2008-03-29
 17:59:52

tänkte...

tänkte på en sak.. När man kollar på gamla bilder längtar man så tillbaka till sian förra kompisar och gamla minnen. Men det sorliga är att man förändras så mycket och hamnar i olika kompis kretsar och vissa röker och dricker osv. Jag vill ju ta upp kontakten ofta, men jag vill inte hamna i en sån krets som super varje helg och så. Sorligt men sant. De flesta ungarna i min ålder gör ju nästan bara sånt på helgerna. Därför är jag tacksam över att mina kompisar inte är så. Sorligt att titta tillbaka på sin tid i högstadiet med skandaler och sprit osv. Jag kanske låter präktig men jag tycker verkligen att man kan ha kul utan att ha alkohol som stöd. Dels för att man minns bättre och är sig själv. Visst att det kan vara kul ibland, men inte varje helg. Det jag ville säga igentligen var att jag inte vill hamna bland sånna kompisar som får mig att bli så. Men visst kan jag ställa upp på att träffa mina gamla vänner igen!
2008-03-29
 15:38:01

29 mars

Hej. Igår kväll såg vi en film som heter 30 days of night, den var lite överdriven men det var en riktig nagelbitar film. Fick panik flera gånger. Men martin höll om mig :) Och inatt också, fast han var nog räddare än mig ibland haha söt.  
Idag har vi varit och handlat. Har inget intressant att blogga om faktiskt. Martin är ute och bygger ut hundgården (så snäll :) fast han gör det för att han vill, inte för någon sagt åt honom. Jag gör en vårrulle till mig haha. Ska ju snart äta om typ 1-2 timmar men jag är så hungrig. Annars är jag väldigt besviken på en person som lovade mig men som jag fick reda på att den inte höll det. Hatar sånt. Varför ska man lova saker man vet att man inte håller. Nyfikenheten bara.
2008-03-27
 23:17:52

27 mars

Hej.Imorse vaknade jag hos Martin.. Tidigt åkte vi till täby c och där gjorde vi inte så mycket. Orkade inte vara kvar. Så vi åkte till mig och här så åt vi och sen åkte vi och handlade. Sen åkte vi till f&s (Martin mamma och jag) Ki-box igen. Det var lika kul som förra gången. Gymma är nog inte min sak.. Gillar mer när man blir taggad av alla och när man blir tvingad och göra allt fast man blir trött. När man gymmar kan man gå runt i sin takt och musiken är inte alltid så bra... Sen åkte vi hem och Martin och jag kollade på American Pie 2 med Johan. NU ska vi pumpa upp den gigantiska luftmadrassen och sova nere. Fast jag inte orkar. Men det är för johans skull -.- Godnatt
2008-03-26
 14:40:03

26 mars

Hej hej. Snart ska martin och jag åka till honom och äta på donken. Jätte trött och hungrig. Klar med min kemi uppsats. Den blev ganska bra. Minst VG iallafall. Det e skönt att man har det klart nu. Nu är det mode grejset till slöjden och andra världskriget kvar. Men nu ska vi åka.

GRATTIS ANNA 16 IDAG!

image110
2008-03-26
 11:53:04

26 mars

ÄR DU..
(just nu)

[ ] jätte glad
[x] kär
[ ] glad
[x] trött
[ ] vild
[x] lugn
[ ] nervös
[x] uttråkad
[ ] irriterad
[ ] ledsen
[ ] besviken
[ ] arg
[ ] sjuk
[/] stressad
[ ] förvirrad
[ ] sårad
[ ] olyckligt kär

NÅGON SOM FÖRSTÅR DIG: Martin
NÅGON SOM DU SAKNAR: Farmor och Farfar
NÅGON SOM DU LÄNGTAR EFTER: Nikita
NÅGON SOM DU HATAR:
VEM KRAMADE DIG SENAST: Martin
VEM PUSSADE DIG SENAST: Martin
VEM RINGDE DIG SENAST: pappa
VEM RINGDE DU SENAST: Vet ej
VEM VAR HEMMA HOS DIG SENAST: Martin
VEM VAR DU HEMMA HOS SENAST: Martin
HAR DU NÅGRA KÄRLEKSPROBLEM: Nej
HAR DU ÄTIT NÅGOT IDAG: Mackor
HAR DU PRATAT MED NÅGON IDAG: ja
HAR DU GRÅTIT IDAG: nej
HAR DU SKRATTAT IDAG: ja
JAG:
Är singel: nej
Saknar någon just nu: lite
Är rädd för att bli övergiven: japp
Svär ofta: ja
Sjunger i duschen: nej
Är en morgonperson: ibland :P
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan: varför?
Är kär i kärleken: klart
Skrattar åt mina egna skämt: ja
Vill ha barn: japp
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: ja
HAR DU:
Glasögon/linser: nej
Piercingar: räknas öronen? GIllar inte piercingar
Syskon: 3 st
Pojk/flickvän: Japp
Jobb: Halft
För många vänner: nej
Rymt hemifrån: ja
Färgat håret: japp
Bra självförtroende: nej v erkligen inte
Sagt "jag älskar dig" till någon: självklart
Varit kär: Ja
Dumpat någon: mm..
Gjort något olagligt: japp
Somnat i skolan: ja men bara när vi sett film
Brutit ett ben: nepp
Tappat bort mig i min hemstad: har jag säkert, dåligt lokalsinne
Sett en fallande stjärna och önskat: jaa
Varit otrogen i ett förhållande: haha räknas det om det var i 5an
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: jo det har hänt..
Smugit ut utan lov: ja
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: japp..
En hemlighet som ingen vet: Nä det tror jag inte
Varit på en blind date: nej
Sovit en hel dag: nej
Somnat gråtande: Ja

BRUKAR DU:
Titta dej själv i spegeln: jaa
Ha ångest: Japp ganska mycket
Drömma mardrömmar: det händer..
Klä dig i svart: vet inte
Hata folk: inte kanske hata men ogilla
Lita på folk: inte alla som jag borde lita på

SISTA PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Martin
Fick dig att gråta: Minns inte
Du delade en dricka med: Martin
Skrek på dig: Lillebror
Du fick sms från: Anna (syster)
2008-03-25
 19:11:32

25 mars

ni som har läst min blogg vet att jag skulle skriva en kemiuppsats om batterier och elektrolys. Det har jag nu gjort på 9 A4. Men jag är itne nöjd än eftersom jag har inte fått med allt. Så det ska göras senare när jag hittar mer information som jag verkligen inte gör nu.

Idag åkte jag Martin och johan till donken. Sen åkte vi hem och jag pluggade och martin målade våra dörrar. Han gör det frivilligt och han har varit jätte duktig. Målat hela trappen och dörrarna och lite annat. Synd att jag inte kan hjälpa till så mycket, jag får inte riktigt plats.

annars har jag som avnligt panik inför skolan eftersom jag känner att jag måste sätta ribban högre om jag ska klara av att höja mig. Fattar inte varför folk säger att mitt betyg är bra och så för det håller jag verkligen inte med om när jag jämför med mina kompisar. Detta kan ju bero på att jag är hemma mycket men jag känner att jag är bra men inte tillräckligt. Jag vill inte slita ut mig nu när det är 2 månader kvar men ajg har inget val. Det är bara att plugga och inget annat som igentligen gäller när det är prov osv. Jag orkar vekrligen inte. Ändå fast jag har lov så känner jag press. Ska det behöva vara så? Hoppas gymnasiet blir bättre, jag orkar verkligen inte.
2008-03-24
 20:04:40

24 mars

Hej. Iförgår började vi inte måla. Typ för vi inte hade färg och allt var stängt.. Minns inte riktigt hur det var. Men igår iallafall så handlade vi färg och så. Sen så kom vi på lite olika metoder hur vi kunde göra hallen snygg som vi länge grubblat på. Så började vi färga hörnet mörkrött. Vi blev inte klara igår för det skulle torka och så.

Imorse gick vi upp och åkte till IKEA. Det var ett tag sen jag var där med familjen. Det är ganska farligt att vara där. allt är så billigt så man bara slänger på sig och sen så blir det jätte dyrt. Men faktiskt blev det billigare än vi hade tänkt oss efter allt vi hade handlat. Efter det åkte vi till mormor som fyller år imorgon. Vi fick våfflor som vi alltid får där. Sen så tittade vi i gamla fotoalbum på mamma och mormor när dom var små. Johan är en kopia av mamma när hon var liten.
Martin och jag har målat mer idag och nu är det bara stegen på trappan kvar. Mamma och pappa har monterat möblerna till hallen. Nu är martin ute och sladdar med mopeden i snön. Har ju snöat massor! Imorgon åker pulkorna fram:) Annars blir det nog plugg imorgon. Kemi och Andra världskriget.
2008-03-22
 13:18:38

22 mars

Hej. Oj nu var det 4 dagar sen jag bloggade. Har inte haft tid eller orkat..

Igår städade familjen hela huset typ. Sen kom min morbror och hans fru och vi åt påskmiddag och sen så såg vi senare på kvällen en film som heter flood där london blir översvämmat.. Den var ganska spännande. Älskar sånna filmer.

Var nyss på ki-box för första gången. Var där med Martin och Mamma. Fyfan va jobbigt det var. Men kul faktiskt. Förutom att jag höll fel när man skulle gå runt i ring och slå på varandra.. Pinsamt. Men det ska jag nog göra om. Nu är jag helt skakis. Det är inte bara för att jag har dålig uthållighet utan alla blev trötta där varesej man e van eller inte.

Idag ska Martin och jag måla våran trappa som aldrig blivit av. Vi skrapade bort all färg när vi flytta in för typ 4 år sen. Sen har det inte blivit av. Men martin och jag ska måla den högblank vit. Kommer bli fint och fräscht. Senareidag kommer kusinen och så.
2008-03-18
 16:08:41

18 mars

Hej, Igår hann jag inte blogga för jag var på tv inspelning direkt efter tandläkaren. Det var kul men samtidigt jobbigt för när det var tyst så började max och johan att få mig att skratta. Kommer bli kul att se sen när det sänds, "Sanningens ögonblick" heter det och börjar gå om en månad.

Annars idag fick vi tillbaka eng prov, det var 5 poäng ifrån MVG. Irreterade :P Sen fick vi tillbaka matte och jag fick G osm väntat. Inte ledsen, provet var ju svårt! Imorgon har vi SO prov Med andra världskriget så jag måste plugga hela dagen utan avbrott.. Först måste jag duscha för vi hade idrott idag.

Boken under har jag inte hunnit läsa så mycket av för mycket plugg osv. Men snart ska jag komma igång för imorgon är dt ju sista dan innan lov!! i 12 dagar
2008-03-16
 19:36:18

PS Jag älskar dig!

Min mamma kom med boken PS Jag älskar dig!
Till mig i dag för hon har läst ut den.
Hon tyckte det var jätte bra och tyckte jag skulle läsa den,
den har väl nyss kommit på bio om jag inte har fel?
Men jag ska nog läsa den. Påminde tydligen om keyes böcker.
Så jag informerar nog senare om den har fångat mig :)

2008-03-16
 18:04:13

16 mars

Igår åkte martin och jag till hans storebror och firade honom på 25års dagen. Det var hansfamilj och hans fästmös familj där. Det var väl rätt trevligt. Sen åkte vi hem och åt och kollade på melodifestivalen. Jag ville att Nielsen skulle vinna men som synd var så fanns det en dålig jury som skulle få ge poäng. Igentligen så fick Nielsen 50 000 mer röster än Perelli. Men eftersom vi alltid ska ha dålig system i sverige så vinner fel bidrag.

Efter det gick pappa in på internet och kollade på flygbiljetter. Då låg dom lägre än vad dom brukar till Murcia så vi beställde medans det var så billigt. Vi hade tur att priset blev lägre för att vi räknade inte med massa extra priser för tex reserv av platser bagage och annat. Så vi hade väldigt tur :) Vi har också betalat huset vi ska hyra nu så det är nästan klart alltihoppa. Men stakars johan som igår var nervös för vi ska flyga och han adlrig har gjort det så satt vi och drev om att "tur att vi sitter långtfram då dör vi fort om vi krashar" och sånna grejer. Men haha det var rätt kul. Vi åker faktiskt på midsommar och kommer hem 11 juli.

Här kommer jag vara bosatt i sommar



Jag håller på med bilduppsats om Leonardo De Caprio. Det blir jätte långt och är sjukt uttråkande. Och så ska jag skriva en uppsats till Slöjden där jag ska prata om "mode" Som jag inte alls bryr mig om. Men jag måste ju. sen ska jag plugga till So provet om andra världskriget. Pust.....

2008-03-15
 11:23:54

15 mars

Hej! Jag har klippt mitt hår nu :) eller ja rättare sagt igår! Maria heter hon som klippte mig det är min storebrors kompis. Hon lärde mig att håret växer både ifrån hårbåtten och stråna. Så när man klipper siog så växer det fortare. Men hon ska köpa sliciondroppar till mig på deras salong och jag kommer få betala typ 40 kr för det för hon har så mycket rabatt.. Men i alla fall nu så ska martin och jag snart åka till martin och sen till johan camilla och noel. Orkar itne blogga mer. Haha... Men ha det bra!
2008-03-14
 12:39:57

14 mars

Såg debatt igår med stina. Blondinbella var med och ebba och massor av andra. Dom diskuterade om shopping och sånt. Jag störde mig hela tiden på ebbas flin, vad vare med henne :S Jag skämdes över att se blondinbella med hennes über höga självförtroende sitta där och säga sjukt osmarta grejer och använda komplicerade ord för att framstå som jätte smart. Det var kul att se komikern knäcka henne så hårt. Så sitter nån stureplans kille och försvarar blondinbella och alla andra sånna tjejer med att det här e bra att man tjänar så mycket och handlar massor för då försvinner fattigdomen. Men han har väl lite fel? om folk börjar starta massa företag och tjäna jätte bra, då sänks pengars värde.

"Maria lät som en trist tant utan förslag på hur det kan bli bättre, utan återigen detta typiska miljöpartitjafs - Vara negativ mot allt!"

Skrev blondinbella, och jag håller med om att hon kanske inte lät så jävla rolig. Men hon har rätt. Det förstör miljön väääääldigt mycket om vi ska börja producera ännu mer saker bara för att några bortskämda ungar ska ha allt. Bara för hon inte bryr sig om framtiden utan bara pengar..

Okej, det här är liksom hennes liv, hon bestämmer vad hon vill göra det till. Men när hon sitter där och säger "jag är en förebild för andra tjejer" , vafan, får inte hon mest kritik ? eller är det bara dom kommentarerna hon accepterar? Jag har mest bara hört skit, men det är vad isabella tydligen gillar. Hon älskar att provecera etc. Men iallafall så tycker jag absolut inte att man ska se upp till henne. Hon har opererat läpparna, solar hela tiden och säger att hon struntar i om hon blir rynkig, hon ska ju ha botox. Hon filmar sin lillebror som gråter jätte mycket och skrattar. Hon köper pälskläder. Hon är kritisk mot det mesta. Om vi ska ha sånna förebilder som henne kommer hela samhället bli ytligt..

Jag har ingenting emot shopping men om man jämt ska ha saker så är det något som igentligen saknas inom en. Alltid ha nytt nytt nytt.. Aldrig duger det som man använde igår. det är ganska sjukt. Men om hon nu tjänar så mycket och älskar att shoppa så fortsätt, det är hennes liv.

Hörde att imorse på vakna med the voice så var schulman väldigt kritisk emot henne och dom sa att hon inte alls tjänar så stora summor. Dessutom att hon kanske gör något som är olagligt med reklamen och sånt.

Jag har inte hängt upp mig på henne, men jag tyckte debatten var ganska intressant och jag följer blondinbellas blogg fasten jag inte är något fan. Jag är glad att vi har yttrandefrihet i sverige... Det är skönt att skriva ut mina argitioner ;P Om ni inte håller med och vill säga det, så snälla kom med någon jätte bra argument annars köper jag det inte..
2008-03-13
 17:02:13

13 mars

Hej alla kära bloggläsare. Jag har jätte ont i huvudet så de rinner tårar... Men snart kommer mamma och pappa med mcdonalds mat till mig :D

Jag tror moshen har blivit lite utskälld, idag sa han att vi fick skriva uppsats för att höja våra betyg i nv, så resultatet på provet spelar ingen roll.. Det är lite dåligt för dom som pluggade utahelvete och fick MVG men för oss andra är det ju bara bra.

Vi hade hemkunskaps "prov" idag. Vi skulle laga mat vi själva hade bestämt och räknat ut va de kosta och allt. Jag trodde inet jag skulle laga idag men det skulle jag. Det vart väl... bra. Kycklingen var hårt haha. Linus fick äta min äckliga pastasallad :D Men fint dekorerad det var den allt!

Skulle klippa mig idag. En tjej som min bror känner har gjort det förut.. Nu behövs det verkligen. Men hon skulle jobba idag, så imorgon ska jag klippa mig istället. Jätte rädd, men ändå skönt att få lite liv i håret.

Martin och jag var och tränade efterskolan och så städade jag lite... Snart ska jag äta sen plugga..

2008-03-12
 21:50:02

Sthefany

image109Pappa tycker att jag är lik henne,
hon är tydligen tjej till världens
bästa fotbollspelare.
Men att jag är lik henne?
Det kan jag nog inte hålla med om.
Eller va tycker ni?
2008-03-12
 15:33:27

12 mars

Gud va det här är jobbigt. Innan den här terminen hade jag ingen press, om något itne gick bra kunde det vara över efter en vecka, ni vet när man går runt och är orolig. Då kan det lösas ganska snabbt. Men nu, är det något som kommer vara kvar i typ 3 månader. Mina betyg. Jag har satt höga krav. (jag vet att jag pratar om dom ofta i min blogg, men det är för att jag tänker ofta på det) Vissa som har höga betyg innan kan tänka, det är lugnt och bara ta det lugnt denna termin. Men så är det ju inte heller för dom, deras betyg kan ju också sänkas. Men jag vet eller tror att vi som vill ha högre har dubbelt så mycket att tänka på.. Idag fick vi tillbaka kemin, G. Jag hade gjort jätte jätte bra ifrån mig. Några stav fel, något slarv fel. Men jag hade utvecklat vissa punkter mycket men det gav inget bra resultat. Förra terminen fick vissa skriva uppsatser för att höja betyg, och nu tänker jag fan också få göra det. Som sagt gick matten skit dåligt, och där blir det väl också G.. Men biologi provet gick jätte bra. Förutom att jag satt med första frågan i en timma, sen sa mina kompisar att det stod att man skulle skriva kort på den.. Men min lärare sa att man fick skriva till om man hade något mer.. Det stod alltså att man skulle skriva om livets utveckling. Jag skrev om big bang jorden bakterierna djuren människan och allt. Dom sista frågorna tog jag jätte fort. Kanske inte så smart... Men jag vart nöjd men ska inte ha för höga förväntningar (MVG tack?) haha.. Nej men jag kanske har chans till det på biologin om jag skriver bra på nästa prov om hjärnan och sånt och det är ganska kul att lära sig och då är det lätt att kunna..

Ska inte sluta plugga för att kemin och matten har gått dåligt, nu ska jag satsa mer på andra ämnena, positivt tänkande (?) Juste, var hos skolsyster, jag hade stukat foten, (längst stortån och på sidan av foten) Så den var svullen och nu in lindad och det känns bättre. Men jag kan ha ont länge men jag tänker fortfarande vara med på gympan och sånt, eftersom närvaron är viktig..

image108Imorgon har jag kanske hemk prov. Ska laga Pastasallad med kyckling, pesto och svarta bönor, ganska lätt och går fort. Men jag skulle hitta recept typ kvällen  innan den skulle vara inlämnad. Och man fick bara 25 kr att handla för. Ganska svårt. Men jag frågade hur det kunde påverka betyg men hon sa att man kan göra något jätte svårt och det blir dåligt då får man ju dåligt betyg. Men om man lagar något lätt och det blir jätte bra blir det ju bra betyg!
2008-03-11
 19:55:38

plugg, plugg och plugg

Nu har jag suttit och plugg non stop. Mitt finger är svullet för att pennan har legat där emot i tre timmar. Det handlar om jordens utveckling, djur och människan och naturen. Det är intressant och jag lär mig väldigt mycket,hoppas det fastnar.  (Försöker vara positiv)

Min stortå är inge bättre, det gör inte så ont när jag trycker på den, men när jag böjer och när jag går med foten så värker det längst tån och längre ner på foten, så nu vet ni.

Snart är det gossip girl som gäller :) Vem tycker ni är snyggast bland tjejerna? Dom flesta tycker nog serena. Men både anna och jag tycker faktiskt att hon inte är så himla snygg, så manliga drag på något sätt. Men vacker det är hon!
2008-03-11
 16:06:50

11 mars

Hejhej, dagen har varit skit men ändå bra. Vi hade oförberett engelska prov som gick jätte bra. Sen matteprov som gick åt helvete. Sen på idrotten gjorde jag illa stortån,. har skit ont..

imorgon är det biologiprov och då ska det fan gå jätte bra! så nu är det biologi boken som gäller hela dagen lång. Adjöss med datorn. Ha det bra
2008-03-10
 22:02:13

sommar

Blev lite sugen på att skriva om sommaren när anna gjorde det..

Det är typ 12 skolveckor eller något annat tills jag slutar grundskolan. Går ut fredagen den 13de. En vecka efter åker min familj och Martin till spanien, till murcia. Det ligger några meter ifrån Mar menor, europas största lagun. Det kommer bli dom tre bästa veckorna på länge. Jag och Martin kommer bli så snygga :) Danmark va underbart fast det inte var så fint väder. Och spanien kommer bli 10x bättre. Jag har inte varit utomlands (förutom danmark) På över 10 år. Jätte glad att jag får spendera tiden med Martin där.

Senare på sommaren åker vi till trästa, Martins kusiner från USA kommer. Och martins storesyster Frida ska gifta sig med Johan. (Innan sommaren ska också hans bror Johan gifta sig med Camilla) Sen fyller Martin och Markus år samtidigt som min pappa.. Så det blir som sagt nån/några veckor med anna och markus :)

Annars hoppas jag att vi åker till borlänge, där min farmor och farfar bor. Länge sen jag var där på en sommar. Det blir nog nån vecka vi åker dit.

Sen har jag inget direkt planerat men det kommer nog bli en händelserik sommar. Och martin och jag firar ju ett år som förlovade :)

Men det jag mest tänker på är mina betyg, som jag igentligen inte borde. Jag får för höga förväntningar. IGentligen är poängen inte det viktigaste men bara jag kommer in på enskilda. Men jag har ju över medel så det borde jag ju få.. Plus att jag kommer höja mig mycket denna termin hoppas jag. Minst 250 poäng.


Nu ska jag plugga och sen lägga mig..   Sov gott

2008-03-10
 16:26:55

10 mars

Idag har Martin och jag varit tillsammans i 1 och ett halft år :)

I skolan idag fick vi tillbaka våra historia uppsatser, lite besviken VG+ , jag hade varit väldigt ambitiös skrivit mycket och så.. Kanske för mycket? Mina kompisar fick MVG så det kändes lite surt, men jag kan fortf få MVG i historia om jag skriver MVG på provet (: Annars hade vi idrott,bild,språk,ref... På idrotten spelade vi basket i lag och mitt lag (agnes,victor x2) kom 2a :P Annars har skoldagen varit okej..

I helgen iallafall så var vi i trästa och gick promenader, kollade på beck och annat, martin fixade tv antennen, martin tejpade upp hela ansiktet, tog nya bilder på bryggan och annat :) Det var trevligt.
I Sommar ska ju martin och jag till spanien i tre veckor, kanske inte hinner vara med anna och markus i trästa så mycket för odm ska också iväg senare på sommaren, synd. Men över deras födelsedagar och bröllopet så ses vi iallafall där en stund :)

Nu ska jag ta nått att äta, duscha, sen plugga matte och biologi..

Den här veckan är det två prov, nästa vecka ett prov, sen är det slöjd redovisning, bild uppsats och andra läxor, jippi.. Men det är bara nån vecka och någon dag kvar tills påsklovet.. Påsklovet kommer vara ifrån 20 mars till 31 april. Alltså vi är lediga i 12 dagar! Skönt
2008-03-09
 19:40:19

9 mars

Hej, hemma ifrån landet, har läst igenom bloggarna jag brukar läsa och ätit lite, helt slut. Måste plugga sv biologi och matte. Pust,... Men först ska jag taemot bilder ifrån Martin och så. Skriver mer om helgen senare eller imorgon tror jag. Puss
2008-03-07
 13:24:13

7 mars

Sådär ja, nu har min pappa fått höra allt skit ifrån mig
1. Mitt betyg som igentligen är över medel men jag klagar ändå
2. gymnasium (tror att jag inte kommer in på täby och om jag inte gör det kommer allt gå under)
3. Att jag mår dåligt (trött, ont i huvudet)
4. Över en person som gör mig jävligt arg
5. Lärare som särbehandlar elever.
6. Att jag har inget jag är bra på
7. Jag har inget jag vill bli
8. att jag vill bara stanna hemma (ska till landet, som jag igentligen vill)

Ja som sagt ska jag om några timmar till martins landställe. Det ska bli trevligt men jag mår jätte dåligt och är på världens negativaste humör och orkar inte åka komunalt dit och sen bil i nån timma. Och jag vill sitta i vår soffa med mamma pappa martin och äta pappas mat och så. Nu är jag väääääldigt negativ. Martins mamma lagar också god mat men pappas e godast. Men på deras landställe ska vi dela på en 90 säng, det är mysigt men känner mig isolerad. Maritn måste stå och fixa nån sladd och jag kommer inte kunna pussa på honom :( Men jag tänker följa med för jag ska försöka vara positivare.

Idag fick vi tillbaka Första delen på sv nationella. Fick högsta på MVG. Jag kände mig inte så stolt, vet inte varför. Borde igentligen vara jätte glad! Men det var väl en positiv sak. Sen uppträdde vi på musiken (coldplay,yellow) Jag sjöng och kände att jag blev röd i ansiktet som alltid. Ändå fast jag inte var generad. Sen hände en sak som fick hela mitt humör att sjunka till 0.

Nästa vecka har vi Matte och Biologi prov. Får också tillbaka SO och NV provet hoppas jag. SOn lämna vi in för länge sen men min lärare sa att mitt var så långt så det tog massa extra tid hehe pinsamt. Skrev till massa som man inte skulle skriva. Hoppas det ger bra resultat iallafall......

Agnes & jag kanske ska jobba på thewave. Det är ju påskdå så man ska kanske ha kaninöron och sånt, ni vet. MEn agnes och jag ska nog stå där som två kyckling ägg. Siameser kanske? haha

Ses på söndag eller måndag, ha en bra helg!
2008-03-06
 15:10:25

Prov, Amodel

Provet gick väl bra, skrev ganska mycket men kunde inte två frågor, kanske får vg. Om jag får nått poäng ifrån blir jag jääävligt sur. Vill ju höja till VG. Gick hem med Anna och Linnea, vi tre kanske börjar täby tillsammans, eftersom linnea och jag har lika poäng så kommer båda nog in och anna har höga. Tror det kommer bli jätte bra. Man vill ju också få nya kompisar, men om man inte får det så har man iallafall dom.

"Shit....såg på nyheterna nyss. ÄNTLIGEN har dom haffat "modellagenturen" A-model. ÄNTLIGEN! Jävla idioter. Jag var med där för 1 år sedan typ.. Ja, jag vart också blåst! Många tjejer mailar mig o frågar "du som var med i A model, jag ska testfotas för dom....är dom bra?" Jag svarar alltid att man absolut INTE ska träffa dom, för att dom bara blåser folk. Och nu tog dom upp det på nyheterna. Äntligen. För att gå med där måste man betala 3000 kr (setcard, medlemskap m.m.), man ska inte betala ett skit. Och så tog dom också upp på nyheterna att ingen modell där har fått betalt för ett jobb.. Så nu hoppas jag att ni alla som är med i A model eller funderar på att söka dit.....snälla skit i dom!!! Sök till en SERIÖS agentur istället. Dom är bara bluff. Jag är glad för att jag tillslut förstod att det var något skumt med dom, så jag bytte agentur till Up! Models. Och där har jag inte betalat ett piss, och därifrån har jag fått jobb som JAG fått betalt för."

Hittade jag i kenzas blogg..

Martin och Markus är ju med där. Har förstått att dom är oseriösa, har läst och hört det. Dessutom har dom maaaassa modeller som är korta och inte alls har modellutseende som på andra agenturer. Seriösa tar inte tex in tjejer på 150 cm som amodel har gjort. När något har fått modelljobb så läggs det in på setcardet och nästan ingen har det. Så om ni ska söka till någon agentur ta typ stockholmsgruppen (många får jobb där) elite model up!model och kolla först med andra som är med eller har varit med om dom vekrligen är seriösa. Martin och markus har liksom sagt 3000 var på det här och kommer enligt kenza och nyheterna inte få jobb. VIsst, dom har setcard nu men det ska man väl itne betala så mycket för. Ska berätta det för Martin snart. Han är och tränar. Jag skulle träna men han kom dit nöär jag sluta och ajg vill inte träna själv.

2008-03-06
 08:47:09

6 mars

Jaha det här var väl en lyckad vecka?? INTE.

Mopeden startade inte.. JAg hade låtit det ståttt på och dragit ström i ett dygn, Grattis Sara!!! Mamma börjar inte förens 10, har inge en kompis att åka med, får inte gå/cykla fortfarande sjuk. Tog tempen imorse, den visade 37 och min morgontemp är 36. Får skita i spanskan stanna hemma och plugga och antagligen åka med anna eftersom hon inte har franska, ska iallafall fråga. Eller juste, hon skulle åka moped, eller kanske inte nu när helvetes snön har kommit, jävligt irreterad och snälla hoppas provet går bra annars sliter jag håret av mig! Ni får iallafall ha en bra dag..
2008-03-05
 16:21:38

Vän

När jag var liten, typ 6 år. Flyttade en finsk familj in på våran gata. Dom kunde bara några svenska ord.. Först vart jag kompis med robert, och min syster med angelica. Men sen blev Angelica och jag bästisar. Vi var med varandra jämt. VI har gjort dom mest knäppaste sakerna med varandra. Angelica var en busig tjej som lärde mig mycket svärd ord och saker inom vuxenvärlden haha. Senare flyttade jag till huset brevid henne så vi knackade ofta på hos varandra. Vi gick på berga discona, var dom coolaste där, haha. var med kompisar och gjorde saker man inte bör göra i våran ålder. MEn kul hade vi iallafall. Jag har brev jag fick av henne hon la i vår brevlåda, som tex ett där hon säger förlåt för vi bråkat, jätte gulligt haha. Men iallafall. Vi är inte så nära längre, men vi kan fortfarande prata som förr. Vi är som vanliga vänenr igen när vi träffas. Som inget har hänt utan att vi bara har nytt att berätta. Angelica är en otroligt stark fin tjej. Det är tråkigt att vi har andra vänskapskrätser och jag har martin nu och jag har nästan inte tid för någon vän alls. Men angelica fångade iallafall mig som vän direkt. Jag ville vara som henne. Hon var som en stora syster. Min personlighet är lite formad efter hennes, vi växte upp tillsammans. Jag kommer alltid se henne som en syster, Blodsyster haha. Vad som än händer komemr jag ställa upp på henne och finnas där som jag vet att hon också kommer, Jag älskar dig Angelica När något dåligt händer dig gör det ont i mig.

image107
2008-03-05
 15:43:48

Den berömde mr.X


Måste bara lägga ut den här, hahaha dom passar verkligen ihop
2008-03-05
 15:28:52

Little friend-auuuii

http://annamarkus.blogg.se/1204718695_entvtrefyra_goda_vnne.html#comment

Anna skrev ett inlägg om oss fyra, kan itne hålla med mer ! Som hon sa har vi väldigt lika sidor men också olika. Våran vänskap har varit väldigt vinglig. Men vi har alltid hittat tillbaka. Jag vet att ingen av oss igentligen vill vara osams, utan att det bara blir så. anna och jag förstår oss på varandra och kan prata, medans vi också kan ha kul ihop. Men vi båda är lite besserwissrar, så jag tror det är det som har satt stopp många gånger. Men med tiden har vi mognat och nu har vi bestämt oss för att verkligen hålla sams. Martin Markus anna och jag kan ha roligt och mysigt ihop, tänk er tjejer att vara med eran bästa vän med två snygga tvillingar. Det är väl perfekt igentligen..  För man förlorar ofta många kompisar på köpet när man får kille. Sen blir vi inte av med varandra på 3 år om vi kommer in på täby, så går alla 4 i samma skola också, oj va vi kommer tätt in på varandra ;) Men det ska isåfall bli kul!
2008-03-05
 11:29:38

5 mars

Hej. Jag stannade hemma idag.. Mopedhantaget var fastfruset.. Sen så orkade jag inte gå eller cykla för jagmådde dåligt. Både mamma och pappa tyckte jag skulle stanna hemma för jag inte var frisk. Så jag har pluggat till nvn. Jag måste tvinga mig själv att gå resten av terminen. Nu är det inte långt kvar tills man har gått ut grundskolan. Så jag ska fortsätta plugga nu tills allt har fastnat vilket som kommer vara otroligt svårt..Ska minnas allt om redoxreaktion hur man bygger batteri vad det innehåller, förzinkning och massor mer. Önska mig lycka till.
2008-03-05
 08:34:32

5 mars

Godmorgon.. Gick upp för en halvtimma sen. Har bara slängt på mig kläder och lagt på mascara.. Jag är så trött och hostar och har ont i halsen så jag orkar inet äta eller så.. Tar mopeden typ 10 i. Vet inte om jag orkar gå hela dagen men jag siktar in mig på att jag går iallafall engelskan och biologin..Så vi ses senare..
2008-03-04
 23:08:08

4 mars

Ja jag borde ligga och försöka sova nu men jag är inte trött och har pratat med kompisar om matte provet och martin om storlien. Och så har jag gjort annat onödigt.. Imorgon kanske det blir matteprov.. Gud va jag tjatar om proven, men iallafall. ooch det handlar om funktioner och algebra .många 9or har samma matte bok i sverige.. Så om ni har den vet ni hur svår det kapitlet är. Har fattat mer nu men absolut inte på röda delen och där ser jag vg/mvg flyga iväg..  Men hoppas iallafall att matteprovet inte ör imorgon eftersom vi inte har lång matte.. Och imorgon är det språk och jag vill skolka och gå hem tidigare men ajg klarar inte av att skolka. Jag känner mig så jävla dålig och skäms om jag gör det.. Men spanskan känns helt värdelös för mig. Förra terminen sa hon att jag ahde blivit bra och kanske skulle få vg till denna termin men hon berömmer alla andra så himla mycket sen har hon aldrig berömmt mig denna termin. Hatar henne.. Gammal tant som går runt med ett hiphop band runt halsen. Hon försöker vara snäll men jag ser i henne att hon hatar mig.. Haha.. Så jag ger upp spanskan (föresten så fuskar halva klassen på proven om inte mer.. ) Jag tänker inte anstränga mig eller låsas. Får bli ig ett betyg går ju ändå bort och jag har inte ig i nått annat.. Då kan jag lika gärna få ta sovmorgonar och gå hem tidigare på onsdagar och torsdagar.. Nejdå, jag ska vara där, men tänker inte kämpa så mycket. Nu ska jag lägga mig och ha matteboken i högsta hugg och plugga plugga plugga.. Sen prata med martin om vi ska åka till storlien.. Godnatt!
2008-03-04
 15:18:59

4 mars

Somnade runt 3 inatt. Så går det när man sover till 1. Idag sov jag till 11 idag.. Är hemma idag för att bli frisk. Mår mycket bättre nu. Men trött och seg.. Jätte glad över att jag inte missar något matteprov idag. Men har ändå panik att det är 3 månader kvar tills man får sitt slutbetyg och ska komma in på gymnasium. Jag vill verkligen komma in på täby enskilda. Martin går ju där och säger att det är en bra skola. Liten och bra lärare och bäst i test av stockholmsgymnasium. Mina betyg tycker jag är medel bra så jag vill itne ha för stora förhoppningar att jag kommer in. Om jag inte kommer in så vet jag inte vad jag ska gå..
Nu håller jag på att störa folk i deras kommentarer om den dära kamera saken. Jag vill se om det stämmer, och om jag värvar 23 styckna & får kameran så berättar jag det men om jag har har värvat 23 och inte får något så säger jag också det.
I helgen ska vi kanske till landet igen. Vill bo i lilla stugan med anna markus och martin, titta på skräckfilm och tända brasan. Och höra martins tjat om du vet vad anna haha.
Imorgon måste jag gå till skolan varesej jag orkar eller inte. För jag måste komma igång och gå varje skoldag nu när jag vill höja mitt betyg. Jag tror jag kan lyckas :)
2008-03-04
 15:01:23

Få gratis.

http://CameraForFree.co.uk/405951

Gå in där och registrera er och välj en kamera eller ipod och värv ett visst antal personer och få kameran / ipoden gratis. Finns massor att välja bland. Om jag värvar 23 st får jag en jätte bra kamera. Så hjälp mig :) Det vore jätte gulligt.
2008-03-03
 15:20:11

3 mars

jag hade tänkt att jag skulle sova i soffan lite.. Men pappas laptop lockade lite.. Har hittat lite billigare alternativ på kläder så det hela med min budget löser sig :) kollar på dr.phil. Det handlar om ett par som inte kommer överens om en skinnstol hemma. Herregud va löjligt..

2008-03-03
 13:13:05

3 Mars

hehe ja, såhär långt har jag sovit.. Skulle till UM idag men är ju sjuk så jag orkade inte.. pappa väckte mig och sa att jag skulle gå upp så jag skulle kunna somna ikväll imorse. Jag tänkte bara vila lite till men vaknade typ kvart i 1.. Tittade ut och såg.. Snö snö och snö..Tråkigt ?! Sen kände jag att jag mådde mycket bättre, men nej jag mår nästan värre nu när jag har varit vaken en stund.. Mer ont i halsen och trött och yr.. Dom som känner både anna och mig vet nog att båda är sjuka och det är därför vi har blivit smittade av cecilia, så nu vet ni det.. haha..

Jag har lite panik.. Måste köpa massor av grejer fast jag måste spara pengar till Spanien.. Men iallafall så vill jag ha vita tygskor ifrån dinsko för typ 200 som är väldigt skönt att ha på våren.. Sen vill jag ha en ny vårjacka, men har inte hittat någon.. Sen ska jag ha en ny vit bikini. Har redan hittat en.. Sen måste jag ha en ny fondation för min är slut.. Och i veckan ska jag klippa mig och kanske färga håret.. Sen kommer min telefon räkning. Sen ska jag köpa jeans short.. OCh leggings.. Jag vet inte hur jag ska göra.. Får snålringa,skita i att färga håret.. Skippa leggingsen och jackan för jag har redan en.. Köpa fondation,bikini,shorts,skor.. sen ska spargrisen fram ;)

Nu ska jag göra något att äta sen plugga och vila :) Juste.. Ska också göra en planering  för veckorna framöver..
2008-03-02
 19:10:35

2 mars

Hejhej.. Jag orkar inte skriva ett långt blogg inlägg. Idag har jag sovit och vilat. Jag är sjuk.. Feber imorse men sen gick det över men jag orkar ingenting ligger bara i sängen. Skulle pluggat matte idag med pappa nu när han inte jobbar för vi har prov på tisdag men jag orkar ju inte.. Och imorgon ska han jobba. Jag fattar inte kapitlet så jag måste ha hans hjälp men vi får väl se om jag kanske klarar det själv.. På lördag ska skolan till kungsberget. Men jag åker inte med. Vill inte göra bort mig igen. Jag kan åka skidor, men jag är livrädd. Vill inte dö så ung haha... Nej nu ska jag gå och lägga mig och tycka synd om mig själv. Ni får ha det så bra..!
2008-03-01
 13:17:30

1 mars

Tycks om min nya header? Jag gjorde en ny igår, men martin ville också göra en. Så han satt uppe igår och gjorde den jag har nu., jätte nöjd :)
Vaknade i natt och mådde hur illa som helst, tror att jag hade feber. Och när jag vaknade kunde jag inte prata. Mår jätte dåligt, känner mig "svag".. Nu ska iallafall jag och martin och jag ta tåget till mig. Imorgon ska vi på nån tv inspelning som håller på i typ 5 timmar eller mer.. Så vi får se om jag är frisk då annars stannar jag hemma och pluggar... Hört att influensan går.. Hoppas jag inte har det..