2008-12-30
 15:03:59

Sammanfattning

Hejhej. Nu har jul varit och allt. Min julafton var helt okej. Fast kalle anka och de kändes uttjatat denna jul. Mamma var jultomte, det var kul. Men känns konstigt att ha jultomte utan småbarn, men det är ju en tradition. I julklapp fick jag det jag önskade mig, omnia.. Jätte fin :) Sen lite andra små saker bara. Ringde martin flera gånger, de satt och öppna julklappar i flera timmar fast de var 4 personer. Vi satt i nån timma fast vi var 10. Vi sitter inte och kollar jätte länge på varandras direkt.
Minns inte vad mer som hänt som är så speciellt de 10 dagarna jag inte bloggat. Kanske att min dumme bror lämnade aladin asken på sitt rum så våran ena hund gick och spydde som hade käkat det. På kvällen vart våran andra hund helt nojig och hoppade sprang runt och hade hjärtklappning. Konstigt för hon hade inte partat med andra hunden på aladin asken. Antagligen hade wilma spytt på olika ställen ute som inte vi såg och inte kunde skölja bort och så hade väl nikita käkat det. Men iallafall så vägrade Nikita och spy och så. Men efter några timmar gick det över. Dagen efter var hon skit grinig.

Igår var martin och jag i täby. Köpte en kofta och två tröjor. Vi var där på mellandags rea jag mamma pappa johan och martin. Men det var sån kaos så man inte hitta något för alla knuffades och så. Kändes inge kul då. Men iallafall så åkte ju martin och jag dit på kvällen. Inte lika mycket folk. Allt fint på rean var ju köpt. Men aja. Jag orkar inte springa runt och armbåga mig fram och trängas och inte få nån provhytt och stå i långa köer med vinterkläder och allt på första mellandagsrea dagarna.

Min lillebror har fyllt 14. Vi konstanderade att på ett år har han fått hår på ställen man får när man blir tonåring som under armarna, musch och så har han blivit nästan nån dm längre (hjälp, snart längre än mig) han har fått mörkare röst också. Men han är fortfarande liten. Det ska han också vara..

Och sen har jag blivit fet också. Vem blir inte det över julen iof. Men måste börja träna. Vem har inte det som nyårslöfte igentligen... Men jag hatar att gymma, så tråkigt. Men ki-box ska martin och jag tvinga iväg oss på..

Orkar inte skriva mer. Har säkert glömt massor. aja, ha det bra!
2008-12-21
 13:16:53

10 inlägg kvar

tills det är 600, då jag kanske skulle öppna bloggen igen. Men det hinner inte alls hända tills nyår. Min blogg har blivit glestbefolkat av inlägg. Ajaj, två veckor sen senast. Har hänt saker som jag gärnat velat skriva men som inte blivit av. Kommer inte ihåg ens vad nu.. Har haft skolavslutning
.. Fick mvg i nv, som var mitt enda slutbetyg denna termin
.. Jag överlevde en termin med min skitklass som jag älskar
.. Jag har lärt mig locka mitt hår med plattång
.. Det spökar hos oss,  min hudn skällde och morrade på något som inte fanns
.. Min hund sprang rakt in i staketet när den såg en katt. Pucko
.. Agnes har slutat på basket

Igår storstädade vi. Det blev rent, men när man har en stor familj och två hundar blir det lätt smutsigt igen, det suger. Sen handlade vi. vi ska fira jul hemma iår. Det var mamma och jag som valde. Men ångrar mig lite, att vi inte gör i borlänge. Där kan man ju åka pulka och åka skridskor. Här är det bara sol och plusgrader. Julstämning då? Nej.
Sen skulle vi sjutjejer , ni vet. ha tjej middag. Först vare tänkt hos johanna, sen jessica. Men hennes familj va sjuk. Och johannas familj hade folk där. Så det blev hos johannas morbror. Sjukt fint hus. Vi (dem) Gjorde lasage. Så pratade vi och sen hoppade vi in i vardagsrummet och prata och sen såg vi filmen festival. Sen gick jag josefin agnes och jessica. de tog bussen och jag gick in. Somnade väl runt 2,3. Saknar mina vänner. trevligt att träffas! konstigt att man är på skilda håll.

Martin kommer snart. Han firade jul hemma igår med nåra släktningar eftersom markus inte är hemma över jul. Anna var också där, därför avar hos inte med på middagen. jag hade inte tid. Hjälpte till hemma och ville så gärna gå på middagen. Nu ska vi julpynta :)

2008-12-05
 16:38:34

Cool som lisa? tror inte det....

12 inlägg till 600, då jag kanske skulle ta bort lösenordet. Men jag vet inte. Jag känner panik över att tex martins släktingar läser den, gamla och nya klasskompisar, lärare, gamla kuratorn. Iof så känner jag de flesta och så men det känns för konstigt att lägga ut sitt liv i bloggen. Trots att jag inte skrev allt men att man beskriver var man varit vad man gjort och blabla. Ska jag vara tillbaka vill jag vara lika cool som lisaplace. Så där korta meningar. Skriva ciao på slutet. Ha coola bilder. Vara hemlighetsfull. tror inte jag skulle klara det.

Idag fick vi nya schemat. Tycker om det, tidiga dagar. Men mindre raster. Men skönare att komma hem tidigt. Ingen sovmorgon dock, gud va tufft det kommer vara på fredagar. Och engelska läraren forts. Usch fy och blä. Hoppas lunchen blir bättre och vi får ny kock. Den är så jävla äcklig. Jag sitter och skakar i kroppen nu för ajg inte fått i mig något på hela dagen. Och det är äckliga lunchens fel. Pappa lagar mat nu. Jag skakar faktiskt av näringbrist. tror jag...
Igår va vi på riksdagen. Satt på åskådar läktaren när själva politikerna i egen hög person var där. Fredrik reinfeldt hade sån där frågegrejs när politikerna kommer och pratar i 1 minut fram och tillbaka med honom. Tex mona salin.

nästa vecka är det sista naturkunskap A provet någonsin. Men också datorkunskap och italienska prov. Kommer inte orka plugga till allt. Nu har det dock varit lungt i typ 1-2 veckor med läxor och så. det har varit sjukt skönt till skillnad mot hur det har varit. 
 
På söndag ska vi på 4 husvisningar. Har redan varit på massor men det tar nog tid innan man hittar något man verkligen vill ha som känns som hemma. Men jag vill typ flytta till varje hus vi kollat på .. Hehe..

Ikväll är det bowling med klassen. Disco bowling. Stackars johan får vara hemma ensam. Men bara i nån timma sådär. Mamma och pappa ska på julfest. Storesyster e hos pontus och adde e ute och åker som vanligt. Men han är ju stor. Bara jag som inte vill inse det haha.

2008-12-03
 22:01:11

3 veckor kvar...

3 veckor kvar till julafton. Älskar julafton. På kvällen när allt fixas i ordning, liggandes och vänta i evighet på att somna. På mognen när alla springer omkring och lägger klappar under granen och lagar maten osv. När man vill gå fram och kika på julklapparna efter namn fast man itne får. Kolla på kalle anka. Lukten. Gemenskapen. Julbordet. Jag älskar julafton! Skulle aldrig i hela mitt liv vilja fira den utomlands. Det skulle förstöra hela känslan. Det ser man ju framemot så fort hösten kommer. Och snart är den här. Imorgon ska jag börja köpa lite julklappar. Men vet bara vad jag ska köpa till 1 av typ 6 styckna. Ingen önskar sig ju nått!

Men jag vet vad jag önskar mig


Snälla tomten (A)?

2008-12-03
 14:34:43

Bra låtar



Så ni vet kollar jag inte på oth. Tog bara låtarna med dem videosarna.
2008-12-02
 18:15:33

Lista

sjukt seg på att uppdatera. Men orkar inte... Klar med historia uppsatsen, yyeeyy. Satte mig vid datan igår och försökte, så gick det galant. Men räknar inte med mvg, vi får se. Satsade ju inte så hårt på den när den var så svår. fick tillbaka Geografi provet idag. MVG :) Går bra för mig! Nk prov nästa vecka, viktigt viktigt, har fått MVG på mina andra och om jag får det nu så blir det MVG i nk A. Gud va nörd jag är. Men det är faktiskt inte så att jag pluggar 24/7 om det låter så haha.
Gick hem tidigare ifrån skolan idag. Orkade inte vänta en timma på språk och vi hade läxförhör och ajg hade inte tränat..
Exakt ålder? 16 år
Var bor du? Åkersberga
Bor tillsammans med? Mamma,Pappa, storesyster, storebror, lillebror
Husdjur? Två hundar
Färg på hus? Gult
När är du född? 29 Augusti 1992
När tar du studenten?  2011
Något jobb? Nej
När ska du sova ikväll? typ 11
Duschat idag? Nej
Kramat någon idag? Ja
Pussat någon idag? Ja
Vad har du ätit idag? Korv, pomfrittes, fisk, potatis, macka
Dagens klädsel? Strumpbyxor , lång t-shirt tröja
Dagens smink? Fondation , rouge och mascara
Dagens sötnos? Martin som vanligt!
Dagens roligaste? Rebecka gick in i en sak som vanligt
Har du många vänner? Jarå
Hur många har du kysst? Orka räkna hehehe...
Vem kramade du senast? camilla
Hur många har varit otrogna med dig? Ingen vad jag vet.
Har du pojk-/flickvän? Ja!
Vem pratade du med i telefon senast? Martin
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? martin: Auwn, hejk sötnos (K) as skönt att allt är klart. Tandläkare. Mika och pedagogisk ledarskaplektionen igår

FAVORIT:
Film? har ingen
Låt? Oj, många. You have stolen my heart e bra
Mat? Tacos
Dryck? Ingen aning
Färg? Rött, vitt
Stad? Stockholm
Land? Spanien
Ämne i skolan? Samh.
Årstid? Sommar

SENASTE:
Personen du tänkte på? jenny som fött sin dotter
Personen du kysste? Martin
Gången du spydde? När jag var bebis
Gången du grät? Minns inte
Pizzan du åt? eh typ billys pizza för nån vecka sen kanske?
Gången du var i Göteborg? Sommaren 2007
Gången du var i Sthlm? Bor kan man säga i sthlm.
Gången du var full? Somras
Gången du var hög? Aldrig..
Personen som såg dig gråta? Vet faktiskt inte

ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? Vitt
hund eller katt? hund
Ut och festa eller hemma och mysa? Mysa
Tv-spel eller datorspel? Tv-spel
Singel eller upptagen? Upptagen
Lunarstom, helgon eller Playahead? Pea
Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother
Svart hår eller blont? Olika.. Juu..
Blåa ögon eller bruna? Bruna
Choklad eller lakrits? Choklad
Göteborg eller Stockholm? Stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
Coca cola eller fanta? Cola
Pizza eller kebab? pizza
Randigt eller prickigt? Randigt
Älska eller älskas? Älska
Leva eller dö? Leva

ANTAL:
Personer du älskar? 6 kanske?
Personer du hatar? Ingen kommentar...
Personer som sagt jag älskar dig? Oj, många många
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 1
Glassar du ätit på en dag? Runt 4-6 kanske?
Festivaler du varit på/ska på detta året? Inga
Gånger du haft minnesluckor? Nån enstaka gång
Gånger du varit hög? Zero
Personer du saknar just nu? 4 st
Gånger ditt hjärta brustit? På riktigt? vet jag inte, när man var liten så va det många gånger.. Hhaa

VEM:
Vill du kyssa nu? Majtiiin
Ska du träffa imorgon? familjen, martin, Elever, lärare haha
Sjöng du senast för? Min lillebror satt brevid när jag sjöng nyss
Hade du senast en msn konversation med? Rebecka?
Spelade du tv-spel med senast? Martin
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Martin
Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha, det håller jag för mig själv
Förtjänar att dö? jag hatar ingen så starkt.
Vill du sova bredvid inatt? Martin såklart.

VAD:
Gör dig glad? Roliga saker, haha
Gör dig ledsen? tråkiga saker (?)
Vad vill du helst göra nu? Få jullov tack
Önskar du att du slapp göra? Plugg
Vill du ha nu? Vitt ute.
Önskar du dig i födelsedags present? Långt dit, men till julklapp en mobil. Samsung omnia tack!
Längtar du till? Jullov!
Tycker du om dina betyg? Toppen!
Ångrar du i ditt liv? Alla gör misstag, jag också, och man lär sig av dem. så nej ingenting.
Är det bästa som har hänt dig? Träffade martin
Hur mycket är klockan? 18:14

Ska bara skriva att kvart i 4 födde min första vän ett barn. En liten flicka. Sjukt ju, första kompisen som får ett barn. Om ni förstår vad jag menar. jag tänkte idag runt 4 "undra om hon fött sitt barn nu?" och så skickade jag ett sms då. Haha bara nån kvart efter barnet kommit. Jag e nog lite halft synsk.