2009-04-27
 18:07:01

Långt inlägg

jag vet, jag är världens sämsta på att blogga. Men jag har varit sjuk oh är fortfarande inte riktigt frisk faktiskt. Men iallafall så har jag haft en oerhört viktigt stor uppsats att skriva på. Mitt betyg ligger mellan VG/MVG på historia och SO och av en slump har vi en uppsats om Kina som innebär båda ämnena och där ligger mitt betyg och väger. Men saken är den att jag har suttit i flera dagar och skrivit av föreläsningen vi var på. För att jag hittade den på internet (De filmande när vi var där) Och det tog flera timmar. Jag har suttit så mycket framför datorn så att jag har fått oerhört ont i nacken / axlarna. Nu blev allt ganska osammanhängande men skitsamma.
Förra veckan var jag hela veckan i skolan. Jag fick VG- på muntliga på italienska. Weeei! Sen hände inte så mycket. Eller vi hade nationella i engelska. Det gick bra. Bara att jag inte fattade att man skulle välja en rubrik. Typiskt mig. Men det spelade tydligen ingenroll enligt min engelska lärare. Sen så har vi inte haft något annat.
I lördags så hade Johan L diplomering. Så jag var på uppsalas universitet med martin markus anna cissi och company. Det var jätte högtidligt och prydligt. Man blev iallafal rejält avensjuk på juristerna som pluggat klart. Men oj vad trött man blev och jag fick sjukt ont i ryggen av att sitta still. Efteråt så grät jag, löjligt kanske. Men så ont hade jag. Så jag bestämde mig för att jag skulle skita i buffeen och åka hem för jag pallade verkligen inte vara social. Hemma grillade vi och tog det lugnt. Jag gick och la mig och väntade inte uppe på martin. Han väckte mig när han kom nån gång vid halv 1. På söndagen var det bara upp och plugga.
Idag gick jag inte till skolan. För stressad över tentan och ont i ryggen och huvudet. Mamma är nu och hämtar en spikmatta så det är skitbra att de skaffa den tills nu när jag har så ont. Det ska ju hjälpa mot allt. Iallafall, tillbaka till tentan. Nå¨n som vet något om kinas militär sen dess imperium tills idag? Jag hittar ingenting. Jag hittar bara om dagens läge men inte tidigare. Och en annan sak, jag har skrivit 9 sidor och är inte klart, och man får max skriva 6 sidor men jag har försökt korta ner 100000 ggr men det går inte mer än vad jag gjort! Vad ska man göra? Jag får väl låta det vara och få mig en utskällning...

Den här veckan har vi ledigt tors och fre och på torsdag är det ju valborg. Vi gordon gänget skulel vara men det blev tyvärr inte så. Så martin och jag kanske drar till grönalund på torsdag. Mysigt att bara vara vi två. Då ska jag lätt pröva nya insane :) På fredag händer inget speciellt men på lördag är det en planerad middag i uppsala med martins kusiner/syskon och deras respektive ska bli trevligt. Tyvärr så jobbar tvillingarna då så anna och jag åker själva dit.. Men det kommer nog gå bra.

På valpfronten går det jätt ebra. De blir 5 veckor imorgon. Går så galet fort. De busar hela tiden och vill hela tiden bli bärda. Varje gång man kommer ner på morgonen vaknar de och springer fram till gallret och försöker gnaga sig ut :) De fick vara ute för första gången i helgen. De gjorde inget speciellt förutom att äta gräs och busa... Kommer bli asjobbigt när de ska säljas men man kanske också har tröttnat på deras bitande och klängande då.  

2009-04-15
 17:29:32

Sommaren 09

Jag har så tråkigt. Suger att vara sjuk. Jag har pluggat massa matte. Men också gjort annat. Som att kolla tillbaka i bloggen. Gud va ångest jag får. Längtar inte tillbaka till solskiftet. Plus att jag skriver som om jag gick i femman. Fast det kanske jag fortfarandra gör- jaja. Vill nästan radera allt det gamla men det skulle jag nog ångra i framtiden. Iallafall så kom jag in på sommaren 07 & 08 och tänkte på denna sommaren. Varje år säger man om igen, sommaren xx ska bli den bästa blablabla. Men jag hoppas verkligen denna blir det. Nu när dels har nya vänner osv. Jag ska iallafall tillbringa 3 veckor i Borlänge. Underbart. Och sista veckan innan skolan åker vi till Bornholmen i Danmark. Men vi ska även kanske vara i ystad några dagar så får pappa visa var farfar bodde och var han har varit osv. Ska bli jätte mysigt. Förra sommaren var ju jätte rolig dels av att martins kusiner från usa var här. Tyvärr inte denna sommar. Tråkigt. Men jag kommer nog ha en skitbra sommar ändå i år. Trots att martin ska jobba några veckor. Men det måste han ju. VI har börjat prata om att göra något senar i höst. Kanske är det bara prat. Än så länge. Men vi får se.. Iallafall så är det jätte nära till sommaren nu. Vi har massor av ledigt i maj. sen är sen Juni och då slutar vi. Vi har inte heller så mycket skolarbete.. Eller nu har vi ´planerat matteprov och geografiprov till imorgon. Sen kommer vi få en Kina uppsats, ett muntligt italienskaprov. Sen vet jaginte mer. Men det är inte så fullspäckat länger. Men det kommer väl.

Lediga dagar
30/4
1/4
8/5 (Halva dagen)
12/5
14/5
21/5
22/5
27/5 (tegdag)
3/6
9/6 Slut :)

2009-04-15
 10:41:26

Sjuk igen..

Nu är det så synd om mig igen. Jag e jätte sjuk. Vet inte vad de kommer ifrån. Men sjuk är jag. Juste, har inet bloggat på nån vecka. Så måste väl berätta om lovet?

Från måndagen till tisdagen var jag hos martin. sen åkte vi till mig och var hos mig från tisdagen till torsdagen och gjorde ingenting. så kul hade vi det. Men på torsdag morgon hämntade hans mamma oss. Så vi åkte till deras landställe på väddö.. På vägen åt vi på mcdonalds och sen handlade de medans jag fortsatte läsa "låt den rätte komma in" som vi har i läxa i svenska. Sen så kom vi ut och då var det hur kallt som helst. Både inne och ute. Det spöregnade och var mörkt. Så jag kröp under en filt och läste. Sen kom Johan och Frida också ut. På dagen så började martin regla ett rum de har i källaren med johan, och jag försökte hjälpa till. Men jag tror nog att jag mest saktade ner hela processen.... Och Cecilia och Frida sydde. På fredagen fortsatte de bygga och sy och jag kom och försökte hjälpta till ibland. Sen kom Johan Camilla och Noel ut. Som tur va var Noel glad och frisk. Haha.. Så vi satt ute länge och fika och så. På kvällen åkte de hem... På lördagen kom Maria och Sofia ut. Vi satt också ute i solen och fikade och så. Sen så åt vi påskmiddag klockan typ 8. Den senaste påskmiddagen jag käkat ;P På söndagsmorgonen gick vi upp och frida och Johan hade gjort Kanadensiska pannkakor, jätte gott. Sen åkte jag och Martin hem med Sofia och maria.

I måndags mådde jag inte så bra, hade ont i halsen och lite i kroppen. Då skulle martin bli hämtad av sin mamma, i sista sekund beslöt jag mig för att åka med. Hade ändå så tråkigt. Igår så åkte jag iallafall till skolan. Hade sovmorgon till halv 11. Så vi hade matte, där jag bara satt och kluddra och inte gjorde något. Sen hade vi lunch. Asså vad är det med skolors köttfärsås? Alltid så lös och äcklig. Jaja.. Iallafall sen så pallade jagi nte stanna för jag mådde så dåligt. Men jag gick till min italienska lärare och frågade om provet. VG- Det är skitbra för att vara mig på språk! Så jag blev glad. Men sen åkte jag hem. Hela dagen igår satt jag och sa att jag skulle till skolan idag ändå fast jag var sjuk. Men när jag vaknade sa min kropp strängt nej till mig.  Jag kan knappt prata. Låter som en robot.. Helt töäppt i halsen och mördbultad i kroppen. tror jag har feber också. Martin är också sjuk..

Nog om det... Valparna växer jätte mycket. de ser nu ut som riktiga hundar när de öppnat ögonen. Och de kan nästan klättra över lådan de ligger i . Och de har börjat busa och bitas och brottas med varandra. Så de sover och diar inte bara. Snart ska vi nog ta ner dem..

Nu måte jag igentligen plugga matte eftersom vi har prov imorgon och jag måste få VG.. MEn jag tror jag nog kan få det. Kapitlet är itne så svårt....

2009-04-06
 19:47:27

...

Hejhej. Igår så gjorde jag ingenting på hela dagen, as tråkigt. Martin jobbade ju... Sen så när jag satt och kollade på wipeout ringde han och var med adam och gustav. De undra om jag ville bli hämtad. Självklart ville jag det. Sen så ringde dem och frågade om jag kunde ringa nea och natta och fråga om de ville vara med, de ville de också.. Så vi blev hämtade typ halv 10. Sen så handlade vi på ica stop. När vi kom till adam så grillade vi och hade jätte kul. Jag och Martin somnade klockan typ 3 och resten av gänget nåra timmar senare. VI vaknade 9 och gick upp.. Sen så gjorde vi inte mycket. Åkte till mcdonalds och handlade cheeseburgare och glass. Sen fick vi skjus till Hägernäs. Då bestämde vi oss för att åka till martins storebror. Vi åkte där med Camilla och hämtade Noel på dagis. Noel var jätte svårflörtad. Vi försökte leka med honom men han satt bara sur. Sen så tog de temp på honom och han hade nära 39 stackarn. Sen åkte vi hit igen och nu har vi bara ätit...

Nu har jag slutat med medicinen.. Började med den för fyra år sen. Ni kan inte förstå hur skönt det är. Kändes konstigt imorse att inte ta tabletterna. Ett plus är också att inte behöva betala. För ett paket som räckte några veckor kosta typ 400 kr.

Jag prata nyss med mamma och hon berättade att alla valpar har öppnat ögonen! önskade att jag vore hemma då. Men jaja. Jätte kul. Längtar till att se =) Känner mig som en galen hundtant nu...
2009-04-05
 12:48:05

Helgen

Hellooo. Det är söndag och jag har tråkigt. Men ifredags hade jag skoj! Vi hade födelsedagsfest för natta och anna hos adam. Alla vi blev hämntade av adam som har fått körkort! Sen åkte vi till honom i sollentuna. MIn älskling martin hade varit as duktig och gjort kycklingsallad och tårta. Det var en lyckad kväll... Lite kunde man väl ändrat på men det gör vi nästa gång!

På lördag morgon åkte jag och de andra hem. Jag och natta och linnea tog direkt buss från danderyd. Sen när jag kom hem njöt jag bara av solen. Sen så åkte vi och handlade och hämtade martin. senare grillade vi och martins mor kom och tittade på valparna och åt med oss. Trevligt! På kvällen såg vi såklart wildkidsfinalen haha. och sen robinsson. Martin skulle sova sen. För han jobbar idag. Så jag började läsa "låt den rätte komma in" som vi har fått i läxa i svenska.
 
Idag gick jag upp 11 utan min martin som åkte tidigt. Sen så har jag inte gjort så mycket efter det. Som vanligt är söndagar sega och därför bjudar jag på min samling bloggar jag läser när jag inte har något att göra..

Josefin  Alex schulman Katrin Blondinbella Kenza Tyra Kissie Rebecka Linnea Anna (lösen skyddad...)

2009-04-01
 16:20:04

...

Tjoho.. Nu har det gått typ en vecka sen. Men när jag börjar blogga tätare så växer läsarna ganska fort. Det skrämmer väl skiten ur mig? Jag slutade då jag hade regelbundet allt från 25-40 unika varje dag. det var ganska sjukt. Jag som har så jävla tråkigt blogg också. Jaja.. 

 Den här helgen jobbade martin. Så på måndagen bodde jag hos honom :) Han gjorde jätte god middag åt oss. sötnosen. På tisdagen slutade jag halv fyra. Sen åkte jag josse rebbis och johanna till täby c och åt på macdonalds.. sen gick vi till tåget och åkte till universitet med alla andra sambarnen. På universitet lyssnade vi på en gubbe i en och en halvtimma om kina. Jag var ganska peppad tll att lyssna och hänga med men sen höll jag på att somna.. Usch, skräck för att plugga vidare haha. Det slutade halv 8 och när vi kom ut var det regn :/ Jag åkte till österskär för att jag skulle se Dh med tjejerna och skulle inte hinna hem imellan. När vi klev av vid österskär så såg vi agnes som tydligen hade suttit på samma tåg. vi skrek som fan men hon lyssnade på musik. Senare kom johanna och jessica. Jag kom hem typ halv elva. Jag hade jävligt ont i rumpan efter den långa dagen...

Idag har jag ledigt. Skönt. Men skulle pluggat hela förmiddagen men jag hade glömt min väska hos anna så min bror fick åka och hämta den. Så nu har jag suttit och pluggat Ítalienska. Prov på fredag. VI har inet haft så mycket annat denna och förra veckan så de har varit skönt.

Imorgon har jag delvis ledigt kan man säga. börjar halv 11, är projektarbets dag och sen ska vi ha en timmas föreläsning med amnesti eller hur det stavas.. Sen åker jag hem och pluggar stenhårt till Italienskan. Kanske jag vågar satsa på  VG i italienska då har jag zero G i betygen. och det ser ju rätt bra ut?

Valparna har blivit jätte stora. Snart öppnar de ögonen och börjar försöka gå istället för att kravla sig fram. fast hela vårat hus luktar kiss nu. Inte kul..