2007-06-28
 15:26:25

Jag är inte dum.

ju fler (x) desto dummare är du!
18 eller mindre betyder att du inte är dum.

( ) tuggummit har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummit har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fördon som rör sig - men det gick inte überfort!
(x) du har tänkt på något roligt så att du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på på dig


( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
( ) du testade precis ovanstående för att se om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/ trillat
(x) ditt hår är/ har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam


(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har somnat på en lektion
(x) du kan berätta om någonting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvet och gåriväg från dig [Vänner har]
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal


( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/ mindre
( ) du gör detta testet när du borde göra någonting viktigt
(x) du har någongång satt dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hadde i handen eller i fickan


(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet "eh" VÄLDIGT många gånger om dagen [vissa dagar]


TOTALT: 4+2+2+2= 12
Jag är alltså inte dum :D hahaha

Dagens
Posetiva:
MARTIN KOMMER HEM.
Negativa: Mitt stjärp är sönder.

You Belong in New York City
You're the energetic, ambitious type.
And only NYC is fast enough for you.
Maybe you'll set yourself up with a killer career
Or simply take in all the city has to offer.
2007-06-27
 18:23:53

Wuhu

Vet ni vad (?) Martin kommer hem imorgon! Gud va lycklig jag är.

Igår vaknade jag väl runt halv elva. Jag gick upp då och duscha osv.. Sen så städade jag hallen vardagsrummet badrummet och köket. Jag gillar att städa ibland :) sen putsade jag massa fönster. Men inte så mycket. Sen satt jag lite vid datorn. Jag brukar spela spel på datorn när jagtröttnar på internet så jag spelade massa spel ifrån bigfishgames.com. Fast jag tycker bara sånt där man ska leta efter saker är kul. Men iallafall så försökte jag fördriva tiden åt att sitta här, titta på tv, fixa mig själv och städa. Dagen gick snabbt..

Idag har jag tittat på film med Johan och lagat pannkakor osv.. Mamma kommer snart hem med våran videokamera som vi skickade tillbaka för att den var sönder.. Och det var jag som hade råkat trycka in fel sladd i firewire uttaget så det hade gått sönder :$. Vi får se om den e fixad...

Som sagt kommer Martin hem imorgon och jag ska vara hos honom klockan sex. Bäst att han släpper väskorna när jag ser honom. Kommer bara vilja slänga mig i hans famn och pussa ner honom. Pirrar i magen nu när jag tänker på känslan hur känslorna kommer spröda då.

Imorse upptäckte jag att min parfym jag fått av cosmo var utspilold över trappen (fråga mig inte hur) och det var min favorit ;/ det är bara några droppar kvar. Den kostar typ 300-400 kr ny. Usch va ledsen jag va över det haha. Ändå fast jag har skitmånga andra parfymer.


Uppdaterat..

Hahha rolig lista:


Välj månaden (numret) du är född i:

1: Jag äter upp
2: Jag slår ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag skjuter
5: Jag kramar
6: Jag knarkar med
7: Jag tänder på
8: Jag dansar naken med
9: Jag sjunger med
10: Jag fiser på
11: Jag förförs av
12: Jag har sex med


Välj datumet du är född på:

01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får


Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White: För att jag gillar det
Black: För att jag är så jävla snygg
Pink: För att det är tufft
Red: För att jag är skitful
Blue: För att jag är en transvestit
Purple: För att jag är homosexuell
Gray: För att jag är en pundare
Other: För att jag är lik Göran Persson
Green: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turqoise: För att min mamma sa det
Brown: För att jag var tvungen
Shirtless: För att jag är kåt

Jag fick: Jag dansar naken med min farmor för att jag är bra i sängen... OKEEY normalt...

Pusshej
2007-06-25
 14:03:34

Tror att jag är sjuk.

Ja haha, jag mår dåligt. Har as ont ihalsen och allmänt seg. Ska vara med Nelly klockan fem. Men vi får se. Känner mig jätte dålig :/

Juste. Martin ringde igår kväll efter han hade dykt. Han hade dykt hela dagen i en timma i varje korallrev dom var i. Tydligen var dom på en gigantisk båt med bara en mamma och hennes dotter. Och guess what ! Dom var också från Täby. Och så beröättade han att dottern var i hans ålder och att hans mamma tyckteatt hon var söt. Då vart jag skit avensjuk. Jag blir jätte lätt det... Men så frågade jag vad han menade med att jag skulle säga "skojar du med mig" när jag skulle träffa honom. Så sa jag att jag trodde han hade gjort nått med sitt utseende. Han ba: Neeej klart jag inte har. Det handlar om en sak. Eller flera.. Så antagligen har han köpt massa till mig. Nu är jag orolig över hans ekonomi att han kommer hamna i bak och kommer få jobba jätte mycket. Kollade på hans mobilräkning. Den låg på 650 kr. Ja han har ju fått mycket pengar av sin lön men det mesta har andvänds till en annan sak. Så puh. Jag vill inet vara ifrån honom någe mer så hoppas det löser sig med pengar. Det gör det säkert!

Har inte mycket att berätta nu när min vardag ser så tråkig ut utan Martin. Jag försöker sitta av min tid vid datorn. Fast tiden har gått sjukt snabbt! Det var nyss onsdag då man lämnade honom vid busshållplatsen känns det som. Men nej det är Måndag idag. Alltså har jag 3 dygn utan honom. Jag snackade med mamma igår om inte hon kunde åka och hätma do mvid arlanda på torsdag för dom annars skulle ta taxi. Då sa hon det e klart jag gör det! Men jag vet inte. Dom kanske hämtas av Johan eller Frida säkert. Men jag hoppas inte. För då får jag träffa honom redan när han är på arlanda :D. Åhh längtar!

Slänger in en bild på min helheta pojkvän. Från tre år tillbaka då allt började.

image14
2007-06-24
 16:17:00

Pest

Jag orkar inte skriva ett blogg inlägg.. Men jag gör det ändå!

Valborg ; Mamma pappa och jag åkte bil till Jocke och Jessica. Där så hjälpte dom till med allt osv. Sen åt vi och Niklas Adde och Johan kom. Sen gick Niklas Jag Johan ner i deras källare och spelade Buzz. Det var skoj. Sen så hade vi tipsrunda. Jag var med Niklas Johan Kerstin och Jocke.  Det var barn frågor och vuxen frågor. Vuxen frågorna var tex såhär: Vems pung väger mest 1. Jockes 2 Anders 3 ? En annan tex: Vem suger bäst: 1 Gen 2 Jessica 3 Lotta. Så dom trodde man var jätte snuskiga. Sen så gick vi ner och spelade igen. Sen ropade dom upp oss och femkampen skulle börja. Första var att man skulle kasta en stövel över ryggen. Alltså luta sig frammåt ta en stövel kasta den bakåt över ryggen och fram. Några lyckades. Alla ropade på johan att han skulel göra men han ville inte till slut kom den griniga ungen och kastade och den kom skit långt. Så vårat lag vann på den grenen. Nästa var grodspottning. Alla skulle få en godisgroda i munnen och spotta den så långt man bara kunde. Först började vi men jag var inte med. Man fick vara 4 i varje lag och vi var 5. ´Först skulel en i laget börja att sspotta den och nästa skulle ställa sig där den landade osv. Vårat lag vann på den med. Nästa gren var att dom vuuxna skulle ta en snaps och sen snurrafem varv runt en sak och sedan skjuta en boll mellan två träd. Det var skit kul att se :D typ alla trillade. Men vi barm snurrade bara runt 5 varv och sköt. Vårat lag vann igen :D. Sen skulle vi få tre bollar var och skjuta ner gose djur som satt lite här och där. Vårat lag vann tack vare mig för jag hade ner mest av alla. Efter alla var klara frågade pappa om jocke och han skulle pröva att skjuta ner ett speciellt gosedjur och båda missade .Så sa jag att jag ville pröva. Så hade jag ner den. Är jag bäst eller bäst? Sen gick vi ner och spelade igen. Alla ungar kastade runt jordnötsringarna, chipsen, nötterna och salta pinnarna. Så det var skit jobbigt och man fick dra putta och slita i dom. Sen fick vi se resultatet men innan fick vi facit på tipsrundan. Ena frågan var ju vems pung som var tyngst. Då menade ju dom där man hade sina pengar. Och andra var typ vem som hade mest koll på gummit. Där skulle som ta en kondom sätta den över huvudet och blåsa upp den med nästan tills den skulle sprängas. En annan var vem som hade stöst lunga eller vare var. Där skulle dom blåsa upp en ballong tills den skulle sprängas. En annan var: vem vågar mest. Då skulle dom klä av sina kläder och lägga ut dom och den som fick längst vann. Frågan med den som sög bäst var att dom skulle dricka upp ett glas snabbast. Det var nog alla.. Haha sen spelade vi igen. Sen ropade dom klockan 10 att vi skulle käka grillat xD. Sen åkte Kerstin johan jag och niklas hem. Vi tittade på Nilescity. Sen somnade vi.

Idag har jag varit i täby en snabbis och handlat jeans och åkt och handlat med mamma och pappa. Snart (hoppas jag) ska vi äta tacos. Är skit hungrig.

Saknar Martin fruktansvärt mycket. Igår ringde han och innan han skulle lägga på sa han: När du träffar mig kommer du säga (typ) skojar du med mig? ( jag tror han sa så). Sen sa han hejdå puss och bara la på. Efter det föröskte jag ringa honom men han svarade inte. Jag är orolig att han gjort nått med sitt utseende. Åh. Och han svarar inte nu heller. Men han skulle dyka idag. Imorgon skulle han se på pyramider och dagen efter det skulel dom ut i öknen. Dom badar och solar och äter på resturanger. Han är jätte brun tydligen. ÅÅH me want 2. Jag är en blekfis nu typ för jag bara suttit inne. Dötråkigt väder ju.

Puss (fatta att jag pallade skriva allt det där när jag inte ens hade något lust alls att skriva något)!

och nu lte senare ska jag vara sådär tråkig och fylla i en lista :D

PERSONLIGT:
Vad heter du:  Sara Angelica Elisabeth Larsson
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: I förnamn igentligen Angelica, Men jag såg dock ut som en Sara.
Vart bor du:  Hemma
Hur lång är du: Något runt 1.60
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Brunt


KLÄDER:
Vad använder du just nu för jacka: ingen :)
Vad använder du just nu för skor:  Antigen vita ballerina eller mina slitna nike
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: Ingen aning
Hur mycket köper du kläder för i månaden: Ingen månad e lik den andre
Vad har du för jeansstorlek: ingen aning :$ olika faktiskt
Vad har du för tröjstorlek: vet inte där heller. Jag tar det som ser ut att passa


SENASTE PERSON SOM:
Du pratade med: Mamma
Du gick på bio med: Martin
Du gick på stan med: Minns inte :$
Du kramade: Pappa ?
Du pussade: Evelina
Du hade sex med: Martin, såklart
Som såg dig gråta: Tror det var pappa
Skällde på dig:  Mamma och pappa

HAR DU NÅGONSIN:

Sagt "jag älskar dig" och menat det: SJÄLVKLART
Bråkat med ditt husdjur: ´hahha nej man kan inte kalla det att bråka antar jag
Drömt något helt galet så har det hänt nästa dag: inte som jag kommer ihåg



STUFF:
Är du ensam nu: räknas det om man är ensam i ett rum men har sin mamma i rummet näst intill med dörren öppen?
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: vet faktiskt inte vad dom låtarna heter
Vill du gifta dig: Ja det är ganska viktigt
Vill du ha barn: Ja det är viktigt också



EXTRA STUFF:
Tar du droger: haha ja? (ironisk)
Vad är du mest rädd för: döden, framtiden
Vilka kläder sover du i: trosa och bh
Vart vill du gifta dig: Utomlands skulle vara coolt
Vem hatar du verkligen: spanska läraren..
Varit kär: måååånga
Kör du bil: räknas leksaksbil?
Har du ett jobb: So sad no
Gillar du att ha folk omkring dig: Ibland så
Är du ett hälsofreak: haha nej nej
Har du någon tatuering: nej och jag kommer nog inte vilja ha någon


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit: Ja, jag är allagisk.. Fast det var nog inte att gråta
Köpt någonting: Jeans cola och godis
Varit sjuk: Räknas ont i huvudet?
Sjungit: Jag sjunger så fort det är en bra låt
Sagt "jag älskar dig":  OFcourse
Velat säga till några att du älskar dom: nooe
Träffat någon ny : neee
Saknat någon: JAAAA!!!!
Kramat någon: Ja
Kysst någon: nopp

VILKEN:
Tidning läser du: Comso och aftonbladet
Buss åker du oftast: 623
Frisyr har du:  utsläppt/uppsatt
Dag fyller du år: 29 Augusti


SENASTE:
Film du såg: Vilda djur
Sak du stal: Godis (av min morbror)
Mat du åt: TACO :)
Gången du åt en 7-eleven korv: aldrig tror jag



Senaste missen:
Minns inte
Senaste kommentaren: Haha kommer inet ihåg den heller
Senaste filmen: Vilda djur. Dock utan svenskt tal eller text. Men det var helskön.
Senaste låten: Låten på min första sida.. Eh vet inte vad den heter..
Senaste boken: HATAR BÖCKER. Så lång tråkigt! Jag minns inte vilken den senaste jag läste.
Senaste händelsen: PRIVAT!
Senaste rosen: Till Martin för att han är så gullig med sitt senaste sms.
Senaste riset: Till en person som var mycket grym och elak..
Senaste lärdommern: Ingen alls..


För övrigt..............

Mår just nu: Ledsen, Saknar martin!
Vill just nu: Få hem martin!
Ska just nu: Inte ett skit :(

Har just nu: Pratat..
Är just nu: Arg och ledsen.
Bär just nu: Mina nya jeans och en tröja från Vila.

Drömmer om just nu: Att flytta hemifrån.
Längtar till just nu: Torsdag :D:D
Lider inför just nu: Massor

Vill ha just nu: Martin här!
Vill se just nu: Martins ögon.
Vill göra just nu: Träffa Martin (tjatigt om martin i know)
Glad över just nu: Ingenting..

Arg på just nu: Det du!

Rädd för just nu: Att förlora dom jag älskar.
Nyfiken på just nu: Vad martin köpt till mig.

2007-06-23
 18:05:54

Tjolahopp

Jag pallar inte skriva om midsommar nu. Jag gör det senare. Jag har just städat mitt rum så jag är slut. Men jag vill iaf fylla i en sån här tråkig lista idag :D



Har du någonsin
Ätit sushi:
Nej och vill inte.

Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej. Som tur är..
Klättrat på berg: Klart :)
Sett vita huset: Nej.

Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt
spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Rött
Regn eller snö: Snö
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: Båda lika mycket

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Ja
Vet den om det: Ja
Vad tittar du på hos en man: Utseende


Inom de 48 timmarna
Kramat någon: Ja
Bråkat med en kompis: Nej,

Gillar du att:
Ge kramar: Ja, till nära och kära iaf
Ge massage: Bara till martin
Gå promenader i regnet: Bara om det är varmt i luften

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Mycket olika
Svär du för mycket: Alledes för mycket
När duschade du senast: Imorse
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Blåa
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen
Vad är bredvid dig just nu: Ingen
Saker på skrivbordet? Data oså

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Orka beskriva
Vad var det sista du åt: Tacos
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Martin martin martin
Har du en lavalampa: Nej
Hur är vädret just nu: ljust och svalt
Vad gjorde du igår kväll: Tittade på film
Vem pratade du sist med på telefon: Martinåh.
Vad gör dig glad: Martin.
Vart skulle du vilja åka: Till egypten just nu
Vill du ha barn: Självklart

Vad ska dom heta: Något fint :D

[  ] Jag är längre än 170cm
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x]Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[  ] Jag har haft/har tandställning
[  ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[  ] Jag har mer än två piercingar
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.


[x] Jag har svurit åt mina föräldrar
[  ] Jag har rymt hemifrån
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån (i några timmar)
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop

[  ] Jag studerar.
[  ] Jag jobbar.
[  ] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[  ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[  ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[  ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[  ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[  ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
[  ] Jag gör nästan alltid mina läxor.


[  ] Jag föddes med en sjukdom
[  ] Jag har fått sy ett sår
[  ] Jag har brutit ett ben
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation
[  ] Jag har haft/har astma av något slag
[x] Jag har haft vattkoppor
[  ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben.
[  ] Mina tonciller har tagits bort
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.


[x] Jag har flugit.
[  ] Jag har varit i Ryssland.
[x] Jag har varit i Sverige.
[x] Jag har varit i Norge.
[  ] Jag har varit i Asien
[  ] Jag har varit i USA.
[  ] Jag har varit i Afrika.




[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[  ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[  ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[  ] Jag har åkt taxi.
[  ] Jag har ätit sushi.
[  ] Jag har åkt snowboard.

RANDOM

[  ] Jag har varit på en blind date.
[  ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x]Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[  ] Jag har skiljt mig.
[  ] Jag har varit förtjust i en lärare
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
[  ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[/] Jag ser på nyheterna
[  ] Jag är en morgonperson
[  ] Jag sjunger i duschen
[/] Jag är petig med grammatik
[  ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar
[  ] Jag är bra på att baka
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt
[/] Jag äter snabbtmat i alla fall en gång i veckan
[x] Jag tror på spöken
[x] Jag är bra på matematik
[x] Jag är väldigt kittlig
[  ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
[x] Jag spelar datorspel/PC-spel
[  ] Jag biter på naglarna

[x] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[  ] Jag har sett någon dö.
[  ] Jag äger mer än 5 rap CD's.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag äger något från H&M.
[  ] Jag samlar på serietidningar
[  ] Jag äger något från Benetton.
[  ] Jag äger något jag köpt på E-bay
[x] Jag äger något från Diesel.

[x] Jag har förlorat en vän.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[  ] Jag betalade för min rington
[/] Jag är en sportfanatiker.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag är/har varit kär i kärleken.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har nån gång ljugit och sagt att jag inte bryr mig till nån.
[  ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

♥ Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt, visste ni att vänsterhänta lever kortare liv..
♥ Humör just nu: Tråkig ledsen och arg.
♥ Favoritgodis: Mest sura..
♥ Kläder just nu: Jeans från bikbok och linne från vila
♥ Musik just nu: Ingen alls.
♥ Sommarplaner: Danmark trästa och kanske borlänge.
♥ Hur många kuddar sover du med: 2 Under huvudet
♥ Spelar du nåt instrument: Nej men ösnakr att jag skulle vara grym på gitarr.
♥ Morgon- eller nattmänniska: Inget!
♥ Vem är viktigast för dig: Att alla dom jag älskar mår bra.
♥ Bio eller promenad: Bio helt klart.
♥ Är du kittlig: ja, och jag förvarnar. Kittla mig inte jag kan få ett "hejvilt" humör..
♥ Snarkar du: Jag gjorde. Tills jag opererade bort polyperna.
♥ Stjärntecken: Jungfruuu
♥ Äckligaste insekten: MYGGOR :/
♥ Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna bli osynlig. Det skulle vara skitballt.
♥ Vad vill du jobba som? Modell skulle vara coolt. Men det är nog helt hopplöst. Jag ville bli advokat. När jag var riktigt liten ville jag bli skådis. Men jag har ju en sååån jävla scenskräck. Jag har ingen aning om vad jag vill jobba som. Tråkigt nog..
♥ Stökigt eller välstädat? Vem fan vill ha stökigt?
♥ Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jaklart. Gud så härligt
♥ Gillar du att sjunga? Ja det är jätte roligt.
♥ Anser du att du är stark? Fyskiskt, nje Pshysiskt, Rätt så. Trotts det jag gått igenom.. Men jag kan vara mycket känslig..
♥ Vad gör du om du får hicka? Håller andan.
♥ Vad längtar du mest efter just nu? Att Martin ska komma hem.

2007-06-21
 16:40:14

Another day

Jaha, igår åkte martin. Usch det var skit jobbigt att ta farväl. Tårar.
Nelly ringde och sa att vi skulle vara (hon jag eve och erica) hos Erica och sova där. Jag fick panik och skyndade mig sen så kom nelly till mig och vi cyklade till Erica. Där beställde vi pizza och pratade. Sen gick vi till Nelly, hämtade vattenpipan och sen gick vi och satte oss i en lekpark och rökte vattenpipa, (första gången för mig) Nelly och Eve sa att dom blev yra och jag sa: Jävla pussys. Så sa dom åt mig att ta så mycket så hela lungorna fylldes och sedan ta om typ fem gånger. Då vart jag riktigt jävla yr.. Sen gick nelly och jag efter nån/några timmar och lämnde den. Jag mådde skit dåligt och det var as jobbigt..  Sen så gick vi till Statoil och köpte godis. På hemvägen var dom helt knäppa och hahahah. Vi garvade skit mycket. Sen gick vi till Erica och bäddade. Sen gick vi ut på hennes veranda och snackade och tittade på molnen till klockan halv tre eller mer. Sen gick vi och la oss och titta på nån jävla kponstig skräckfilm men alla somnade rätt snabbt.

Idag har jag inte gjort något. Vi skulle vara igen men nelly kan inte och vet inte om eve inte heller kunde. Jag pallar inte. Jävligt trött. Imorgon är det midsommar och min familj ska över till några vänner. Jag orkar fan inte. Deras ungar ska alltid komma och dra i en och tjata på att man ska göra något. Så jag kommer väl äta och sen gå hem och itne göra ett skit. Allt känns så jävla nego när Martin inte är med mig.. USCH ;/




Gjorde ett test "Which Disney Princess are you?"

You are Jasmine. You are loyal and would visit the ends of the earth for what you believe. You would never let obstacles stand in the way of true love.



Ganska meningslöst men kul

Namn: Sara
Vad drack du senast: Vatten
Vad gjorde du igår kväll: Var med vänner
Hur många hamstrar har du haft: 1 faktiskt
Kan du gå ner i spagat: Nje..
Vad ska du göra i kväll: Ingenting faktiskt
Vad ska du göra i morgon: Midsommarafton så jag ska över till några
Senaste inköp: Minsn inte :S
Senaste film: Nån jäkla skum skräckfilm
Vad har du i ditt fönster: Ljus
Tycker du om att cykla: Nej !
Vem sov du över hos senast: Erica
Vem sov över hos dig senast: Martin
Vem pussade du på senast: Evelina
Vad ska du göra nu: Fortsätta på "frågorna"
Vad ska du göra sen: Ha tråkigt
Vem träffade du sist: Johan
Vem skulle du vilja träffa nu: MARTIN :'(
Sjunger du i duschen: haha nej?
Vem ringde dig senast: Martin
Vem ringde du senast: Nelly
Hur länge sov du inatt: Somnade väl typ 4 och vaknade 12
När ska du gå och lägga dig ikväll: Runt 10
Vad gjorde du för tre timmar sen: Satt vid datorn
Vad skulle du vilja göra nu: HA MARTIN HÄR!
Vänner du kan prata om allt med? Aggeh, Nelly, Eve, Erica osv
Person du kan lita på till 100%? Martin och dom övre och några till
Har du badat i år? ja!
Tidsfördriv? Martin
Vad heter du just nu på msn: Sara - Hur fan ska jag klara det här Martin.
Hur många syskon: 1 helt och 2 halvsyskon
Kär i någon just nu? JA!
Känner du någon som heter likadant som dig? Jaoo
Morgontrött? JAA
När är du född?:  29 Augusti 1992
Var bor du?:  I en gul villa i en äcklig kommun
Nuvarande hårfärg?: Konstig brun
Riktiga hårfärg?: Brunt
Ögonfärg?: Bruna
Vad läser du för bok nu?: jag hatar böcker
Humör just nu?: Ledsen (saknar martin)
Vad har du för parfym idag?: Ingen
Vill du ha barn?:
Självklart
Hur stort är ditt rum?: Rätt stort
Har du tv/dator i ditt rum?: Båda japp.
Piercingar?: Gills hår i öronen .. :$
Tatuering?: Nej
Hur många converse allstarskor äger du?: Fuckno .
Brukar du vara osminkad i skolan?: Nej aldrig
Skostorlek : 39




1. Har du ett förhållande ?
Japp :)

2. Hatar du mer än tre personer ?
Nje

3. Hur många hus har du bott i ?
Tror det är fem eller sex xP

4. Har du fällt krokben för någon ?
haha det är väl klart?

5. Äger du en Britney Spears CD ?
jag tror fan att jag gjort det.

6. Har du någonsin spytt bland folk ?
Jag har bara spytt när jag var bebis

7. Säg något du alltid tänker på?
Martin martin martin martin

8. Vilket stjärntecken är du ?
Jungfru

9. Vem var den senaste du kysste ?
Martin

10. Vilken är den pinsammaste cd du har ?
Jag har inga längre

11. Rakar du dig ?
Klart, tror du att jag är äcklig eller :S

12. Var är ditt andra hem ?
Hos Martin

13. Har du någonsin örfilat/slagit någon ?
Jappjapp..

14. Vem var den senaste du örfilade/slog ?
Dont remember

15. Har du dåliga betyg ?
Nej ganska bra :)

16. Vad var ditt första egna husdjur ?
har aldrig haft eget men det första husdjuret vi i familjen hade då jag levde var en jävla irreterande fågel

17. Spelar utseendet någon roll ?
Ja det tycker jag faktiskt.

18. Tar du första steget ?
Brukar vara så

19. Är du för förlåtande ?
Beror på vad det handlar om.

20. Hur många barn vill du ha ?
Tre styckna. Då får dom platsi baksätet i en "vanlig" bil. haha..

21. Äger du ett vapen ?
Nix

22. När grät du senast ?
Igår..

23. Vad gjorde du igårkväll ?
Var hos Erica med Nelly och Evelina. Vi rökte vattenpipa i en lekpark sen satt vi på Ericas veranda tills klockan typ tre och titade på moln. HAHA

24. Var reste du senast ?
Danmark

25. Har du kallat din lärare för mamma ?
Nej haha

26. Vad är dina smeknamn ?
Sahara, Plutten, mer minns jag inte.

27. Tänker du på någon just nu ?
Ja

28. Har du kallat någon för älskling ?
Ja varje dag

29. Röker du ?
Usch nej

30. Äger du en diamantring ?
haha nono .

31. Är du nöjd med ditt liv ?
Guess so. Fast lite skulel inte skada att ändra.

32. Äger du en Backstreet Boys CD ?
Ja men det var länge sen och jag har välslarvat bort den haha.

33. Gillar du dig själv ?
Nej faktiskt inte..

34. Är du närmare din mamma eller pappa ?
Pappa tror jag..

35. Favoritegenskap hos det motsatta könet ?
Alla är ju olika?

36. Har du någonsin käkat lim ?
Så dum är jag inte.

37. Har du någonsin strippat ?
Ja det kan jag inte påstå att jag inte gjort

38. Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag ?
Knulla!
2007-06-20
 16:01:37

snyft

För en timma sen lämnade jag Martin vid busshållplatsen.. Klockan tre inatt åker han. Han kommer vara borta i 8a dygn i egypten. avis! Vi har aldrig varit borta så länge från varandra. Tro det eller ej..

Häromdan så var martin och jag och gjorde en grej. En hemlighet. Vi kunde uträtta det senare men kunde inte bärga oss. Jag är mycket nöjd :) Uuh. Senare så var vi hos honom och hans Mormor Syster Bror och hans son kom. Vi käkade jordgubbar med grädde och sockerkaka. Så lekte vi med Noel. Han har blivit mycket roligare nu. Nu när han skrattar och så :) jätte kul. Älskar bebisar. Det förstår man verkligen om nån går förbi med en söt unge.

Jag har inte mycket att säga eller berätta.. Min kusin e här. Men han är mest med Johan, för dom typ cyklar och skejtar. TRIST. Imorgon ska jag nog till täby och sen till Nelly. Hon jag Eve och Erica ska göra något. Var skiiiit länge sen. Det ska bli jätte kul. Vi var bästisar i mellanstadiet. Men nu snart ska jag hjälpte min morbror och hans fru att flytta ändå fast det är 15 till men jag vill se deras nya hus. Fast jag fattar inte varför jag följer med. Kommäer säkert suga. Nej nu blev jag osäker på om jag vill åka med.. Vi får se. Hahah. Orkar inte skriva mer. Puss

2007-06-16
 20:29:20

japjap

Jag vill fan också vara skicklig på blogg inlägg. Jag tittar ofta runt på andras. Men visst, jag är inte med om så mycket i min vardag som vissa andra. Fast faktiskt sa Adam nyss att min var rolig att läsa. Vet dock ej om han sa så för att vara snäll.. Hahaha!

Martin gick upp igår och väckte mig en gång (skickligt) sen skickade han ett sms att han hade gått upp och tittat på mig och att jag var jätte söt. Själv tycker jag att jag ser förskräcklig ut när jag vaknar. Jätte rufsigt hår och ögonbryn. Svart under ögonen av gammalt smink osv. Sen kunde jag inte sova och gick upp. Jag skulle gå och duscha men kunde inte slita mig ifrån datorn. Tillslut gick jag in och duschade och tog allt lugnt eftersom jag inte hade bråttom. Sen ringer han och säger att han Markus och Cissi ska fika. Då blir jag skitledsen eftersom jag hade väntat så länge. Och för att dom förut sa att dom inte skulle göra något efter. Men jag ångrade mig eftersom det är klart att dom ska gå och göra något efter sin avslutning i nian. Jag har mina kända humörsvängningar. Sen åkte jag in till honom. Senare kom mamma och Johan. Vi åt skink- och skaldjurs paj. Sen fick vi cheesecake. Senare ville Martin att vi skulle följa med dom hem istället för att stanna. Johan började tjata och jag kände mig tvungen. Klockan elva gick Martin jag och Johan ut. Vi gick till en lekplats. Sen åkte vi hem halv 12. Trevlig och rolig hemresa :D Hemma klockan 12. Sen satte vi på Dubbel 8orna. Alla höll på att somna så vi stängde av och gick och la oss.

Imorse vakna vi runt 10. Vi låg i sängen och mös i en timma. Sen gick vi upp och åt. Sen gick vi ut och sparka på en boll haha. Han åkte hem 10 i 2. Jag åkte sen och handlade med mamma pappa och cp brooor. Sen grillade vi och inte mer har hänt.

Juste, Martins avslutning. Han fick nått pris med Markus och någon annan kille för att han e så teknisk och det får bara några elever i hela Danderydskommun. Stolt. Men han har fått passa andra priser med andra också.

Det känns verkligen inte som att det är sommarlov. Visst det har bara gått två dagar men jag har inte den känslan man brukar ha igentligen. Och nästa vecka ska det bli 10-15 grader + att Martin åker. Hur ska jag må då? Skit antagligen. Och så kan vi inte prata något. USCH ;/

17 juni - 1 oktober slutar roslagsbanan gå emellan österskär och rydbo så att nu går det ersättnings bussar med dock till galoppfältet så jag får åka först 623 sen ersättningsbuss sen tåg från galoppfältet till hägernäs. EN TIMMA I TRE MÅNADER. Jag kommer att bli galen.

Imorgon jobbar Martin. Därför är inte vi idag. Han sover hos sin pappa eftersom det ligger i Sollentuna. Han slutar fem han och jag kommer att mötas i Danderyd och ta tåg till honom. Vi kommer ha jävligt bråttom till tåget. Blä.. Haha.

Nej nu är det slut på mitt blogginlägg. Pusshej!

Lägger in två bilder :)
image5               Sötnosiga Martin på hans avslutning

2007-06-14
 16:04:32

Yepyep

Hejsan hejsan...

Igår så sov jag hos Martin. Han försökte vara tyst för han skulle upp tidigare än mig. Men nejnej det kunde han värkligen inte. Jag vaknade hela tiden. Till sist när han skulle gå kunde jag inte somna om -.- Så jag gick upp och satte mig vid hans dator. Sen fixade jag mig och åt osv. Sen kom jag på ur bråttom jag hade till tåget. Så jag kutade ner. Sen skulle jag ringa Agnes och fråga vilken vagn dom satt på. Då sa hon att dom skulle ta nästa tåg. Då ville jag gå tillbaka men jag kom på att jag hade lagt ner nyklarna i brevinkastet. Men iaf så väntade jag sen kom tåget där min käre klass satt. Sen i östra väntade vi typ 20 min på bussen, när vi väl kom på med typ två andra klasser så bad han alla gå av och åkte iväg. Sen väntade vi typ 20 min till och sen hoppade vi på. Alla var på UTOM våra mentorer. Det hoppade på massa pensinärer i den smockfulla bussen och jag var skitsur. En tant ställde sig bredvid mig och va jöätte snäsig och ba, vi har stått här i en halv timma och väntat. Jag ville bara ge henen en smocka och putta ut henne. Sen stog hon och vingla fram och tillbaka med sin feta mage mot min arm och nynnade. BLÄÄÄ. Sen kom vi väl fram så fick vi vänta på våra mentorer. Sen gick vi in och det första vi åkte var popexpressen. Agnes och jag åkte tillsammans. Fyfan va vi var högljudda. Inte ovanligt iof. Hahahhaa! Sen gick vi in i Lustiga huset. Jag gillar den inte så himla mycket för man mår mest illa. Sen åkte vi kvasten. Den har jag åkt tidigare men första gången för dom andra. Den är tråkig.. Så kort och den går inge snabbt. Senare åkte vi extreme. Fan va rolig den var den här gången. Vi var upp&ner flera gånger. Sen så åkte vi flygande mattan flera gånger. Vi skrek som bara den. Hahah. Sen åt vi. Agnes och Linnea och jag gick och käkade pizza. Vi såg idol cicci och jag skulle säga till till Linnea. Smart som jag är säger jag det jätte högt och så står hon bakom mig. Äkta jag..? Sen åkte vi allt möjligt. Dom stannade kvar och det villej ag också men jg hade lovat att vara med Martin så jag åkte hem klockan sex. Han mötte mig vid östra och vi tog buss till oxentiernas.. Sen sov han hos mig.

Klockan åtta gick jag upp och hämnades. Han fick inte sova så mycket. haha. Sen cyklade jag i det kalla vädret till skolan. Vi samlades i klassrummet sen var Hasse där och berätta att han skulle sluta. Fan va ledsen jag blev. Han var skitbra ju ;/ Sen gick alla ut och lyssnade på uppträdande. LÅÅÅNGTRÅKIGT. Och så börjadde det regna. Toppen.. Fast vissa var riktigt bra och det var kul. Sen gick vi in och fick våra betyg. Jag hade sagt att jag skulel kolla där. Men jag kunde inte låta bli. Så tittade jag lite lätt. Sen sa jag hejdå till alla lärare och sen sa jag hejdå till Hasse och så började jag böla ;/ Det vart ingen besvikelse som jag trodde. Sen cyklade jag hem i regnet och öppnade och kollade nogrant på mina betyg. 3 G och 10 VG. Bättre en förra terminen och jag ska jobba upp så jag får något MVG íaf. Sen kom Jessica och hämtade mig på sin moped sen så åkte vi till treve. Så gick jag in där Jenny Johanna Josefin och Linnea var. Vi handlade tårtingridienser. Sen åkte vi vidare till Linnea och gjorde våran jätte fina jordgubbstårta. Trevligt ;) Sen åt vi den mäktiga och pratade ganska länge. Sen skjusade johanna mig hem. Nu sitter jag här och väntar på min lilla pojke Martin.. Han ska sova här och imorgon har han sin avslutning. Vill vara där och se alla nior gråta och säga farväl. Vi får se hur det blir med det.

Pösss...

2007-06-11
 18:18:27

Nytt inlägg

Usch va jag är irreterad på ett x antal människor. Jag förstår inte hur man orkar håna och retas hela tiden. Hur man kan vara falsk och dum. Helt puckad i huvudet. Varför? Jaja, nu vill jag komma på andra tankar. 

I torsdags började första temadagen. På morgonen skulel alla som går i 6a,7a och 8a samlas vid lunchen. Innan vi gick in fick vi läsa vilken grupp vi va i. Sen skulle vi sätta oss vid borden som hade numret på gruppen. Jag var med Jessica, Munkis, Jesper, Maco, Julia och nån till.. Vi fick temat skönhet. Senare väljde vi att göra ett kollage och skriva om skönhets ideal. Vi åkte sen ner till centrum. Jag åkte med jessicas moped. Vi frågade fyra styckna några frågor. Sen åkte vi tillbaka. Jag åkt ehem innan lunch för att jag skulle hjälpa mamma hemma. Men jag drog till Martin och skulle bada. Men vi orkade inte vara kvar så vi åkte till mig och badade här och hjälpte mamma. Sen sov han hos mig.

På fredagen var jag hemma. Det var så mycket att göra inför Addes student. Jag städade igenom hela vardagsrummet osv. Sen så åkte vi till Addes mottagning. Det var så jävla varmt och mycket folk. Vi stannade inte så länge. Adde var rätt dragen.. haha. Men han var skitglad ;) Sen när vi åkte hem så väntade vi på gästerna. Sen åt vi olika sallader osv. Små grejer. Alla kom olika tider. Sen så skulle martin igentligen på två andra studenter. Men han orkade inte. Han var så trött. Så han åkte till mig. När han satt på tåget sa jag att jag inte kunde prata för att inte avslöja att jag åkte till centrum och mötte honom där. Jag hade endå så tråkigt så jag tog bussen dit och träffade honom. Sen på kvällen så gjorde vi lite olika saker. Kvällen var ganska komisk haha. Men det har ni inget att göra med :P

På lördagen så var mamma lite bakis.. Och förvånad över allt vi berättat vad hon och morfar och morbror sagt. Hon trodde hon mindes allt. Men icke. HAHA. Vi åkte och badade i Garnsviken, Johan jag och Martin. Det var inte så varmt som förut. Sen åkte vi hem, och sen så grillade vi. Och kasta pil och körde kubb. å, då vet man att sommaren är här. Så underbart med sånna dagar. Familj ink. Martin, Grilla, Sitta ute, Spela kubb och prata <3  

Söndagen var varm och  vi åkte och badade på stora garnsviken. Vi dopade oss bara. Men det var härligt. Vi åt tacos ute och spelade kubb igen. Som vanligt vann mitt lag ( mamma, jag och martin ) mot pappa och johan. Två gånger. Sen ville Martin sova här och det fick han. Vi tittade på en "film" och så. 

Idag så mådde jag dåligt på morgonen men åkte till skolan. Nästan aalla i min klass trodde att vi hade sovmorgon. Så jag satt och skickade sms och frågade var dom var. Sedan kom dom titt som tett. Vi fortsatte med vårat kollage och jag skrev om bulimi. Niorna hade vattenkrig, någon hällde vatten över en lärare, då gick han och tog vattenslangen som brandmännen ska ha när det brinner och spruta ner alla som var med på vattenkriget. Sen så började sjuorna också att ha vattenkrig. En kille i min grupp blev puttad in i en glasdörr (tror jag) och skärde upp handleden. Så han fick sy. Ajaj. När jag gick i korridoren såg jag johan och hans kompisar som spelade turk. Johan skulle bli rövad. Så på skoj skulle han sparka iväg sin sko och den flög rakt i skallen på hans kompis Tim. Fan va kul det var... Men han gjorde inte illa sig. Sen sköt en kille upp en boll på taket. Då höll en upp en dörr åt Max så han kunde klättra upp på den för att ta tag i "taket" så satt han uppepå dörren och höll i en plåt grej. Så rasa den. Hahha. Taskigt att jag garva så mycket. Han fick ju sår över hela händerna. Men iallafall. Senare så åt vi lunch. Sen slutade vi och när jag skulle ta min cykel var den inte där. Var inte förvånad. Jag har inte haft lås på den i ett halvår. Men jag var mycket bekymrad. Lika så mina föräldrar. Sen skrev munkis till mig att den jäveln eifert hade cyklat runt på den och lämnat den utanför slöjden. Så nyss åkte mamma och jag och hämtade den. 

Imorgon ska vi redovisa våra temaprojekter. Efter skolan åker jag och sover hos Martin. Sen på ons morgon tar jag tåget där mina klasskompisar sitter. Sen åker vi till grönan. På tåget tillbaka hoppar Martin på och sover hos mig till torsdag. Sen börjar jag klockan 9 och slutar runt halvelva. Senare ska vi till Johanna och baka jordgubbstårta och sen bada. Agnes kommer komma lite senare för hon ska ta bort sin tandställning. Spännande. Kommer bli as najs :) Sen ska dom på kvällen till Brevik. Men noway att jag åker dit. Så många ungdomar och sånt. Hört så mycket. Jag drar istället till Martin och sen på Fredagsmorgon åker han till sin skola och har avslutning. Sen har vi båda sommarlov. ååå va najs!


Hittade den här :) skojskoj

 A: You likes to drink
 B: Every one wants you
 C: You are really silly.
 D: You like to drink.
 E: Damn good kisser
 F: You are dead sexy.
 G: You never let people tell you what to do.
 H: You have a very good personality and looks.
 I: You are great in bed
 J: People adore you.
 K: You're wild and crazy.
 L: Everyone loves you.
 M: Best kisser ever.
 N: You can keep secrets.
 O: Awesome kisser.
 P: You are popular with all types of people.
 Q: You are a hypocrite.
 R: Fucking crazy.
 S: Easy to fall in love with.
 T: You're loyal to those you love.
 U: You really like to chill.
 V: You are not judgemental. 
 W: You are very broad minded.
 X: Your very good at work/school.
 Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
 Z: Always ready. 

 S: Easy to fall in love with.
 A: You likes to drink 
 R: Fucking crazy. 
 A: You likes to drink
 

Min blogg är inte värst rolig just nu. Men jag är inte på så glatt humör. Får se om det kommer något roligare att läsa senare. PUSS
2007-06-03
 15:32:26

avis ;/ / lite rörigt blog inlägg..

Det är så många jag sett som skriver så flitigt och ofta sin blogg. Och intressant också. Min är bara boooooring. Men jag skriver mest faktiskt för min egen skull. Jag tycker att det är kul, då man har något att berätta. Och så äre kul att titta tillbaka vad som hänt ibland. Förut när jag var mindre skrev jag i princip varje dag i min lunarstorm blogg. Fyfan vilken mes och fjortis jag var. Blir så irreterad på mig själv. Liksom alla dessa iiii i alla ord. Och aaa.  I dagens läge har jag bara sett jätte få som skriver så. Undra vad folk som läste min blogg tyckte om mig. Väx upp antagligen. Out and over.

Den här veckan har gått ruskigt snabbt, Minns knappt något. Martin har sovit här två gånger på vardagen och iförrgår. Vi har fått tillbaka våra NV uppsatser, fick VG. Och det förväntade jag mig. Så berättade han att jag skulle få VG i biologi,kemi och matte. OTROLIGT Sara, Jag som fick IG på varje prov i 6an och 7an i nv. Det är faktiskt med lite undantag sant. Men då hade vi Göran. Han lärde inte ut bra. Iallafall inte till mig. Nu har vi Hasse, han är skitbra tycker jag. Sen fick vi tillbaka vårat Spanska prov, fick G och hon sa att jag skulle få ett klart G det här läsåret, förra var jag ruskigt nära på IG, så det är jag glad för. Sen på slöjden sa hon att jag skulle få VG fasten jag har varit jätte mycket sjuk. Det är jag skitglad för. Jag fick också tillbaka min argumenterande uppsats i sv som jag gjorde i Mars. Jag fick Vg och mycket bra bedömning, fattades bara lite mer analys. Vi hade so prov om industriella revolutinen i torsdags. Det gick bra. Nästan halva klassen hade gått när jag satt kvar. Jag blev mer och mer nervös när man hörde alla skrev på förfullt och hämtade fler och fler papper. Hur kunde dom? Jag vart iallafall kvar ganska lång tid och jag skrev under hela tiden nrä jag satt där. Men jag fattar fortfarande inte, hur kunde dom som satt länge skriva 5 A4 papper. Vi hade ju så lite att plugga.. Sjukt. Men dom tänkte väl i tusentals led, haha. På idrotten fråga jag om mina betyg, han är så jäkla seg och ful, han ba öööh ja du ska få G, jag vart så jäkla arg, här gör man sitt bästa och är bra på idrott. OKEJ, jag har varit ganska lat den här terminen , men det var för att förra fick jag också bara G då jag gjorde allt så jäkla bra och var så stolt för min insats. Vi har bara haft honom nu i 8an. ÅÅH, han är så ful!

I Torsdags kväll var Martin här och skulle sova över, jag satt och tuggade på baksidan av ett häftstift när han gjorde sina läxor, sen gick jag ner för trappen med den i munnen och tappade den, och gissa vad smarta sara gjorde. KLEV PÅ DEN, såklart. Fyfan va ont det gjorde, hela skiten in i hälen, jag skrek som fan. Jag drog ur den ruskigt snabbt som gjorde det ännu ondare, sen kunde jag inte gå på hälen resten av kvällen. Jag satt och gjorde 2 kapitel man skulle göra i spanskan för att hon skulle sätta betyg, det skulle vara inne för länge sen. Jag tänkte skita i det men pappa tvingade mig.

På fredags morgonen hade jag jätte ont i hälen och skolan skulle till IP och ha idrottsdag. Ingen idé att åka dit. Bara sitta där och gnälla. Så jag stannade hemma och gjorde inget. Sen skulle Martin komma tidigare och skita i sin VGA (vårt globala ansvar) (han och några andra och nån lärare driver ett projekt elelr hur man ska förklara). Men dom skulle fortsätta att titta på en film som dom såg förut så han vilel stanna. Sen så ringde han efter och sa att han stannade längre så han missade bussen och att han skulle komma hit senare. Men jag genomskådade honom. Han gör alltid så (försöker åttminstode) överraska mig. Men ingen lurar mig. Stakare.. Haha. Så han var utanför när han ringde.. Men det vart ingen överraskning för mig.. Sen så ja, vad gjorde vi. Mamma och pappa skulle till stekhuset med jobbet och så. Så vi satt i vardagsrummet och kollade på Talangjakten. Trevligt trevligt. Det är så kul att Johan och Martin går ihop. Annars skulle det vara tråkigt haha.  Men sen la vi in madrasser i vardagsrummet och sov där med Johan, det har vi gjort förut då Johan är ensam på nedervåningen.

Igår så åkte Martin hem klockan ett. Jag gjorde inte så mycket. Vi grillade och martin var avensjuk och ville vara här och äta ute med oss, men han var hos sin pappa för att han skulle jobba dagen efter (idag) för att det ligger i Sollentuna. Sen kollade vi på fotbollen, vilken jävla skandal, fast jag tycker det är kul när något sånt händer. Men jag tyckte så jäkla synd om danskarna för en supporter kommer in på planen för säkerheten sög och för att han var sjuk i huvudet. Hela danska folket ska få lida för den jäveln. Men visst, jag ska vara glad för Sveriges skull. Men jag hade gärna viljat sett straffen. Sen gick vi ut och kollade på Addes (min storebrors) kompis cab. Jag ba, kan inte johan och jag få åka. Så åkte vi runt här i Berga. Han gasa på och Johan såg as skraj ut. Men det var kul. Sen tittade vi på Göta kanal 2. Den såg jag på bio förut med Martin Anna och Markus. Men det var kul att se den igen. Sen sov jag nere med johan för båda var ensamna. Så tittade vi på en till film och så.

Imorse gick mamma pappa och Johan upp tidigt. Dom skulle på Johans match. Jag gick upp typ 11 och satte mig vid datan. Gjorde inte mycekt sen kom dom hem och Johans lag förlorade med 4-3. Deras första förlust. Ajaj. Sen gick Johan jag och Pappa och spelade minigolf. Johan var as arg efteråt (antagligen för att han förlora och jag vann) Han är en usel förlorare. Nu har jag inte mycket att göra. Är hungrig.

Vi får väl se när nästa blogginlägg kommer ifrån mig...