2008-10-06
 17:17:13

topmodel & geografiboken

Stannade hemma idag, ont i hvudet och allmänt trött, stressad. Iallafall så det jag gjort idag har varit pluggat, kollat på top model, pluggat, kollat på topmodel. Så har jag hållt på med i timmar nu. Tack för att youtube finns alltså.. Missade ju alla avsnitt pga idol och missade repriserna. Aja, har varit skit duktig som pluggat så mycket men får se imorgon om det visar resultat. Känns inte som jag kan så mycket nu, men så har det ju varit inför alla prov..

Föresten så ringde martin och berättade en rolig sak, han och markus ska till en ny stor agentur. Eftersom inget är klart än, så kanske man inte ska prata om det så. Inget är ju säkert. Men jätte kul iallafall att de ringde dagen efter han skickade in bilder. Då borde man vara väldigt intresserad.

Resten av veckan.. Hm, som ni vet, så är det mycket plugg, klassfoto på torsdag. annars har jag ingen aning. Ledig nästa måndag, wiihu. Sen är det bara typ tre veckor till höstlovet, då blir det borlänge, bus eller godis, haha! Åh. längtar.


sandra

finb blogg :)



PUBLICERAT: 2008-10-07, 15:24:23 | URL: http://sandrino.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: