2009-06-28
 12:26:04

Lite klagandes

Jag orkar inte vara ute, det blir alledes för varmt! Och när jag går in får jag ångest att jag inte tar vara på sommaren, men det är tråkigt att ligga ute och göra ingenting när jag gjorde det flera timmar igår. Plus att jag blir inte brunare och vill inte bli så mkt brunare heller. Tycker det är snyggt att hitta nån mellanting. Åh hur ska jag göra? Och vad ska jag göra? Jag är uttråkad!! Som tur är kommer martin ikväll men sen ska han jobba 14 (!)(!) dagar i sträck.. Gaaaaah :| Mitt liv är så långtråkigt haha.

2009-06-27
 23:46:50

Ideer

Gud vad jag får ideer när jag ligger här i mörkret med endast datorn som lyser upp, jag kommer på massor att skriva om och på vilket sätt jag ska skriva dem i bloggen. Tillexempel om mitt nya spelberoende, men det har jag inte tid för... nu ska jag spela mer!

(blev ingen ny design idag, får bli imorgon, vill bara glömma bort den här dagen och radera den från kalendern, den sög.)
2009-06-27
 11:35:03

att göra idag

[X] Duscha
[X] Ge hundarna mat
[X] Gå ut med hundarna
[/] Sola
[  ] Städa
[  ] Göra något att äta
[  ] Göra ny bloggdesign
2009-06-26
 17:20:23

Alex is back

Hej. Nu ska jag vara helt ensam hemma och ha tråkigt så kan lika gärna blogga. Igår morse kom pappa upp och väckte mig och martin och berättade att alex (alltså fd.frasse) skulle kanske komma hem. Familjen hade skickat mail att deras son tydligen blivit allargisk. Så de kom och lämnade honom när jag var ensam hemma klockan typ 2. Det var tyst och var jätte jobbigt. De grät ju såklart och de började jag också göra. Fast vi sa typ ingenting, de lämnade bara över bubben mat och leksaker. Tycker så synd om dem, vet ju hur det känns för jag mådde as dåligt i grekland för att jag itne skulle få se valparna mer. Men iallafall så blev alex mamma nikita helt galen och överlycklig eftersom hon älskade honom jätte mycket.  Alex kommer stanna tills vi hittar någon ny familj till honom, kommer bli jobbigt att fästa sig igen vid honom. Jag som precis hade börjat komma över det..

Annars har det inte hänt så mkt, så segt ibland med sommarlov haha, man längtar jätte mkt till det men sen finns det ju faktiskt inte så mycket att göra på dagarna!
Idag gick martin och jag upp tidigt och cyklade till UM. Där så fick jag nytt recept men även en ny tid på måndag för att prata om att ta pstav då jag är så slarvig med tider. Så vi får se om jag tar det istället!
2009-06-23
 20:11:30

Bry er inte

Usch, nu när jag sitter här ensam tänker jag på hur mkt jag har inom mig. Mycket jag känner över folk som jag egentligen bara vill spy över dem. Ingen har gjort något nu. Men genom hela mitt liv. Det här är bara ett tyck synd om mig inlägg. Men klart man undrar vad det är för fel på mig när man får typ 5 panikångest attacker på en dag. Något står inte rätt till då. DÅ börjar man ju fundera. Och jag tror det är för att jag har för mycket känslor inom mig. Men skulle jag börja vräka ut dem skulle det bara bli missförstånd och bråk. Det skulle bara leda till värre saker.
Usch, det är jobbigt att ha så mycket att vilja säga fast man inte kan. Det är egentligen inte alls synd om mig. Det finns ju de som har det mycket värre. Men det är INTE kul att få panikångest attacker. Jag är van vid dem, fått dem sen jag varit liten, men rädslan idag är att jag inte längre kan kontrollera den som förr....
2009-06-21
 18:49:06

Min midsommar 09

Hejsan. Lovade att skriva om grekland och midsommar så då gör jag det. Börjar med midsommar tror jag...

Vi gick upp och dukade och fixade i party tältet och så. Vid 2-3 kom mina kusiner min faster och morbror.  Vi åt den traditionella midsommar maten, sill potatis osv. Jag och martin gjorde oss i ordning för att åka till Gustav. Alla resalternativ skulle ta jätte lång tid, men då kom vi på att natta och nea skulle ju också dit. Så jag ringde natta och vi fick åka bil med dem. Blev hämtade klockan 6. Hos gustav var adam markus och anna alltså the gordon team! Lite efter oss kom matilda. Vi grillade och de hade gjort sallad osv. Så vi åt gott och sen dansade vi och annat. Tyvärr åkte anna och markus hem. DÅ bjöd Gustav in 3 killkompisar. Vissa hade kanske druckit för mkt och det blev lite vild men kul hade vi! Jag somnade runt tre tror jag.

Enda bilden jag hittar från midsommar....
2009-06-20
 18:44:55

Hemma

Hej. Jag har varit hemma i två dagar och har inte hunnit eller orkat blogga. Dels för att jag kom hem och packade upp och orkade inte och för att det var midsommar igår. Orkar inte heller just nu blogga om gårdagen eller grekland men de var super båda två. Bäst var såklart grekland. Jätte lyckat. Men nu ska jag forts se hells kitchen och så sen kanske jag rensar bilderna som martin fotade och lägger upp. Får se.
2009-06-10
 22:09:33

Hejdååå!

Hej, passar på att blogga nu när martin pratar i tele. Han kom till mig med sin mamma typ kvart i nio.
Idag har jag packat och inte gjort nått typ. Börjar få resfeber. Vi kommer ta planet från arlanda halv 7. Men kommer bli hämtad här klockan 4(!) Tänkte först inte sova så att man sover på planet. Men då kommer bara vända dygnet så lika bra att sova några timmar här hemma. 

Jag Martin Markus och Anna kommer åka till Karpathos, tar fem timmar dit men 3 h & 20 min hem, konstigt. Men så är det. vi kommer bo i Karpathos "huvudstad" Pigadia. Stranden där är inte finast så vi kommer kanske nån/några dagar antaligen ta taxi till en annan underbar strand. Har läst att det går dagligen båtar från hamnen som stannar vid 3 stränder varv en man bara kan nå via båt för typ bara 150 kr, så om vi får tillfälle att åka med den gör vi nog det! Vi åker främst dit för att sola och bada. Ska bli superskönt. KOmmer nog hyra cyklar någon dag och cykla runt ;) Vi ska bo i helt nybyggt lägenhetshotell med pool som ligger 200 m från havet och strand. Inte helt fel. Så jag är jätte nöjd och glad. Snart åker vi!
2009-06-10
 11:28:18

Snabbt kludrigt inlägg.

Hej. Har inget att göra nu i tiomin. Lika bra att blogga.
Igår åkte jag till skolan, gick och tömde skåpet, men ändå kändes det inte som sommarlov i det vädret! Man ska inte behöva ha på sig  tjockjackor på sommarlovsdagen.. Sen gick vi till täby park hotell där avslutningen var. Fick panik där, skulle ju gå mitt i allt och jag satt typ i mitten av mitten och det skulle vara ganska pinsamt att resa sig och gå när alla 1or och 2or sitter där tyst. och så hade jag ingen mottagning så jag visste inte direkt när mamma och pappa kom. Men jag gick vid 10 och martin som satt längst bak hänge på. Mamma och pappa kom precis dit så det va bra. Sen så åkte vi till sundbyberg till mig syster nu f.d skola. Det var ganska mkt folk för att vara så få som skulle ta studenten. Men de sprang ut och så sen gick vi till flaket där alla gick upp sen åkte vi hem.
Hemma började martin johan och jag dekorera och som tur va kom solen. perfekt. Vi blåste ballonger och satte upp lampor och annat. sen började det trilla in lite folk och så. Det var trevlgit. Serverade mat och tårta. Sen åkte vi hem till min morbror och hans fru för att jag och min familj fick middag där då vi inte fick stanna längre för anna. Hon skulle ha efterfest hos oss alltså. Sen åkte martin och jag till honom och gjorde inte sås mkt, kollade på desperate och så.
Idag gick han upp tidigare och åkte till körskola och jag gick upp. Har inte gjort så mkt. Ska nu springa ner till tåget och bli hämtad av mamma och pappa som sovit hos min morbror. Får se om huset är förstört.. hehe.
2009-06-08
 22:01:13

BRUUUCE

Glömde att berätta om igår. Martin ringde och frågade om han och adam, gustav skulel hämta mig, and so they did. Så åkte vi till stadion oh hörde bruce live! fyfan va häftigt. Vi hämtade hans far. Det var galet mkt folk som strömmade ut. En annan ganska cool sak var att alla bilar tutade hahaa. Se n åkte vi hem till adam och bäddade på loftet och så pratade vi i timmar. Tror jag sov fyra timmar inatt, gick upp innan åtta och åkte hem till martin och vilade ett tag sen hem till mig. Hade egentligen skola, men kände att jag inte skulle hinna med den. Bäst så. Har ändå fått betygen liksom. JAja, nu väntar duschen!
2009-06-08
 21:32:39

Pigadia (karpathos)

Gissa vad? Idag åkte jag mamma och martin till täby c, där va anna markus peter och cecilia. vi diskuterade i en timma(!) resemål men inget passade och allt var för dyrt, men jag försökte stå på mig och han hittade faktiskt ett lagom pris på ett hotell i Karpathos den 11/6.  Gud va jag är glad =)

Jag har egentligen inte tid att sitta här, min sis anna tar studenten imorgon, men som sagt är jag inte till stor hjälp. Hämta hennes plakat och så, var jätte bra, jag valde bilden (A) :D Sen har vi fixat annat som tex partytälten osv.

Imorgon ska jag på MIN avslutning, har glömt bort det för att det är sån hysteri runt annas. Men det är självklart att det är så. Sen hämtar familjen mig och martin och vi åker vidare till annas, sen ska vi hit fixa allt sen kommer alla gäster, dels hennes pojkväns familj som vi aldrig träffat och hennes pappas sida. Så de är ganska många tror jag. Men alla måste dra runt 5-6 för hon ska ha fest här, och alla ska sova i tält tydligen. Så jag åker hem till martin, sen på ons åker jag väl hit på morgonen och packar allt och så!


Vi ska bo i pigadia tror jag, "huvudstaden" i karpathos, som ligger mellan kreta och rhodos. Det enda som besvärar mig är att det tydligen ska blåsa där ganska mkt, men det gör nog inget i värmen! Det skadar ju inte att gå in på SMHI och se att det ska regna här.. Inte alls skadeglad.. 

Nej nu måste jag skära jordgubbar, sen ska jag duscha och börja plocka fram viktiga saker inför resan :) Wiie
2009-06-07
 20:20:25

7juni

Igår åkte jag mamma och anna iväg till arninge. Där så sa jag på skoj att om jag drar vagnen kan du köpa the sims 3 till mamma. Så gör hon det! haha. Ibland är hon allt snäll. Så fick jag två par skor på skopunkten. Som jag ska ha i grekland. Men gick ut och gick med hundarna i ett par  och fick sånna jävla skavsår så att mamma fick dem.
Iallafall så handlade vi massa mat och tillbehör för min storesyster har blivit så stor så att hon tar studenten på tis.

Idag har dagen gått åt att bla har de fixat med tält och mat osv till tisdag. Men jag har inte hjälp till så mkt. Fan att jag egentligen inte hjälper till. Varken när min bror tog studenten eller nu, då kommer de ju inte hjälpa mig om två år. Men jag är itne duktig på varken mat eller få ihop tält. Ursäkter kan jag alltid komma med.. Men jag måste iallafall hjälpa till genom att gå ut med hundar och städa.

Ikväll kommer martin. han har ledigt imorgon. Fattar inte vad jag ska göra i skolan. Skiter i matten. GÅr nog på hisorian och sen på svenskan går jag nog till täby c och bokar resan med martin. Fast vi kanske måste ha med oss målsman och då måste vi vänta till klockan sex. Finns iallafall några potentiella sista minuten resor. Vi får se om priset sjunker och det finns kvar imorgon! Fortf skeptisk mot att åka ospec. men om det är ända alternativet imorgon tar vi de. Sen måste vi lista ut vem som ska köra oss till arlanda på ons, tors eller fredag.

Föresten så har jag glömt att berätta att martin har fått en ny liten släkting, som jag berättat om. Föddes i förrgår. Alltså 5/6.  Martin ska dit och hälsa på imorgon tror jag. Åh, vill också :)


"längtar"... Kreta är vad jag hoppas vi hamnar på, fast jag varit där (typ när jag var 5 haha)
2009-06-06
 13:00:17

Jaaaaaaaa.

Hej hopp. Ännu en tråkig dag. Martin jobbar och det betyder att jag inte har nått liv den här helgen. det jag praktiskt taget gör hela tiden är att kolla resor. Tur att jag inte är ensam, anna har också tråkigt, fast hon har the sims 3. Det suger. (Att jag inte har det) Hoppas att hon och markus följer med oss utomlands :)

Igår såg jag mina betyg på IC. det va trevligt, 6 mvg och 4 vg tackar man itne nej till. Fast det är jobbigt när ens föräldrar ser det ,och ska berätta för varenda människa de träffar. Jaja, ltie stolt får man vara. Men ändå känner jag att jag kunnat få MVG i flera ämnen, att jag aldrig blir nöjd..

Annars igår så var Annie och hennes barn här igår. charlies köpare. De hämtade honom :( Men var här typ 2 timmar och pratade. Jätte fin familj. charlie kommer få det bra hos dem :) Fick mail av dem att allt gått bra och att han trivs. Usch va jobbigt det är. Kommer vara skitjobbigt när Celda & Alex ska åka. Men de kanske åker när jag är utomlands, alltså betyder det att detta är min sista helg med dem :(


Iallfall det här med resorna kollar jag 24/7. Är det någon som är van att åka ospec ? Och har ni hamnat på bra hotell?
2009-06-03
 15:27:48

Räddad sommar

Hej. Jag är jätte glad :) Ändå fast vi kanske inte fått huset är det för något annat,
Nämligen att martin och jag kanske drar iväg på sista minuten resa nästa torsdag. Hur härligt låter inte det? Bara vi två till kanske Grekland, Kreta. Sen istället för bornholm kanske min familj och jag åker till exempelvis Turkiet, antalya eller nått. Fett roligt :) Räddad sommar. En vecka åker jag och martin iväg nästa vecka. Vi får se. Kanske inte alls finns något då som passar oss. Sa ju att jag skulle till grekland 09, kanske inte med dem jag sa, men det blir kanske ändå av.

Nästa vecka :D?