2008-10-24
 16:04:49

looooov :)

Helluuu. GIck till skolan imorse, var väldigt jobbigt på morgnen, hostade mkt och ont i halsen och huvudet. Men ju längre dan gick ju bättre blev det. Kanske för man tänkte på annat. VI hade matteprov, gick väl bra.. Kommer säkert ha massa slarvfel. Aja. PÅ eftermiddagen hade hela skolan spökboll. Tydligen hette vi ghostbusters, fast vi hade ändrat till setta. Aja. Vi vann 2 av 4. Fast i en så sa calle, våran idrottslärare, att en boll kom på en killes i våran klass arm, fast det kom på hans hand, så vi förlora. Efter erkände han att han hade fel. Fyfan, haha blir så arg på sånt. Sen följde jag med min lärare för att få tillbaka min hemtenta i sam.. De andra hade ju redan fått. Fick vg+/mvg - men hon satte ribban väldigt högt på den så det var ju jätte bra!

Martin kommer snart, han är och tränar. Vi ska hämta en bil idag också. Våran gick inte igenom besiktningen, får inte köra den nu, så vi lånar en av pappas jobbarkompis bil, med 7 säten, äntligen slipper man trängas med tre andra med kuddar och allt och två hundar. Vi ska också köpa ny bil, om vi trivs med den och så så kanske vi köper den. Men den är automat, och jag och anna ska börja övningsköra nästa månad så det är ju inte så bra...

Imorgon ska vi alltså åka till borlänge, det är därför vi måste låna bilen. Vi kommer vara borta kanske till nästa lördag. Martin åker på onsdagen, han måste till sitt landställe. Tråkigt. Jaja, ska bli jätte kul och mysigt som vanligt!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: