel mat som vanligt. 1650 man betalat har gått åt knäckemackor varje dag. Bra.. Aja orkar inte sura över det.
Efter lunchen va det geografi. Vi hade frågesport i lag, som vi hade förra geografi lektionen också. VI låg delat tvåa. VI var jätte duktiga, tills sista frågan.. hehe, fem poängsfrågan och klart alla kommer ikapp när vi hade helt fel. Så vi kom fyra. Men vi var inte så himla dåliga som ett annat lag. Haha. Sen hade vi rast i 40 min. Jag och rebecka pluggade. Inte så allvarligt. Men lite iallafall. Hade sedan prov i italienska. Gick väl åt helvete. Men så går det när man inte pluggar! haha.
Sen tog jag tåget hem med arijana och rebecka.

Skulle igentligen gå med rebecka och erica på dans på f&S idag haha. Men vi har ingen bil, trasig ju (men ska skaffa om nån vecka tror jag :) )  och jag orkar inte. Har prov imorgon dessutom. Inte stort men ändå. Och jag ska om tre timmar till mina vänner. För en gångsskull. Och den här gången ska jag verkligen dit!

Annars ska jag kolla på gossipgirl som visades i usa igår. Jobbigt att vänta mellan avnsitten, så jävla bra ju :D

Lite som händer framöver
Köpa bil
Köpa wii (kankse om nån/några månader)
Avla kull på våran hund Wiiie
Två uppsatser-> nästa vecka
Två små prov
Geografi prov
Ledig torsdag
Utvecklingsamtal torsdag

Klippa lugg kanske också? (dragit fram min dåliga snelugg för pannan, för lång och sne haha)
2008-11-10
 19:50:02

VG

hejhej,  idag har dagen gått ganska fort. Jag hade prov i naturkunskap. Det gick inte galant men var ganska lätt. Men det var bara för att se lite vad vi kunde. Fick reda på idrottsprovet också, 30/39. Och fick tillbaka matte provet, VG :) Det e najs. På engelskan hade vi nån "känd" baseball spelare som vikare. Haha, han skröt om det iallafall. De vann nästan EM och ska kanske vara med i VM.. Jaja. På svenskan hade vi redovisning. Fan vad jag hatar det. Blev röd (tror jag) och allt möjligt. Usch. Men jag gjorde det iallafall!
Har italienska prov imorgon, har inte pluggat något haha. Siktar nog på IG haha. Jag bryr mig inte, jag fattar ändå inget. På torsdag e vi lediga, CP-dag, japp det är vad det kallas.. Skönt.

Jag är riktigt taggad på att börja ki-box igen. Det är på torsdags kvällar och jag har ju sovmorgon på fredagar så de e ju najs. Ska fråga rebecka om hon vill börja med mig. För martin slår faktiskt för hårt, fick ont i armarna när vi gick. Hoppas han inte blir sårad... Men de e ju bara en komplimang att han är för stark.. Hhaa
2008-11-09
 18:33:46

moppemuscheunge

Min bror ringde nyss. Min pappa svarade. Han förstod inte att det var Johan. För han har kommit in i målbrottet. Stor han han blivit nu. Mörk röst och hår under armarna och allt. Men han får inte bli stor. Han är ju trots allt min lillebror.
2008-11-09
 13:20:49

Betyg

Pluggar förfullt till naturkunskapen imorgon. Inte många sidor, bara typ 20 faktiskt. Varför inte dra upp vilka betyg jag förväntar mig av ettan?
Naturkunskap MVG
Historia MVG
So MVG
Italienska G (haha)
Idrott VG
Datakunskap MVG
Geografi MVG
Svenska VG/MVG
Engelska VG
Matematik VG

Tror jag kommer uppnå de flesta. Italienskan har jag bara satsat på G för att jag orkar inte lägga ner tid på det. Dels för att jag inte tycker att det är kul och för att jag inte är så bra.

Jag satsar på gymnasiet nu väldigt mycket faktiskt. Dels för att jag inte vet om jag vill plugga vidare. Om jag inte gör det är det ju väldigt viktigt att ha bra betyg ändå för att söka jobb. Men jag satsar också på bra betyg för då känner jag mig duktig och mår bra!
2008-11-09
 10:33:10

fars dag

Hej. Martin åkte klockan 9 till sin pappa. Jag vaknade nyss. Idag är det fars dag, men jag måste ligga hela dagen på rummet och plugga. Men jag måste också åka och köpa något till pappa...
Nk prov imorgon
Italienska prov Tisdag
Historia prov Onsdag
So uppsats torsdag
2008-11-09
 00:47:12

mandy lane


Hej. Idag var vi på inflyttningsfest hos johan och camilla. Vi fick reda på att de väntar tillökning. Jätte kul! VI åt paj och annat och sen fikade vi. Var proppmätt. Fick skjus hem att cecilia. Jätte skönt att slippa åka tåg och så. Mamma och pappa väntade på oss med att äta. Ändå fast man var mätt gick en del ner. Resten av kvällen kollade vi på tv och filmen all the boys love mandy lane. Var bra tills på slutet. Blir irreterad på filmer som slutar så. Ja ni får väl se hur den slutar själva!
2008-11-07
 16:41:34

...

jag trodde jag skulle klara mig
jag trodde jag inte skulle bry mig
jag trodde att jag inte tyckte om dig
jag trodde jag skulle ha det bättre utan dig
men tydligen har jag fel.
2008-11-07
 16:35:21

.......

hej. Dagen idag var bra, förutom slutet. GÖr min blogg privat imorgon, vill du ha lösenordet säg till, men vem som helst får inte det.
2008-11-06
 19:38:07

Bra dag idag.

hejhej. Idag var det lite tjafs om vart martin skulle vara. Markus ville ha med honom till deras papap och jag honom till mig. Martin hade tidigare sagt att han skulle till mig, klart  jag räknade med det då. Men det va inge allvarligt! Skoldagen var helt okej. Gick fort och var kul. Vi planerar klassfest, som vi gjort ett tag. Bara att vi aldrig kan ara hos någon, knepigt. Vi har ju varit på mongolian tillsammans, men det är ju inte samma sak.
Iallafall så slutade martin och jag samtidigt och vi åkte tåg tillsammans. I åkersberga gick han och gymmade och jag åkte hem. Sen kom han hem till mig nån timma senare. Vi har ätit och kollat på tv. Senare ska vi gå ut med hundarna (snark!) sen kolla på 4400, dt e en jätte bra serie! Och sen hells kitchen osm maritn och jag jämt kollar på tillsammans på torsdagar :)
2008-11-05
 13:08:19

Yes we can

Åh, mitt skrivbord ser ut som.. Har veet produkter (fick av comso för att testa), historia och naturkunskaps boken, massa (!) papper. godis papper, mobil, skivor, borste, plattång. Så ere..
Nyss när jag var ute med hundarna hörde jag något i skogen, när jag kollade så flög (!) en ekorre jätte högt och långt, efter kom en katt. ekorren hann klättra upp i ett träd och katten satt ner eoch väntade. Ekorren satt och skakade. haha, så söt. Efter ett tag gick katten. Nu vet ni det!
Imorse när jag vaknade gick jag upp och kollade vem som vann USA valet. Inte så förvånad. Men endå, det var ju ynka 100 år sen usa var emot svarta så det fanns nog många som ändå röstade på mccain. Hejade, som väldigt många andar gjorde, på Obama. Mäktigt när han höll sitt tal i Chicago. Kolla på det!
Nu ska jag fortsätta banka in tråkiga saker om medeltiden, prov imorgon!

2008-11-05
 11:34:49

Hemma idag...

Igår blev det inte DH hos johanna, kunde inte ta mig dit. Kunde ju cykla såklart, men orkade och ville inte när det är så mörkt. Jätte tråkigt. Igårkväll satt jag flera timmar med att göra en bloggdesign. Gjorde den hyfsat bra sen råkade jag trycka på en sak som gjorde att ogjort. Men nu har jag faktiskt hittat nyu snyggare insperation. Men måste ha bilder till det. Aja vi får se.
Idag var det ju tema dag i skolan. Men jag gick inte. Har varit så trött så jag tyckte att jag förtjänade lite mer sömn istället för att sitta och skriva franska kärleks dikter i skolan. Tråkigt bara att jag missade när anaconda (svt2?) Var där.
Idag ska jag plugga plugga plugga, fixa bloggdesign, och martin kommer hit Wiiihuu :) Fast först gå ut med bajs hundarna.

2008-11-04
 16:37:29

Desperate Housewifes-kväll ikväll!

Hellu. Äntligen hemma. Lång dag. Men jag & rebecka fick gå tidigare för att hinna med tåget. Vår Italienska lärare låter oss sluta 20 min tidigare på onsdagar för att det blir så sent annars, haha. Skönt. Och idag fick vi alltså gå tidigare än det också.
Skoldagen har varit ganska kul. Men trött har jag varit. väldigt trött. Höll på att somna på bussen till skolan.
Idag ska jag plugga och ikväll ska jag äntligen till mina sex vänner :) Har inte kunnat ha en DH kväll på evigheter för att jag har haft annat. Saknar dem väldigt mycket. Synd att det inte är som förr........
2008-11-04
 13:49:40

Är i skolan

Jag har två timmar kvar nu. Jag pallar inte...haha
2008-11-03
 22:16:56

Vet ni vad...

- Min storesyster blev myndigt i Fredags
- Hon hade fest och jag hoppas att ingen sov i min säng..
- Hon fick ett körtkort
- Idag tatuerade hon sig utan att vi visste om det.
- I Borlänge smet vår hund ifrån bilen och sprang in i en affär men jag hann ta henne.
- Jag fick vg på en svenska uppsats. Läraren är väldigt snål med betygen.. Väldigt.. Hhaa
- Igår kväll fick jag "panikångersattack" När jag försökte sova så började hjärtat slå väldigt hårt och jag började må illa. Blev jätte stressad. Martin tände och reste sig upp, då fick jag mer panik. Helt plötsligt slutade det senare. Har aldrig varit med om något sånt. Liknar mina dejavo känslor som kommer då och då.
- Jag tycker färjor är det töntigaste som finns när man ser färjan på kanal5. BLÄ. haha.
 
2008-11-03
 16:34:05

Skola igen, jippi...

Hej. Jag lever. Haha. Skoldagen var inte så kul faktiskt, tråkigt nog. Känns så tråkigt att det inte är lov längre. Vore konstigt om jag tyckte att det var kul. Aja. Gick tidigare ifrån svenskan, skulle till tandläkaren juuu. Väl där så mötte jag pappa för att jag är så barnslig så jag ville ha med någon haha. Tandläkaren grävde och blåste och allt tog massa olika röntgen bilder. Men nada, inget där. Konstigt. Han sa iallafall att jag hade jätte fina tänder :) Sen skjusade pappa hem mig på cykeln haha. Här har jag inte gjort så mycket.
Idag ska jag kolla på gossip girl och äta middag, duscha och kolla på tv.

Har fått reda på att det vi har än så länge i skolan är:
Tre g-historia prov
Historia uppsats
So uppsats
Naturkunskapsprov
Svenska redovisning
2008-11-02
 15:52:55

Handlat lite :)

Hejhej. Igår somnade jag vid 2.. Såg på gossipgirl. Synd att usa inte ligger så långt före sverige. Fast det kommer ett nytt imorgon, är på säsong 2 och del 10 tror jag :) haha nu vet ni!
imorse gick jag upp i tid för att kunna somna ikväll. Martin tjatade om att jag skulle åka till honom. Skulle hämta ut mer lamictal i centrum. Vet ni hur jävla trött ag är på att käka dem? Har gjort det i tre år nu tror jag. Men tydligen så hade jag kraftiga epelepsi anfall och var medvetslös länge... ÄäÄÄHH..
Sen åkte jag till täby c. Köpte en mössa och stumpbyxor från hm, en tröja från ginatricot. Sen åkte jag till martin. Jag bad honom att möta mig , haha vi gick om varandra. Han gick ända ner till tågstationen och jag upp till honom. Här har jag inte gjort så mycket.

Imorgon börjar skolan. Blääää. typ 7 hela veckor till nästa lov. Fullproppade med prov uppsatser och läxor. Men jag ska kämpa för mvg haha ändå om jag går in i väggen. På onsdag har vi språkdag. Tror de ska filma där och så. Vet inte om jag ska gå då. Man får ju ingen frånvaro och då kan jag plugga istället.

Imorgon ska jag kanske till tandläkare akut, får se om de har tid...
2008-11-01
 19:55:06

spricka

lite "update" Kollade med en spegel upp mot tanden, det är en spricka! Pappa hade tandpasta som vi tröck dit, måste sitta med öppen mun och kan inte prata haha. uusch, vill inte veta vad de måste göra med min tand..
2008-11-01
 19:15:34

aaaaaaj

Det är jätte synd om mig! Jag har nog hål i tanden. Har käkat alledess för mycket godis och druckit läsk nu på höstlovet. Men har varit noggrann med tandborstningen, men det hjälpte tydligen inte. Fyfan, va ont det gör när jag tuggar på något tillräckligt hårt. det ilar och värker sååå himla mycket i hela den delen av käken. Nyss fick jag så att det kom tårar. Inget mer godis och läsk för mig. Och jag som har så mycket gott godis.. Det här är också skitjobbigt för jag har sån fobi mot att laga en tand. Alla som gjort det vet hur ont det kan göra. Speciellt för något år sen när jag lagade en tand, har aldrig haft en sån smärta, trots bedövning. Åh, ångest. Vill inte! Men måste, får ringa på måndag..

Aja, nog om min tand.. Vi åkte ju till borlänge i lördags, mamma, pappa, johan, martin, niklas och jag . Det var mycket bekvämare i den stora bilen. Tog nya vägen också, kom fram på något över 2 timmar. Där så har myst hela tiden men handlat mycket också, som vi gör varje dag.. Det är ganska tråkigt. Men måste handla ny mat åså. Annars har det varit toppen. Martin åkte tråkigt nog hem på onsdagen, skulle till sitt landställe. trodde jag inte skulle stå ut utan honom men det gick bra! Igår gick  vi till kyrkan, som vi gör iof ofta eftersom vi tar den vägen med hunden. Men det var massa ljus tända som det är varje alla helgonas dag. Det är så fint! För det är en sån stor gravplats med så mycket ljus. Ville igentligen gå in i kyrkan, älskar att vara i kyrkor. Det luktar så gott och är så fint. Men ibland kan det vara lite läskigt. Igår hade det snöat jätte mycket, så det var minst en dm snö på vissa ställen. självklart åkte johan och jag pulka och jag gjorde första snöängeln den här vintern. Vill tillbaka, älskar när det knastrar under skorna och det är sol men ändå minusgrader och snön ligger så fint över träd och marken... Föresten så hra jag köpt ny jacka :)
2008-11-01
 17:09:10

Hemma igen!

Heeeeej :) Hemma igen, som ni kanske förstår.. Har haft det jätte bra! Som vanligt där :) Igår åkte jag tillochmed pulka! haha, den ni! MEn jag får skriva mer senare, orkar inte nu :)