2007-11-30
 19:04:25

30 november

Idag i skolan så var det långtråkigt. Klockan elva var vi i kyrkan. Prästen var läskig och det blev inte så mysigt som det brukar vara när man är i kyrkan.

Efter skolan tränade jag i över en timma. Det var tråkigt för jag tränade själv. Annars brukar jag träna med Martin. Fast då blire inte så mycket träning. För då går jag bara och pussar på honom :)

Nej, jag bryr mig om dig. Därför sa jag inget. Det var inte min sak att ta upp. Det var inte mitt ansvar. Okej, en sak som jag gjorde var lite dum. Men jag har inga skuldkänslor. Jag har inte heller tävlat nån gång om vem som ska ha det bäst. Jag bryr mig inte om det! Jag vill bara att alla ska vara glada och jag skapar inte bråk i onödan.

Nu har jag duschat och käkat, snart ska jag göra en sak till Martin :) Saknar honom så himla mycket. Har redan skrivit massa och gjort annat till honom för att visa hur mycket jag saknat och älskar honom. Han är verkligen mitt allt. Det fattar man nu när han har varit borta. Att jag inte klarar livet utan honom. Man kommer in i en svart zon liksom. Lycklig kärlek är det bästa man kan ha tror jag. Iallafall för mig.

Så lite råd: Får ni reda på något, så håll käften. Säg ingenting. Det blir bara bråk fasten du inte vill något illa.
& tävla inte med alla vem som har det bästa livet. Ta hand om ditt eget istället
2007-11-29
 22:09:56

älskl

Jag ska se på dig även om jag e blind, Jag ska lyssna på dig även om jag är döv, Jag ska krama dig även om mina armar e förlamade, Jag ska kyssa dig även om mina läppar blöder, Jag ska sakna dig även om du väljer att stanna, Jag ska älska dig även om mitt hjärta slutar slå


MARTIN!
2007-11-29
 20:18:01

29 November

Jaha, så var man sänkt i matte och kemi. Skitsamma, det tar jag igen nästa år. Dessutom så får jag MVG i vissa ämnen så det löser sig väl.

Idag har jag johanna och jessica på börjat Teknik uppgiften, vi skrev en uppsats om bilens historia osv. Det blev skitbra! Jätte stolt. Annars idag så har jag pluggat oså. Skit tråkig dag! Har inget att blogga om..

Nej nu ska jag fortsätta på min syslöjds sak

Martin och jag pratade länge idag så hans räkning blir nog hög :/  Men han behövde tala ut så såklart man måste prata då! Han kommer hem om två dagar. I övermorgon! Och fredagar
går fort. ÅÅÅH va mysigt. Längtar som fan! :)
2007-11-28
 21:59:13

28 november

Imorse hade vi lucia övning. Det var roligt för vi flamsade oss mest. Det tråkiga är att bara tjejerna i vår klass tar riktigt i. Så när teresia sa att det var några bland tjejerna som sjöng nått bra så sträckte vi stolt upp handen haha. Sen hade vi biologi med en lärare vi inte haft förut. Det var intressant men ändå långtråkigt. Sen var det lunch. Efter det sv/so. Jag har kommit på att jag itne ska sätta något mål för betyg på utveckligsamtalen framöver. För då kommer jag bara bli besviken om jag misslyckas. Sen skulel vi ha spanska men vi fick gå hem.

Idag har jag inte hittat på någonting! snacka om tråkigt liv.. Pratat med martin. Han hade hemlängtan och saknade mig.. Gulleplutten.. ! Tre dagar kvar
2007-11-27
 20:04:34

(25,26) och 27 november

I förrgår såg jag ett intressant tv program med mamma och pappa på 2an. Det var om en kille som levde för 3000 år sen som tog över en snickares kropp för att prata igenom honom. Det var faktiskt rätt troligt. Men han kunde iallafall berätta om livet och vad som hände efter döden. Det inspererade mig. Jag känner mig inte lika rädd som förut efter döden. Visst, det kanske låter löjligt nu. Men ni som såg programmet fattar vad jag pratar om.

Igår gjorde jag matte provet. Jag fick panik då jag fattade att jag itne kunde ett skit. Och jag trodde jag skulle få mobilen då men nej det skulle den inte. Den skulle komma dagen efter. Martin och jag pratade bara i två minuter. Han hade varit i skolan igen och gått hem emd en familj och fick se hur dom bodde..  4 Dygn kvar så ligger jag i hans säng med honom :D!!

Idag hade vi syslöjd och hon sa att jag skulle behålla mitt VG. jag tycker jag är iallafall starkt VG+ För jag jobbar jhätte bra på slöjden. Hon sa att jag måste förvåna henne mycket om jag ska få MVG nästa termin. Tack för den! Hon har sina favoriter...
Sen tränade vi till lucia. Skit tråkigt.
Efter det hade vi SO/SV jag jobbade själv och dom andra i grupp. Sen skulle vi ha engelska men då kom en tant ifrån Astrid lindgrenska och berättade om cancer för niklas i vår klass har luekemi ( eller hur det stavas) Efter det så hade vi lunch. Efter det skulle vi ha matte och vi fick tillbaka provet. Jag fick panik för jag bara fick G. Jag har jävligt höga krav på mig själv i matte för jag vet att jag är skit bra! Men så då gick jag därifrån för jag pallade inte pressen. Så ringde jag hem och frågade om posten hade kommit och då hade den det. Men inget från posten. Så då fick jag damp för min mobil inte hade kommit. Men sen ringde johan och babblade om ingenting så sa jag - ville du något? visst har inte mobilen kommit? Då sa han att pappa var och hämtade den.
Min dag var räddad... Sen hade vi idrott och det vart helt oseriöst...

När jag kom hem tog jag upp min nya fina mobil. Besviken på att den inte hade kamera. Eftersom jag fotar mycket. Men skitsamma. Annars va den jätte fin. Sköna knappar, storskärm, bra hörlurar och massa nya funktioner. Sen dess har jag och min lillebror lagt in massa låtar. han har fått min förra. Jag har inte riktigt hunnit kolla igenom hela mobilen än! Så det finns mer att se :)

ha det bra!
2007-11-25
 21:19:07

hm.. :/

pratade med martin för nån timma sen. Tjejerna i hans VGA grupp gillar typ martin och markus Och dom är jätte avensjuka på anna och mig. Dom säger att dom vill ha killar som martin och markus. Jag litar på martin. Men ändå blir jag så jävla svartsjuk! Om något händer. Fyfan säger jag bara. Men jag litar på martin till 100%. Men vad skulle ni liksom gjort omdet var eran kille. Massa tjejer som vill ha den och dom är hela dagarna tillsammans och man själv inte är med. Hoppas dom är fula :D haha. Kul iallafall att han har det kul. Men visst får man vara orolig? Jag har haft ont i magen sen det samtalet.. Men hanvar jäääätte söt. Och ska köpa örhängen som tydligen är jätte dyra. han ville inte säga hur dyra för då skulle jag bara bli arg tydligen :P  Jag har skrivit ett brev till honom som han ska få. Hm, vafan mer ska han få :S Jag måste komma på något! Jag har lite ideer.image37
2007-11-25
 17:24:36

25 november

Igår kom mamma hem från ett mte på jobbet och sa att hon fixat jobb till mig.. Jag ska städa efter möten på deras konferansrum på f&s. asså det är typ 4 rum. Gjorde det idag med mamma. Jag damsög bara :P hon fick göra all skitgöra. Det gick fort för vi var inte så nogranna typ.. Men nästa gång ska jag vara där länge och gör nogrant så man får mer lön..

Annars idag så har jag pluggat matte, prov imorgon. Fattar ingenting. Hoppas jag klarar VG.. Annars blir jag arg :/

Och så har jag skrivit ner massa sms från martin till datan för att kunna spara dom. Ska radera alla tusen elelr hur många det är.. För johan ska få min mobil när jag har fått min nya, den komemr på tisdag. Det är jätte söta sms. Men som jag e skit ledsen över är att alla sms jag sprade på en speciell "mapp" i mobilen försvann. Det var dom första smsen jag fick ifrån honom då vi hade träffats. Dom var skitsöta. Snacka om att jag fick panik när jag märkte att dom var borta.

Snart ska vi äta och jag sak försöka läsa mer ur min bok och kanske fortsätta sy på min syslöjds kudde eller vare kommer blir..

Lite sms han har skickat:

14 November 2006 : Sara. Jag älskar dig så himla mycket. Kommer ihåg den dan vi började prata. Det var så underbart.. Och allt vi gått igenom de här åren tillsammans. Och nu är det du och jag. Så otroligt. Är så himla lycklig att jag har världens bästa flickvän. Du är så himla underbar. Du är verkligen allt. Så skönt att jag kan prata med dig om allt att du lyssnar och förstår mig.. Du kan prata med mig också älskling om du vill. Men if. Jag komemr alltid älska dig. Du och jag ska förlova oss en dag. Längtar till den dagen. Visst. alla säger så Men jag menar det verkligen. Du är verkligen världens underbaraste person. Älskar dig sara.Så jäkla.... hum.. hum mycket. Alltid du och jag. Min sara. Puss och kram. Ringer sen

6 Januari 2007 : Hej älskling . Vad gör du? Min lilla sockertopp. Jag saknar dig jätte jätte jätte mycket. Du är världens finaste tjej på jorden. Tänkt att vi är tillsammans. En Internet sida som inte är verklig som förde oss samman. Jag älskar dig verkligen Sara. Dina ögon är som magneter med mina när jag kollar in i dom. De är så himla fina. Lika fina som allt annat hos dig. Förlåt att jag kan vara lite dum ibland men det blir så när man är kär. Liksom man kan inte kontrollera sig. Du förstår säker. Det ska alltid vara du och jag Sara Larsson. Vi ska göra att vi sagt och.. ja. Alltid M<3S. Puss och kram. Jag älskar dig. Alltid 4-ever. Min Sara.

20 Februari 2007 : Det ska alltid vara du och jag. Du är det vackraste som finns på denna jord. Dina fina ögon glittrar som  vattnet i en solnedgång. Jag kommer alltid älska dig hjärtat. Du och jag för alltid. Jag kommer aldrig släppa din hand. Jag ska alltid ta hand om dig. Jag kommer alltid försöka ställa upp för dig om du behöver hjälp. Jag är vill ditt och vårt bästa. Jag älskar dig Sara. Saknar dig jätte mycket. Därför skriver jag nu.. Suttit och tänkt på min nalle jätte länge. Snart kommer jag få höra hennes vackra röst.  Hoppas du har kul. Puss och kram.

17 april 2007 : Du ska veta att du är det bästa som hänt mig. Älskar dig så mycket så att man blir tårögd. Älskar att ha dig vid min sida.

15 Juni 2007 : Puss. Du vad jätte söt imorse. När du sov. Gick upp och tittade på dig. Du låg och vände dig och grimaserade ansiktet. och så. haha. Skit söt. Puss älskar dig hjärtat.

23 Juni 2007 :  Hej min lilla sötnos. Du ska bara veta ur mycket jag saknar dig. Lika mycket som du saknar mig. jag älskar dig så himla mycket sara. Sjukt jobbigt att vara borta från varandra såhär. Du betyder verkligen allt för mig. Det ska vara du och jag hela livet. Jag längtar så himla mycket efter lilla sara. Vi kramas så vi dör. Och nu undrar jag hur min världens sötaste. Bästa. Gulligaste. Snällaste. Snyggaste. Sexigaste tjej mår och gör. jag älskar dig puss

Det finns masssoooor av sms som jag inte tagit med. För vissa är privata och andra vill jag bara inte visa. men alla är jätte gulliga. Längre än Juni har jag inte kommit till än. Sen ska jag lägga in alla jag skrivit.. Pust
2007-11-24
 19:07:38

24 november

Den här dagen har varit långtråkig. Vaknade och började hjälpa pappa att städa. Sen la jag mig i min lillebrors säng och läste "det ska vli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf. Den är hemsk och ganska bra. Men jag vill att det ska hända lite mer. Hon flyttas mest bara runt i sverige mellan massa kvinno jourer.

Vi har varit och handlat och hyrt film. Sen åt vi jätte god mat. Min pappa är bäst på att laga mat :)

Nu är det en vecka kvar tills martin kommer hem. Jag har klarat hälften av tiden. Har inte dött av hjärte sorg än alltså.. Hoppas att nästa vecka går undan också. För nu behöver jag honom verkligen. Mitt stora stöd. Ibland får jag panik och tänker bara, "hjälp var är du. Jag behöver dig nu" och det är verkligen en skitjobbig känsla. Idag har jag kännt för att ställa mig och skrika rakt ut. Något måste ut ur min kropp. Det beror inte på att jag är ledsen men så äre bara. Det är säkert flera som känner så. Att man bara måste skrika..

Och daniel åkte ut i idol igår. vilken skandal.. Jag ivlle inte ha kvar honom. Men det kände ändå så jävla konstigt :S han var ju stor favoriten. Men som många andra säger: " Man glömmer att rösta på honom " För att man är så säker på att andra gör det.

Om en månad prick så är det julafton. Jag önskar mig tråkiga saker som byrålåda taklampa hårprodukter. Alltså inget man kan ha roligt med. Jag tycker att et är bäst att önska sig saker som man kan göra något med på julen. För då har man något att göra på resten av julafton om det blir långtråkigt. Som ett spel,mobil eller nått:)

Nu ska jag fortsätta äta mitt godis och kanske läsa mer ur min bok. Ha det bra!

image36
2007-11-23
 22:06:15

23 november

pratade nyss med martin.. Börjar gråta varje gång.. Det är så härligt att höra hans röst samtidigt som man vill ha han här och se han framför sig och krama om honom.. När han kommer hem måste han släppa väskorna.. Då kommer jag hoppa på honom!

Jag kommer ihåg förra sommaren då jag och min familj var i danmark. Då grät anna andra dagen efter sin kille jätte mycket. Så gick jag och min lillebror och reta henne för att hon var så töntig. Att man kan sakna sin kille så.
Men nu när jag har Martin förstår jag precis. En timma kan tex vara skit mycket. Iallafall om man älskar en person jätte mycket.

Idag har jag varit i skolan och vi hade engelska sen sv/so.. VI fick tillbaka våra religion arbeten. Jag fick MVG. Sen åt vi och sen hade vi musik. Skoldagen var inge särskild..

Hemma har jag inte gjort så mycket.. Gått runt och suttit vid datan käkat och kollat på idol. Andreas borde åka ut.. Visst han var bättre den här gången än dom innan. Men han är ju så jävla tråkig! Marie var bäst. Jag försöker gilla daniel men jag kan inte för han gör så jävla #"!/¤? rörelser. En stor mariotet håller nog inte med mig. Men alla kan inte tycka lika.

Min mobil kom inte idag. Den kom upp till borlänge till min farfar.. Suck.. Den kommer typ på mån/tis hit.. Jag försöker inte tänka på det för då blir jag arg..

image31
2007-11-23
 08:07:26

orka falska förhoppningar..

nehe så får man inte mobil idag :( jävla skit!
2007-11-22
 16:54:20

22 november

Idag skulle vi ha spanska på morgonen men så när man kommer dit är det ingen spanska.. Sen hade vi hemkunskap. Jag och linnea gjorde falukorv med ost i ugnen. Det vart inte direkt jätte gott..
Sen gick jag hem för jag orkade inte helt enkelt vara kvar..

Hemma har jag inte gjort något.. Fixat med bloggen osv. Nu ska jag plugga och sen äta.
image33
Min mobil är skickad!.. Hoppas den kommer imorgon.

Just nu är jag rätt deprimerad , speciellt på kvällarna. Det har pågått ganska länge nu.
Jag vet inte ens varför. I skolan kanske jag skrattar och verkar glad men inombords har jag en klump i magen och tårar som kan komma fram hur lätt som helst..

Det här vart ett tråkigt inlägg men jag tror inte att ni bryr er. Eftersom hela min blogg är så tråkigt. Ingenting händer.
2007-11-21
 12:48:33

21 november

inatt kunde jag inte sova och adde snackade i ventrilo eller hur det stavas. Så det gjorde inte saken bättre. Då gick jag ner och la mig i min lillebrors säng. Då somnade jag nästan direkt. Sen vaknar man klockan 5 av en jävla cphund som står nedanför sängen och grinar. ÅÅÅÅH. Hon höll på i 2 timmar fast jag tog upp henne och kramades och vi släppte ut henne.

När jag skulle ställa mig och gå så kunde jag inte gå på mitt vänstra ben. Vaden gjorde ont så in i helvete. jag kan bara gå lätt på tårna på det benet när jag ska gå. + att jag mådde jätte illa. Jag har gjort det hela veckan. Känns som att jag gråtit i ett dygn och huvudet bara hänger. Så jag gick och la mig igen.

image35Igenom annas blogg såg jag att martin och markus har varit på elefant dagis. Martin skickade mgi nyss ett mms som var tomt.. Blev väl något fel. Men aja. Igår skicka han sms och skrev att markus gustav och han var ute och gick i månskenet för dom inte kunde sova och att det var 30 grader i vattnet. gud vad jag blev avensjuk! För flera timmar sen i deras tid gav dom sig av i runtresa í Srilanka i 3 dagar. Dom ska göra 20 studiebesök. Igår var dom på skolan dom hade samlat pengar till i flera år. 

Nu väntar jag på pappa så ska jag äta och plugga med honom! 

2007-11-20
 17:03:30

20 november

Jag vaknade imorse och det var kallt och jag var skittrött. Och jag visste inte hur jag skulle komma till skolan för det var så mycket frost ute. Men mamma skjusade oss.

I skolan var det bara Agnes Anna Linnea och jag. Av oss  7 tjejer. Det var lugnt och skönt. På lunchen gick vi till Agnes och åt upp deras mat. Vi kollade också på sex and the city.

Sen fick anna och jag reda på att vi båda fick MVG på hemkunskaps lägenheten. Så hade hon skrivit som omdöme: Du har gjort ett fint arbete men du glömde sänglakan osv. Det med sänglakan skrev hon för att jag påminde henne om det igår :D annars hade hon nog inte tänkt på det.

Imorgon blir det luciaövning som jag tröttnat på och andra tråkiga bajs lektioner som språk och nv.
Sen blir det hem och plugga matte för jag har prov på torsdag.

På torsdag ska jag antagligen träna själv för att Martin inte är hemma. Men anna och linnea har börjat träna där så då kanske man får sällis med dom. Vi får se..

Sen på Fredag vill jag ta en tripp till täby ensam. För jag orkar inte gå runt med någon kompis för det blir så jobbigt då man ska kolla på olika och man måste vara social hela tiden. Skönare att ta i sin egen takt och kolla på vad man vill.

På lördag ska kanske anna mamma och jag gå på bio. VI gav mamma det i present för typ 5 år sen :D haha. Men nu ville mamma gå på bio med oss. Annars ska jag nog vara med nelly.

Saknar martin extremt mycket. Jag har svårt att sova hela tiden för jag tänker bara på honom. Ingen kan fatta hur mycket jag saknar honom. För ingen har den relationen jag har till Martin. Han och jag har verkligen så mycket gemensamt osv. Jag sa en gång till honom när vi låg i sängen och pratade och mös att vi är liksom likadana fast kille och tjej. Personligheten är så extremt lika och vårat utseende ser likadant ut på vissa drag. 11 dagar kvar.. än så länge har det varit en kamp att komma igenom varje dag..
2007-11-19
 18:06:36

19 november

Farfar åkte ambulans till sjukhus igår. För han har haft feber i en vecka och det är mycket för en 80-åring. Farmor var hysterisk. Som hon lätt bli nu när hon har blivit gammal (fast hon är världens bästa farmor). Men dom bor i Borlänge så vi kunde inte komma. Men farfar fick åka hem på kvällen. Skönt att det inte blev allvarligare. men han har ju fortfarande feber så vi får se hur han mår senare ..

Jag ska få ny mobil,LYCKLIG! Sony ericsson w910. Den kommer inom 10 dagar för den röda är slut på lagret. Annars hade det kommti om nån dag. Jag har en Sony ericsson k800i nu. Visst den är fortfarande populär och bra men jag har tröttnat.

Maritn har varit i srilanka i 2 dygn.
Det här har jag hört ifrån honom:
- Fint när dom flög in över London på kvällen
- 4 timmar på 9 mil med en liten rostig bil i sri lanka
- Ödlor överallt
- kan inte tänka mig hur det är där
- Att han saknar mig jätte mycket

ÅÅÅH, fan va tur. Anna skulle titta på en tårtbild på google och skriva ut den. Men så fastna internet och allt stängdes ner och jag fick damp för att detta inlägg skulle försvinna. Men så gick jag in här och då har inläggets sparats i utkorg eller vafan det var. Tack BLOGG.SE för det!

Vi fick tillbaka våra NV prov i dag. Jag fick 35/40. Alltså VG, Moshen sätter jätte högt på MVG. 38 liksom. Andra lärare är mer generösa. Det är dåligt tycker jag. Men visst jag får väl vara nöjd.
Jag fick VG på engelska prov. Jag har satsat på MVG på engelska. Men icke. Jag är inte så bra som jag tror.
Vi hade lucia rep idag också. Det gick bra förutom att min röst klarar itne så mycket ansträngning. Efter det skulle vi få tillbaka våra "lägenheter" av hemkunskapsläraren Tina. Min och några tills var inte med av dom hon rättat. Det var för Sune inte har lämnat dom till Tina. Jag blev skit arg. Jag ville ju ha min nu.. Jag har väntat så länge. Kommer nog få VG fast jag tycker att jag borde få MVG för allt hårda jobb jag gjort. Jag hade ju med typ allt förutom sängkläder och hon är petig. Men vi får se..!

Men nu ska jag sluta blogga för anna ska ha datan. Vi får se när nästa kommer.

(HAHA, synd för er tjejer, saknar ni dom så mycket? Jag fattar det)

2007-11-18
 12:27:31

18 november

nu står mamma bredvid mig och tjatar på mig (som vanligt) över mina kläder i trappen (som vanligt) men ska inte säga något för hon och pappa har kläder utspridda överallt. men nu säger hon att hon iallafall tar bort dom, (efter en vecka eller?)

Igår så ställde jag mig i hissen och kramade martin hejdå och pussade. varje gång han skulel stänga hissdörren så öppnade han den igen och kramade mig.. då sa jag sluta det blir bara jobbigare :/.. så stängde han dörren och la sin hand emot hissfönstret och jag la min där också.. så åkte hissen ner.. tårarna började strömma ner för kinderna ;/ Två veckor för er e säkert en klackspark. Men för mig iallafall utan min pojkvän så är det en rijäl lång tid..

Sen åkte mamma pappa johan och jag till gymnasiemässan., Inte fan blev jag klockare av det. får panik! jag vet att jag har lång tid kvar tills jag ska bestämma mig. Men jag är helt vilse med det här att välja gymnasium. Tänkt på cybergymnasiumet. Man får gratis körkort och korta skoldagar. Men dom drar in vissa lov och så.. Men om jag fattade det rätt så drog dom in loven om man hade skolkat eller missat prov osv. Men jag är itne säker. Palla dra in höstlov osv och ha 6 veckors sommarlov??.. Och om jag ska börja där tar jag kanske sam men jag klarar itne att stå inför klass och jag vet att man gör det mycket på sam..

Hela dom här två veckorna kommer vara åt helvete. Ingen som jag kan prata med på kvällarna och tröst av nu när jag har min jobbiga period. Alla läxor och prov. Vet inte hur det ska sluta. Men jag ska försöka vara posetiv. Han kommer hem 1 december.. Jag ska klara det.. Då menar jag att klara att inte vara hemma hela tiden och gråta. Att inte bryta ihop hela tiden.

Hoppas ni iallafall är glada och har det bra!
2007-11-17
 12:08:18

KOMMER SAKNA DIG ÄLSKLING

jag är hos martin och ska åka om ca en halvtimma sen ses vi inte på två veckor ;'(!!!!!!!! ÅÅÅHH!!

2007-11-12
 18:34:15

Helgen

Min helg har varit rolig men väldigt snabb. Den började med att jag åkte till Martin. Klockan var ca fem när Noel Johan & Camilla kom dit. Noel har blivit så stor och söt. Jag har inte sett honom på länge. Vi åt god mat och efteråt fikade vi. När dom hade gått så såg jag och Anna på idol och Martin och Markus på discovery. Dåligt som fan att kristoffer åkte ut. Han har sån härlig och bra röst. Sen såg Martin, Cicci och jag "se upp för dårarna"  som jag redan sett. Sen gIck vi och la oss. På lördags morgon gick Martin och jag upp och åkte till Täby. Det var varmt och jobbigt. Jag tittade efter väska jeans osv. Men det ända jag åkte hem med var en ny väska. Jag pallar inte min pungpåse väska som bara värker i axlarna och som är opraktisk. Men den jag är nu är perfekt för mig. När vi kom hem så åt vi och störde min storebror med hans kompisar. Snacka om att min storebror Andeas fick damp och hängde upp sig på det. Men jag tycker ju bara att jag var rolig :( Aja, sen sov Martin och jag nere i Vardagsrummet med Johan. Det var jobbigt. martin och jag delade på en liten madrass. På Söndags morgon åkte vi och handlade med mamma och pappa och vi köpte olja till mopeden. vi var också inne på ICA och frågade om min tröja som skulle kommit dagen innan men den hade inte kommit. Sen så fixade martin med mopeden. Efter det kollade vi på nån film som gick på tvn. Sen åkte han hem. Jag pluggade efter det.

Idag har skoldagen varit "sådär" Rolig men ändå tråkigt. Moshen har varit dum i huvudet som vanligt. På idrotten dansade vi massa olika danser. Det var inte så jätte roligt. Efter skolan så kom jag hem och min tröja hade kommit. Den är lite stor men jätte mysig :) Martin har jag inte nått alls. Men han är hos sin pappa så han har nog lagt undan mobilen. Och så har jag gjort läxor. Vi har fullspäckat med läxor och prov hela tiden så ingen har något fritid riktigt. Jag blir ganska less på det här nu .. Orkar inte plugga hela dagarna längre. Men jag måste ju.. Har blivit sänkt i KEMI. Tack mohsen, du suger kuk. Hejdå

Läxor den här veckan:
Diagnos
Ma läxor x2
Fysikprov
Tidningsartikel
Spanska uppsats
Bokrecension x2
  ena gjort
2007-11-05
 20:16:44

Hatar detta..

hej, jag har varit inne och kollat på sussies tips. Där var det en länk där man kunde kolla om man var social, sin mentala ålder, om man är ego. Så här blev mitt resultat :
 
Lugn och omtänksam!
Du verkar ha några bra kompisar som bryr sig om dig, det är viktigt. Om du träffar olika människor så lär du dig mycket, och utvecklas. Du är glad och gillar lite uppmärksamhet, men att stå i centrum är inte det viktigaste. Om alla har roligt och stämningen är god så är livet på topp, eller hur?
Du är helt klart social. Det är viktigt för dig att få vara med vänner men också att få lite tid för dig själv, kanske också för kärleken. Det är ett bra sätt att få nya, nära vänner. Kom ihåg att ta det lugnt och lyssna på dig själv, vad tycker du känns rätt?


Din mentala ålder skiljer sig från din verkliga ålder med 30 år
Visst, det är okej att lyssna på gammal musik och försöka vara duktig och omtänksam. Men ibland måste du släppa loss lite. Bara för att du gillar pensionärsgrejer behöver du inte vara som en grå panter hela tiden. Det är ju nu du ska passa på att leva.

Lite ego
Du är lite ego, men det är nog alla, så det är okej. Det enda du ska tänka på, är att du kanske måste dela med dig lite mera, inte bara behålla allt godis (i det här fallet) för dig själv. Tänk på hur du själv vill bli behandlad av dina kompisar, då kommer du förstå.

Vilken tidning läser du: cosmo

Vilken buss åker du oftast: 623

Vilken fråga ställer du oftast:  va sa du?

Vilken årstid är det nu: Höst

Vilken film såg du senast:  minns inte vad det heter

Vem är sötast: Martin

Har du varit kär: Absolut

Är du kär nu: Ja !!

Är du en bra flick-/pojkvän: jag hoppas det

Har någon varit otrogen mot dig: itne vad jag vet

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast: pratar med honom nu

Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad: nej

Hur raggar du: ajg raggar inte!
Har du sett din bästa vän gråta? ja

Vad åt du senast? bulle

Har du varit med i en rättegång? nej

Är du polare med grannarna? tvärtom, jävla djurmisshandlare

Vilka språk pratar din mamma? Svenska

Vilka länder har du bott i? Sverige

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igår

Har du däckat/spytt för att du druckit? Nej, har inte spytt sen jag var bebis för den delen..
Har du täckt någons hus med toalettpapper? Nej :S

Suger det här? Ja..

Har du varit på ett party? Jao
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror: Vad tänker du med?
Har du varit utomlands? Kreta och danmark

Har du sett din bästa vän naken? Jag har ingen bästis, bara nära vänner antar jag.
Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Min mammas och pappas, då jag låg i magen xP
Var är dina syskon just nu? Adde på sitt rum, johan ute och anna vet jag inte

Vilken tid gick du upp imorse?  halv 9
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Vet inte
När var du sjuk senast? Minns inte

Vem är den senaste kändisen du tog på?  Det vet jag inte heller
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Försökte sova
Vad är det första du gör på morgonen? Vaknar
Vad ska du göra efter det här? Plugga??

2007-11-05
 18:52:06

Hemma bra men borta bäst

Dagen igår va jätte jobbig. Först vinka hejdå till Farmor och farfar och kramas och man vet inte om man ses igen. Sen komma hem trött och måste läsa klart en bok på 200 sidor kvar. Sen tjafsa med några. Få två ig varningar, var inte så farligt efter. Det var matte. Men det var bara för jag inte har gjort provet. jag har alltid varit jätte bra på matte och räknar med VG. Sen var det hk, dålig närvaro. Har varit sju TVÅ gånger. MEn det är bara för vi har hk så sällan. Men sen var det ltie annat och man längtade bara tillbaka till underbara BRO i borlänge.. Där hör jag hemma.. Känns det som.. Åkersberga är bara dåliga minnen och suger. Däremot har jag alltid det bra i Borlänge. Fridfullt tyst mysigt och härligt. Alla är så snälla där! Ska berätta hur mitt höstlov var:

Söndag var hos Martin, kollade på mamma söker och sen sanningen om Marika. Intressant det där. Men man funderar ju på om det bara är ett spel?

Måndag Åkte till centrum med Martin och Cicci för att fika. Men vi mötte mamma och mamma bjöd hem oss på fika. Det var trevligt. Sen åt vi middag och lite annat.

Tisdag Packade, åkte till danderyd, tunnelbana till tekniska. Vänta på kerstin som var försenad som vanligt. Åkte till Borlänge, somnade lite.. Stannade vid Macdonalds, åkte till en av sveriges största godis butik och handlade lite godis. Kom fram. Hälsade. Åt lite och Martin jag mamma åkte till Kupolen och handlade presenter till Anna.

Onsdag Gick upp och grattulerade Anna på 17årsdagen. Vi åkte till kupolen och sen till KFUM hallen med johan. Det är en skejthall. Men han ville inte åka för det var så mycket folk. Åt tårta osv.

Torsdag Åkte och badade i Aqua Nova. Sveriges bästa bad. Skit roligt! Har alltid lika roligt där. Men den snabbaste ruschelkanan var avstängd. Plus att jag fick ont i ryggen när jag hoppade ifrån hopptornet. Det är sån härligt känsla när man vågar hoppa. Man ser att det är skithögt och att det gör jätte ont i magen när man står vid kanten. Men sen skiter man i det och hoppat bara och man känner hur man bara är okontrollerad i luften och försöka vara så rak som möjligt. Men jag kände hur långsamt det gick och så kände jag hur kroppen lutade. Smack och när jag kom upp hade jag fruktansvärt ont. Men sen gick det över lite.. På kvällen bestämde sig pojkarna, Pontus 16 going 17 , Martin 16, Niklas 14, Johan 12 snart 13 att gå ut och gå bus eller godis. Fan va skämmit tänkte jag när dom satte på sig jävla plastpåsar över huvudet. Dom kom tillbaka med massa pengar och jätte mycket godis. Anna och jag ville gå med och målade krigsmålning och lite emo stil. Vi fick också skit mycket. Mycket skumt folk också, men många vänliga. En kille lät och gå och hämta hans plånbok i hans nya BMW. Snacka om förtroende. Många gamlingar blev rädda och några vågade inte släppa in oss. Killarna såg ju förfan ut som terrorister.

Fredag Åkte till KFUM hallen med johan. Sen handlade vi och lite så. Sen gick vi bus och godis igen. För det var den rätta dagen. Då fick vi massa mer. Och så var det en tant som tog fram kniven när vi knackade på.. Sen var det en jäääätte gammal gubbe som öppnade och sa att vi skulle komma in och visa oss. Då satt en gammal tant i en gungstol och skrek åt sin gubbe att tända ljuset. Hon skrek och skrek så vi tände. Då ställer sig gamla gubben och klappar händerna. Sen tittar dom bara på oss.. Niklas ba bus eller godis. Så tittade dom på tv. Så gick vi. Skit läskigt.. Det var också en tant som skratta åt oss skit divigt och stängde och låste. Hatar sånt folk. Dryga.

Lördag Anna Pontus Kerstin och NIklas åkte hem på morgonen. Vi hade det mysigt och så, johan och martin åkte till KFUM hallen igen. Vi tittade på tv och åkte spökrundan. Vi gick till kyrkogården. Och tände ljus vid gravarna. Hur mycket ljus som helst där, jätte fint.

Söndagen åkte vi hem igen, skrev ju där uppe hur det var.

Jag är jätte glad när jag får träffa Farmor och Farfar. Men det är så jobbigt. Farmor är inte som hon var förut. Hon ber jätte mycket om förlåt för att hon känner sig så dåligt. På dagen är hon pigg och på kvällen är hon förvirrad. Jag vill bara krama om henne hela tiden och säga att jag tycker om henne jätte mycket. Men jag får inte ut något ur min mun. Jag visar bara att jag är glad att se dom. Och visar att dom inte är något besvär. Farmor brukar påminna mig: Kommer du ihåg när vi lekte när du va liten och åkte ruschelkana. Klart jag gör.. Kan aldrig glömma.. Hur mycket hon lekte med oss. Jag skriver inte om farfar lika mycket för han har ju också varit otroligt gullig och alltid lika rolig ! Men han mår inte så dåligt som farmor på det sättet. visst han har bröstsmärtor och så. Men han har inte förndrats på sättet, och det är jag ju glad för!! Jag vet att dom bryr sig så mycket om mig och då får jag skuldkänslor när jag inte pratar med dom så himla mycket. Men som sagt vet jag inte vad jag ska säga. Eller så vet jag men får inte ut det.

Nu har jag massa engelska grejer att läsa för det är eng prov imorgon.. Kommer nog inte lyckas så bra.. Fick ett poäng ifrån VG på Kemi provet. Blir sänkning från VG till G På kemi.. JIPPI!! naat!!!! Skolan är jätte viktig men va fan gör ett betyg om 20 år? Inte så mycket. Men för stunden är det jobbigt..

Martin och jag vill bo i borlänge om vi håller ihop. Bygga hus på tomten i bro. Det är billigt där och lätt att få jobb. Annars kan man ju också plugga där. Så har man kanske mamma och pappa som bor några meter ifrån. anske jobbigt då och då.. Men aja det är tankar. Men jag vill bo nära mamma och pappa när jag blir stor. Jag älskar dom så mycket och dom är ett stort stöd i mitt liv. Skulle aldrig överleva utan dom...
2007-11-03
 20:34:13

Halloween och borlänge

Hej hopp. Nu sitter jag på golvet i lilla huset i borlänge. Mamma pappa lillebror martin och jag tittar på deal or no deal. Det är avsnittet då vi satt i publiken. Man ser inte mig men anna pontus och mamma jätte tydligt. Vi har gjort jätte mycket roligt har och imorgon åker vi hem. Känns jätte tråkigt. Har gått bus eller godis. Varit på simhall. Skejthall. Kupolen. Ja osv. Men nu ska jag fortsätta mysa med familjen. Dessutom så bloggar jag ifrån mobilen och kan inte skriva längre inlägg än såhär. Sesimorrn