2008-09-30
 22:22:18

Var inte rädd för att tjafsa!

Den nästan vanligaste frågan jag får om mitt förhållande är, bråkar ni ofta. Är ganska trött på den frågan. Klart vi bråkar, tjafsar, diskuterar. Det betyder inte att vi inte tycker om varandra. Det är nyttigt och bra att bråka, inse det! Man måste "rensa luften" dessutom känns det så himla bra efteråt och man gullar lite extra med varandra. Alla par som har ett normalt förhållande tjafsar faktiskt. Helt normalt. Vågade skriva det här fast ni inte har något att göra om det för jag läste om det i tidningen. Och varför ska man skämmas igentligen (?). Jag tänker inte ljuga och säga,  nej martin och jag bråkar aldrig. För det gör vi ju, precis som alla andra. En sak är det ju om man jämt står och skriker på varandra och säger taskiga saker, som är helt fel, men någon gång är det nyttigt att bråka på rätt sätt. Jag tror om man kan lösa konflikter i ett förhållande på ett bra sätt så får man ett jätte bra förhållande. Och det tycker jag att martin och jag lyckats med.
2008-09-30
 15:07:26

Jag är inte så bra som jag tror..

heeeeeeej :) Åkte hem för en timma sen. Orkade inte stanan och vänta på att italienska lektionen skulle börja.. Men jag var inte ensam om det :P Skulle sluta någonting efter fyra idag. Har mycket att plugga idag dessutom. Fick MVG på provet, jävlar va fort han rättade. Wiiie. Tänkte satsa på mvg de flesta ämnena, sen tänkte jag efter att det nog inte kommer gå haha är inte så duktig i alla ämnen. Nu ska jag se på harrypotter med min lillebror. Ciao!
2008-09-29
 21:16:10

Martin ringde ifrån paris

Min älskling ringde mig nyss. Haha han sa, aldrig mer paris. Men han skojade en del men han tyckte att det var jätte fult typ på dagen men på kvällen va det finare. Saknar honom, skulle vilja va med honom där. Hoppas han har kul :) de är bara några dagar kvar tills han kommer hem, inte så farligt, dagarna går fort när det är skola. Han hade gått sen klockan fyra idag. Haha, stackare. Men han som slog skolrekordet på springningen med sin bror borde ju klara det ;)


Har typ gjort klart min historia uppsats. Hoppas på bra betyg, tror jag också. Jag har upptäckt att jag är mer driven nu i gymnasiet. Känns som jag har blivit mycket smartare över sommaren haha. Snart ska jag gå och lägga mig, men som alltid kommer det väl ta några timmar än när jag väl ligger där och försöker sova...
2008-09-29
 18:21:13

Spännande film..

Hejhej. Igårkväll såg vi på en jätte bra. läskig film. 28 weeks later. se den ! :) Idag hade vi prov i naturkunskap. Blev förvånad hur jäkla mycket jag kunde när vi förhörde varandra. Hoppas på MVG ! Resten av dagen var jag trött men på hem vägen på bussen va det ganska kul haha.. Nu ska jag plugga med pappas hjälp..
2008-09-28
 17:42:57

Guuuud vad bra jag är.

Måste berömma mig lite, Fan va bra jag är =) Pluggar som en dåre.. Har gjort det hela helgen. MEN, idag skrev en klass kompis till mig att svenska boken ska vara utläst imorgon, och jag har inte kommit nån stans, trodde det var till senare. Men jag orkar inte bry mig.... Min svenska lärare verkar itne tro att jag är någe bra haha.. Måste börja ge bättre intryck att jag faktiskt klarar ett mvg i svenska...  Aja, ska äta tacos snart. Behövs, så jag får energi till att plugga mer.
2008-09-28
 12:47:49

hata sl..

Hejhej, Ígår så orkade jag inte blogga, för det första så pluggade jag ju som sagt hela dagen. Sen så var jag skit arg, på sl. Det tog martin två timmar att komma hit för de inte visar rätt på sl.mobil och inte skyltar rätt vid ersättningsbussen och sätter fel skylt om vilken buss det är. Var så jälva irreterad igår. Pappa hade gjort jätte god mat och vi väntade jätte länge på Maritn men eftersom sl är så jävla dåliga så fick vi äta utan honom och han kom senare.. Sen spelade vi bingolotto faktiskt haha, har inte gjort det på länge. Jag vann 200 ;P Efter det såg vi hottie and the nottie eller nått sånt. Ganska bra faktiskt. Men lite barnslig..
Riktigt höstigt idag, mycket löv har fallt eftersom det blåste så mycket igår och alla löv är gula, var nyss ute med hundarna med martin. Han åkte precis.. Han ska vara i paris imorgon till på torsdag med klassen. Lyckost :( Fast så några dagar klarar jag nog :) Men han kommer bli saknad såklart. Aja , nu plugg och samtidgt se harry potter med johan, älskar harry potter!
2008-09-27
 12:27:17

börjar låta som bb

goooodmorgon. igår kväll låg jag i timmar och pluggade. Stolt över mig själv. Nu har jag legat i sängen och pluggat ett tag också. Det är ganska kul faktiskt.. Resten av dagen går i princip ut på att plugga mer, får se om martin kommer tills ikväll, saknar honom!
2008-09-26
 21:20:05

Vad jag ska göra...

Kollade nyss på en film, va hel mysko, väldigt djup. Orkade inte kolla. Så nu ska ajg lägga tid på att plugga naturkunskap, historia, kolla på internet efter present till martin på vår 2 års dag (vet nog redan vad), fila naglarna, läsa comsopolitan. Japp, skönt att ha så mycket tid...

2008-09-26
 19:13:56

älskling

martin, världens bästa pojkvän
 
Bild; martin och jag, ca 1,5 år gammal :)
2008-09-26
 17:04:47

Panik

hejhej.. Är riktigt trött. Orkar inte blogga igentligen men har inget att göra. Igentligen har jag massa att göra om man tänker på att jag ska ha två prov och en uppsats till nästa vecka. Men jag orkar inte!
Imorse så skulle jag ta samma buss som malin, 628. Men sen just den tiden den skulle komma så kom 626, så skickade malin sms, jag sitter längst bak. Så tänkte jag att hon kanske sa fel med att hon skulle åka 628. Så jag gick på så glatt och sen såg jag inte henne längst bak. VI satt och smsa och hon skrev typ kom bak, och jag skrev att jaginte såg henne. Alla måste tyckt jag var helt cp i huvudet osm satt och glodde bak på dem. Fick panik när min buyss svängde av men som tur var gick den också till roslagsnäsby. Jag trodde inte det, för att jag hade sökt på sl om den gick dit, och det skulle den inte göra. Men tydligen så.. Vilken tur man kan ha.. VI hade naturkunskap, pluggade till provet, matte och sen en kort lunch. Sen samhällskunskap, diskuterade som vanligt (har sociologi) sen röstade vi vilka som skulle bli friends. Vill bli, men tror inte det haha.. Sen hade vi språk. Eftersom det är internationella språkdagen idag så träffades alla som skulle ha språk i matsalen och vi fick placeringar med massa andra. En tjej vid mitt bord var övertygad om att jag johanna och sara w gick i trean, haha. Vi skulle lära varandra raggningsrepliker på språket man gick på. Men jag var ensam ifrån italienska och hade inte pappret med mig. Sen så fick man gå i smågrupper med dem man har samma språk som och gå på "tipsrunda" Det var frågor om typ vad betyder xxxx  på olika språk. Tror det gick ganska bra. Aja, bryr mig inte. Sen fick vi sluta. Var i cenrtum en halvtimma innan mamma så jag gick runt i centrum för jag måste ha skor och nya kläder, självklart hitta jag inget. Sen när mamma sluta åkte vi till en klädaffär som heter smile, dem har faktiskt fina kläder. Men hitta inget. När jag kom hem leta jag på hm , ellos, josefssons., Men hitta inget.. Får panik. Allt e bara dyrt och fult haha. Nej nu ska jag äta. Sen måste jag plugga :( som resten av helgen också. Är inte med martin idag, tråkigt nog. Kanske imorgon kväll. Pusshej
2008-09-25
 16:54:33

Dagen

HEEEEEJ alla glada.. Hade prov idag, säkert alla rätt, det var ju lätt, bara gprov. Annars var dagen okej, ganska kort. Men imorse hörni, ja då ringde min skolsyster till mig, blev såååååå förvånad. Men tydligen skulel jag dit idag. Så efter sista lektionen gick jag dit och det var för att hon ville prata om min epilepsi, om hon skulle prata med mina lärare att jag hade det. Trevlig skolsköterska det där det! Men hörninini nu ska jag åka och handla maaaaaaaat
2008-09-24
 22:25:47

höst=mys

heeeej :) ligger på mitt rum nu, ska snart sova. Idag fick vi reda på att vi kan göra ena delen av g-provet imorgn på historian. jag började plugga typ halv åtta medans jag kollade på tv. Tydligen är jag rätt lättlärt för att en timma senare kunde jag alla svar när mamma förhörde mig. man måste inte göra provet imorgon men jag vill få det klart! efter jag hade pluggat vare idol, sen filip och fredrik. visst är det underbart att när det blir höst börjar alla bra program och man får faktiskt ägna timmar åt att bara mysa framför tvn? :) Aja, ska sova nu, kram.
2008-09-24
 17:43:22

Trött

heeeeeeello is it me your looking for.. Nä skoja. Trött, övertrött. Uppivarv. Skoldagen har som vanligt varit lång. Slutade halv 4. Sprang 2,5 km idag på gympan. Gjorde det trots mitt knä och ont i halsen. VIlle få det överstökat. Efter typ halva vägen hade jag skit ont i knäet så jag gick i rask takt istället. Fick typ 16 min. Halvbra? Sen hade vi bajstråkiga lektioner. Tog sen bussen hem och i centrum träffade jag nelly som åkte hem med mig och ammma. Men såklart så skulle hon handla presenter till min storebror som fyller 21 idag. Sen stannar hon jämt och pratar med folk. Har nyss ätit. Måste plugga´, men jag orkar inteeeeeeeeee
2008-09-23
 18:40:54

oldies

Kollade lite på martins bilder på datorn idag. eftersom han har allt så sorterat så orkar inte inte klicka runt bland alla mappar, nmen idag hitta jag en med jätte gamla bilder, där jag var blond! Gud va små vi var igentligen. typ två år sen ju!
2008-09-23
 17:11:20

Mitt knäääääää

Hejhej. Sa jaginte att jag skulle blogga vid fem? aja lite sent, men skitsamma...
Idag var jag ju hos husläkarna. Blev uppropad snabbt eftersom mamma hade varit där tidigt imorse och skrivit in mig. De ropade på angelica larsson. Eftersom ingen kom så gick de. Men sen sprang jag efter och frågade om de var sara larsson de menade. och det var det ju. Angelica är alltså mitt andranamn. Fick en jätte trevlig ung läkare, eller hon skulle bli det. Hon frågade massor sen kollade hon mitt knä genom att vrida och trycka och allt möjligt. Sen kom riktiga läkaren och kollade också och visade den andra tjejen hur man skulle göra. Sen fick jag reda på att det är ledbandet i knät som är liksom slitet där det fäster till en muskel. Det finns en tydlig bild vart men jag hittar inte den på google, trots att den är ganska vanlig, där man ser kroppensmuskler och ledband. aja. Men jag ska iallafall gå hos sjukgymnast och bygga upp musklerna i knäet. Det är vanligt att tjejer har knäproblem tydligen. Sen åkte jag till skolan och där hann jag ha lite engelska, sen lunch, sen geografi (höll på att somna, som vanligt) sen språk som vi fick sluta lite tidigare på, väldigt bra lärare haha. Så för en timma sen kom jag hit till maritn. Nu håller han på att göra mat. Jäätte hungrig :)
2008-09-23
 09:05:32

godmorgon

Hej. Ska ju till husläkarna idag, de har ändrat sina tider till 10-11. Så jag ska åka dit om typ 20 min. Därför så gick jag inte på första lektionen, skulle bara hinna vara där i typ 40 min. Det känns ganska onödigt och jag behövde verkligen sovmorgonen, mådde ju så jävla dåligt igår för jag var övertrött. Men vi hörs senare idag, typ 5. Så berättar jag hur det gick. Ha en bra dag!
2008-09-22
 17:17:36

Gnäll....

Hejhej. Usch, fyfan va trött och ont i huvudet jag har. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem halv 5, alltså 9 timmar iväg, med massa lektioner och skit. Nä, usch. Men dagen har ändå gått hyfsat fort, men kul när man kommer hem med en sån här jväla huvudvärk?  Idag måste jag dessutom plugga massor, två prov, en bok klar läst och en stor uppsats inlämnad till nästa vecka.

Imorgon ska jag till doktorn. Måste kolla mitt knä igen. Jag vet ju som sagt vad det är. Men måste ha nytt recept på sån där kräm eftersom jag tappat bort min. Dessutom en remiss.. Slutar klockan hela 4 imorgon, så åker nog hem till martin, orka åka hela vägen hem liksom. Sen så kommer jag nog åka hem med mamma och pappa, för de ska till min skola på sånt där möte för alla föräldrar.

Nä orkar inte blogga, usch fyfan va trött man kan vara! Ikväll måste jag somna tidigt. Inatt tog det minst 2 timmar för mgi att somna, trots att jag var skitrött.

Bjuder på denna bild på mig och martin i borlänge, visst är det fint :)? Inte för man ser så mycket., Men ändå..
2008-09-21
 21:03:58

Borlänge

Hejhej! Idag kom jag hem ifrån en underbar helg i borlänge. Orkar inte skriva långt, men kan sammanfatta.
Fredag, badade i aquanova, hade i princip hela äventyrsbadet för oss själva. Riktigt roligt.
Lördag, Handlade , de har massa roliga affärer, dollarstore, jättestort och bra öb, kupolen osv. Sen firade vi farfar som fyller 80 i veckan.
Söndag, idag alltså. Tog det lugnt, packade ihop och tog upp båten. Martin och ajg började tvätta pelarna på lilla altanen eller hur man säger.

Det behövs fixas massor där uppe. Men det ska vi nog göra nästa sommar. Tillbringa veckor där och måla och annat. Längtar!

Nu ska jag göra ny blogg design..
2008-09-18
 15:52:12

Byebye

Hejhej. Har igentligen lite att berätta men de får bli nån annan gång, eller så kommer jag ha glömt det. För jag ska packa och äta och så nu. Får se om det trillar in ett inlägg. Annars får ni ha en trevlig helg, för det ska jag! Åker om nån timma. Kraaaaaaam
2008-09-17
 19:29:42

Vi två föralltid

Nu bloggar jag nog liiiiiite för mycket, men måste bjuda på denna söta bild på martin och mig på flygplatsen i spanien

2008-09-17
 19:12:50

Min martin flygeeeeeer


haha. den här bilden e så rolig på martin :)
bilden tog jag när han pappa och johan badade i spanien :)
2008-09-17
 18:31:47

Bro <3

Hörrenini. Glömde berätta att jag hade prov idag. I matte. Gick bra, var inge svårt. Men man fick ha miniräknare på vissa prov, det har jag väl berättat om ? att lärarna tjatat på att man ska köpa miniräknare av dem för 550 spänn typ. så alla som hade den kunde räkna ut talen 1000 gånger lättare än mig som inte hade en sån, tror jag.

Borlänge imorgon direkt efter skolan typ.  Gud va skötn, synd att det bara är så få dagar. Kommer gråta när vi åker hem på söndag haha. Men när jag åker runt i ruschelbanorna på aquanova så ska jag fota och skicka till klasskompisarna när de sitter där i skolbänken haha. För vi ska dit på fredagsmorgonen, nrä alla barnen är i skolan. wiiie. Farfar fyller 80, det är till stor del därför vi åker dit. Vi ska fota en fin bild på oss i borlänge sen framkalla bilden i kupolen och sätta in i en ram som han ska få i present,. På tal om kupolen så komemr jag försöka att hinna handla kläder där också. Bästa köpcentrumet enligt mig. Så himla mycket fräschare och bättre än täby c. Det är dessutom jätte stort. EMD kommer dit på lördag, så då kommer väl det va massor med folk, som det var när amy diamond var där. Synd att jag har så ont i hela benet, för det är bäst att gå promenader där. Men det ska inte få hindra mig.. haha :) Visst verkar jag se framemot det mycket?



Bilderna: En ruschelbana i aqua nova (skitstor..) och på de andra två är kupolen :)
2008-09-17
 17:43:22

ännu mer synd om mig!

hellu! Idag slutade jag halv 4, somnade på sista lektionen. Inte konstigt med tanke på att jag inte fick sova inatt. Min syster och hennes pojkvän ha hemma, som de inte är så ofta. Alltså det där kan misstolkas. Men jag hör väldigt lätt när de pratar eller kollar på tv, så jag stördes hela tiden. Plus att min storebror har börjat jobba, och han ska gå upp 5 på morgonen typ. Så hans ringklocka ringer hela tiden, han har lite svårt för att vakna på morgon.

Körde fotboll idag på idrotten. Vi sprang mycket på det och på uppvärmningen och det märktes väldigt mycket i mitt skadade knäää.. Ni som läst min blogg väldigt länge kankse kommer ihåg att jag var hos doktorn och att jag hade typ fel på mitt korsband eller va det var. Minns inte.. Så jag är jätte känslig där nu. Jag fick ju igentligen inte springa för min doktor och jag fick nån salva att ta där. Men slutade använda den för det var så jobbigt att komma ihåg. Så nu är det ännu mer synd om mig. Och när jag väl håller på så kan jag berätta att när jag skulle springa till bussen imorse så gick det inte. Jag hade så himla ont i hälsenan (eller hur det stavas haha). Så nu, är jag helt skadat i mitt högra ben. Trösta mig.. Haha nädå. Det finns folk som har det tusen gånger värre :)

Har ätit nu. Kom hem för 40 min sen. Så blir det när man åker hem med sin mamma. Först skulle hon räkna kassan, sen skulle hon åka och vattna mormors blommor, sen tanka, sen vänta på adde, sen slänga massa tidningar. Nu är jag helt slut. Det blir nog inte nått plugg idag, fast jag borde.. Har typ massa läxor och prov som väntar.
2008-09-16
 17:52:48

Stakars Sara

Det är sjukt synd om mig. Mitt nageltrång alltså.. Haha. Pappa visade mig sitt ärr på benet efter operationen, har inte sett det förens nu. Det är inte synd om honom, okej, det är typ 20 cm långt och äckligt men jag har ondare i min tå än vad han hade i sin brutna fot. Stakars mig, jag slår pappa med hästlängder.

Varför, varför kan jag inte sätta mig in i att plugga matte? Jag försöker, läser en sida, tänker efter, Stänger boken. Sen går jag och gör något annat. Måste be någon låsa in mig på ett rum utan något annat än boken och jag. Frivillig?
2008-09-16
 16:56:03

Klicka på bilden...

2008-09-16
 14:21:13

Min lååååånga dag

Hej alla glada. Själv är jag mördbultad. Som ni kanske vet var det idrottsdag idag för mig. Jag och Malin möttes vid roslagsnäsby och tog gemensamt buss till täby. Där tog vi en annan buss. Visste inte om det var riktigt om det var rätt. Men sen kom två av våra klasskompisar och sen en till. Vi skulle komma försent med den bussen, tur att vi inte blev ensamna om det.När vi väl kom fram så var det tur att Mathias var med, annars hade vi virrat bort oss totalt.

vi delades in i två lag i våran klass. 9 st  var i min. Vi skulle gå runt rönningesjön, som är typ 6 km. Det fanns 7 stationer runt om sjön som man skulle göra något på. Stövelkastning (vi vann), hoppa säck, räkna till 5 min och stoppa tiden ( jag sa stopp vid typ 5 min men de andra ville vänta lite, det blev 5 min och 17 sek, Sen va det en med engelska ord som man skulle lista ut svenska städer, sen va det quiz om os alltså om alla os som varit (fick 11 av 15 rätt), en där man skulle säga fågelarter och träd, tror det gick bra, vi hade en scout med oss haha. Sen var det en där man skulle sätta upp ett tält och sen packa ner det snyggt igen, vi hade den snabbaste tiden av de som hade gjort den. På varje station skulle  man gå två lag tillsammans och tävla emot varandra men dem som vi gick med hamnade skit långt efter så vi skulle jämföra tider bara. Vi gick runt på typ 2,5 timmar. Sen åkte vi hem. Min buss skulle komma en halvtimma efter jag kom fram till åkersberga så jag gick till mamma, där hon jobbade, men hon handlade så jag gick till henne.. Intressant va? Hahah..

Prov imorgon. Måste gräva mig in i matte boken nu. Har ont i tån föresten, nageltrång i stortån, gissa om det va  skönt att gå med i 6-7 km? Skulle igentligen slutat typ 10 över 4 idag, skönt att slippa det iallafall..
2008-09-15
 21:46:56

Vad händer?

Nu: Matte boken
Snart: Datorn
Senare: Comsopolitan
Sist: Sova

2008-09-15
 18:00:02

Info

Min vecka:
idrottsdag, imorgon
matteprov, onsdag
borlänge, torsdag kväll
aqua nova, fredag morgon
åka hem, söndag

Läxor, prov framöver
Matte prov.
Läsa ut en bok.
Historia prov
Historia uppsats
Samhällskunskaps läxa
Geografiprov

Att köpa:
Nya skor
Fler tröjor
Skrivbord
Byrå

då har jag klargjort detta, nu: historia uppsatsen och matteboken, SUCK. Det är tufft att vara barn alltså, eller ungdom. Haha...

2008-09-15
 16:54:31

Dagen, sl, imorgon.

Hejsan hejsan.. Kom nyss hem. Dagen idag har varit låååååååång. imorse fick martin och jag stressa till bussen. GIck upp typ en halvtimma innan den gick. Först hade vi matte, pluggade till provet som är på ons. Sen hade vi naturkunskap. Vi ska ha prov snart på 45 sidor, tre kapitel. Har aldrig fått så många sidor till ett prov. Har ni? På den lektionen höll jag på att somna hela tiden. Kunde knappt hålla upp ögonen, och jag var inte den enda i klassen som höll på att somna, haha. Sen var det lunch, nu mat leverantör som jag prata om. Maten var fräschare och såg godare ut men jag gillade inte den maträtten.. Malin gick hem efter lunchen tråkigt nog. Men jag klarade mig. Klassen har ju blivit mycket socialare och bättre! Vi hade först engelska. Bajs tråkigt som vanligt. Sen hade vi svenska. Asså jag fattar ingenting när hon ger oss uppgifter. Och det är jag inte ensam om.. jag gick lite tidigare för att hinna med bussen.

Vet ni något jag hatar med att åka buss? Alla har sin väska på andra sätet så man itne kan sätta sig där. Ändå om bussen är proppfull så flyttar de inte på den! Asså okej, jag lägger också min väska så ingen kan sätta sig, men kommer något som behöver en plats så flyttar jag på den..

Imorgon är det idrottsdag. Vi ska gå 5-6 km och så ska det vara olika stationer där man gör saker. Skönt med en kort skön dag istället för en lång tråkig dag fullproppad med lektioner. Det här kommer bli en ganska skön vecka..
2008-09-14
 18:50:52

Bloggdesign

Hejhej. Ny bloggdesign som ni ser. Inte nöjd, men aja, har inga bilder att välja bland! Men martin och jag ska fota oss mycket i borlänge osm vi ska till på torsdag kväll!!! ÅÅÅÅH :)
Som sagt så är jag inte nöjd med min blogg design. Men jag hittar inte nån insperation och får inte ihop nått av min fantasi.. Den som jag tycker har snyggast design än så länge är http://nevnarien.se/  Men så duktig är jag inte..
Iallafall så måste jag plugga igentligne men jag orkar inte! annars hela dagen har vi bara tagit det lugnt, som söndagar är till för! Vi ska se dumpad idag :)
2008-09-14
 13:08:22

Många headers....










2008-09-13
 20:39:37

Wilma och pizza...

Hej där. Idag har det varit lite jobbigt. Vår hund wilma har hållt på och harklat sig, liksom emd nosen. Låter som en gris.. Är vanligt att hundar gör så man hon gör det hela tiden. Men nu när hon ligger och tar det lugnt så är hon tyst. Men när hon är uppe och går tror man att hon ska svimma för hon inte kan andas. Lilla wilma..

Jag har råkat typ förstöra martins blogg. Skulle bara hjälpa till :$ Men han gjorde om allt och nu ser den inte helt ut som den ska men det fixas senare.. Vi har ätit mozarella pizza.. Vår favorit haha. Sen va vi ute med hundarna men inte långt eftersom man bara fick stanna och hålla för wilmas nos (så hon skulle sluta)..
2008-09-13
 15:24:15

Kreativa..

Hej. Idag vakna jag tidigt med martin men vi låg kvar i sängen typ två timmar :)
Sen gick vi upp och ut med hundarna. Vi håller på att göra äppelpaj nu, eller ja.
Den är klar men står i ugnen. Vi ska åka och handla snart och ikväll ska mamma och pappa bort.. Får väl se på film och spela topspin. Tråkigt inlägg, jag vet. Men orkar inte, haha min dagliga replik nu "orkar inte
2008-09-12
 18:33:01

deja vu

hej. som vanligt så orkar jag inte blogga nuu... skolan sluta sent och jag är trött. satt och spelade topspin på xbox med martin så fick jag en deja vu. det fick jag mycket när jag var mindre och nu har det börjat komma tillbaka. för mig blir det alltid så att man börjar känna igen allt och så blir man skönt varm men efter en stund känns allt overkligt och känns som man drömt en mardröm. man blir varm och får ont i kroppen och hjärtat dunkar hårdare. ligger nu i sängen och vilar...
2008-09-11
 23:12:33

Godnatt!

hejhej. orkar inte blogga mycket nu. Men visst har veckan gått fort ?
var ju nyss helg och imorgon är det fredag. Kan bero på att allt med skolan känns bättre ? Men känner press nu för att vi ska ha matte prov  nästa vecka. Har en stor uppsats att skriva om antiken. ska typ analysera diskutera och formulera jätte mycket. Sen kommer vi ha prov i geografi på 45 sidor smockade med massa saker.. Fyfan.. Måste jag bli van vid det här ? Så himla vanligt att en period i skolan är det lugnt och så sen kommer det jätte mycket uppgifter och prov.. aja.. Skulle ju lägga in bilder på Danmark från förra året men orkar inte. Får bli imorgon.  (fast jag bjuder på en .. gud va små vi var!)

Varför jag inte skriver liksom "kärleksförklaringar" och har massa bilder på martin så ofta är för att jag tycker att man ska inte hänga upp allt precis allt på en annan person. Min blogg handlar ju om mitt liv min vardag och det där som det står på headern. Och ja, mitt liv är martin i stort sett. Men ändå måste man faktiskt vara en egen individ och ha hand om sig själv. Vi har snart varit tillsammans i 2 år. Han betyder allt för mig men det blir bara för mycket att lägga sitt liv på en annan person tycker jag. alltså misstolka inte den här texten. Ville bara skriva ut varför jag inte invaderar inlägg med martin så mycket. Föresten så är det ju mitt "privatliv" haha, och det kan väl bli lite tjatigt om allt bara handlar om honom?

2008-09-11
 19:20:53

Bloggdesign

som ni ser är det en ny blogg desgin, på vissa datorer så laddar bakgrunden as länge eller så kommer den inte upp.. Hel mysko.. men ska göra lite annat och förbättra det senare. Nu blir det som igår, massa tv..  Ha det bra! (Kommer nog lägga upp massa danmarksbilder senare ikväll..)
2008-09-11
 16:21:30

Bästa!



Måste jag säga något mer?
2008-09-11
 12:11:55

Sitter i skolan

Hejhej. Sitter i skolan nu. Har rast i 40 min till.. Imorse kom bussen 20 min sen, så jag kom sent till lektionen, tycker ni att det är rimligt att jag får skolk för sl:s fel?! Men vi hade iallafall geogfrafi och satt och jobbade ensamna, tack för det.. Orkar inte lyssna på fler lärare.. Bara massa babbel. Sen hade vi historia och det var kul som vanligt. HÅller på med grekland,antiken och det nu. Så nu har vi lunch, maten smaka bajs.. Men som sagt så ändras maten som tur är! SNart går nog malin och jag till statoil. Hungrig.. Men vi hörs..
2008-09-10
 22:38:47

Godnatt

hejhej. Nu ligger jag i min säng med en stor t-shirt och håret i en "turban"... Idol idag va lika kul som vanligt eller vad säger ni? Och guuuuuud så duktig den där anna var.. Helt sjukt. Tog en snabb dusch nyss, så skönt. Ska försöka lägga undan datorn nu men kommer antagligen ta lite tid som vanligt. Imorgon e det en helt ok dag...Försten så lägger jag in mitt schema, om nån bryr sig haha.. Nej men det kan väl vara lite intressant? Vad tycker ni, jobbigt eller bra schema?
2008-09-10
 19:31:17

Favorit stället

har alltid älskat bloggar med mycket bilder. Men jag har ju inte det själv kom jag på. Och varför itne lägga in bilder ifrån ett år sen när vi var i borlänge? orkar itne förklara allt men i borlänge bor min farmor och farfar på en jätte stor gård och min farmors far var arkitekt och ritade allt. Jag älskar det stället mest på jorden och om en vecka ska vi kanske dit igen. LÄNGTAR




Orkar inte förklara alla bilder men det är iallafall husen är där vi och farmor och farfar bor.. Sen är det typ omgivningen. Hästen brukar vara i en hage längre ner.. Det är sjö tomt där också :) ( sorry att bilderna hamnade i en rad, vart inte så när man redigerar inlägget men på bloggen blev det iallafll så tråkigt nog :P)

Tänkte ändra min bloggdesign med det här tog för lång tid, får bli någon annan dag. Nu är det tv för hela slanten! Snart börjar sjukhuset, Sen är det både topmodel och idol (och fotboll)... illa... :( Men det får bli idol! Sen är det filip & fredrik.
2008-09-10
 18:08:00

Äntligen en bra skoldag

Hejhej. Imorse fick vi skynda oss upp för att byggarbetarna skulle komma.. Vi började med matte och det va kul med tanke på att man kunde alla tal :) Sen ahde vi idrott. Skulle orientera. Man skulle gå en och en men man gick så tätt inpå varandra så min klass kompis camilla och jag gjorde tillsammans, trevligt trevligt. Tog det på en halvtimma. Var väldigt varm efter :P Visst är det skit jobbigt att springa när det är kallt ute(?) Man får så ont i halsen.. Sen så hade vi lunch och då så vare bajs äcklig mat men som tur är kommer vi byta leveratör så den kommer bli bättre. efter det va det svenskan som brukar vara skit tråkig men den här gången va det faktiskt bättre. Sista lektionen var historia med allan, alltid lika roligt!! Sen åkte jag hemmåt och skulle åka med mamma. Sen hade en kille ställt ivägen sin bil så mamma inte kunde köra ut. Det hade han gjort två gånger förut så hon visste vem han var så vi fick kontakta honom så han fick flytta på den. Jag blev typ skit sur på honom och konfrotera honom men det va nått tjafs om dem platserna fatta inte riktigt.. Men mamma och han löste det. Sen så kom jag hem och åt och snart ska jag faktiskt redan börja på en uppsats som ska vara klar om 3 veckor men jag älskar att ha gjort det. S

om jag har som rubrik så har skoldagen faktiskt varit bra. Klassen känns mycket bättre. Får faktiskt vänta med att byta, det är ju bra..Folk visar ju inte sitt "riktiga jag" de första veckorna, men nu tycker jag att alla börjar göra det. Så det känns bra :) Veckan har faktiskt gått skit fort! Det har redan gått 3 skoldagar..
2008-09-09
 20:48:32

Ett litet inlägg

Hej. Som ni ser har det inte blivit något inlägg idag. Har pluggat och slutat sent och inte orkat. Åkte hem till Martin efter skolan eftersom jag inte orkade åka hem. Kollar på nya säsongen av topmodel nu. Sen blir det "vem kan slå filip & fredrik" Så vi får se om det trillar in något längre inlägg senare ikväll..
2008-09-08
 22:29:34

Bra, tack, hjälp.

hejhej. ligger i sängen nu.. skönt att va i sängs i tid..Behöver inte stressa.Jag har ju varit lite gnällig idag så pappa la upp en artikel typ om hur man kan lugna ner vardagen och så. Så den läste jag nyss.. Snart ska jag läsa min bok också. Det står ett bra tips i den om att man ska skaffa sig en bok , såkallad jag är bra-boken.

Ha tre rubriker, Bra, Tack och hjälp
BRA
- Skriv minst tre bra saker om dig själv varje dag
- Det kan vara för att man städat, eller hoppat över städningen
- Försök skryta om hur bra du är
- Om du inte hittar något kan du välja något enkelt som "idag var jag bra för att jag inte tog det personligt när kvinnan i kassan på ica var sur" eller varför inte något annat som " slog inte ---- på käften fast han var otrevlig"
TACK
- Här ska man skriva om sin tacksamhet
- Skriv allt du känner att du varit tacksam för
- Det kan vara "tack för att jag har någontans att bo" "tack för att jag får ge kärlek till dem jag älskar"
- Om allt känns skit så skriv då hellre "tack för att den här jävla dagen äntligen är över" istället för ingenting...
HJÄLP
- kan också döpas till "jag behöver"
- har du svårt att sova på kvällarna för oro för morgondagen så kan detta va ett bra knep.
- skriv allt du känner att du behöver hjälp med
- ex "hjälp mig att bjuda ut -- imorgon" eller "hjälp mig att känna att jag duger"
- Genom detta kan man få mod att våga. Om du skrivit dett aett tag så kan du se att det hjälper.
MINDRE BRA
- Efter 3-4 månader efter du börjat boken så sätt till denna rubrik.
- Sätt denna rubriken först för att inte avsluta dagen med något negativt
- Skriv här något om det var något under dagen som du kunde gjort bättre.
- Försök inte leta upp något om du inte kommer på något, det är bara positivt
- Skriv inget som tex "jag var dålig idag på föreläsningen" skriv hellre "lssnade inte på föreläsningen, satt mest och tänkte på annat"
- Fråga dig själv frågor "borde jag be någon om ursäkt?" "Var jag självisk idag?"

nej nu tog det här inlägget för lång tid, måste sova :) godnatt. Sov gott.. Det ska jag..........
2008-09-08
 16:58:18

Litet negoinlägg

Hejhej. tänker inte skriva nått deppinlägg men faaaaaaaan vad skolan suger, pallar inte längre. malin och jag har spekulerat hela dagen om hur onödigt vissa ämnen och gymnasiet är. Hoppas det blir bättre, men tror inte det, inte den här terminen iallafall. Me nsom sagt, inget långt deppinlägg, vll itne att nån ska tycka synd om mig. Visst vill man ha medkänsla men det har jag tillräckligt med :) hade waaaaay för lång dag, och imorgon är den en längre. Måste skaffa mig en brabok.. Så jag blir positivare. Jag har igentligen mycket att vara glad över, det här ska itne sänka mig :) nu ska jag äta, jätte hungrig..
2008-09-07
 19:52:24

Min daaaag

hejsanhejsan.. Idag så gick martin och jag upp rätt tidigt eftersom vi somna så tidigt :) Vi log och myste en stund i sänegn sen gick vi upp och gjorde frukost och senare så packade vi och åkte till mig. Här har jag rensat ena datan för att den ska ominstalleras och då skulle vi spara allt vi ville ha kvar. Tur att vi har den datan också. den har datorn har ju kraschat så alla bilder försvann. Men lite fanns på adnra datorn. Så jag har flyttat över bilder till min bärbara och laddad ner bilder från min pa till den. Så nu är datan typ helt full haha, nejdå. Men saknar alla bilder, hade typ över 5000 bilder ju ;( sorgligt. Men nu orkar jag inte tänka på det.. Annars har vi spelat xbox och ätit middag. Och nyss gjorde jag min svenska läxa. Snart börjar ensam mamma söker. Det programmet e ganska tråkigt men va gör man på en söndagskväll...


Visst är det helt galen hur många som är sjuka nu? varje dag får man höra fler och fler som e sjuka..

2008-09-06
 22:32:07

Bowling

hejhej. Kom hem för typ 10 min sen. Var ju på bowling med Martin JOhanna Rebecka Mathias och Malin. Jag var jätte dålig i början men efter vi spelat i en halvtimam så gick det bättre men jag kom näst sist haha. Men det var jätte kul. Har inte spelat på över 2 år.. Ska nog göra om det snart igen :) Men jag fick en dejavo mitt i allt och det sög men det gick över efter typ 10 min. Efter så gick vi och köpte godis sen var mathias tvungen att gå för han skulle till sina kompisar hade han lovat och johanna hade sin pojkvän hemma som väntade. Så vi kunde inte hitta på nått tråkigt nog. Men det får bli nån annan gång då vi kan vara längre :) Det var iallafall kul! Nu ska jag och martin kolla på tv och mysa

2008-09-06
 11:41:37

händelserik morgon haha

Godmorgon. Iof vakna jag för ett tag sen, men legat i sängen och pratat med martin och kollat på att datorns uppdateringar ska bli klara. Nu så ska jag ta en lång dusch och pigga upp mig. Göra allt som en tjej behöver för att känna sig fräschare, raka benen, noppa ögonbrynen, fila naglarna och ta en hårinpakning. Men först ska mitt rum städas lite.

Uppdate: Jag hörde något jätte högt i min kattvind jag trodde det var en råtta så kom pappa och öppnade, då var det en liten taljoxe. VI öppnade alla fönstren för att den skulle åka ut men den åkte bara in i massa saker men tillslut så åkte den ut :)

2008-09-05
 21:13:06

saknar

Saknar att vara såhär brun , befinna mig i spanien och vara med Martin...

visst är man het (!)
2008-09-05
 19:49:57

min dag, och saknar martin

Mina unika besökare har dubblats nu. har haft runt 40 unika de senaste veckorna, kul :) Idag så hade vi sovmorgon, och det är skitirreternade, för inga bussar matchar. Gahhh. Men mamma skjusade mig till centrum. Mötte två klasskompisar som jag åkte med. Första lektion var naturkunskap, skit tråkigt. Sen matte, skit tråkigt. Han hade genomgång på tavlan jätte länge men jag orkar verkligen inte höra på lärarna längre, så jag jobbade i boken. Sen var det en kort lunch och sen hade vi samhällskunskap. Lektionen var lång men vi hade intressanta diskutioner om kön , varför killar och tjejer särbehandlas och allt sånt där och lite annat. Sen så hade vi språk för första gången. Fick italienska. Först fikade alla vi som har italienska och fick översätta en serie med dem som gick steg 2,3 i italienskan. Det var inte så svårt. Sen så gick vi igneom vanliga fraser och vad vi ska göra i klassrummet. Gud va jobbigt det var att sluta så sent på en fredag, van att sluta halv 12 liksom..
Sen så jag åkte till centrum och åkte hem med mamma, men hon var tvungen att göra massa innan så det tog typ 20 min. Sen när vi skulle åka så stod det en bergningsbil ivägen och det tog 5 min. Sen va hon tvungen att tanka. Sen behövde vi köpa mat och när vi skulle gå till bilen igen så ösregnade det så jäkla mycket. Jag tyckte att mamma och jag skulle vara fighters så vi sprang till bilen och hann bli dygnvåta på den korta stunden. Sen kom vi hem och åt god mat och så. Senare ikväll blir den film och bara lugnt.
Suger att martin inte e här men han var tvungen att fixa hemma med massor plus att hans kompis kom dit.. :/ Men imorgon blir det bowling med honom och några andra :)

2008-09-05
 17:13:04

jag inviger datorns första blogginlägg

heeey. Detta är det första inlägget som jag skriver på min nya dator :) roligt. Känns så bra att ha en egen.. men jag har inte än något skrivbord men det ska ordnas.. jag orkar verkligen inte skriva mycket nu. Helt slut i hela kroppen. Lååång skoldag. Fast vi hade sovmorgon.... Men nu ska jag iallafall äta sen får vi se hur resten av dagen blir. Det kommer iallfall ett till inlägg senare idag. Ha de bra :)'
2008-09-04
 19:16:59

TVTVTV

hej. orkar inte blogga mycket, ska se cops.  Idag iallafall, så var malin inte sjuk, vilken var så himla underlättande. Gud va mycket roligare det var. Efter skolan åkte martin och jag till täbban och tog foto. Vi tog bara kort framifrån sen fixar dem det ändå i 3d, sjukt. Kameran vi fotades med kostade 200 000 och de var ensamna med att ha en sån. coolt. Köpte mjukisar i täby också. annars så fick vi springa till ersättningsbussen och jag tappade skon två gånger, lyckat. Men vi hann med jävligt hög puls.. Här så har vi varit över hos en granne som ska sälja sina valpar imorgon så vi tittade över. Var sjukt galna men skit söta. VIll bara ta hem en, men det blir nog jobbigt i längden med en lite nhund som tuggar på en och hoppar runt. Aja, nu ere cops, sen sjukhuset, sen lost, sen plugg, bajs..

Juste fick min data idag, as snygg :)
2008-09-03
 21:10:29

Idol 08

Jag såg nyss idol precis som alla andra, eller hur? Mycket bättre jury, håller ni inte med? Åh, längtar tills imorgon, då ska jag vara med martin, få en ny data och se på idol, wiihuu. Men först är det skolan,suck.

2008-09-03
 15:59:34

Imorgon är du min, mohaha

hej. Idag var det ju teg-dag. Det innebär att skolan har stationer där klasser möter varandra. Vi körde lite olika som kärring & gubbkånk, softball, armbrytning scarader och massa annat. Tror vi vann 6 av 9. Det var roligt men jag är jätte trött nu.. Helt slut. Martin och jag åkte efter sista saken vi gjorde till täby c. Jag trodde man fick det men sen sa martin att det var en prisutdelning.. Jaja, får nog inge skolk. Där så gick vi till fotogrejset som skulle fota oss till kuben. Men vi skulle komma tillbaka imorgon för att vi hade mörka kläder på oss. En annan sak som händer imorgon är att min dator kommer! Roooligt :) Men nu är jag som sagt väldigt trött, huvudet bara dunkar. Vart ju så himla varmt.. föresten så fyller jocke år idag, martins kompis, så vi sjöng för honom i matsalen :) och en annan historisk upplevelse idag var att mattias började blöda floder ur näsan.. Nej nu ska jag nog lägga mig framför tvn.
2008-09-02
 20:57:30

Jag vet...

Hej! Idag så sov jag ju hos martin så vi åkte gemensamt till skolan, känns så skönt att åka tillsammans. Sen hade vi datorkunskap, skit långtråkigt igen.. värdelöst. Malin var sjuk idag igen, Jag mådde inte alls bra. Vet inte vad det är med mig. Men när det inte finns nån kompis där som stöttar en och säger, "kom igen det är bara några lektioner kvar" och pushar än så känner man bara, jag orkar inte, jag åker hem. För att man är trött och har ont i huvudet. Så hemma la jag mig på mitt rum och läste, men jag började ströläsa och tillsist somnade jag. Sov i flera timmar, inte bra.. MEn det är sååååå skönt att sova på dagen när man är jätte trött och det är ljust i rummet (och faktiskt så tycker jag det är skönt att sova med kläder på). Sen så åt jag och pappa hade itne varit ute med hundarna så långt , det är ju lite svårt att gå långt när man har en brutenfot.. Så när martin kom med bussen så¨gick jag dit, han såg inte mig så jag gick bakom honom ett  tag sen hoppa jag på honom :) Resten av dagen så kollade vi på tv och sen beslöt vi oss för att gå med mamma och pappa med hundarna för det var så fint väder för engångsskull. Det var en ganska rolig promenad. Snacka om att sömn motion och mat piggar upp en. Snart ska vi sova för det behöver jag, pallar inte skolan utan ordentlig sömn, och då menar jag mycket mer än 8 timmar... Imorgon är det teg-dag!
2008-09-01
 18:45:14

Jag är såååå positiv

Hej. Imorse så hade vi matte, och vi har delat in så att man kan vara klar med matte b i 1an. Så jag gick på det, lite komplicerat men inte farligt svårt. Men jag vet inte om jag kommer orka satsa på det men jag kommer nog vilja gå på lektionerna och få förkunskaper, så blir det enklare i 2an, men vi får se hur det blir. Om jag hoppar av, stannar och får betyg, stannar men utan betyg. Sen hade vi naturkunskap, usch! Vi håller på med universum och på lektionen fick vi typ en timma på oss att plugga på om universum två och två, sen skulle vi skriva provfrågor och sen skickade vi runt varandras provfrågor och vi fick 2 min på oss att svara. På några frågor hann man inte ens skriva svaret för frågan var så lång.. Så det va inte kul eller lätt. Lång lektion dessutom. Sen hade vi lunch och jag hann vara lite med martin. sen sög det. Malin var ju sjuk idag. Sen hade vi engelska där vi fick typ göra prov för att de hur bra man är. Fyfan vad jag är dålig! och så fick vi skriva typ brev till henne och lösa korsord. Efter det hade vi svenska och då så skulle vi jobba i grupp och öva på att prata som på en jobbintervju och annat.

Hela dagen har varit värdelös och helt tråkig. Jag kan verka vara pigg men det är jag verkligen inte. Så jävla trött. Orkar inte med lektionerna, allvarligt. Men som jag skrev igår, jag måste. Har inget val. Gud va tungt det här är. Lektionerna är inte svåra, det är inte det. Det är ändå energidragande.. Jag vet hur jag ska orka..

efter skolan sprang jag tll bussen och när jag kom fram så åkte bussen, irreterande. Men sen kom en ny buss efter en kvart. Då åkte jag till martin och här är jag. Fick en present av hans mamma, presentkort på hm:) Det är skönt att vara med martin, men samtidigt är det jobbigt med att vara i en lägenhet, gillar inte lägenheter... Snart ska de börja med stambyte här. Då kommer vi typ inte kunna vara här. Imorgon är det kort dag eftersom språk inte har börjat, tänk när det börjar, kommer typ sluta efter 4! Gud va jag är positiv, eller hur? Jag ber ingen att tycka synd om mig, jag skriver bara ut vad jag känner och det kan lätta lite. Så här ska vi äta snart sen ska martin och jag typ bara ligga och kolla på tv och sova tidigt , mysigt.. Vad skulle jag ha för liv utan min pojke?