2009-02-17
 17:09:42

Bättre sent än aldrig

Oj,. två veckor sen jag skrev. Ajaj.
Förra veckan var jag på TRE studiebesök. Först på statsbibloteket på måndagen. Världens tråkigaste guide. På onsdagen var vi på konstmuseumet, de vid gröna lund. Var jätte roligt och intressant faktiskt. På torsdagen var vi på naturhistoriska riksmuseumet. Var väl sådär. Men när Josefin och jag gick till gay djuren blev det väl roligare.

I Söndags åkte jag martin cissi anna och markus till uppsala. Det var skoj. Först fikade vi. Sen gick vi promenad där och tittade på kyrkan och så. Älskar kyrkor. Sen så bakade vi pizza och sen åt vi. Vi kom hem typ 10 eller så. På måndagen orkade jag inte gå till skolan, ont i huvudet och stressad. Hade inte gjort svenska uppsats och pluggat till matten. Så då åkte jag hem och gjorde det. Klockan 4 åkte jag till sjukhuset. Skulle göra EEG test. Först satte hon dit massa plattor på huvudet och trådar på hand och kind. Sen skulle jag vila, inte sova, i tjugo minuter. Höll på att somna. Sen skulle jag andas snabbt och djupt i 2 minuter. Var as jobbigt för jag vart helt uttorkad. Sen skulle jag kolla på en lampa som blinkade i olika ljus och hastigheter. Det var så jobbigt och ansträngande så det rann tårar.
Idag hade vi matte prov. Gick så dåligt så jag inte ens vill prata om det. Skit prov... Imorgon och på torsdag har vi engelska prov och på fredag italienska prov. Suck... Nu ska jag välja en låttext som jag ska skriva om på provet imorgon. Promise kanske?
2009-02-03
 11:07:21

Lite kort sådär

Hej. Inget blogginlägg på 5-6 dagar. Kommer inte ihåg vad som hänt men klassen var på aftonbladet. Det var kul! Orkar inte berätta allt. Jag hamnade iallafall i ett lag där vi gjorde webtv. Först skulle vi ta reda på en nyhet med hjälp av egna datorer där vi intervjua folk och sen hade vi möten och berätta för varandra osv. Sen spelade vi in nyheter. Magdalena och Rebecka var nyhetsankare och malin meterolog haha. så söt!

Hmm.. Vad har mer hänt,. Varit lite tjafs med en kompis och jag är så ledsen över det. Men arg när en person tar sista ordet och man får inte säga något alls. Jaja, nu tänker jag inte tänka på det.  En annan tråkig grej är att min bästa vän har berättat en del saker men det kan vändas till en positiv sak också!

Igår och idag har teg ledigt. Man får tydigen inte alls komma till skolan, de är treorna sura för, för de vill vara där nu när de e lite tid kvar och de måste göra saker. Undra om de gör om matsalen eller nått? Skönt att vi är lediga nu. De sätter in studiedagarna såhär för den jobbigaste tiden i skolan är mellan vinter och sportlovet. Det är bra..

Nu har jag ett arbete i SO att göra om media. Boken "vi som aldrig sa hora" till svenskan har jag läst ut. Var så lättläst. Kan inte förstå att e svenska lärare väljer en sån bok. Det var väldigt mkt om sex. Vi ska ju sitta och prata och analysera om boken.