2009-05-31
 17:41:05

Fetso me

Aaaj, satt nyss på spikmattan., JA jag har apelsinhud på låren. Jag har haft det länge, fast jag var underviktig förut. Jag ser det när solen lyser uppifrån, idag tex. Gud va fet man känner sig. Iallafall klarar jag knappt 2 min på spikmattan. Usch
(föresten om ni har apelsinhud vill jag säga att det beror inte på att man är fet utan att det är dålig blodcirkulaiton där, men visst det kan ju bero på att man har några kilo för mkt)

Igår så gjorde jag inte mycket. Solade så jag såg ut som englandsflagga (röd och vit alltså) Vart vit under armen, och röd över. Förlåt, vet att det är morsdag, men fan dig mamma, varför fick jag dina pigment när jag är mörkhårig? haha nä.
Annars igår så plugga jag. Inte så mkt, men tillräckligt. Det går inte att plugga nr det är varmt ute! Sen hämtade mamma och jag pappa på jobbet och johan på skateparken och vi handlade. Helt onödigt att handla godis, min hund åt upp det inatt. Iallafall så grilalde vi sen och mormor kom över. Sen  såg vi såklart som alla andra svenssons robinsson finalen. Gud va tråkigt att den där blonda (ellinor??) Vann. Hejade på anna och jarmo. jaja, inte hela världen.

Idag så gick jag upp tidigt och satte på kaffe och gick ut och plockade en bukett blommor till mami! Senare kom Alex (förredetta Frazze) ägare och hälsade på. De ska hämta honom om tre veckor. Så de skrev kontrakt och lite sånt. Sen åkte vi och kollade på huset. Mindre än vad de såg ut på bilderna. Men lagom till oss ! Vill jätte gärna flytta. Är så himla roligt :D VI får se vad som händer.. Sen åkte vi och lämnade pappa. Mamma och jag åkte och köpte blommor och hämtpizza och mat till ikväll. Sen när vi kom hem planterade vi blommorna oh åt pízzan ;)  Nu ska jag nog plugga mer. Prov imorgon.. Sista provet i 1an..

Grattis på morsdag :D
2009-05-29
 18:03:01

gladeftermat

Hejhopp. Idag var jag jätte glad, för jag fick veta att jag får MVG i bild och Vg i italienska. men så kommer en conny och säger att jg ska få VG fast jag hela tiden legat på MVG , var skit sur och ledsen och besviken hela dagen för att det han gör tycker jag helt kalrt är orättvist. Men jag har ätit, och då blir jag glad igen, så nu ska jag bita ihop, och skriva prov efter skolan på måndag. Så får vi se. Jävligt jobbigt iallafall när man lämnat in alla böcker och tänker "yes äntligen klar med allt" och kommer hem och vill vara ute i det fina vädret som ksa vara hela helgen men så får man ett prov att skriva.

Men iallafall, tänk positivit! snart sommarlov och om jag mot förmodan får VG i geografi vad gör det om 50 år? Martin är hos sin pappa i helgen eftersom han ska jobba :'( Men då får jag tid iallafall att plugga. På söndag blir det lite husvisn som sagt.

Föresten fyller världens bästa  angelica 18 idag, grattis! Och mina föräldrar har förlovningsdag på 18 år. Grattis :) Love u both.
2009-05-28
 14:50:36

egojag

Hejhej. Det var länge sen haha.. Just nu sitter jag hos martin,. Var inte i skolan idag för jag har ont i huvudet (har haft det i flera dagar nu..) Han sov hos mig och lovade att ta med min nyckel för att hämta böcker. Men han glömde naturligtvis den så jag fick åka till skolan och hämta böcker osv. Just nu är han på körskola och jag sitter och kollar på hus. Nu vll jag flytta för de ska börja bygga ett nytt hus på våran stora tomt som är såld. Och det känns itne så kul med grannar så nära när de också är ganska otrevliga. Och de ska flytta på hela vår gång upp till huset. Jaja. Hittade ett nu so mverkar vara jätte bra så på söndag blir det nog visningar på hus  ;P älskar det.
i skolan har det varit dunderstressigt då de fyllts på med mer och mer men nu har det avtagit och imorgon är det sista provet i italienska EVER :D och så ska jag bara ha liten redovis. för engelska läraren. Sen har vi inget inplanerat mer. Wiiie! FÖresten vet jag att jag får MVG i Historia och sam nu och det var jätte skönt att slippa göra extra uppgifterna. Inte för att vara egocentrisk men jag tycker jag är värd bra betyg för jag har slitit skitmycket ;P Tror jag får MVG i bild datakunskap och geografi också och sen resten av 4 ämnena VG. Det är ganska bra :)

Fredag - Italienska prov och "my subject" , Lämna in alla böcker. Angelica 18 GRATTIS :D
Lördag - Martin jobbar, Gustav 18 GRATTIS
Söndag - Martin jobbar , gå på husvisningar. Morsdag
Måndag -
Tisdag
Onsdag - Ledig (3ornas studentutsläpp)
Torsdag - CP dag , (ledig?)
Fredag - Idrottsdag, brännbollsturnering

Sen på tisdagen slutar ju jag och direkt efterskolan blir jag upphämtad för då ska vi till min systers utspring. Lyckost! fast hon får aldrig mer sommarlov, mohhaha. Kom på att jag måste köpa en student prisent :| och morsdagspresent .. Och avslutningsklänning.. Nu ska jag nog plugga lite :)
2009-05-24
 17:07:15

Min vecka

jag har inte bloggat på länge jag vet. Men jag hinner inte och orkar inte. Inte ens nu, för nu ska jag äta, sen åka till martin , sen se gossipgirl, sen plugga italienska, sv och bild.
Min kommande vecka:
Måndag: Eurollspel. Slutar 1,5 h senare.  Inlämning sv.novell
Tisdag: Italienska skriftligt slutligt prov
Onsdag: TEG-dag (ev. lämna in paragraf text)
Torsdag: Geografiredovisning. Eurollspel Slutar 1,5 senare
Fredag: Stora bokinlämningsdagen
Lördag: Martin Jobbar (BF för martins syskonbarn :D)
Söndag: Martin Jobbar

Föresten är valparna kvar. men i helgen har vi haft intressanter hela tiden. Så vi har nog köpare nu så det är lugnt. Men ev. så ska smulan (Zelda) och Frazze bo kvar några veckor tills deras nya ägare får semester. Wiiie

2009-05-17
 13:39:21

Helgen

Hej. Orkar inte blogga om alla dagar som gått utan bloggen, men veckan som var gick fort, var ledig på tis och tors. Denna vecka smo kommer blir svår. Jag har prov imorgon i historia,. har glömt pappret i skolan, great. På tisdaghar vi nationella i matte och slutprov i italienska, och på ons bildprovet osm är skitsvårt, för vi ska kunna 45 konstnärer och vad deras verk heter. Sjukt att vi måste kunna det. Men sen är det ju ledigt på tors och fredag som för alla andra.

I Fredags så åkte jag hem efter skolan och duschade och gjrode i ordning mig och åt middag. Sen hämtade jag av anna hennes pappa och linnea och natalie var också med. Sen skjusade han oss till vaxholm, där vi var på klassresa i 5an! Lite roligt :) där var iallafall några s1bare sen kom fler och fler dels några från min klass några från n1 och andra. Vi gick och mötte adam och gustav som tagit bussen dit. Ja det var en trevlig kväll. Vet inte när vi åkte hem..

Igår så sov jag länge. Mådde jätte dåligt. Dels förkyld och lite så. Så dagen var rätt lugn. Handlade och var ute och solade så kinderna sved. Pluggade såklart också. VI grillade och åt jätte god middag ute och lekte med valparna och så. Jätte skön dag om mna tänker bort hur dålig jag kände mig. Sen kollade vi på robinsson, (heja erik) sen såg vi såklart esc. Var många bra bidrag med i år. Kul att norge vann, gillade inte hans smöriga min när jag såg den första gången, men efter man hört den några gånger blir den bättre och han snyggare, haha. Men hans engelska uttal e fortfarande fult! Vad ni än  säger.. Sen kollade vi på twilight.. Aawww. Fattar varför alla blir så sålda. haha. OCh jag saknade martin jätte mycket, vart nästan dubbel effekt  efter edward och norsken  :) haha.
2009-05-10
 22:51:34

Hélgen kort och gott..

hej. Nu ligger jag i sängen nyduschad. Har varit i trästa i helgen med älskligen hans mamma, Markus och Anna. Åkte hem till dem efter en kort skoldag. Började 5 över 12. Hade SO där vi prata om eu rollspel. Hamnade i Miljöpartiet med snälla människor, (toppen). Sen gick vi ut och kollade på en finsk/svensk orkesterskola. Kan inte säga att de var så imponerande.. Sen hade vi oförberett prov i italienska. gick väl bra. Sen åkte jag hem till martin och jag blev grinig då jag inte hade ätit något så älsklingen och jag sprang ner till mcdonalds. Sen efter ett tag åkte vi till deras landställe. Där grillade vi och efter det så kollade anna och jag på panic room medans killarna höll på i källaren med ett rum . På lördagen så gjorde vi lite olika. VI åkte till martins mormor som också har landställe på väddö. Där var deras kusin mikael och hälsade på. Vi fikade och spelade boul och kubb. VI vann för att anna inte tänkte innan hon gjorde haha. Tack! Sen så åkte vi  tillbaka. Minns inte vad vi gjorde i ordning men vi åt jättegod middag och hjälptes åt att måla ett rum, kollade på robinsson, läste min bok och anna och jag satt och prata länge. På söndagen gick vi upp och jag läste ut våran sv bok som skulle vara klar och massa saker fixades. Efter 5 kom vi iväg och de kom hit och kollade på valparna.

Helgen har varit ganska långtråkig ibland eftersom de skulle fixa massor men mysig ändå. Hemma har jag käkat godglass och kollat på tv. Imorgon är det plugg till historia, bild, matte som gäller. Ledig på tisdag ;)
2009-05-08
 10:52:35

Sovmorgon

Halllooooo everybotyyy. Jag börjar inte förens 5 över 12. Suck on that!

Igår hade vi nationella i engelska (lyssna, läsa) De gick väl bra. VG Iallafall. Men ville kunna fixa ett MVG men det känns ganska långt ifrån. Men får väl vara nöjd. Annars så hände inte så mycket igår. Jag gick tidigare från matten för att åka hem med martin.

Som sagt börjar jag 5 över  12. För att 2orna har nationella och vi ska börja igentligen kvart över 11 men svenska läraren sa att vi skulel strunta i det sen efter det är det lunch och därför börjar vi så sent. Ska till sklan och ha so och språk sen ska jag till Martins landställe. Så jag ska släpa på en resväska. Fan va pinsamt ;S Men jaja. Vad ska jag göra liksom. På hans landställe ska jag läsa ut svenska boken och så ska pojkarna måla och spackla ett rum. Sen ska vi också träffa martins cousin. Men nu ska jag gå och packa klart. Puss (föresten kommer en finskorkesterskola till våran skola och ska spela för oss, hundra pers hur coolt är inte det?)
2009-05-06
 21:52:18

dagarna som gått

Hej allihopa (mina typ 10 läsare) Nu ligger jag på mitt rum och det är ensamt men skönt att ligga i sängen. Jag har ju min egna bärbara data som jag betalar hälften för varje månad. Lite onödigt just nu pga att jag aldrig sitter vid den. Det beror på att internet sladden är dragen till mitt rum och då måste jag sitta här ensam. Jag hatar att vara ensam. Så tråkigt. Många kompisar säger att gud va skönt jag är ensam hemma. Men för mig suger det. För att jag har en pappa som varit hemma många gånger då man kommit hem eftersom att han jobbar olikatider och en mamma osm jobbat 50% (pga ryggproblem) och så har jag haft 3 syskon som varit hemma efter skola och så. Så därför är jag van vid att nån alltid är hemma och är jag ensam blir det bara tomt och tråkigt...

Hur länge sen var det jag uppdaterade blogggen? Juste  i lördags. Minns inte vad jag gjorde i söndags. Martin jobbade. Hade nog inget att göra. I måndags vare schoool. Men jag vaknade av att min mamma kom in och sa när ska du upp, och hon sa att klockanvar halv 10. Jag hade alltså stängt av väckarklockan och somnat om. Hade historia och sv kvar på schemat men skulle hinna till halva historian så  sket i det. Men åkte till lunch och åt och hade sv. Sen åkte jag hem till martin. Han lagadej ätte god köttfärsås och spagetti sen åkte han på teorilektion. Jag gjorde nada men sov över.

Igår hade jag lång dag. Men sket i språk för att jag orkade inte och ville hem och plugga. Men mycket plugg blev det väl itne. Jag var med martin och lekte med valparna och så. (De fyllde sex veckor igår(!)) Idag så har jag haft lagom lång dag. GJorde klart min bild på bilden i ps. Blev jätte nöjd. Sen så övade vi inför nationella på engelskan och se hade vi prov i datakunskap. GIck bra, hoppas på MVG: men jag är så slarvig när jag vet att jag kan allt till prov så jag kommer säkert ha massa grejer jag slarvade på.

Imorgon bitti är det upp till skolan och göra lyssning läsning nationella i engelska. Läskigt. Tycker lyssningen är svår. På övningen fick jag full pott men detta kanske är svårare. Men det är nog bra att jag är nervös så jag inte slarvar som förra provet. Sen ska jag ha lite engelska och matte. Så det är en enkel dag.

Jag har inte så mycket mer i skolan förutom det och matte nationella. Fan va skönt  :)! NU ska jag kolla på tonårsliv och sen sova..
2009-05-03
 18:32:13

Så tråkigt har jag

Med hjälp av dina msn kontakters "personliga meddelande", ska du
besvara frågorna. Börja med den som ligger högst upp på listan.

Sa den första du mötte idag:
-Hetingklubben

Sa din mamma den dagen du föddes:
-Du är mitt allt markus

Säger din bästa kompis på din begravning:
-My P

Det som den du gillar mest säger:
-Elias+jag

Det första du kommer att få höra imorgon:
-Vår!

Den snyggaste i skolan kommer komma fram till dig och säga:
-Johan

Första intrycket av dig:
-Touch me right now

Ska det stå på nästa tröja du köper:
-DÅREH

På nästa sms du får kommer det att stå:
-Two months Dizane

Det första din pojkvän/flickvän sa till dig:
-Kungen du vet

Du kommer att få höra detta nästa gång du träffar den som är kär i dig:
-Ska på bröllop idag...
2009-05-03
 18:20:18

Kontroll

Hellu alla i detta gråa väder. Fan det suger. Igår så låg jag och solade och blev bränd på benen och kinderna efter 10 min. Försökte sitta ute idag och plugga men det blåste så jag gick in.

Igår så Var vi och handlade som vanligt på lördagar. Var ute och solade och lite sånt.  Vid 5 tiden kom mormor min morbror och hans fru. VI grillade hemmagjorda hamburgare och åt. Sen på kvällen höll jag på och prata med Martin om han och Markus och Adam skulle komma till berga. Verkade inte bli av så jag kollade på robinsson och var med familjen. Men sen ringde han och sa att de skulle komma. Så de kom upp (ink. anna) och kollade på valparna. Sen åkte vi till donken och åt glass. Vad sen så lämnade vi Anna. När vi hade gjort det så blev vi stoppade av polisen. Det var alko test. Sen så lämnade de mig.  När jag kom hem kollade jag på film med mamma och pappa sen somnade jag fort.

Idag har jag haft as tråkigt. Segat som bara den. Något jag gjorde nyss var att som vanligt när jag har tråkigt går jag tillbaka i bloggen. Men varför (?!) Jag får bara sån ångest. Pallar inte tänka tillbaka på tidigare tiden i livet. Låter ju som att jag är gammal men det är sån skillnad mellan grundskola och gymnasiet. Det är verkligen ett jätte kliv, iallafall för mig. Jag kollade tillbaka ett år och då hade jag massor med plugg och var stressad. Nu har jag nästan inget, vi har nästan fått lov..

Jag har prov i datak och bild. Ska skriva en uppsats i historia som jag börjat på. Sen är det några nationella prov kvar. Sen kanske ett italienska prov i slutet på månaden. Satt nyss och gjorde ett schema på Paint. Det har jag gjort de två senaste åren innan sommarlovet. För då ser man hur snabbt det är till sommarloven och får upp för sig exakt vad man har i prov/läxor och vilka lediga dagar man har. Kontrollfreak(?) Nej men det är jag inte. Men det är skönt som sagt att bara veta. Den här veckan som kommer är det väl inget speciellt förutom eng. nat.  Sen i helgen ska jag och Martin till hans landställe med Anna Markus och kanske några kompisar. Men de vet vi inte än. Ska bli kul! Kanske första doppet får invigas?

2009-05-01
 17:57:50

Valborg och så.

Helluuu. Dagen igår va jätte trevlig :) Den började med att martin och jag gick upp runt 10-11 och några timmar senare tog vi buss sen tåg sen buss till grönan. Vi gick och köpte entre biljett och åkband. Vi fick gå in halv 3 för att de tjuv öppna lite. Men man fick inte gå över "spanska trappan" Förens 3 så de spelade ju igentligen ingen roll. Men sen rusade alla vi få som var där till insane och martin och jag hamnade näst längst fram eftersom alla dumma ungar råkade ställa sig fel i kön. haha. Vi var inte nervösa då, för att den ser inte så farlig ut nerifrån. Men när vi satte och blev fastspända var det itne rika roligt längre haha. Vi åkte upp och det blev bara högre och  högre, var mycket högre än vad man tror. Sen åkte vi baklänges (!)(!) neråt och såg inte hur vi åkte. Som testjournalisterna sa, man tappade orienteringen helt! vi såg inte hur vi skulle åka eller visste inte om vi var upp och ned. Men vet att vi snurra runt minst en gång iallafall. sen var sjukt rolig. Men sen åkte vi typ allt annat förutom uppskutet och frittfall. Vi hann inte åka insane igen men vi åt och hade jätte mysigt. Perfekt dag på grönalund. Inge folk, lagom varmt, lagom mycket åkandes. Blev bara besviken på att inget var lika roligt som förut. Typ popexpressen eller vanliga berg och dalbanan. Men jag hade iallafall jätte kul med martin och vi hade jätte mysigt. Självklart tog vi en ny pussbild i vilda musen, ska bli tradition haha. Tjejen i kassan frågade om de fick ha den som visn, exemplar. Och de fick de :))

När vi skulle byta buss på östra så hittade vi inet busshållplatsen för vår buss. så det blev jtäte krånligt. Vi frågade massa busschafförer men de visste inte men vi tog en buss till danderyd och bytte där. Väl hemma så åt vi jätte god potatisgratäng med grillat kött och annat. Min gravida kusin fia och hennes pojkvän var här, min familj, mammas väninna och hennes man och hennes barn. Sen på kvällen kom mammas kompis med hans killkompis och son. Sen kom min mammas bror och sist kom min pappas syster. Det var helt oväntat för att vi hade bara bjudit hit fyra kan man säga men det blev fullt hus. Men de vart väl trevligt. Fick även reda på att fia funderade om jag ville bli gudmor till hennes barn och självklart vill jag det!! Blev jätte glad :) Så kul med ett litet barn i släkten. Kommer till augusti/september. Kanske samma dag som min födelsedag? Vemvet...

Påtal om graviditet så sa vår lärare Åse litet hejdå i onsdags för att vi hade ju ledigt igår och idag och bebisen var beräknad tills på lördag så då kanske den kommer imorgon. Annars så fortsätter hon jobba nästa vecka. Men det var sorligt. Älskar hennes lektioner. Jätte bra handledare också.

Nu har martin åkt hem och jag har suttit ute och pratat med mina föräldrar. Så fint väder ute. Bara jag som känner hur extra kär man blir i vårvädret?