2009-07-27
 23:47:40

Hemma

Hejhej. Kom hem från borlänge för att , det blev för trångt i huset , wilma ska opereras på onsdag, martin och jag skulle ändå åka på tisdag(Imorgon)

Orkade inte blogga igår för jag mådde så dåligt pga massa saker. Dt var iallafall jätte kul i borlänge och vi kommer åka dit en vecka till snart förhoppningsvis <3 Vi badade i långsjön, på aqua nova, handlade saker, spelade kubb, kollade på film, fiskade lite, åkte ut med båten och massa annat. Martin fick bungy jump av mig och mina föräldrar. Haha när han kom bad jag honom ställa sig på ute platsen, så sprang jag upp på balkongen och släppte ner presenten, för att det var en ledtråd. Nej nu ska jag och martin sova, för imorgon ska vi åka till hans landställe, men först till täby c för att handla lite =)

Förresten, vi ska operera wilma på onsdag morgon, för att hon läcker, har slutat äta och massor, troligen livmoderinflammation, alltså ska hennes livmoder bort, hoppas hon blir bättre :(
2009-07-21
 13:27:24

GRATTIS

Heej alla glada! Sitter just nu på en parkering utan för en affär och bloggar, hittade nått trådlöst internet haha. Har hittat ett trådlöst internet "hemma" också men då får man sitta i bilen. Idag fyller pappa år och martin och markus :D GRATTIS. Känner mig riktigt dum som inte är med martin men som sagt hade jag aldrig haft råd.- Han kommer ändå hit imorgon :D Nu så ska vi handla lite mat och annat. Sen ska vi äta tårta som mamma och jag gjorde. Orkar faktiskt inte mobilblogga. Så de trillar väl in några sånna här värdelösa inlägg ibland från bilen haha.
Här i borlänge har vi dåligt väder idag, men imorgon ska det bli fint. Igår så krattade vi och hjälpte till med annat på gården. Idag ska vi fira pappa och ta fram en uteplats som växt igen. Aja, hejdå :)
2009-07-20
 12:52:52

hej. mulet...

0-5e8d1e65628a1f754edb6d0842f7bcff.png

Kolla varifrån!

hej. mulet idag. men regnar inte iallafall! ska åka och köpa present åt pappa snart.

2009-07-19
 15:18:20

är någonstans...

0-1ec96ca08817b8b0e822affdbc70a8e8.png

Kolla varifrån!

är någonstans i sverige? mår sjukt illa..

2009-07-18
 16:37:48

De funkade...

Det funkade tydligen. Bilden är på Johan haha. Men då får ni väl följa med till borlänge också, men kommer nog inte uppdatera hela tiden..
2009-07-18
 16:33:29

test

513515acae6fcec17260ff74717d89c0.png

Kolla varifrån!

test

2009-07-18
 16:26:30

Hejdåååå

Heeej. Blev visst ett till inlägg innan jag åker.. Det Har inte hänt så mkt sen jag bloggade sist.
I torsdags kom martin hit och vi åkte till ett naturreservat här i berga med mamma och pappa. Där var de jätte mkt får och kossor (ni vet sånna med hår haha) Men de var mest rädda för oss och hundarna. Men när vi hade gått runt allt så mötte vi upp massa får som började springa ifrån oss och alla hade typ panik. Så gick vi på stigen men så stannade ett får(!) och gick emot oss. Vi började undra om det var en bagge så vi fick panik. haha. Den började stampa i marken och vi ställde oss bakom träd. Haha var så jävla rädd. Har blivit stångad av en bagge förut (det är en lång historia) och det gör sjukt ont plus att vi hade typ stup bakom oss. Som tur va så gick den sen. Haha det låter säkert jätte löjligt men hade ni varit med hade ni också varit jätte rädda.

Igår så gick martin och jag upp och gick till skogen och plockade blåbär. Vi gjorde det förra? året och då fick vi flera liter. Men vi båda var trötta så de blev nästan ingenting. Senare på dagen så åkte vi med Anna och pappa som skulle till vetreinär i arninge. Med Wilma, för hon har jätte mkt flytningar och verkar inte må så bra. Martin och jag gick runt i Arninge. Sen kom adam och gustav dit. När vi kom ut på parkeringen så stod inte Kian där utan Adam hade köpt en ny egen bil =) Som vi åkte i lite sen så släppte de av mig och jag gick till Anna och Pappa. Så åkte martin iväg med dem. Veterinär besöket hade inte visat något men de trodde att hon var på väg att få livmoderinflammation..



Jag åker inte idag, utan imorgon bitti. Vi kommer vara där allt från 2-4 veckor, beror på om vi längtar hem eller inte. Vi ska inte till skåne, vart massa strul. Men jag är jätte glad ändå. Jag ska inte ner till martins födelsedag, tyvärr. Han kommer ändå upp dagen efter och jag vill fira pappa också (De fyller på samma dag) Och jag har inte råd.
Funderar på att mobilblogga där uppe, ska testa och se om de funkar =) Men ni får ha de bra så syns vi nån gång...
2009-07-15
 19:23:40

Favoritplats


Åker dit på Lördag och är där i ca två veckor sen Skåne två veckor. Kanske kommer hem lite tidigare. Martin kommer bara vara med lite grann :( Han har ju landställe han ska till. Sen ska han jobba och sånt. Bilderna är från september så det är mycket finare där nu. Skriver likabra hejdå idag, kanske inte bloggar innan jag åker.  Jag brukar alltid glömma att skriva innan jag åker. Och imorgon ska jag vara med martin & på fredag också. .
Puss & Kram, vi ses i Augusti när skolan och allt kul börjar hahaha!
2009-07-15
 16:04:47

Molnmolnmoln

Heeej. Efter jag skrev blogginlägget i Lördags så åkte jag till min morbror. Han och hans fru har förövrigt köpt Alex, som fr heta sitt ursprungsnamn frazze. Helt rätt! Jätte kul att de köpt honom, för han kommer vara här mkt när de jobbar och så. Där så åt vi creps med kräftor och kött och potatis. Sen kollade johan och jag på näst senaste harry potter för att färska upp minnet inför den nya filmen. Sen åkte vi hem.

I söndags så gjorde jag ingenting som typ alla andra dagar men så smsade Malin att vi skulle till Josefin. Så vi åkte dit med Rebecka och sen kom Camilla. Som vanligt så hade jag tappat en hundra lapp i otursjeansen på väg till henne, det har jag gjort tre gånger förut tror jag i samma jeans. Men som tur hittade jag den. Sen handlade vi mat som vi åt hos henne och så satt vi och pratade. sen fick vi skjus hem vid 8. Var riktigt trevligt att träffa alla igen, hann inte säga hejdå på skolavslutningen jue. Men iallafall så har man ju inte hunnit fatta vad mina nya kompisar betyder förens nu. Vi har ju varit med varandra hela tiden under ett år med korta smålov bara. Man har ju inte hunnit sakna varandra. Men nu när vi träffades blev jag riktigt taggad på att börja skolan igen med mina söta vänner =)

Sen i måndags och tisdag hände väl ingenting. Joo martin kom till mig i måndagskväll. Hade inte träffats på länge. Men vi hann inte vara så mkt eftersom han kom så sent så skulle vi sova. Jag har iallafall mest suttit inne och gråtit till oprah och sånt strunt och sovit till 12. Men idag var det soligt så ajg satt ute och sola några timmar. Men nu har solen gått i moln såklart.

Har fixat martins present nu och jag längtar jätte mycket tills han ska få den. Han kommer dock få den dagen efter sin födelsedag. För att jag kommer inte åka ner till deras födelsedag utan han kommer upp till borlänge dagen efter. Åker dit på lördag <3<3<3
2009-07-11
 15:42:31

Juli

Hejhej.
Igår var jag med gamla tjej gänget. Vi åt god middag och pratade som vanligt. Känns bara underligt att träffa alla igen, var ju typ inga dh kvällar på hela våren och så. Sen känns de konstigt för att man påminns om grundskolan och så. Det är inte alltid kul liksom. Men jag hade jätte trevligt och åkte hem klockan 1 =)

Allt mitt bruna försvunnit och även fräknarna :( Bara regnat ju.. Hoppas solen kommer igen för vi ska på semester i fyra veckor nästa vecka. Men det är jätte oklart eftersom att jag åker till borlänge med familjen nästa lördag men då jobbar martin så han stannar. På tisdagen fyller han & pappa år, han vill att jag ska ner till dem och fira honom, då måste jag betala 300 och jag är typ bankrutt efter hans födelsedagspresent. På födelsedagskvällen kanske alla åker ut till deras landställe och festar. Då måste martin och jag åka buss dagen efter till stockholm och ta tåg till borlänge (och man mår nog inte så bra den dagen.) Så det är jätte struligt. Vecka 32 åker vi till skåne till en stuga som vi hyrt men kusinfamiljen också. Men martin kan inte med då han jobbar osv, men om vi kanske stannar en vecka  till (troligen) Så kommer han dit en vecka.

Alltså, nästa vecka på lördag åker jag till borlänge, är där ca 2 veckor, sen åker vi till skåne (kanske hem imellan) och är där i två veckor. Sen börjar skolan.

På tal om skolan så berättade anna igår att nya schemana var utlagda. Kollade direkt. Jätte nöjd. Dels tidiga dagar och inte så mkt lektioner. Plus att en lärare som jag inte tyckt om typ slutat! Men det är tråkigt att martin och jag inte börjar samtidigt alla dagar, då kan inte jag åka bil till skolan varje dag :( Jag är jätte taggad iallafall på att börja igen och kämpa mig till bra betyg. Ändå fast det är tufft är det skit kul med utmaningar. Sen vill jag se de nya lärarna och nya ettorna haha. Och åka bil från och till skolan så ofta som möjligt :D

En annan typ nyhet är att martin och jag kanske ska börja städa på gymmet 1 gång i veckan, typ jätte mkt att städa men vi får 1000 kr i månaden. Vi ska ha det till resekonto, då hinner vi få ihop typ 9000 till nästa sommar. Plus studiebidrag och så klarar jag mig rätt bra nästa sommar när gordon gänget ska utomlands!



Vet att mina inlägg typ är värdelöst tråkiga men som sagt tusen andra gånger så bloggar jag bara för mig. Kul om andra gillar den och läser den. Men jag har den inte för att tillfredställa andra liksom. Bara för att jag har så sjukt dåligt minne och bloggen hjälper mig att minnas. Kommer typ ihåg allt som jag bloggat om.
2009-07-06
 19:43:36

Looove my gordon friends

Hejhej, igår var jag med da gordon gang, minus nea och natta. De var kuligt, som ni ser här

Mer orkar jag inte skriva men jag orkar fylla i en lista jag snodde av annisen

Namn - Sara
Bor - Åkersberga
Syskon - Anna Andreas Johan
Född - 1992
Ögonfärg - bruna
Längd: 162
Sko storlek - 39
Höger eller vänsterhänt - högerhänt
Stjärntecken - Jungfru
Hårfärg - Brunett så hett
Födelseort - Vallentuna

DAGENS
Låt -
Singing that melody
Saknad - Martin
Kläder - Tights, shorts, tröja
Underkläder - ;)
Mat - Mcdonalds..
Köp - Mat
Göra sen - Se på mommys boys
Godis - Massa olika plockgodis :)
Pinsammaste - VIll jante säga

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp - Brukar inte göra det så nje
Tycker du om godis - Inte så mkt, bara vissa
Hur många gånger i veckan äter du godis - På lördagar och om jag har kvar söndagar haha
Äter du offta nyttig mat - Vad är nyttig mat egentligen?
Tycker du att du själv är söt/snygg - Vissa dagar ja vissa inte
Du ger mycket komplimanger till andra - Nej typ aldrig haha
Är du nöjd med ditt förnamn - Ja, skulle annars heta Michelle eller Angelica, de e ju också fint men jag är en Sara
Du tycker att du själv är smart - Haha ja det tycker jag de vet nog alla att jag tycker
Vad är det sämsta hos dig - Säger oftast för mkt vad jag tycker
Vad är det bästa hos dig - Jag vet inte
Har du bra självförtroende - Oftast inte, men ibland
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - för många....
Du tycker om att vara med tjejer - Klart, men jag har lärt mig med åren att de flesta tjejer är Ärligt talat jävligt falska, skulle kunna skriva hur långt som helst med det men de har vi inte tid med.. Så kort och gott så är killare ärligare och härligare
Känner du dina grannar - Nej
Vad har du för färg på dina underkläder idag - Svarta
Äger du några Björn Borg kalsonger - Nej, men ett par trosor
Är du en Björn Borg-fjortis ? - Nej?
Gillar du skolan - Ibland
Har du någon gång skolkat - ja
Spelar du något instrument - Nej
Sporter/aktiviteter har du gått i - Fotboll, streetdance
Har du några tatueringar - Nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Inte så ofta, om man går förbi kollar man ju
Tycker du om djur - såklart
BRUKAR DU...
Sova -
Nej aldrig??
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
Snusa - Har hänt men fyfan
Skada dig - haha jaa
Klä dig i svart - Vilket människa äger inte svarta plagg?.
Lita på folk - Jag vill lita på alla men gör inte det
Skada dig med flit -  Nej aldrig
Drömma mardrömmar - Ja, nästan varje gång jag sover utan martin
Gå i skolan - Nej jag springer i skolan
Gå i kyrkan - Inte regelbundet men jag tycker att det är mysigt att vara i kyrkor, väldigt avslappnande och luktar gott
Ljuga - Tror att jag nästan aldrig gör det, har väldigt svårt att ljuga för folk jag tycker om

HAR DU...
För många vänner -
Nej har förlorat de mesta, har haft väldigt många vänner totalt.
Förföjelsemani - Nej
Någon annan psykisk sjukdom? - Nja får panikångest attacker då och då
Skadat någon? Asså aldrig för att menat något illa men slagit till syskon och så har jag ju
Färgat håret - Massor av gånger
Några piercnings - Öronen ? vill inte ha på nått annat ställe!
Några tatueringar - Nej och ska jag ha ska det vara meningsfullt och litet :)
Egen dator - Ja
Gjort bort dig rejält - Öh typ jämt?

ÄR DU...
Snäll -
 Haha jag försöker
Snygg - Inte varje dag ;)
Söt - njaa
Kort - Några cm under medel så antar det
2009-07-04
 19:49:34

Lite kort sådär

Hej. Vet att jag typ är världens sämsta på att blogga nu, men det är sommarlov och då orkar man helt enkelt inte. Inte mycket har hänt. Det största är väl att jag satt in en pstav. De gjorde ont som satan men martin satt och höll min hand så de gick bra :) Annars har inte mycket hänt. Vi har varit och badat på kvällarna i raila och dommaruden. 

 En liten rolig sak var att igår gick martin och jag hand i hand i den skinande solen ner till ica och skulle köpa bullar, slutade med att vi kom hem dygnvåta. På vägen hem började de regna så mkt så jag orkade inte bry mig utan gick i regnet med genomskinlig klänning tack vare regnet med bilar som åkte förbi och asgarvade. Men trevligt var det.

Imorgon så kanske gordon team ska leka :) Wiie, adam har ju kommit hem och imorgon kommer gustav hem. Hoppas vi kan, de vore mycket trevligt !

Nej nu blir de väl inge blogginlägg förens om två veckor igen, nä men vi får se. Ciao