2008-05-29
 14:59:30

29 maj

Hello. Idag så åkte jag och martin hem ifrån honom hit för jag skulle ta medicin och sånt, åkte ju dit utan något. Sen åkte jag till skolan så jag skulle vara med på hkn, men det var inte våran grupp. Så vi segade och spelade kort. Skit tråkigt. Sen hade vi nv. då fick vi reda på betyg. Jag hade fått vg i allt. och jag vart så jävla arg för han är så snål med betygen, sätter ribban jätte högt för mvg. Så anna och jag gick till rektorn för vi tyckte att vi var orättvist bedömda. Hon skuille prata med honom. Sen så ahde vi lunch och sen nv/ma, men där gjorde vi inget. Så jag åkte hem runt 1. Här har jag martin och johan haft vattenkrig, men jag är lite av en pussy och slutade tidigare än dem. De håller fortfarande på. Martin hitta den största hinken han hitta och hällde över johan. Martin och jag kanske åker till hägernäs idag. Men först måste mamam hämta ut medicin till mig. Fan va varmt men skönt väder det är idag. Nu ska jag se vad killarna gör. Fast jag vet inte om jag vågar, kanske blir dygn våt
2008-05-28
 22:36:33

hihihihihi

Hejsan. Idag vid halv 8 var jag så rastlös och orkade inte vara hemma så då drog jag till maritn helt spontant. Han var med sin klass på stranden och grillade och annat. Så maritn mötte mig och så gick vi dit. Jag var jätte nervös men det visade sig att de var jätte gulliga :) Kom fram och hälsade och så. Killarna spelade fotboll så de andra tjejerna satt och snackade om saker haha... Men iallafall så gick jag martin mattias och joakim till macdonalds och köpte glass. Sen så gick vi tillbaka.. Mattias är nog en avde knäppaste personerna jag träffa. Det kom några tjejer och joggade så sa jag; spring med dem och prata. Så gör han det! Haha. Sen grillade vi typ papper? Men det blev kallt och så och martin och jag gick hem till honom. Mina fötter var inte så mysiga efter jag hade gått så jävla mycket idag, inte suttit stilla så mycket och så har det varit varmt. Så jag tog ett fotbad :) Nu ska jag sova hos martin.. Struntar i spanskan, orkar inte med dumma vikarier. Får väl få IG, jag bryr mig inte längre. Men iallafall så sover jag här idag, jag var inte beredd på det sås jag har inge smink eller ombyte eller medicin, så jag får åka hem tidigt och fixa det. Ha det bra, puss!
2008-05-28
 17:51:33

2009

Martin och Markus fyller 18 nästa år. Då tänkte vi att vi kunde göra något speciellt och kul. Varför inte ta en utlandsresa? Grekland ska vi såklart till. Fatta va kul, anna jag markus och martin :D Och till er som inte tror att vi kommer det, ni ska få se. haha. Jag tänker inte släppa idéen och jag ska skaffa jobb till nästa termin!
2008-05-28
 17:33:42

28 maj

Hejsan. Igår sov jag hos anna med linnea som ni vet. Vi somnade mellan 12 och 1. Svårt att somna med en skrattunge brevid. Vi gick upp typ halv 9. Vi åt inte så mycket och gick till tåget efter en timma. Sen kom klassen och vi åkte till sjöhistoriska museumet. Men först åt vi på donken. På museumet så sög det. Jag och anna blev jagade av nån gamling :O Sen åkte vi hem men först gick vi i värmen. Sjukt varmt idag. sen tog vi tåget. I täby hoppade jag av och sen kom martin. Jag köpte korta jeans shorts på bikbok. Sen gick vi till hm och där köpte martin 4 linnen och 1 par shorts till mig haha, snäll pojkvän! Världens bästa :)  Sen gick vi till gina tricot, där köpte jag klänning till avslutningsmiddagen. Juste gick till 3 idag, som vanligt är de skit dryga. Dem sa att det var en krossskada (Men jag har inte haft sönder den!) och att det skulle kosta 1500, skit ner er ! Sen åket jag till österskär och hämtade mopeden. Nu har jag käkat och har inget att göra, skönt? Eller inte...
2008-05-27
 17:29:31

Planer

Göra den här veckan?
- Sova hos anna (dh kväll)
- Museum
- Lämna in mobil
- Köpa klänning
- Brännbollsdag?
- Landet

Det är det enda planerat. Alltså åker jag till anna ikväll, kollar på tv och sover där med linnea. Sen åker vi imorgon till museumet med klassen, efter det hoppar jag av i täby. Lämnar in mobilen och köper en klänning. sen ska vi kanske åka till hägernäs strand, men tror inte det. Sen på torsdag är det vanlig dag i skolan och sen kanske jag och anna sover hos pojksen och sen åker vi till landet på morgonen, kanske att vi åker till skolan och har brännbollsdag. Sen är vi på deras landställe solar och fixar med båten och kanske leker med lilla noel? 
Sådär. där har ni min vecka!
2008-05-27
 16:14:21

27 maj

Hej, dagen har varit typ sämst. Men vi fick succé av våran grönalund film, mvg. Men sen fick jag stanna med min lärare och fick en utskällning så jag åkte hem och gjorde om min uppsats sen åkte jag till agnes. Där kollade vi såklart på sex and the city. Sen gick vi till skolan och fick tillbaka nv prov 25/27 wiie.. Men det spelar nog ingen roll, får nog bara vg ändå, jävla bajs gubbe. Sen så Hade vi idrott. Brännboll. Mitt lag vann (förlorade:( ) med 57 poäng! NU är jag hemma och har inget att göra, kanske klar med allt arbete i grundskolan. Ikväll ska vi till anna och se gossipgirl och desperate housewifes. Sen ska jag och linnea sova där. Imorgon blir det sovmorgon. För sen ska vi till museumet.

Utan vänner och framför allt martin och familjen skulle jag ge upp allt. Jag skulle inte orka. Tack för allt, jag älskar er. (tack älskling för headern)

17 dagar kvar
2008-05-26
 21:53:37

skönt att säga...

Skönt att säga att jag pluggar till sista
provet någonsin i grundskolan,. känn på den! hah.
2008-05-26
 18:50:31

26 maj

hejsan. Idag i skolan så hade vi först bild, kommer få vg fick jag reda på. Gjorde mitt självporträtt, vart rätt nöjd fast det inte helt liknade mig. men det är rätt svårt. Sen hade vi igentligen idrott efter lunchen men den var inställt. Så vi flyttade so och hade det en stund. Sen så hade vi reflektion och vi pratade om brännbollsdagen på fredag och vi ska vara i olika grupper alla i klassen. Det suger totalt. Men som tur är så är jag inte gruppledare som många andra i min klass blev. men jag vill verkligen inte gå..  Men iallfall så skulle vi ha språk men sen skulle jag anna och linnea till kuratorn :) Fast vi snackar inte så himla mycket allvar haha. Så det blev ingen spanska för vår del :D Sen så fick vi sluta, då åkte anna jag och linnea och köpte godis och sen hit till mig. Vi har redigerat klart filmen! Jätte bra ;) Skulle kunna bli liiiite bättre men vi är inga proffs. Nu vet jag inte vad jag ska göra och det suger...

18 dagar kvar..
2008-05-25
 19:10:39

tidsfördriv

Sen martin har åkt har jag haft skit tråkigt, men jag har kommit på lite tidsfördrift..
- Leta nya bloggar
- Göra lite skolarbeten
- Duscha (Fast jag gjorde det tidigare)
- städa rummet
- Kolla på tv, går jätte bra serier som miami ink, fear factory och annat på kvällarna
- ränsa kläder.
 
Det är så jag har fördrivt tiden och ska framöver. Eller ja, nu ska jag städa rummet och sen se tv program. Söndagar e rätt mysiga om man inte tänker på att det börjar en ny vecka dagen efter.

2008-05-25
 16:04:07

25 maj

Hej allesammans.
Igår hämtade linnea och johanna mig för att martin skulle ha mopeden.  Så hämtade vi josefin på vägen också. Vi kom till jessica runt 7 och där grillade vi fläskfile och jessica hade förberett allt annat. Så kom agnes frida linn och jenny. Det var jätte gott och trevligt sällskap. Sen kollade vi på melodifestivalen som var så jävla patetiskt. Under tiden försökte vi komma på lösningar hur vi skulle komma till garnsviken. Det blev så att johanna och linnea skjusade mig och agnes, men först skulle vi till statiol och tanka, men där var det stängt så vi åkte till statoil i söra. Sen åkte vi till garnsviken, snacka om att jag frös :/, Sen skulle johanna jenny och linnea hämta ersten men vi hade inte tillräckligt med hjälmar. Men så hälsade vi på folk men det var inte särskilt kul så vi drog tillbaka till jessica. Men där kollade vi kort på bert och sen åkte i princip alla. Hemma så gick jag och la mig direkt.

Inte konstigt att våran perelli kom på ynka 18plats. alla små länder i öst kompis röstar åp varandra, så jävla tråkigt. Kul att bjrön gustafsson drev med dem :D Det var höjdpunkten i hela skiten.

Imorse så gick vi upp tidigt och gav mamma sin mrosdag present, en jättefin klocka med örhänge och halsband :) Sen så har vi redigerat filmen och annat och busat , martin och jag alltså :) Han åkte för en timma sen. Jag har suttit vid datan och nördat mig. Pappa står och grillar nu :D Jätte hungrig.

19 dagar kvar
2008-05-24
 17:30:07

24 maj

Hejsan.. Idag så gick vi upp typ halv 11 och gjorde i ordning oss, sen åkte vi till drogkampen på IP. Martin och jag satt vid en station (f&s) Det gick fortare än anat och var rätt skönt för man satt i solen. sen åkte vi till willys och hadnalde mat och familjepizza och när vi kom hem satte vi oss i solen och åt. Sen solade martin och jag på trampolinen, såklart blir han brunare snabbt. Sen har vi försökt vaxa mina ben. Gick bra men allt är inte borta och jag har lovat martin igen att inte vaxa på ett tag så vi kan ta det sista. Nu ska han och tanka mopeden för han ska hämta johan och de ska käka på donken. Nu ska jag duscha, ska till jessica snart. Så ni får ha det så kul ikväll, det ska jag :)
2008-05-23
 22:25:20

Saker som händer

Nu gör jag en lista igen ;)
- Klippa mig, minst 2 cm :'/
- Sälja mopeden
- Köpa klänning
- Plugga inför oförberett prov
- Sy klart och rita klart
- Jessicas tjej-middag
- Mors dag
- Museum och brännbollsdag
- Skriv spanska uppsatsen

Idag åkte jag till centrum och martin mötte upp mig på torget. Vi köpte morsdag presenter och en present till jessica. Sen åkte vi hem. Hemma så var vi ute och gick och åt osv. Vi har kollat på talang och berg flyttar in. Nu ska vi kolla på national treasure 2! Som ni ser måste jag klippa mitt hår minst 2 cm, igentligen 1 dm... HEHE.. Men jag kämpar vidare med mina silicondroppar och får se om det reparerar sig lite iallafall.
2008-05-23
 10:43:34

23 maj

Hej. Igår var jag hemma som ni märkte för jag skrev ett litet inlägg när jag var ute och gick. När jag kom hem var johan hemma så vi cyklade till statoil och köpte glass :)  Sen kom martin och vi var ute och han tvättade mopeden och johan och han hade vattenkrig. Sen spelade vi lite fotboll men mest brottades vi i gräset och pussades. Efter det försökte vi fixa film mn det funkade inte :( sen åt vi. Senare skulle vi på kibox men jag orkade inte mådde dåligt så vi gymmade lite sakta men inte så länge för jag mådde as illa. Sen åkte vi hem och såg lite på melodifestivalen. sen la vi oss :)

Idag låg martin och pussade på mig när jag vaknade och sen gick han till bussen och jag gick upp. I skolan hade vi fysik prov om ljud. GIck bra men jag tror jag kommer vara nått poäng från mvg, det kan jag nog slå vad om.. Kom på att jag hde gjort fel precis nrä jag hade gått ut. Det var läte jobbigt. Sen hade vi lite so men inte så länge .Så fick vi sluta klockan 10, skönt! När jag kolalde på dn stod det att obehöriga lärare ska inte få ge betyg Synd bara att det inte rä infört i år, för då skulle moshen inte få ge det utan en behörig. Bajs :/ Men iallafall idag ska jag kanske åka till täby. Mors dag på söndag!

Imorgon ska jag till drogkampen på ip och sitta på en station med martin 12-16 man får ju pengar! Sen ska jag till jessica och grilla med andra trevliga människor. Martin får sitta här med Johan och max om han står ut :D
2008-05-22
 12:37:49

22 maj

Jag är ute och går med våra hundar. Det går väldigt sakta. Jag är osminkad,håret uppsatt i en slarvig knut. Fula mjukis byxor och en munk tröja. Men det gör inget.. Det är jätte härligt väder och jag njuter. Hoppas ni har det lika skönt som jag.
2008-05-21
 21:01:41

21 maj

Hej. Snabbt blogg inlägg! Idag var jag hemma för jag mådde inte så bra , men jag vaar tvungen att åka till martin för att fixa filmen. Mötte martin och markus på friskis och åkte till dem. Sen kom anna och linnea. Vi redigerade och så men det är inte klart! Sen gick vi till macdonalds, på min mobil hjade jag missat massa samtal för mamma och de var påväg. Vi åket till polisen och fixade pass. Det gick fort men alla vart så jävla fula :D hahahaha.. Sen lämnade dem mig i centrum där martin och markus mötte mig och vi såg när min skola hade jubileum.- Det sög... Sorry. Men det var jätte långtråkigt. men mina klasskompisar var skit duktiga :) Förtom att jessicas gitarr cpade... Men nu ska jag se pussyccatdolls 2!
2008-05-20
 15:23:36

20 maj

Idag är det den 20 maj och det betyder mina vänner att det är en månad kvar tills jag åker till spanien! woho/johan

Dagen idag i skolan, var helt onödig. Först hade jag syslöjd. Sen skulle mina kompisar öva till jubileumet så jag gick och lyssnade på dem. Sen hade vi lunch och sen övade dem igen. Skulle ha prov men moshen fick skriva ett nytt för han hade tappat bort det gamla. Men vi gjorde inget prov för mer än häflten övade eller var borta och det var så försenat så alla ska göra det på fredag. Sen skulle vi ha idrott men mina kompisar behövde inte ha det så jag sket också i det. Dagen har alltså varit nästan helt onödig. Idag börjar gossip girl igen och såklart är det desperate housewifes. tror jag stannar hemma och kollar. Idag vet jag inte annars vad jag ska göra. ta det lugnt :) Städa rummet tror jag. Puss!
2008-05-19
 19:46:02

Bloggar

Tänkt på att folk verkar vara rädda för att erkänna att de läser personers bloggar. Jag tex ville inte säga det, jag vet inte varför. Men nu står jag för det. Vad är felet igentligen? Jo typ att mani nte har något liv. Men iallafall läser jag kissies. Jag hatar henne grovt men jag kan inte låta bli att klicka mig in på den. Jag hittade idag hennes kompis fannys blogg. Det här är taget ur den:

"För det första, varför ljuger du om din ögonfärg? :S Hur sjuk får man bli.
Du ljuger om vilket smink du köper, du ljuger om hur många poäng du gick ut med, du ljuger om hur mycket pengar du tjänar, du ljuger om kompisar du inte har, du ljuger om vart du har köpt dina kläder, du ljuger om att din "chlóé väska är äkta (noot!).
Nej vet du vad, säg att jag är en knarkare, för jag vet själv att jag inte är någon!
Kalla min slampa, gör det, det är inte jag som hånglar upp första bästa kille? (Erik i mariatorget, Fablesse philip, robba, Erik hos lavve etc etc)
Du ljuger om att Sebbzuz har försökt våldta dig, du ljuger om att Sebastian har tafsat på mig, du ljuger om saker du har gjort/ska göra. Och om du är så jäva rik, vafan går du aldrig och färgar håret hos frisören? Ska du klanka ner på mig, då, då jag har jag ALL RÄTT att skriva sanningen.

Lilla du, världen fungerar inte så. Din lilla bubbla kommer spricka snart när alla förstår att du är en bluff!
Skriv vad du vill i din blogg, du vet ju att ändå 90% av dina läsare HATAR dig? :)
Så som du har behandlat mig behandlar man inte sina vänner. Under loppet av en vecka har du hunnit storbråka med både mig och din vän Claudia som du klankade ner extremt på i, ja precis, din blogg.
Tänk innan du handlar. Du är en vanlig medelklass unge, men med lite lägre iq än oss andra möjligtvist."

Det är så grymt skönt att någon har nu bevisat att den lillaungen är en bluff, iallafall till en stor del. Jag vill sluta läsa hennes blogg, och det ska jag!

2008-05-19
 14:45:59

...

Att göra:
Lägga ut moped på blocket
Plugga teknik 2x
Jessicas middag eller landet?
Gröna lund film
Svenska analys
Engelska prov
Köpa klänning
Köpa bikini
Klassresa
Avslutningsmiddag
Spanska prov, uppsats
10 års jubileum
GÅ UT NIAN

Ville få lite ordning på mig själv, det här ska göras inom fyra veckor. Kommer väl mer...

2008-05-19
 13:41:47

19 maj

Hello. Idag är jag på bra humör :) Imorse gjorde jag klart min målning mona lisa, blev lite rörig men jag är inget proffs så det blir okej. Sen hade vi lunch och efter det idrott. Då lekte vi i skogen haha. Sen hade vi reflektion. Där pratade vi om klassresa och avslutningsmiddag. I klassresan ska vi bo 6 tjejer i vardera två stugor med två vuxna i varje och det suger get. Kul med föräldrar i stugorna, inte! Men vi kanske tar en vuxen i våran stuga så vi sju tjejer får sova ihop! På klassresan ska vi cykla till stugorna 5 km. Där ska vi vara typ 2 nätter, och vi ska typ på fångarna på slottet :D. Vi fick inbjudningar till avslutningsmiddagen, fulaste inbjudan jag sett haha, nej men det duger. Jag är hemma nu för vi har ingen spanska (våran lärare är sjuk till den 30 juni.. och hon har redan varit sjuk i typ 2 veckor. Vi har haft massa dålöiga vikarier. Vetefan hur det blir med betygen alltså.. 
Måste lägga ut mopeden på blocket. Den ska ju säljas nu. Sorligt men behöver pengar och ska vara borta hela sommaren,. Nu ska jag plugga om ljud! Prov imorgon. Wish me luck!
2008-05-18
 20:14:58

18 maj

sent inlägg, jag vet :/ Men har inte varit på så bra humör, är skit stressad för prov och sånt. Idag åkte mamma martin johan och pappa till rampen och städade, jag stannade hemma och skrev filmanalys. Sen kom de hem och vi tittade på tv och sen åt vi. Sen sa min syrra att hon hade vax som hon itne ville ha så martin och jagförsökte vaxa mina ben men de är för kort hår :( Men jag har lovat martin att vänta typ en vecka haha.. Så han åkte hem för ett tag sen. Nästa vecka är det prov om ljud, spanska uppsats och kanske oförberett engelska prov och annat. Annat som händer är att det är jubileum som jag pratat om. Min musik lärare tror jag ska vara med och kommer lacka ur när jag säger att jag itne ska vara det. Det kommer iallafall vara ons-fre. På torsdag ska det typ vara klämdag och slutar tidigare. På lördag ska jessica ha middag. Martin kommer åka till landet över helgen men jag ska nog stanna hemma. Vi får se... Nu ska jag plugga lite och så. Puss

Att göra:
2 teknik prov 
Film analys
So film
Matte prov (?)
Spanska uppsats
Spanska prov
Engelska prov
Göra klart bild saker
Göra klart sy grejer
2008-05-17
 14:05:26

17 maj

Hej! Igår hade vio nationellt muntligt prov som blev väldigt försenat. Undr den tiden tog moshen in mgi i personal rummmet där ingalill satt. Hon sa att jag ska få göra ett extra prov, det va typ bara hon som prata som att hon sa vad han ville. Men det tror jag itne på, han har ju en egen käft att prata med. Men iallafall så var jag med Anna Linnea och agnes på muntliga svenska, Gick skit bra. Hon sa att det bara var ett "kvitto" på hur duktiga vi är.. Sen hade vi lite musik sen begav vi oss hem och packade. Sen kom linnea och vi åkte till centrum. På tåget satt anna. Vi filmade men det blev mest flams.. Eller haha allt blev typ det. På gröna lund va det inte så mycket folk, as skönt. Inga köer typ. Åkte nästan allt. KANSKE lägger ut våran film om jag vågar.. Efter så gick vi till annas båt, väl där mådde jag och linnea as illa. Dels karussellerna och att båten gungade. Men linnea mådde mycket dåligare än mig. Så hennes föräldrar fick hämta henne. Synd.. Det var mysigt att sova där och efter ett tag blev det skönt med vågorna. På morgonen låg anna och jag och pratade och åt lite frukost. Sen åkte vi hem med peter. Jag har lagt in våra filmer. Om några timmar kommer martin hit. Han jobbar :) Jag ska nogbörja redigera filmen, om jag kan :D
2008-05-15
 15:03:56

15 maj

Hej. Orkar inte blogga så mycket nu. Är så jävla arg på fitt mohsen.. Orkar verkligen inte. Jag känner att jag ger upp skolan.. Det är bara två vanliga veckor kvar.. Så det går väl an. Men ändå, jag är så jävla skoltrött. Orkar inte flamsa som förut längre. Vill bara ha sommarlov. Finns flera saker jag är irreterad på i skolan nu. Så himla jobbigt. Men jag ska klara det!

Imorgon blir det gröna lund :) Det ser jag iallafall fram emot. Med anna och linnea. Ja nu erkände jag arbetsplatsen vi ska besöka, men det spelar nog ingen roll. Det ska bli skit kul, eller hur tjejer ? Älskar er :)  Tar med skitfula bilder från grönalund 2006! haha självklart måste jag ta med nya också :) Skillnad ? Jaaaaa!

image133image132
2008-05-14
 22:05:27

Grattis i efterskott :D

haha har missat att för någon vecka sen så var det ett år sen jag skaffa den här bloggen :) satan vad fort tiden går!!

Kollade nyss på finalen i topmodel. Helt rätt att saleshia vann, hejade på henne helt ifrån början :) Pussy cat dolls nästa!

2008-05-14
 20:52:48

Vänskap..

Byta kompisar suger, samtidigt som det kan vara skit bra. Men jag har haft många olika. Men vissa betyder mer än andra. Det vet man när man minns minnen med dem. Jag älskar mina kompisar jag har nu, Anna Linnea Agnes Johanna jessica och jenny. Men samtidigt så saknar jag mina förra. Speciellt Erica Evelina och Nelly. De svek aldrig. Våran vänskap förtvinade bara bort. Jag har ju mina kompisar jag har nu mest för vi går i samma klass. Jag vet hur det kommer gå när vi slutar om en månad. Det kommer förtvivna bort där med. Man håller helt enkelt inte kontakten. Och ja jag väljer martin före kompisar. Så på helger och så är jag helt enkelt inte med kompisar. Det här är sorligt att erkänna, men om jag inte hade martin, hade jag behållt gamla vänskaper. Men som sagt så har jag valt martin. Och det ångrar jag inte . Jag älskar martin högst på jorden samtidigt som jag vill ha kvar mina gamla underbara kompisar. Samtidigt som vi inte träffar varandra på ett år och gör det igen så känns det som man bara varit ifrån varandra en liten stund och att man bara har mer att berätta. Men tyvärr har så har vissa personer förändrats så jävla mycket. Jag känner dem inte längre, och jag hoppas de är samma personer på insidan som tidigare. Fan alltså, att man ska behöva känna såhär, jag vill bara dra tillbaka tiden samtidigt som jag inte vill. Jag älskar mitt liv som det är nu. Men samtidigt var det så jävla underbart förr. Jag såg bara det inte på samma sätt då som jag ser nu. Det här blir för komplicerat för att ni ska fatta, men jag tror några känner igen sig iallafall.

2008-05-14
 20:42:26

annapanna

image128
jag hade inte glömt min hämnd, hahahaaa!
2008-05-14
 15:45:08

14 maj

Polisbil gul blå vit  Foto:Kristoffer Thessman. © RPSHejsan. Min dag har varit rätt skit. börjar med att jag åker till skolan. Känner att något inte stämmer. Väl nere vid skolan när jag kliver av mopeden kommer en civilklädd kvinna. Tar upp brickan. Ofcourse e polisen där. Jag har bara väntat på det.


- Hej jag är ifrån polisen, kan jag få se förar bevis?
- Eeeh, jag har en andra klass moped.
- Jaha det där såg ut att gå lite för fort
- Ja alltså den går lite fort i nedförsbackar
- Men hur fort går den då?
- Min pappa provade och den går i 40 fast den ska igentligen gå i 25
- Jaha men då är den ju trimmad
- Nej det e den inte.
- Men vi vill ändå prova den, skriv blablabla här.
- Jaha, men alltså...... Min brorsas kompis fixade så att den skulle bli starkare den var så svag. ORkade inte ens upp för uppförsbackar. Men det finns inget trimm.
- Jaha men det finns en sak i avgasrörer man kan borra.

Sen fick jag gå in för nationella och väl där bölade jag såklart. Mer utgifter eller beslagtas liksom... Jag är så jävla klen för sånt där. Men iallafall så väntade jag sms ifrån dem. Sen fick jag att jag skulle gå ut så fort jag kunde. Så vart jag as skraj. Men så fick jag ett nytt, det stod att den var ok, att de lämnade nycklarna i receptionen. Snacka om lättad. Sen hade vi nationella prov muntligt. Det gick sådär, kunde gått bättre. Fick typ VG.. Sen hade vi nv, moshen sa att vi skulle ha prov imorgon. jaha? Och när fick vi veta det? Tydligen förra veckan. Men typ ingen i klassen visste det, det är väl lite konstigt. Jävla pucko. Men vi fick honom att flytta det till nästa tisdag! Sen frågade jag om mattenat. Fick VG. Då trodde jag att jag skulle få det i slutbetyg. Men han sa nej. Saken är den att han har lovat att jag skulle få det i slutbetyg om jag skulle få det på nationella. Jävla cp gubbe. Sen hade vi so/sv. Gjorde ingenting, Sen hade vi spanska. Sög get... Så himla irreterad och trött. Men jag måste plugga, bajs!
2008-05-13
 18:15:57

Städa och bekymmer

Hej. Har nyss städat mitt rum och badrummet. Anna och jag har ett städschema på vårat lillabadrum på övervåningen. Min storebror va mer där förut, men han städade aldrig, så nu får han aldrig gå in på toan, haha. Vi har nämligen nyckel, som vi gömmer.

I hela livet så finns det alltid hinder. Det kan gå någon dag, sen har man något nytt. Kanske att det inte blir som man tänkt sig, man har inte råd med det man vill ha, man har bråkat, man har gjort illa sig, det kommer massa prov framöver. Vad som helst. ALLTID är det något. För mig just nu är det press på mina betyg. Jag känner mig så himla stressad fast jag inte ska vara det, det är bara tre vanliga veckor kvar, och där kan man inte påverka betygen så mycket. Jag behöver inte vara orolig, men jag är det ändå. Jag är nog inte ensam om det här. Många nior stressar ihjäl sig på vårterminen. En annan sak är som jag sa förut. Har så mycket jag ska betala. Visst betalat mamma och pappa mycket, men jag har fått så mycket nu och de själva ska betala spanien hus flygplan mat pass och nöjes etc. Jag vill inte stå och tjata på de: betala mig, jag ska dit, betala min skoltröja, betala mer kläder, betala plojfoto, betala premunationer , betala mina telefonräkningar. Ja och massa annat. Allting kommer i en smäll. Alla utgifter. Men det löser sig alltid. Förr eller senare. Men vid sånna här krockar med allt möjligt skit så behöver man någon att vila huvudet på. Som en pojk/flickvän, familjemedlem, kompis. Vadsomhelst. Bara någon att prata ut med. Jag är så tacksam att jag har dem jag har. Utan er hade jag gått under. Tack

En månad kvar, sen är den längsta utbildningen klar. Då är det sommarlov, då kan jag pusta ut. Sen är det att kämpa tre år till, sen är jag helt fri..
2008-05-13
 16:19:40

13 maj

Hejsan. Idag i skolan så hade vi slöjd. Jag gör ett jingjang djur, haha. Men faktiskt så har jag så dålig fantasi och hatar slöjd. Sen hade vi sv/so. Då skickade vi mejl till arbetsplatsen. Vi ska dit på fredag. Saken är bara den att jkag får inte ihop min ekonomi nu när jag ska betala pass,plojfoto,skoltröja och annat inom en månad och jag ska till spanien så det måste köpas massa annat också. Får lite panik. Det löser sig säkert....Iallafall så hade vi engelska. Sen hade vi lunch och gick till agnes. Där åt vi kokosbollar och kollade på sex and the city <3<3<3 Sen gick vi tillbaka och övade på musiken och det gick inte bra alls. Men jag ska ju inte vara med på jubileumet. Sen så hade vi idrott. Körde baseball. Det vart lika. Idag ska jag inte göra ett skit. Eller jo, åka till anna och se DH :) längtar!
2008-05-12
 22:50:01

Hello

Jag ligger tre meter från datorn och bloggar en mening från mobilen
2008-05-12
 16:36:36

12 maj

Hej, skoldagen har varit lååång..Först hade vi bild, där jag målar mona lisa, skitsvårt... Sen hade vi lunch och efter det idrott. Vi åt och sen gick vi till kuratorn för vi hade ingen lärare på idrotten. Sen hade vi reflektion, sen spanska men då övade vi på våran låt, gick inte så bra tycker jag. Sen hade vi sv/so. vi ringde arbetsplatsen vi ska besöka. Och vi lyssnade på svenska nationella. nu har jag inte gjort någonting. Så jävla trött :/

32 dagar kvar...
2008-05-12
 09:13:40

12 maj

Naa :) Såg martins inlägg nu. Sånna små överaskningar gör en glad. Jag ska ta mopeden till skolan om 10 min. Idag är dt kallt och blåser :( Ska ju vara så hela veckan. Men värmen kommer väl tillbaka (Hoppas jag) Martin åkte tidigt imorse. Så jobbigt att gå upp olika tider. Men det gör inte så himla mycket. I skolan ska jag ha bild.. Sen idrott.. Sen ref.. Sen spanska.. Sen so/sv. Tror jag.. Orkar inte :(
2008-05-11
 20:59:21

Älskar dig mest av allt!

Älskar dig mest av allt Sara. Alltid vi söt<3
Puss och kram från din pojkvän:)
2008-05-11
 17:30:38

funderar

nu funderar jag allvarligt på att göra min blogg privat!! Jag kommer bestämma mig inom typ sju dagar..
2008-05-11
 15:58:55

11 maj

Hej. Martin ringde nyss. han kommer hit idag. Fasten han har varit borta jtäte mycket från sin mamma så skulle han hit. Han och markus ska nämligen få skjus av en kille som jobbar där som också bor i berga.
Vaknade runt elva igår, som sagt såg jag englas begravning. Jag tycker begravningar ska vara privata för det är något bara för släkt och vänner. Men om deras familj verkligen ville visa det på tv så okej. Det är deras val och inte vårat! Men iallafall så stressade jag iväg till linnea. Där solade vi och åt frukost. sen så bestämde vi oss för att åka och köpa glass och sen åka till dommarudden. Så det gjorde vi och vi låg och sola på dommarudden länge och pratade. Sen doppade jag och anna oss men fegisen linnea vågade inte. Den var inte så kallt som jag trodde. Där med invigde vi årets första dopp. Sen åkte vi till linnea igen. Där solade vi mer och hoppade i jaccuzin och badade lite. Sen åt vi middag. efter det så kollade vi på massa cp filmer på youtube ;) Sen kollade vi på date movie. Sen gick vi och la oss. Imorse så vaknade jag och de var nere. Vi gjorde scones och åt. Sen solade vi och jag blev faktiskt lite brun. Tar ett tag på mig... Sen åkte jag hem. Här solade jag mer och pluggade. Men har fortfarande inte fått så mycket färg som jag hoppats på. Idag är det ju sjukt varmt men tyvärr så nästa vecka kommer vädret vara 10 grader kallare än va det varit i denna helg. Synd.. Idag ska vi grilla tror jag. Nu ska jag börja på min bajs fitt spanska uppsats om min framtid typ. Pusssssssssss
2008-05-11
 13:02:26

11 maj

Hejsan. Orkar inte blogga nu, så jävla varmt. Ska gå ut igen. Kom nyss hem. GÅrdagen hos linnea va jätte trevlig. Skriver mer om det senare. Puss
2008-05-10
 12:31:52

Goodmorning godmorning

Hej. Vaknade imorse klockan 11 och satte på 1an där englas begravning visades. Har inte tid att skriva vad jag tyckte om att visa det på tv. Men snart ska jag åka till linnea. Ska ta min medicin och äta upp frukosten. Ha en bra dag.
2008-05-10
 00:13:08

Goooooonatt

Idag har vi grillat. Har inte gjort så mycket. Faktiskt ingenting. har bara varit ute och pratat och försökt solat lite efter jag kommit hem från johanna. Sen såg vi på talang. Och efter det en film som heter järnets änglar. en svensk film som hadnlar om några tjejer uppe i norrland. Gillar inte svenska filmer. Speciellt inte sånna djupa om typ olycklighet och skit. Men snart ska jag sova. Vi höres imorgon. Puss
2008-05-09
 19:16:01

Ser framemot framöver

♥ imorgon, vara med anna och linnea och mysa och planera so :)
♥ nästa helg. Kanske ska åka moped med martin anna markus till trästa. Kommer ta flera timmar typ men de ska bli jätte mysigt
♥ klassresan 9/6 - 11/6. Längtat efter en klassresa med min klass. De är verkligen en jätte bra klass. OFtast är man grupperade i klassen och många tycker inte om varandra och så, vad jag vet. Men våran klass går verkligen ihop bra. Tråkigt att sluta men någon gång måste det ske och vi har ju varit med varandra i 4 år!
♥ avslutningsmiddag 12/6. Ska bli så jävla kul om det blir som vi tänkt oss, eller hur tjejer ?!
♥ Spanien 20/6-11/7. Kommer bli världens bästa resa jag varit med om. Med mamma pappa anna johan och älsklingen. Några hundra meter till europas största lagun, en km från havet. Tre veckor. Fatta vad mysigt.
♥ Trästa (juli) Kommer bli så himla lyckat den här gången tror jag. Kommer vara där mycket mer än förra sommaren och troligtvis kommer det vara varmare och så. Förra sommaren höll vi ju inte sams men nu kommer vi förhoppningsvis vara sams! Eller hur :) ?
♥ Förlovningsdag, födelsedagar och hela sommaren!
2008-05-09
 17:03:27

9 maj

Hej! Idag så har skoldagen varit bra. Först hade vi engelska, där vi läste nån text. Sen hade vi sv/so där vissa gjrode prov. Anna jag och linnea hade uppsats så vi gjorde inget vi fick ett papper utav caroline. Där stod det om vårat nästa ämne, samhällskunskap. VI ska besöka en arbetsplats göra intervjuer och sådant.  Vi kom på en as bra idé men de vill vi inte berätta :) Men det ska vara klart om 2 veckor. Efter det hade vi musik och där körde vi igenom våran låt flera gånger. Det gick jätte bra. Sen åkte vi sju tjejer hem till johanna förutom agnes. där gjorde vi kycklingsallad och scones och snackade skit :) Sen kollade vi på gamla videos. Haha..... Imorgon ska jag till linnea med anna hela dagen. Våra pojkar jobbar och det kommer vara fint väder. Då ska vi sola och bada. Linnea har både jazzuzi och pool den lilla ungen. Sen ska vi nog sova där :) Mysigt.

35 dagar kvar..
2008-05-08
 15:40:26

8 maj

Hej! Idag har skoldagen varit sådär. Först hade vi spanska med vikare. Det var ganska pinsamt som vanligt att ha vikarie för vi inte är så duktiga....Sen hade vi eget arbete och då gjorde vi inget förutom att flamsa.. Har inget att göra i skolan nu typ. Sen hade vi NV där vi bara fick ett blad. Sen hade vi lunch. Pannkakor :) Sen fick vi kakor och friendsarna haha. Efter det ksulle vi ha matte men vi övade igen. Det gick bra idag också. Sen kom martin och markus och lyssnade på oss :) Pinsamt men ändå roligt. Sen åkte vi hem till linnea, jag anna markus martin och linnea. Där körde vi wii och satt i massage stolen. Men vi var inte där så länge. Snart ska vi äta och vet inte mer vad vi ska göra. Kanske ki-box ikväll. Vi får se.

36 dagar kvar...
2008-05-07
 22:29:17

Godnatt

Hej skrev nyss ett inlägg men cp blogg.se cpar sig såklart. Men martin kom till mig idag och när han låg och pluggade i min säng så somnade jag i hans famn. Förutom det så har vi käkat, kollat på next, frusna män söker kärlek och så har jag kollat på top model och nyss sverige pussas & kramas... Har fått silicion droppar idag. Får se om de hjälper mot mitt slitna hår. Puss
2008-05-07
 15:04:56

7 maj

Igår hos anna var det jätte mysigt :) Anna karin hade bakat kladdkaka och desperate housewifes va ju jätte bra (som vanligt) Sen åkte jag hem och sov.
Idag i skolan så hade vi först igentligen lektioner men vi tjejer övade på våran låt "someday" som de ska spela på jubilemet skolan ska ha. Sen hade vi nationella, Jag agnes johanna och anna var i en grupp. Moshen är så dålig och seg att fatta så allt vart bajs.. Orkar inte förklara.
sen hade vi lunch och efter det övade vi på musiken igen. Det blev jätte bra. Jag vet att jag inte alls e bra på att sjunga men det lät ändå bra tillsammans. Sen skulle jag ha spanska men våran spanska lärare är sjuk. 
Martin kommer hit senare idag. Han har ju ledigt imorgon och på fredag :/ orättvist haha.
37 dagar kvar

2008-05-06
 20:07:11

Hello

Hejsan. Kom hem för ett tag sen. Fick en trevlig guide som visade mig och mina päron runt där. Va inte som jag trodde. Mycket mindre. Men den verkar ändå vara jätte bra. Om trekvart kommer agnes och hennes pappa och hämtar upp mig. Självklart ska vi tjejer se desperate housewifes tillsammans. Har ni sett reklamen för det ? Helt galet.. Längtar så jävla mycket. Hoppas det inte blir alltför sorligt!


2008-05-06
 16:32:10

UTTRÅKAD

Vet att jag skrev nyss, men jag har så tråkigt. Har inte ens nått att plugga. Ska snart till täby enskilda öppet hus..  Kan inte fatta att om 6 veckor går jag ut grundskolan. Längsta utbildningen man kan gå som agnes sa. Det är helt sjukt. Från dagis på båtstorp till förskolan i hacksta från tvåan i åkerstorp och sist men inte minst min nuvarande skola solskiftet. Det ska bli så skönt men sorgligt. Jag älskar min klass och visa lärare. Skolan är helt OK ingen toppen skola men inte så dålig heller. Jag hoppas verkligen jag kommer in på täby enskilda, för det första ligger den bra till, ganska nära osv. Martin går där, det är tryggt. Anna och linnea ska börja där, det är också tryggt att börja i en klass med några man känner redan. Den är inte så stor, och jag gillar små skolor. Ja den verkar allmänt bara vara bra.

Från solskiftet till Täby enskilda tack?
Vinter framsidan
2008-05-06
 16:07:42

6 maj

Hej. HUr gick det på nationella? För mig gick det inge vidare. Va så kort tid att hinna med allt. Men jag kommer nog klara det. Hur som helst så ska vi tydligen ha ma nat del A imorgon. Lite konstigt då vi skulle ha alla muntliga nästa vecka. Jaja, det blir säkert bra och ha allt klart. Jag ska va med en bra grupp, anna johanna och veronica. Glad att jag kom med i den!  Efter nat gick vi ut och solade, sen hade vi lite religion och engelska, Sen åt vi lunch och åkte till Mcdonalds och åt mcflurry såklart. Sen hade vi lite matte. Vi har inget kvar att plugga, så tydligen ska vi skaffa gymnasieböcker själva och plugga på det. Och det tänker jag inte göra. Sen hade vi skit tråkig idrottslektion. Vi prata idag också om avslutningsmiddagen ( ja vi ska ha avslutningsmiddag på kvällen med 9orna och sen ha nått töntigt "disco" istället för bal) haha det kommer bli så klockrent...

38 dagar kvar
2008-05-05
 22:10:49

godnatt

100 unika idag! Utan att jag gjort något. HUr har ni hittat hit? Svara gärna på kommentarer!

Nu ska jag lägga mig och plugga matte, har inte gjort det :| Sen ska martn och jag mysa. han har fixat mopeden! Duktig :) Lycka till alla nior imorgon!
2008-05-05
 14:44:03

Solen lyser starkast på?

Jag har diskuterat med olika om när solen är starkast, jag har hört att den är starkast på våren. Självklart måste jag kolla upp det eftersom sommaren är varmare än våren så låter det ju konstigt. Men jag hittar ingenstans att vårsolen är starkare. Det här är ett urklipp:
Hur stark är solen?
På norra halvklotet är solen starkare under sommarmånaderna, på södra halvklotet är den som starkast när vi har vinter här i Sverige.
  
2008-05-05
 12:49:20

Design

Hejsan, nu har jag redigerat lite i designen. Bakrund till inläggen med rosa fick jag idéen ifrån min duktiga kompis anna: annamarkus.blogg.se. Men jag blev inte så nöjd. Fast lite finare är det. Sen vet jag inte hur jag ska göra med header och bakgrund. Jag vill inte ha rosa överallt. Varför jag valde rosa som rubrik och bakgrund till inläggen är för att Sara Larsson och det står i rosa och det passar ju ihop. om ni har ideer så får nu gärna säga dem.
Glömt att säga att jag har fått mitt första myggbett. Härligt.. Eller inte. Men då fattar man att sommaren nä'stan är här. Ja det ska ju vara runt 20 grader hela veckan!
39 dagar kvar
2008-05-05
 10:22:37

5 maj

kollade nyss statistiken på bloggen. runt 50 unika de senaste 5 dagarna. Helt sjukt med tanke på att jag inte varit flitig med att blogga eller något. Men kul och välkomna alla nya läsare. Har lite mörkt och trist här men jag sak be min käre pojkvän att göra ny header :) Vilken färg ska det vara tycker ni?
Min morgon har varit åt helvete. Jag kunde inte få sova imorse pga alla jävla fåglar som piper och låter, ville bara ut och skjuta dem när man har en timma kvar att sova. Visst är det mysigt med fågelkvitter men inte när man vill sova! Sen så gick jag upp och åt och fixade mig på en halvtimma. När jag åkte till IP tog jag en risk för det hade varit punka på mopeden, men det var stenhårt. Men på mer än halva vägen så saktade mopeden in. så jag körde upp på trottoaren (tur att jag inte var på nån stor väg med mycket bilar) Sen försökte jag starta mopeden men det gick inte, inte med el eller kick. Sen märkte jag att det läkte bensin från luftrenaren. Jag ringde martin och han försökte hjälpa mig men vi fatta ingenting. Sen så kom mamma med bensin men det fanns ju fortfarande kvar med vi fyllde på. Den startade ändå inet. Då skulle vi ställa den åt sidan och så ringde vi min morbror och fråga om han kunde bärga den ikväll. Så sa han att han kunde komma på en gång istället. Då stog vi där och pilla och skruvade. Sen startade den men så dog den igen. Så läckte det bara mer och mer. Då körde vi hem den på hans flak. Nu skulle jag igentligen varit på IP Men jag kan inte komma dit och har ont i magen pga all stress. Smsade med anna under stunden jag stod där och hon sa att Camilla (min idrottslärare) Sa att jag skulle komma dit ändå, men det kunde jag ju inte. Mamma får ringa och prata med henne, för det här kan jag ju inte rå över.
Ska plugga istället med uppsatser och plugga matte för imorgon är det nat. del 3 och det är väl rätt svårt. Sen kommer martin och han får plocka isär förgasaren sen ska mopeden förhoppningsvis funka...Tar med en bild på min och martins moped och en på våran nya dataskärm.

 
2008-05-04
 17:03:10

4 maj

Hej, kom hem för en stund sen.
Igår så hjälpte alla till med trädgården, krattade, fixade hallonbuskarna, sågade grenar osv. Sen åkte vi och handlade och i coop vare nå jippo med massa smakprovsaker godis regn och nån cirkusskola som uppträde. Delvis tjejerna som var med i talang 08 förra fredagen som va 4 dolls eller va de hette. Sen åkte vi hem och hjälpte till mer och sen åt vi god mat. Sen gick vi på promenad i någon timma.
Idag hade vi ångest när vi skulle hem för det var ett sånt himla fint väder och skönt. Vi gick upp och packade ihop och gick promenad och åt lunch sen åkte vi. Jag sov först i martins famn sen så sov martin och johan mot mig och två hundar i mitt knä, det va rätt jobbigt men mysigt.
Nu är mamma och pappa och hämtar våran nya data skärm som kommer. Våran förra gick ju sönder, den här ska vara mycket snyggare och bättre. Alltså vi har en stor platt tv som data skärm haha..
Kom på att jag inte saknad datorn så mycket. Så trött på alla bloggar och min egen också faktiskt. Men vill ändå fortsätta skriva. Nu ska jag fortsätta skriva på min über långa uppsats om hindusimen och buddismen och sen om bajstråkiga värmepumpen. Kommer bilder från borlänge senare. Ha det bra!
2008-05-03
 10:20:38

3 maj

Hej. Igår åkte pappa martin johan och niklas ut med båten och fiskade.När de kom tillbaka så hade pappa fått en krok genom fingret. Den hade åkt igenom när han fick upp sin 5 kg gädda och martin hade försökt knipsat av den men tangen va jätte slö så det tog lång tid. Den gick alltså rakt igenom fingret. Sen fick jag panik för den stora gäddan dog ju aldrig! Ändå fast de dunkade tegelsten och skit i huvudet på den.
Sen gick vi flera timmars promenad igenom skogar och frostbrunnsdalen,Mysigt. Aja vi hörs.puss
2008-05-02
 14:23:30

2 maj

Hejsan. Imorse vaknade vi tidigt. Martin var nere vid ån och fiskade när jag vaknade. Men linan gick av så vi puttade i båten och åkte ut och hämtade den och när vi vände så gick åran av haha. Men som tur var så var det kort tillbaka. Sen åkte vi till kupolen och annat och handlade. Jätte skönt att vara här.så tyst och lugnt. Skönt att gå promenader i timmar. Det blir korta inlägg för jag orkar inte skriva mycket på mobilen. Puss
2008-05-01
 16:29:27

Nu blir ni glada va? Haha

Nu är jag uppe i borlänge. Kom precis hit. Tyvärr blir ni inte av med mig. Jag kommer blogga från mobilen. Men nu orkar jag inte efter flera timmar i bilen. Så vi hörs senare . Puss
2008-05-01
 11:46:31

BYE

Helloooo... Igår kom maritn och johan hem rullandes på mopeden, den har fått punka. Jaja, nu är vi snart påväg till borlänge. Håller på att packa och sånt. Så vi hörs på söndag, ha en bra helg!!