2008-07-13
 19:37:35

Forts. Spanien

Dag 3
Vi gick till mar menor och solade och badade. Den dagen var det mycket folk. När vi låg där och solade så hörde vi hög musik. Då kom en stor parad med häst och vagn. Det gjorde de som för grejs för tjurfäktning. Det var runt 150 häst och vagn som gick där. Men det var plågtsamt att se för hästarna svettades och dräglade så in i helvete.. Så var det fast bundna för att gå fint osv.. sen gick vi hem efter ett tag och duschade osv. På kvällen gick vi ut för att leta resturang. Jag fick hur onti magen som helst så det kändes som jag skulle svimma. Vet inte varför. Sen hitta vi en resturang. Vi kollade på spanien när de spelade fotboll. Var inte så dragit på det stället. Så vi gick efter halvleken. Dem vann, de va kul :)

Dag 4
Vi gick jätte långt till en stor marknad. var jätte kul men köpte inget, bara pappa och johan. På kvällen gick vi ut och då var det jätte mycket folk som dansa och tände brasa. Vi fatta inte varför men sen läste vi att det var deras midsommar !

Dag 5
Gick till stranden som vanligt. Men jag ar så trött så jag cyklade hem och sov. Antagligen för mycket sol. På kvällen gick vi till en uteservering. Det låg massor av sånna längst stranden. När vi gick hem igen så låg några tjejer på en bänk och asgarva (höga) Och så peka dem på oss och lät som kalleanka... Och så såg vi att det kom en kille med en stor väska, såg lite misstänksamt ut.. Sen såg vi något som liknade en knarkhandligt...
 
Dag 6
Gick till medelhavet. Anna skulle hem dagen efter så vi gick dit så hon skulle få uppleva havet där också. Den dagen blev jag riktigt brun/röd.. På kvällen gick vi till en engelsk (pub/resturang) Där kollade vi på fotboll och där var det riktigt dragigt. Spanien vann med 3-0 och gick vidare till final. Folk tutade och ropade :)

Dag 7
Tog lite sovmorgon (för en gångs skull ;P) Sen gick vi barn till mar menor så anna skulel få ta sista doppet. Sen kom tanten vi hyrde huset avs syster och skulle åka med anna till arlanda med hennes barnbarns barn. Nu vart det invecklat men de skulle med samma flyg hem iallafall. Och den här ungen, hon prata hela tiden! På kvällen gick mamma och pappa över till våra svenska grananr och satt där resten av kvällen.

Dag 8
Tog bilen för första gången till havet. var mycket finare strand än den som låg nära våran. Och så åkte vi och storhandlade som vi inte kunde när vi inte hade bil.

Dag 9
Havet igen...

Dag 10
Havet igen.  Vi gick så långt ut på piren. Alltså kan inte riktigt förklara. Men mellan mar menor och vattnet på andra sidan låg en lååång pir ut till lo pagan. Sen var flera mil tror jag. VI gick sent på kvällen (jätte fint ute) Så långt vi orkade. Gick i typ 30 minuter så långt vi kunde på den tiden. Men kom inte så himla långt ändå.

Dag 11
Badade och solade som vanligt. På kvällen gick vi till ett tivoli som alltid var öppet där. Det såg ut som ett sånt ni vet som brukar åka runt. Men det var öppet varje kväll och alltid där men de bytte karuseller och så då och då. Martin och ajg åkte en karussell och vi käkade sockervadd. Det var en skoaffär som hade rea så mamma och jag trängde oss in och jag köpte två ballerina skor :)

Mer dagar kommer sen.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: