2009-08-29
 12:18:10

Födelsedag

Hej alla glada! Idag är det min födelsedag :) Väcktes nån gång innan 8, av att pappa tappade mina presenter i trappan haha. Nej men alla kom in och sjöng för mig så vackert. Fick ett typ super överfallslarm för pappa är så rädd om mig, massa hårvårdsprodukter från pfc(?) mini högtalare till datorn, pengar, mascara och så. Sen när de hade gått (de skulle till sin kickoff.. ) så ville martin jätte gärna ge sin present, och av honom fick jag en digitalkamera :D en röd jätte fin :) Och minneskort till den, och presentkort av hans mamma. Jag blev jätte nöjd eftersom jag inte önskat mig någonting, då kan man ju inte bli besviken.

Sen gick jag upp och duschade, sen åkte martin,johan och jag till willys och handlade massa onyttiga saker. Annars har vi inte gjort så mycket. Fått massa grattis hälsningar, tack så mycket :D !! Tänkte lägga upp bilder men de verkar inte funka. Så får bli senare. Pussssssss
2009-08-27
 19:35:10

I got a feeling

Tjolahopp. Idag har dagen varit ganska kort men ändå jobbig på ett sätt. Men iallafall klart de e lite trögt i början. Martin snäll som han är skjusade mig till skolan fast han skulel få vänta en halvtimma på sin lektion. Vi började med Naturkunskap där vi labbade?? Stoppade ner potatis i socker, kulkul... Sen hade vi lunch, äcklig soppa eller nått. Sen hade vi matte där malin och jag fortsatte på våran statistiska undersökning. Vi kollar såklart 16,17 åringar på skolans civilstånd, det roliga är att många tjejer har haft 0 tidigare förhållanden och nästan alla killar har 1-3 tidigare. hm. Sen hade vi samhällskunskap.. Efter det slutade jag och åkte med martin till täby, han köpte en tröja sen skjusade han mig till tåget. När jag kom hem så hade jag fått min almanacka, den var mycket mindre än vad jag trodde men jaja, fin var den. Sen har jag inte gjort någonting.

Jag har inte haft ont i magen på hela dagen, det känns skönt. Men däremot har jag känt mig jätte skakig och lite illamående, som att jag håller på att få feber. Hoppas jag får svininfluensan så man har det överstökat... jag har ju haft influensa varje år så det skulle inte förvåna mig.
2009-08-26
 17:49:05

-------

Hej. Nu är det fyra dagar sen jag bloggade. I lördags. Martin kom iallafall hit fast jag sa att han inte skulle, ville ju inte tvinga honom hit. Men iallafall så var han jätte söt och kom hit och vi kolalde på film och så. I söndags v et jag inte riktigt vad vi gjorde ;S I måndags var iallafall första skoldagen, wiihuu.. Bara info så de gick på en timma. Fick nytt skåp längst bort, blää. Men överskåp iallafall. Sen fick vi nya schemat som jag visserligen sett innan men de e najs. Och busskort. Sen åkte martin och jag hem till mig. Igår så var det helt vanlig skoldag. Kändes som att man inte haft något sommarlov utan gick och väntade på att få det. Vi gjorde inget speciellt förutom att jag gjorde bort mig typ hela tiden och så. Inte så kul... Sen åkte vi hem till martin och gjorde inte så mycket, martin wookade mat till oss och frida och johan kom över med pizza..

Idag har inget speciellt hänt heller. Bara tråkgi skola. Åh jag som var så sjukt peppad, Nu känns det bara skittråkigt och värdelöst. Känns som betygen kommer bli jätte dåliga och annat är också jobbigt. Jaja. Orkar inte klaga på skolan.

En annan sak som har hänt är att jag har fått sjukt ont i vänster sida av magen. Det är när jag äter speciellt som ajg får ont. Har haft som "knivhugg" på samma ställe för typ nån månad sen. Då det kom och gick men jag orkade inte bry mig. Men nu gör det typ ont konstant i tre dagar. Men eftersom jag inte spyr eller har feber känns det som jag kommer bara bli hemskickad om jag åker till akuten. Men väntar typ nån dag och ser om det blir sämre eller bättre.

Jag fyller år som tre dagar, på lördag alltså. Men jag vill inte ha fest för jag orkar inte det. Vet ju inte heller om magen blir sämre. Och så önsklar jag mig ingenting som vanligt. Det här blir bra...
2009-08-22
 12:33:41

Igår / idag

Hej. Igår så hämtade annas pappa mig och vi åkte till Johanna. Där va redan massa folk. Orkar inte rabbla upp allas namn. Men iallafall så var specialgirls återförenade + några andra trevliga människor. Vi åt kräftor och pajer och annat. Så kollade vi på gamla foton på bildspel, roligt att se de andra men inte mig. Usch får sjuk ångest att jag faktiskt gått sminkad och klädd sådär. Ändå om det inte egentligen är så länge sen känns det så. Sen åt vi god efterrätt och klockan typ 11 ? kom Martin & Markus. Han hade en jätte fin bil :D Vi lämnade av Markus och Anna sen såg vi min bror som såklart var ute och körde. Så vi åkte efter honom och visade den :) Sen åkte vi hem och visade mamma och Johan. Sen åkte vi ett varv med johan också. När vi kom hem stupade vi i säng direkt.

Jag håller på att avvänja mig från allt gott nu när jag blivit van vid att ha det varje dag på sommarlovet. Jag druckit jtäte mkt cola men nu när jag faktiskt vägrat dricka så vill jag inte ha längre! Men man ska ju fortfarande få unna sig på helgen men inte varje dag ;O Men min mage var likadan som jag hade i typ sjuan imorse, alltså helt platt :S haha Ganska sjukt om 30 situps och ta bort cola och chips gör så på typ 4 dagar? Jaja bra att det händer nått iallafall. Kommer säkert svulla upp i eftermiddag igen ;D

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Martin jobbar, först bestämde vi att vi skulle till hägernäs, sen att han skulle hit, men nu vill han va hos sin pappa.. Så han stannar nog där. Sen ska mamma och pappa på kräftskiva. Vi prata om igår att vara hos agnes men de blev inte av. Så jag blir väl här hemma med johan....
2009-08-21
 16:29:13

Graaattiiis pojks!

Heeej. Guuud har gjort så mycket att jag inte hunnit blogga... Eller inte?! Skönt att skolan börjar snart så man får saker att göra igen haha. Inget liv(?) Iallafall, i tisdags kväll åkte jag i smyg hem till martin och han blev jätte överraskad. Han hade att plugga inför teoriprovet men jag ville ändå vara där för att stötta honom inför det och så. Såkalrt klarade han det dagen efter och likaså Markus! Sen kom han hem till sig där jag var men efter nån timma åkte jag hem. Gjorde väl ingenting? Igår morse så låg jag vaken från klockan sju och låg och kollade på mobilen om martin smsat. För att han skulle nämligen köra upp. När jag somnat om och vaknat 800 gånger så fick jag tillslut sms där det stod att han klarade  det!! Fast det hade jag verkligen förväntat mig. Men väldigt stolt och glad blev jag. Sen åkte han ut till mig. Idag åkte han iväg klockan tre för att han ska köpa bil! En sjukt snygg volvo s60. Lite för fint för första bil men om det gör honom lycklig är jag lycklig. Såklart :) Juste, markus klarade också uppkörningen imorse så nu har båda två körkort och snart båda en volvo s60 såklart haha!

Ikväll ska jag på kräftskiva hos Johanna, Trevligt trevligt :) Kul att träffa alla! Gud va dryga timmarna är innan man ska iväg. Typ väntar på att det ska bli lagom tid tills man ska fixa sig. Tycker att halva nöjet med att gå bort är att fixa sig! Sen kommer martin och hämtar mig med sin bil när jag ska hem :D haha åh kommer längta hela kvällen på tills jag får se den.
2009-08-17
 23:15:51

positiv...

TRE inlägg på EN dag? Haha ja vet inte vad det är med mig, för mycket fritid antar jag..
Skillnaden med det här inlägget är att jag är positiv ! woohoo. Som pappa sa idag, när jag är deprimerad skriker jag det rakt ut. Svär gråter och har mig. Men sån är jag. Iallafall., nu är jag positiv för att jag inte är hungrig för första gången på hela dagen typ och att jag snart ska sova. Som när jag var bebis, skrek bara när jag var hungrig eller trött. Och martin har ringt och varit jätte glad och det smittar ju av sig! Han har nämligen kollat på bilen han ska köpa och den e superdupernajs. Hoppas bara han klarar körkortet! men det kommer han nog :)

Jag beställde almanackan förut idag och den kommer komma lagom till min födelsedag så de blir en födelsedagspresent ifrån mig. I höst ska jag verkligen ha ordning på prov tentor och händelser och va lite kontrollfreak. Brukar inte vara så himla slarvig men jag ska verkligen ha stenkoll på allt i höst förhoppningsvis. Shit va man lovar sig själv massa bra saker inför nya starter. Men jaja de e bra att ha mål! Annat i skolan är att jag inte ska ha en jävla röra bland böcker så jag har införskaffat pärmar till varje ämne. Goooood. Vet inte varför jag egentligen har sånna krav på att skolan ska gå så bra med betyg och så. Eftersom jag inte planerar att plugga vidare. jag blir bara så stolt över mig själv när jag får bra betyg eller snarare totalt förstörd om jag inte får det. Jaja nooog om skolan. Fortfarande sommarlov trotsalt...

Imorgon ska jag gå upp 8 så jag måste somna innan 12.. Igår låg jag ju från 10 till typ 2-3 vid datan och surfade....Jag ska iallafall gå upp som sagt och städa på gymmet, ska tvinga mig själv att gå hem sen lat som jag är.

Annars ligger jag och funderar på om "Amandavardet" är på allvar seriös med sina videoinlägg, gör hon som kissie och framstår att vara dum bara för att få fler läsare eller har hon på allvar blivit tappad som liten?
2009-08-17
 17:29:53

Almanacka

Hej. Skulle just beställa en personlig almanacka, gjort iordning den och allt men så precis när man ska betala finns det "ingen kontakt med banken". Aja, ska iallafall ha den! Blir jätte bra att börja skolan med en ny almanacka där det finns jätte bra utrymmen för alla prov tentor osv.
Vill/ ska göra
[  ] köpa almenacka
[  ] bli brun
[  ] bli smal
[  ] köpa 10 block till skolan börjar
[  ] städa gymmet (Imorgon bitti och i helgen förmodligen)
[  ] sluta vara jätte fattig
[  ] KLIPPA HÅRET
[  ] Börja skolan
[  ] Bli sjutton år..

Nu ska jag äta upp de sista av kycklingsalladen.. Mööms.
2009-08-17
 13:59:24

Klaga gör jag bäst

HEEEEEEEEJ ALLA GLADA. Vet att ni är det nu när jag är tillbaka i hålan.
Jag känner för att skriva ett fet inlägg utan att använda mellanrum så att ingen orkar läsa igenom det men det tänker jag inte.

Just nu sitter jag och addar tusen olika människor eftersom jag efter en komplicerad handling råkade radera alla. Så jag får sitta och skriva SARA LARSSON tusen gånger när folk frågar vem jag är. Men lite trevligt är det ändå. Utanför mitt hus låter det förjävligt för tre polacker gör ny uppfart (ser förjävligt ut) de har kapat massa träd och nu ser vi rätt in till grannen typ. Men detta är ingenting mot då de ska börja bygga hus om några månader typ utanför vårat hus. Jippi. Men vi har iallafall typ nytt vardagsrum med soffa och hyllor att glädjas åt.

Som sagt så är jag tillbaka i hålan igen. Kom hem igår. Har varit i Borlänge i en vecka. Där har vi slitit som djur genom att tagit ner typ massa träd så att man ser ner till ån igen som man kunde en gång i tiden. Sen har vi kapat allt viltvuxet på terassen ner till ån. Sen har vi klippt häckar och klippt gräs och krattat. Farfar och farmor är väldigt trötta så de blev nog väldigt glada att vi hjälpte till.

Förutom att ha gjort det så såg vi på bio två gånger. Harry Potter, nyaste såklart. SE DEN! bästa harrypotter tycker jag. Ändå om det inte var samma mysiga stämning som de andra har den nått som de andra inte har. Sen såg vi Sommaren med göran. njaa inte värd att se på bio, men kul varen. Sen har vi spelat bowling. Jag tycker det är skitkul fast jag åter och åter igen kommer sist. Jag är helt enkelt bäst på att vara sämst.
Sen har vi fiskat lite granna. Första kvällen innan martin kom fiskade jag med mamma pappa och johan. Det var skoj, vi fick massa fisk. Två stora braxar (Tyckte jag iallafall) och minst 25 aborrar och en sutare! Det har nämligen aldrig pappa fått i sina dar i bro så de va nå nytt. Vi fick en gädda sista kvällen.

Den här veckan borde utnyttjas fullt ut då det är sista veckan på sommarlovet. Men martin ska ta körkort och alla typ jobbar och har sig så jag får sitta här hemma glo ut och tänka om jag verkligen ska gå ut och få lite solbränna. Men så kommer molnen och det är ingen ide. Eller så får jag sitta här och typ gråta över min födelsedag som är den 29. Mamma och pappa ska bort alldaylong och det blir typ jag johan och martin här som får värma nån pizza eller nått. fan va tragiskt. Det suger att fylla år efter sommaren, alla är panka och det har hunnit blivit kallare och blä usch och fy.

Men iallafall den Här veckan var det. På onsdag tror jag martin ska skriva teoriprov och köra upp på torsdag. Då börjar johan school och dagen efter ska jag på kräftis hos johannis. Trevligt trevligt. och någon dag där imellan ska martin köpa en as snygg biiiil!

På tal om något annat så klagar alla på att jag e fet (alla tankar i mitt huvud egentligen) Så jag ska faaaaan springa på löpbandet varje söndag för varje söndag ska martin och jag städa gymmet. (Vi ska spara alla pengar vi tjänar till nästa sommar till utlandsresan.) Men iallafall, jag ska sluta med allt jävla svullande och vara med på varje gympa lektion och röra allmänt på mig mer. Men jag ska inte ta för  mycket fritid för det. För jag måste satsa typ allt på skolan eftersom det säkert blir tuffare och så nu och jag vill ha mina MVGn... Hellre mullig än dåliga betyg. För jag vill hellre träna mig fit efter skolan än plugga upp betyg efter skolan. Fattar ni? Ja nu har det blivit en hel del text så jag borde lägga in lite skoj bilder men de tänker jag inte. HA!
2009-08-09
 00:12:51

hejdå

heeeeeeeeeej. Imorgon åker vi till borlänge, i hopp om att en vecka den här sommaren iallafall kan bli någulunda rolig. Men mer gnäll om det sen. Hundarna följer ej med, Wilma är alledess för trött och hängig och vi vill inte låta henne åka runt. Nikita får stanna hemma eftersom hon är så himla grinig och låter oss inte gå nånstans utan henne. Kan inte ens handla utan att hon grinar jätte mycket. Skit jobbig. Så utan hundar är vi inte låsta därför ska vi gå på bio, gå på aquanova, spela bowling och annat. Hoppas det blir kul.

För som sagt sommarn har varit väldigt jobbig. Kompisar som gör saker utan att fråga om man vill med, maritn har jobbat och varit med andra mer än mig, jag har känt mig mer ensam än någonsin. Vi familjen har inte åkt till något speciellt som vi gjort varje år hela mitt liv (danmark, skåne, halmstad) De här tvåveckorna som är kvar vill jag bara vara med martin. Älskar honom mest av allt. Hoppas han har tid för mig och inte bara behöver plugga till körkortet han snart ska ta..

Vi hörs säkert i borlänge eftersom de finns trådlöst internet där, men inte säkert, annars hörs vi nästa måndag eller så. Puss
2009-08-07
 20:20:40

Wilma <3

Nu när jag skrivit ett sånt glatt inlägg kanske jag ska berätta vad jag gjorde de senaste dagarna?

Mest har jag låtit dagarna bara gå,. Men i onsdags skulle jag antingen till adam eller jessica.Hos adam skulle martin markus och gustav vara. Hos jessica massa söta människor. Jag hade mer lust att klä upp mig och träffa folk som jag inte sett på länge, så jag valde jessica men skulle till adam efter. Olyckligtvis fattade jag inte att det var hos hennes moster i centrum vi skulle vara, inte där vi var förra gången. Så 5 i 6 tvingade jag min bror att köra mig. Hos jessica (smoster) åt vi god middag, drack piggelindrinkar,rökte vattenpipa. sen tjatade martin och adam att få komma, eftersom att madde och malin skulle dra va de ok, men sen ville markus gustav och matilda också komma, och jessica snäll som hon var sa ja. Vi hade kul någon/några timmar sen var vi tvungna att ta sista tåget till adam. Fattar inte varför jag åkte dit,  när jag kunde stannat eller gått hem och sovit. FÖr det första gjort jag nog bort mig på tåget, för det andra slocknade jag direkt när vi kom fram.

Och dagen efter drog jag med första bästa buss för jag mådde så hiiiiiiimla bra.. hehe, när jag kom hem sov jag några timmar.


idag så åkte mam och pap tidigt med wilma till veterinären, där hon opereades. Jag åkte tillbaka med anna och mamma klockan 3 och hämtade skrutten. Hon var inte ett dugg glad att vi var där, hon skrek som en galning när anna lyfte ut henne. Nu ligger hon bara. Men hoppas hon blir bättre nu. Veterinären sa att vi verkligen kom typ sista sekunden. Hon var väldigt inflammerad. Vi har varit till vetrinären flera gånger innan men de har inte sagt att nått varit akut eftersom det inte synts på prov etc.


Imorgon åker vi nog inte till borlänge, vill se hur wilma mårförst. Åker nog på söndag.
2009-08-07
 20:08:30

Hat

Jag är så grinig, och sur. Varje gång nån bara ens talar med mig väser jag till. Därför har jag varit tyst hela kvällen, funkar bäst.
För det första
- så har jag vänner som gör saker tillsammans utan mig, och då är det bara utan mig förutom de som är bortresta. Men hallå jag sitter här i hålan ensam varför inte fråga mig då liksom? De vet att jag är hemma..
- andra kompisar är också dumma, ska inte skriva för mkt, då blir det bara fel.
för det andra
- jag har blivit fet! på sommarn vill man bara svulla ej träna, iof är det så för mig vilken årstid det än är , hm. men när folk slutar säga emot när man säger att man tycker att man är fet. och istället säger "du kanske borde träna" då vet man.
för det tredje
- jag är så förbaskat svartsjuk,avensjuk eller vad det kallas. Så fort martin inte är med mig vill jag att han ska ringa mig, svara så fort jag smsar eller nått.
- jag hatar ibland att martin är så förbaskat vacker och trevlig, självklart finns det då tjejer som vill konkurrera ut mig, Jag är så jävla rädd att mista martin. Men när han säger att han kommer älska mig fast jag väger 200 kg, då tror jag honom.

kanske allt är bara inbillning, men jag är så jävla sårbar. Jag hatar det. Jag har så låg självkänsla och dåligt självförtroende så det är lätt att slå undan mina ben.
2009-08-03
 17:53:45

Handlat..

Hej. Inte blivit något blogginlägg på länge. Men iallafall så åkte jag till Trästa (väddö) förra veckan på tisdagen, Martins mamma hämtade oss. Där gjorde vi inte så mkt. Mest latade oss, var ju inget toppenväder direkt. Eftersom att Wilma inte opererades (blev dyrare än va de trodde) så kom mamma pappa johan och hundarna ut till oss i torsdags. Vi åt och fiskade, åkte båt och så. På fredagen så gick vi runt på elmstanatta, köpte en jacka där och godis. Vi åke hem nån gång på dagen, maritn stannade kvar. Här hemma har vi inte gjort så mkt Heller, vi har mest haft Harry Potter kvällar. Nämligen är det så att pappa inte hade sett nån, och Per hade alla filmer. Så då lånade vi alla. Vi har kommit till fjärde filmen som vi ska se ikväll =)

Idag var jag i täby. Hade jätte lust att handla kläder, gick runt jätte länge och tyckte allt var jätte fult som vanligt, haha. Fick panik och ångest köpte en grå topp på Zara, sen ett par mjukisshorts på bikbok. Sen i sista sekund gick jag in på ginatricot och kom ut med en tshirt och en tröja.

Den här veckan Ska jag nog vara med halva gordon gänget :) Men Martin jobbar idag och imorgon så de får bli senare. På lördag/Söndag åker vi till borlänge igen i en vecka. Så vi får se när vi hörs igen..