2008-06-19
 17:24:49

Förberedelser

Hej. Idag har vi städat hela huset. Min storebror kommer vara hemma och så men det är skönt att komma hem till ett fräscht hem om han håller det rent haha.. Ja vi är en familj på 6 st och 2 hundar så det blir lätt stökigt. Sen åkte jag mamma och pappa till centrum och gjort "ärenden" som vuxna jämt säger (!) Jag köpte två hår impackningar eftersom håret kommer vara dött efter att sol och saltvatten. Det blir ingen gullig kombinikation för håret. Sen åkte vi till martin och de var här en stund och pratade. Nu städar martin badrummet och jag kollar på hells kitchen. Ska äta snart sen duscha och sen mysa antagligen =) Har fortfarande inte förstått att jag ska till spanien imorgon :') Med älsklingen dessutom!

2008-06-19
 11:34:19

19 juni

Hej. Idag kommer jag packa klart och sen ska mamma och vi åka och handla sista grejerna till spanien sen skjusar hon mig till martin. Jag ska ju sova där för vi ska åka med hans mamma till arlanda för vi får inte plats i andra bilen. Har ingen större blogg lust som ni kanske ser.... Haha.. Men jag skriver ngo något eller några fler inlägg innan jag åker!
EN DAG KVAR :)
2008-06-18
 20:12:43

SATC & fotboll

Hej. Jag har kollat på sex and the city sen 7. Det är maraton avsnitt ikväll. Men om stjugo minuter så börjar fotbollen förfan! Och det kan man bara inte missa..! Tråkigt att det går samtidigt men så är livet... Ha en bra kväll. Det ska jag iallafall ha!

2 dagar kvar!

2008-06-18
 16:07:31

Privat/Öppen?

Jag har tänkt på en sak. Jag kanske ska sluta visa min blogg öppet som ajg sagt förut. Men nu tänker jag på det på allvar. Tänk vad mycket jag igentligen skriver ut som vem som helst kan kolla. Vad jag gör varje dag och är osv. Jag menar bara att det är inget privatliv när folk vet vad man gör. Jag skriver ju inte ut allt som händer men allt i stort sett liksom. Och jag kan inte minska ner det för då blir min blogg tom! Men jag älskar att veta att det finns 15-30 st som läser min blogg varje dag. Vet inte varför. Jag älskar att få kommentarer och respons. Jag blir mer taggad ju mer unika jag får varje dag. Men ändå känns det som att jag delar mitt liv med andra genom att ha en personlig blogg. Jag åker bort nu i tre veckor på fredag. Jag ska tänka då. Jag älskar att blogga, men det känns inte som jag kommer någon vart med det. Jag känner att det är bra för mig själv. Att jag kan gå tillbaka i bloggen och minnas dagar och sånt pga mitt super dåliga minne. Och gå tillbaka och se de roliga dagarna och annat. Men det kanske bli bäst så att jag gör den privat.
2008-06-18
 15:48:35

18 juni

Hej. Idag har dagen känts ganska lång. Jag gick upp nån gång runt tio. Sov här nere igen. Vi såg rat race. Den är ganska rolig men vi alla somnade i typ halva filmen.. Som sagt gick jag upp runt 10 och idag har jag spelat fotboll och martin har försökt lära mig hur man kör bil för att snart ska jag gå kurs och börja övningsköra. Jag har ätit lunch och varit med martín. Han åkte för en timma sen och sen dess har jag typ inte gjort nått. Eller jo jag har packat alla kläder typ. Imorgon kväll skjusar mamam mig till martin för hans mamma ska skjusa oss till arlanda på fredag morgon...
2008-06-17
 22:06:36

Godkväll

Hej. Dagen har gått ganska långsamt.. Har bara väntat på att timmarna ska gå så det blir snabbare fredag. en rolig sak är att om sverige vinner imorgon så kommer vi spela mot spanien på fredag haha. Martin är ute och spelar fotboll med Johan och Max nu. Men jag är så himla lat.. Eller jag har kollat på gossip girl och i huvudet på gynning. De vill få ut mig men jag ooooorkar inte! Ska nog snart sova :)
2008-06-17
 18:22:28

Wilma!

Nu är jag inne mer på facebook mer än playahead. Skönare nu när det är på svenska. Inte för att jag är dålig på engelska utan för att det lättar lite. Just nu håller jag på att ladda upp nya bilder :) Idag har vi varit och handlat fotat och annat. Jag är jätte taggad inför spanien nu ;D Här kommer ytterligare lite bilder!

2008-06-17
 15:21:25

Spanien

3 DAGAR KVAR!
2008-06-17
 11:35:53

Godmorgon

Igår så gick maritn och gustav runt med kameran. Sen hade de glömt linslocket på onoff så då fick martin cykla och hämta de och gustav åkte hem. Vi orkade inte åka till martins pappa för vi var så trötta och så ringde mamma och hon var i arninge så hon plockade upp oss. Då ringde jag martin och sa åt honom att skynda sig och så låste jag dörren och gick ut. Mamma hade lånat mormors bil och där satt vi ett tag och sen kom maritn ut från porten. Han trodde vi hade åkt och att han var utelåst för jag sa ju aldrig att vi satt i mormorsbil. Tyckte så synd om honom ;P Sen åkte vi hem åt och gick ut med hundarna. Sen sov maritn och jag nere och såg naked mile.

Jag sov till 11 idag men martin gick upp mycket tidigare. Inte så ovanligt. Han är nu i centrum och handlar minneskort till kameran. Den är jätte bra och rolig att fota med :)

2008-06-16
 15:45:32

Blev en sony

Jahapp, Nu blv det en sony 100d istället. Det blev jätte krångligt med försäkringsrabatten och så på andra kameran tråkigt nog. Den här kameran är inte lika bra men det duger :) Det vikigaste är att martin iallafall är glad. Slänger in en bild han tog på mig med den..
2008-06-16
 12:58:40

Canon

Hej. Det blev så att martin cyklade själv iväg till onoff. Blev lättare så. Det blir en sån här kamera:
EOS 400D
Ska bli jätte kul att han får en sån. Så han kan utvecklas mer. Med en digitalkamera kan man faktiskt inte utvecklas så mycket. Med en system kan man köpa nya objekt med mera.
Snart kommer gustav. Vi ska vara en stund sen åker vi gemensamt till sollentuna. Vi ska bo hos maritns pappa idag. Har bara sovit där en gång. Ska bli kul :)
2008-06-16
 11:38:29

16 juni

Godmorgon.
Jag vaknade för typ 20 min sen. Maritn är jätte glad, hans värdebevis har kommit så nu kan han köpa kameran. VI ska snart gå till onoff. Men orkar inte blogga mer. Får bli senare. Puss
2008-06-15
 22:23:41

Design?!

Usch, gillar verkligen inte designen på min blogg för tillfället. Den har sett bättre ut. Grått är boooring. Vilken färg ska jag ha som grund tycker ni? Hjälp.....  Nu ska jag leka med annat i bloggen.

Oj vad flitig jag varit med bloggandet :)
2008-06-15
 22:08:03

Glömt att lägga ut bilder från gotland, här kommer några!

2008-06-15
 21:49:58

kamera

Hej alla läsare =) Idag så hämtade cissi mig och martin sen hämtade vi upp anna och markus. Martin har tittat runt massor på kameror och antagligen blir det en Canon 400D. En systemkamera alltså :).

Snart åker jag till spanien, som jag tjatat om så mycket. Men jag är så glad och längtar så mycket .Då blir det blogg stopp på tre hela veckor. Men kanske kanske att ett inlägg trillar in nån gång, får vi hoppas. När jag kommer hem blir det massa tjat om spanien :D Ska ta jätte fina bilder osm jag ska lägga in när vi kommer tillbaka om jag hinner.
2008-06-15
 12:59:10

15 juni

Hejsan. IGår så sov jag och martin i johans rum och såg göta kanal 2, fast vi somnade rätt fort. Vi vaknade klockan typ 11 och så har vi inte gjort så mycket än. Cissi kommer och hämtar kanske upp och så åker vi till hägernäs.

Planer nästa vecka:
Martin ska köpa ny kamera
Växla pengar till euro
Åka till spanien!!!!
Packa
Rensa kläder
Fotboll

Åka till martins pappa (?)

Får se vad jag hinner. På fredag åker vi. Måste tvätta alla kläder som ligger spridda ut över rummet. Sen är det fotboll på tisdag. idag åker vi till hägernäs. Martin måste köpa ny kamera eftersom adnra gick sönder. Sen kanske ska vi åka till hans pappa om vi kan klämma in det.
2008-06-14
 23:20:28

Godnatt

Hejsan. Tråkigt att sverige förlorade. Men jävligt bra spelat, för spanien är ju så himla bra. Men trotts detta kommer vi säkert gå vidare. Eller hur?!
Nyss såg vi på Juno. Riktigt bra film. Blandat med många olika generer. Det handlar om Juno som blir gravid och ska adoptera bort barnet när hon födt det. Rekommenderar den :)
2008-06-14
 17:47:31

Klippt

Nu har jag klippt mig. Jävlar vilken skillnad. Men det är mycket fräschare. Förut var det längre ner än bröstet haha och nu är det några cm över bröstet. Skulle tippa på ungefär 5 cm eller mer.  Men nu när jag åker utomlands kommer håret växa mycket fortare. Och så är vi ju där i tre veckor så det kommer nog växa ut rätt fort. Har tydligen med värmen att göra som producerar nått i håret.
Men nu, nu är det sverige match. Fan va roligt. Skulel igentligen se med andra tjejerna men vet inte hur det blev med det. Jag är så trött. Men det ska bli jätte kul, älskar fotboll då sverige spelar
2008-06-14
 16:31:13

14 juni

Hejsan. Igår så kom Per Sussi Mormor Kerstin och Niklas och firade att jag gått ut nian. Jag fick massa pengar :) Vi åt prinsesstårta som min duktiga syster gjort. Sen såg vi på fotboll och niklas johan martin och jag kollade på kvällen van the man. Martin och jag vaknade sent, 12. Men det hör inget i det här dåliga vädret. Sen åt vi och åkte och handlade. Snart ska jag klippa m Har långt hår nu men behöver toppa regält
2008-06-13
 20:28:59

Spanien

Om en vecka exakt är jag i spanien. Fan va härligt att åka härifrån. bara ta ett "break" i tre veckor. Kommer bli så himla underbart. Familjen & martin. Det jag älskar och värderar högst på jorden. Jag har inte varit utomlands sen jag var 5. Eller i danmark, men det gills inte riktigt tycker jag ;) Men jag längtar iallafall så himla mycket. Vi ska bo jätte nära lagunen och havet. Jag ska bara njuta varje dag och skita i allt annat =) Dessutom känns det ju härligt när man ser att vädret ska vara runt 30+ där och 15+ här. Härligt :P
2008-06-13
 12:35:21

Avslutning

Hejsan. Igår så skjusade mamma mig johanna och jenny till röllingby. VI träffade där upp agnes och sen träffade vi sjö och tofflan. Klockan sju var vi i skolan och där stod min mamma och min storebror. Jippi.. Kände inte dem vid det tillfället. Sen var det middag, Tre rätters. Jag satt brevid min mentor. Mentorer och rektorn höll tal. Sen så fick 2 personer i varje klass diplom för bästa betyg och ett för bästa framsteg. Agnes fick bästa betyg med andreas i min klass :) Roligt. Klockan 10 började folk röra på sig. Agnes och vi kom på att vi kunde sova hos henne. Jag hade ju martin hemma så han fick vara med. Jag åkte med mamma och pappa hem och hämtade grejer och martin =) Sen så sov jag jessica johanna hos agnes. Pelle våran gamla klasskompis med ett rumphål i hallen hade fest. Så när vi kollade ut kom de och ropade på oss. Sen såg vi sjö ochj mattias så vi gick ut och pratade med dem. Sjö var översocial. Sen så gick vi över till pelle men där var ju alla skitsmå. Eller så var de bara sena i växten haha. Sen kom andra klasskompisar som inte var helt som de brukar. Men jag tyckte det var skit roligt haha. Sen gick vi in och kollade på boat-trip.

Vi gick upp halv 8 och gjorde i ordning oss. I Skolan så sjöng vi upp och sen gick vi ut och sjöng oh vilken härlig dag. Var inte så värst farligt förutom att i slutet började jessica skratta jätte mycket. Men det var bara kul. Sen så sjöng andra osv. I klassrummet så fick vi cider och chips. Sen läste de upp saker om oss. På mig sa dem: Amitiös mopedist med skinn på näsan. Det va ganska kul. Sen så fick vi betyg, Jag fick 260. Känns inte så bra. Känner mig orättvist behandlad i några ämnen. Men nu tänker jag inte tänka på det. Sen fick vi tillbaka brev som vi skrev till ss själva i sexan. Haha. Det var roligt. Jag hoppades att jag var snygg och hade killar och hund haha.. Jaa, har de kommit i uppfyllese? Sen så gick martin och jag hem. När vi kom hem försvann martin ett tag, men när han kom tillbaka hade han 30 jätte röda och stora fina rosor. HUr gulligt som helst. Igentligen skulle jag få i skolan, men en viss person fixade inte det!? Aja. Nu ska jag vara glad. Om en vecka exakt sitter jag på ett plan till spanien medans ni här får ett skitväder hahahahaha..

Offensiellt går inte jag i nån klass nu och har inga lärare. Började grina i skolan när jag tänkte på det. Så himla läskigt. KOmmer sakna klassen, ni är underbara. Kom ihåg det. Bästa klassen man kan få. 9A föralltid. 

2008-06-12
 16:19:18

Avslutningsmiddag

Hello. Om en timma åker jag och träffar tjejerna. Sen är vi i typ 1,5 timmar tills avslutningsmiddagen. Martin har kommit hit :) Men snart åker jag ju ifrån honom :( aja. Får se hur länge jag är borta. Hoppas det blir kul. Känns inte så nu iallafall... Men det blir vad man gör det till och jag ska vara positiv.
2008-06-12
 08:47:35

12 juni

Godmorgon. Fan också. Jag vaknade och ringde linnea och bad om skjus, så sa hon att det var ok och så. Sen går jag ner till vägen 10 över 8 och står där i minst typ 10 min. Hon har aldrig sin mobil på så jag ringde johanna så fick jag reda på att vi började 9. Jippi. Jag som behövde sovmorgon men jag kunde inte somna om. Ikväll är det avslutningsmiddag. Hoppas det blir lyckat.

Händer den här veckan:
Avslutningsmiddag [ikväll]
Avslutning [imorgon]
Fotboll [lördag]
Kanske till Agnes [lördag]
Fixa id-kort(?)
Fira att jag slutat nian
[imorgon]
Martin kommer hem :) [från sin mormors landställe idag]
Fixa martins kamera [den är jätte trasig och garantin har gått ut :(]


Och nästa vecka, då drar jag till Spanien!
8 dagar kvar...
2008-06-11
 15:10:04

Klassresan

Dag 1: Linneas mamma hämtade upp mig och vi åkte till skolan, samling där 8. Sen hoppade alla in i bilarna som man skulle åka med. Jag åkte med linnea och anna, vi poppade som fan i bilen. Resan till nynäshamn tog runt 1,5 timmar. Vi väntade ett tag på båten. På båten så sov de flesta men anna jag och linnea var hyper och sprang runt. Båtresan tog 3 t och 20 minuter typ. Inne i visby så hade vi hyrt cyklar. Alla fick röda fast inte jag anna och johanna som fick guldaktiga cyklar. Sen cyklade alla ungefär 3 km till stället där vi bodde. Vi sov 8 i varje stuga. Jag bodde i samma rum som anna. Sen gick alla ner till stranden och solade. Sen åt vi i middag ien sorts matsal. Efter det så spelade några kilalr från töreboda vollybolol och vi fick spela mot dem. De var skit seriösa medans vi bara sprang runt och blajade och var jätte oseriösa. Starkars dem.Haha. Men det var jötte kul. På kvällen gick vi till stranden och startade en brasa. Tråkigt jävla nog så fotade jag med martins kamera och helt plötsligt så pep den och det stod att kameraobjektivet var trasigt. Så då var jag inte så himla glad resten av kvällen. Men Martin blev inte alls arg och det var skönt, att man har en så himla bra pojkvän. Annat som hände kanske man inte ska skriva för man vet aldrig vem som kan läsa.
Dag 2: Vaknar upp en kvart innan frukosten serveras. Alltså 08:15 Går upp klär på mig och äter. Sen så solade vi och annat. Klockan 1 samlades vi och började cykla mot boda borg som skulle ligga 5 km bort. VI cyklade och cyklade och cyklade. Jag låg bland de första hela tiden, super satsaren haha. Första tjejen fram. Tydligen så var det 1,5 mil dit. Det märktes. På Boda Borg så hade vi delats in i lag. Jag Hampus Mattson och Veronica var i ett lag. Om ni inte har vairt på boda borg någon gång så är det så att man går in io ett rum. När man stängt dörren utlöses ett problem. Det går på tid och man vet inte var problemet är men det handlar om att man ska lösa det. När man har gjort det får man gå vidare till nästa rum. Det finns tre rum i varje "bana" När man klarat alla tre får man en stämpel. Det var ganska kul. När klockan var 6 och vi skulle sluta hade vi tagit sex rum. De som var närmast oss hade tagit 5 och fortsatte efter alla hade åkt hem. Agnes och jag cyklade med två vuxna och hemvägen var lite skönare än ditvägen. När vi kom hem så cyklade vi till visby och åt på en jätte god pizzeria, skit mysigt. På hemvägen var det så himla fint ute och vi stannade och tog skitfina kort. Johanna och Linnea råkade komma före så jag jessica jenny och agnes cyklade själva. På vägen såg vi en gubbe och en kille stå och sjunga och spela gitarr så vi satte oss där och det var så himla fint. Ni skulle bara veta. Kommer nog aldrig glömma det. Sen cyklade vi hem. PÅ kvällen gjorde vi en brasa på stranden igen och satt och sjöng och hade trevligt. Jätte lyckat. Vi gick upp typ 1 och satt ute och pratade länge. Sen så gick jag och la mig typ halv 3
Dag 3: Gick upp tidigt och åt frukost. Sen städade vi och packade. Klockan 11 skulle vi lämna stugorna. Det var inge fint väder och blåste som fan. VI åkte och sov på gräset i en park. Sen cyklade vi vidare och runt i visby och letade efter ett fik. Vi gick in på en affär och jag köpte en klänning till avslutningsmiddagen. Sen satte vi oss på ett cafe. Efter det cyklade jag johanna jessica och jenny och lämnade cyklarna och sen gick vi till sveriges störtsta glassbar. Där samlades klassen och alla fick glass. Sen väntade vi ytterligare ett tag på båten. Sen fick vi gå på. Vi spelade kort åt och sov där. Sen gick vi av och jag åkte med samma människor hem igen. Det gick fort för jag sov. Hemma var jag ganska grinig . Jag  var så himla trött...
Annat: En volvo körde förbi flera gånger på kvällarna och varje gång dansade vi till deras extremt höga musik. Det var skit kul. Annat så tuttade flera bilar på mina kompisar och några på oss. Haha. KIllarna på gotland måste ha väldigt få tjejer att kolla på asså. Det finns säkert mer jag missat att berätta, det får ni reda på då.  Bilder kommer senare! När jag fort flera osv.
Jag vet inte vart jag har dig, det vet jag aldrig. Jag litar inte på dig. Det slutade jag göra för länge sen.
2008-06-07
 19:02:35

7 juni

Halloj! Varit på trästa från tors :) Det har varit roligt. 
Vi åkte ut rätt så sent på kvällen på torsdagen. Vi åt på mcdonalds eftersom vi inte orkade göra mat när det var så sent. Sen kom vi dit och bäddade och så och gick typ och la oss.  På lördagen så åkte vi ut med båten och fiskade strömming, asroligt haha,. Fick fäsk hela tiden. Sen badade vi från båten :) skojskoj. Ja så gjorde vi lite olika saker. Sen grillade vi kyckling ganska sent. På kvällen åt martin as mycket grädde, sen en burk med 1 kg cocktail"nivet" Snacka om sockerkick. Så det räcker och blir över. Ni skulle sätt hur markus anna och jag garvade. Helt galen. Haha!
Imorse så gick vi upp och martin och jag hoppade trampolin, vattnade gräset, cyklade runt och solade lite. Sen kom peter mamma och pappa och fikade. Sen körde de hem anna och mig. Helgen har varit bra tycker jag :)


Men nu mina vänner drar jag vidare till gotland,
eller ja imorgon. På klassresa. Det ska bli skoj.
Vi hörs väl på tisdag. Ha det bra!!
2008-06-05
 17:11:09

5 juni

Idag gick jag upp ganska tidigt  burkar alltid gå upp typ en halvtimma innan. Eftersom jag redan hade allt framplockat och inte sminkade mig imorse så hade jag massa tid över innan linnea kom och hämtade mig. Vi hade vår sista spanska lektion, fattar ni hur lycklig jag är (?) Sen hade vi hk där vi gjorde bål, kladdkaka, glass i ugn, och yogurt med honung och nötter. Jätte gott. Sen gjorde vi en utvärdering av nv och matte. Sen fick vi sluta men vi skulle öva på "oh, vilken härlig dag" Vi sju tjejer alltså. Vi ska sjunga den på skolavslutningen =) Sen åkte jag hem. Hemma så var jag hemma i en halvtimma sen åkte jag med min lillapackning till täby och martin och markus hoppade på i hägernäs. Martin och jag gick sen runt och letade underkläder och bikini. Det blev en söt blå vit randig bikini och 2 bhar och 2 trosor. Ganska nöjd, ville köpa en klänning men jag får panik när jag har pengar och sen ger bort dem (känns det som).. Så jag är en riktig spara och inte slösa. Försöker iallafall hålla i pengarna så länge som möjligt. Sen åt martin och jag på mcdonalds. Efter det mötte vi upp anna och markus och tog tåget till dem. Nu så packar martin. Vi ska till trästa igen. Hoppas det blir kul. På lördag åker jag hem och på söndag blir det klassresa. Ska bli skitkul, det blir ju vad man gör det till. Vi hörs kanske på lördag. GOoooodd byeeeeeeeeeeeeeeee

2008-06-04
 14:48:08

Resten av veckan....

Vad händer resten av veckan:
Till täby imorgon
Köpa en till bikini [måste ha en att sola i och en att bada i såklart]
Göra en hemlig sak :) [om det blir av]
Ledigt på fredag [som alla andra]
Köpa en till klänning till avslutningsmiddagen [Har köpt en, men den är inte så himla somrig]
Köpa mer underkläder [Det börjar bli försmått(?)]
Åka till landet imorgon kväll [Om mamma hämtar mig på Lördag]
Åka på den efterlängtade klassresan på söndag
Skaffa ett bankomat kort
[mamma och pappa ska fixa det och sätta in mina pengar imorgon]
Fira att martin gått ut första ring
 

2008-06-04
 11:47:43

4 juni

Hejsan. Idag är jag hemma, jätte trött ont i halsen osv. Martin sov häer inatt. Fast han åkte tidigt med min mamma och gymmade, han har ledigt idag. Imorgon slutar han skolan, lyckost. Idag vet jag inte vad ajg ska göra, inget antagligen. Nu ska ajg sätta mig ute och sola. Men med massa solskyddsfaktor. Bränt sönder axlarna ju. De gör fortfarande ont. Vi hörs!
2008-06-03
 20:52:53

3 juni

Hej. NU är vår moped såld. 7700 fick vi. Fan va sorligt det är. Men det är nog bäst så. Nu låter det som att jag avlivat en hund, haha.. Nej men jag tror att den skulle stå stilla nästan hela sommaren och att jag kommer behöva pengarna. Kommer nog ångra mig ibland men sånt är livet. Försöekr vara positiv.

Idag så va det syslöjd. Sista, fyfan va härligt. Får vg. Hyfsat eftersom jag inte hunnit med så mycket där. Sen hade vi so sv eng där vi såg en film. Om två gubbar som fick reda på att de skulle dö så då åkte de och gjorde saker. Den var sådär. Sen hade vi lång lunch och då hade vi inte så roligt men vi kom på att vi ska sjunga oh,vilken härlig dag på skolavslutningen.Sen hade iv matte och då gick vi genom betygen igen. Mitt vg på matten gick igenom, yeeey. Sen hade vi sista idrottslektionen. Lekte lekar. Nu ska jag kolla mer på teli tequila.
2008-06-02
 21:29:43

Hejdå..(?)

Det mejlar några på mopeden, itne så många. Vi har kanske lite för högt pris. Men samtidigt är det ett bra pris. Våran moped är värd ett bra pris. Nyss ringde en tant som ville bestämma tid att kolla på det. Varje gång vi får ett melj får jag ont i magen samtidigt som jag blir glad. Men jag vill inte. Det är ju våran moped. Vi är ju som en. Jag vill inte se den åka ifrån mig.. Hur ska jag klara mig? Nu undrar ni säkert varför jag gör det. Det är för att jag vet att jag kommer inte vara hemma så mycket i sommar, jag ska byta skola och jag behöver pengar. Men samtidigt får jag så ont i magen.. Det är som att lämna undan sitt gosedjur i garderoben. Ni vet, den där känslan. Usch....
2008-06-02
 19:46:26

bilder från helgen


2008-06-02
 17:38:58

2 juni

Hej. Försökte blogga forut, men det gick inte. Så fixade jag så de la över min blogg. Fan va fult det nya är. Äsch jag vänjer väl mig.

Idag så försov jag mig en kvart innan jag skulle åka men jag hann iallafall. Då hade vi bild och jag gjrode inte ett skit. Nu ska jag aldrig mer ha bild, gud va skönt. Det är inget starkt ämne. Men vg får jag :) och de e ju bra. Sen hade vi lunch och idrott och självkalrt har vi softball som jag suger på. Vi har fan jämt det. Efter det hade vi reflektion och då fick vi våra klasströjor! Blev skitbra :) Sen ahde vi spanska och det sög as usually. Sen så fick vi reda på att arbetslagen hade fått plojfotona så vi sprang runt och letade etfter en katalog sen hittadevi en. Fyfan va ful jag var. Men sktisamma. vad gör det om hundra år. Vi kom lite försent till lektionen och så lyssnade vi på ett föredrag på son,. Vi fick sluta typ 45 min tidigare. Sen åkte jag hem och sen hämtade jag agnes och så åkte vi till ica. Så handlade vi lite med johanna och linnea som var typ försenade. Efter det så åkte vi till garnsviken och badaade. Men jag åkte hem efter ett tag för jag skulle åka och jag kan inte sola så mycket för jag har bränt mig. Snart kommer bilder. Men minneskortet verkar inte funka :S
2008-06-01
 20:56:39

1 juni

Hejsan! Jag har inte bloggat för jag har varit på martins landställe.

I Fredags bodde jag och anna hos pojkarna. Vi sov där för vi skulle ju till landet tidigt på fredagen. Vi åkte dit typ runt 12.. Väl där så gjorde vi lite olika som sola osv och de skulle och hämta sin båt, men jag stannade. Sen kom de hem efter några timmar och sen höll martin och markus på med båten jätte länge. Sen sov anna markus martin och jag i lilla stugan och var vakna till typ tre........... På morgonen gick pojkarna upp jätte tidigt och fortsatte med båten. Jag gick upp och duschade för jag kunde inte somna om. Sen gick anna och jag ut och solade :) Senare kom johan camilla och lilla noel. Vi lekte och så. Sen grillade vi och solade. Runt 10 (eller tidigare) så åkte dem hem. Sen la vi i båten. Vi åkte ut med den en stund och försökte fiska men vi fick ingenting. Sen gick vi upp och låg i stugan tittade på film ett tag men vi blev så sömniga så vi gick och myste i sängen :) Imorse gick vi upp ganska sent. Så åt vi lite och gick ner till båten och åkte runt och fotade massor ;) På båten låg vi och stekte och det blev skitvarmt, 30 grader idag ju. Så vi bestämde vi oss att bada, skitkallt ett tag men sen vänjde man sig. Jag gick upp bak på båten och där är det ju propeller och jag har rivit upp en del på benet :( Men inte så farligt. Sen gick vi upp och låg och solade mer på trampolinen och så. Vi åkte hem runt sex.
Den här helgen har förändrat en stor grej. Jag kommer nog ångra mig men samtidigt inte. Det som är så jävla kul är att alla kommer vilja veta, men det kommer ingen få göra. Eller hur? haha gud vad jag känner mig maktfull nu.

Bilder kommer senare!