2008-03-24
 20:04:40

24 mars

Hej. Iförgår började vi inte måla. Typ för vi inte hade färg och allt var stängt.. Minns inte riktigt hur det var. Men igår iallafall så handlade vi färg och så. Sen så kom vi på lite olika metoder hur vi kunde göra hallen snygg som vi länge grubblat på. Så började vi färga hörnet mörkrött. Vi blev inte klara igår för det skulle torka och så.

Imorse gick vi upp och åkte till IKEA. Det var ett tag sen jag var där med familjen. Det är ganska farligt att vara där. allt är så billigt så man bara slänger på sig och sen så blir det jätte dyrt. Men faktiskt blev det billigare än vi hade tänkt oss efter allt vi hade handlat. Efter det åkte vi till mormor som fyller år imorgon. Vi fick våfflor som vi alltid får där. Sen så tittade vi i gamla fotoalbum på mamma och mormor när dom var små. Johan är en kopia av mamma när hon var liten.
Martin och jag har målat mer idag och nu är det bara stegen på trappan kvar. Mamma och pappa har monterat möblerna till hallen. Nu är martin ute och sladdar med mopeden i snön. Har ju snöat massor! Imorgon åker pulkorna fram:) Annars blir det nog plugg imorgon. Kemi och Andra världskriget.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: