2007-07-14
 17:34:00

Ännu en ny dag.

Nu, är det dagen efter jag skrev det här bloggínlägget. Jag finslipar det för jag skrev så hemskt slarvigt.

Förra helgen var vi på Martins landställe igen. Martin fixade sin cross och tog bort sina koper för han ska få nya.  Vi köpte glasspinnar av glassbilen. Vi la in dom i frysen, sen så åkte vi och handlade i några timmar. När vi kom hem var fysen öppen. Glasspinnarna var helt vattniga. Vi stängde frysen och när vi kom tillbaka var dom helt normala.. Knäppt. Senare kom anna och markus ut. Vi åkte båt och fiskade. Vi fick 4 gäddor och en mört. Martin fick två gäddor, Markus en gädda och en mört. Anna fick en gädda. Jag fick bara sjögräs :( Sen så gjorde vi lite olika.

Vi tog bussen på tisdag morgon till mig. Här har vi inte gjort så mycket. Vi var på promenad med mamma pappa och johan på ett ställe där det finns får och kor med horn och hår. Vi mötte två på vägen på stigen. Alla hoppade till, vi var inte beredda. Men dom sprang jätte snabbt iväg, och klättrade i dom höga bergen. Sen så har vi idag gått på Harry Potter. Den var inte så bra som väntat. Ganska besviken. Det var en trollkarl där som visade för alla innan filmen började trollerier.. Så visade han en kortlek och sa att ett kort var bakvänt, och bara han visste vilket det var. Så frågde han martin vad han tänkte på för kort det var. Martins sa: Hjärter Dam. Så var det, det..

Martin åkte för en timma sen. Han ska på sin kusins konfa. Själv valde jag inte att ta konfermation. Vet inte varför, och jag ångrar mig lite. Men iallafall så kommer han hit typ sex. Snart ska jag duscha och städa mitt rum. Imorgon drar vi till Trästa till lördag och på lördag åker vi till danmark!! Längtar enormt mycket.
2007-07-05
 20:42:22

Tjänare.

Jag har inte skrivit på några dagar för jag har varit med min underbara söta älskling.
När jag kom till honom så fick jag : Solglasögon, väska, piké tröja, shorts och några mer saker. Han var jättee brun och snygg! Sedan på fredagen åkte vi till hans landställe. Vi åkte hans cross, skit kul :D han körde jätte snabbt så man bara flög. Sen fick jag köra. Sen visade han mig en frisbee han hade hittat i egypten. Den flög aaaas långt och sen flög den upp i toppen på en tall så han fick klättra upp. DÅ och då hamna den i deras buskar så vi fick leta as länge. Sedan fixade vi deras båt och la i den. Vi fiskade och åkte runt med den.. Sen på söndagsmorgonen tåg vi buss därifrån till Norrtälje. Där ståg det en fet kö som vänmtade på bussen. Och jag såg Jessica i min klass på busshållplatsen mittemot. Hon kom och hälsade så då passade vi på att trängas. Sen kom bussen och vi var typ dom sista som fick plats. Vi trängde oss igenom och satte oss läängst bak med min feta väska. Sen blev den förtjenad. Sen gick vi av vid någon hållplats och skulle byta till 621 , på en kulle satt en asmysko kille. Han hade nån stor svart förklänad med en huva . Man såg bara hans hår som hände fram under luvan. Men sen frågade vi folk på busshållplatsen i regnet om bussen hade gått. Dom sa att den bar åkt förbi och inte hämtat upp dom som skulle med. Vi orkade inte vänta så vi försökte hitta till roslagsbanan. Efter ett tungt tag med väskor och regn hittade vi och tåget kom rätt snabbt. Sen så bytte vi vid galoppfältet mot en annan buss och sen bytte vi i åkersberga till 623. Det tog en timma extra en vad det skulle ta.. Pust..

Den här veckan har vi plockat as mycket blåbär och iglar hahaha. Vi gjorde två blåbärspajer (mums), Vi har varit ute och blockat iglar och vi fick ihop 2kg från min tomt. BLÄ. Vi har också varit ute och metat och martin slängde sig i vattnet. Han frös som bara den. Sen rodde vi under en bro och några tanter tog kort på oss och frågade vad kanalen hette och sen sa dom: Ska vi skicka in den här? Hehe.

Nu är vi hos Martin.. Imorgon åker vi kanske till hans landsställe.. Så vi ses nästa vecka någon gång. Vet ej när vi åker hem.

Pusshej
2007-07-02
 20:08:09

Trästa

HEj, nu sitter jag och väntar på att Martin ska komma ner ifrån mitt rum. Vi ska göra hallon och glass. Nu är han här :D Vi har varit på hans landställe i helgen. Det var skoj. Skriver mycket om allt sen. Det blir långtråkigt för Martin om jag sitter här och skriver.. HEHE :)