2009-08-03
 17:53:45

Handlat..

Hej. Inte blivit något blogginlägg på länge. Men iallafall så åkte jag till Trästa (väddö) förra veckan på tisdagen, Martins mamma hämtade oss. Där gjorde vi inte så mkt. Mest latade oss, var ju inget toppenväder direkt. Eftersom att Wilma inte opererades (blev dyrare än va de trodde) så kom mamma pappa johan och hundarna ut till oss i torsdags. Vi åt och fiskade, åkte båt och så. På fredagen så gick vi runt på elmstanatta, köpte en jacka där och godis. Vi åke hem nån gång på dagen, maritn stannade kvar. Här hemma har vi inte gjort så mkt Heller, vi har mest haft Harry Potter kvällar. Nämligen är det så att pappa inte hade sett nån, och Per hade alla filmer. Så då lånade vi alla. Vi har kommit till fjärde filmen som vi ska se ikväll =)

Idag var jag i täby. Hade jätte lust att handla kläder, gick runt jätte länge och tyckte allt var jätte fult som vanligt, haha. Fick panik och ångest köpte en grå topp på Zara, sen ett par mjukisshorts på bikbok. Sen i sista sekund gick jag in på ginatricot och kom ut med en tshirt och en tröja.

Den här veckan Ska jag nog vara med halva gordon gänget :) Men Martin jobbar idag och imorgon så de får bli senare. På lördag/Söndag åker vi till borlänge igen i en vecka. Så vi får se när vi hörs igen..



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: