2009-11-23
 21:14:45

Biologi

Äh, jag vet aldrig hur jag ska börja ett blogg inlägg, typ hej. hejhej, hallååå haha. Nej det låter bara as löjligt allihop. Jaja, nu börjar jag svamla iväg om annat.
Idag gick jag upp när det var helt kolmörkt, ville ligga kvar under varma täcket. Men man har inte så mycket val. Så jag gick och smög runt. Usch jag tycker det är väldigt läskigt för jag får för mig att höra allt möjligt, känns ju som att det är natt när jag inte får tända så mycket lampor och ska vara så tyst som möjligt.
Kom till skolan och hade foto lektion, väldigt onödig som typ alla andra lektioner vi haft i den kursen. Men iallafall så lekte vi lite i fotostudion men det vart väldigt amatörmässigt haha. Sen åt jag lunch med anna och linnea. Efter det letade jag efter någon jag kunde prata med om att byta min biologi lektion. För jag känner att det kursen är alledes för tråkig och jag kommer inte klara bra betyg, så jag vill ta bort den och välja typ små företagande nästan termin. Inkan min mentor sa att det var generellt inte möjligt men att hon skulle prata med rektorn. Om jag inte får byta tycker jag det är skit dåligt för den enda tiden jag slösat är min egna varje måndag och det är bara jag som får lida för det. Vi har ju itne ens haft en enda tenta eller prov i den kursen plus att läraren varit borta halva. Iallaflal så gick jag på biologi lektionen och vi hade genomgång på saker jag inte förstod något av.
Efter två och en halv timma slutade vi och då hämtade martin mig. Här har jag pluggat duschat ätit och så. Nu ska jag plugga mer och sen kolla på tv. Imorgon bitti ska jag på gastropi. Jag är jätte nervös men som med allt annat går det säkert fort och bra (hoppas jag)

2009-11-21
 10:32:31

Lugn dag

Heeej. Härligt att vakna till sol. Tände lampan och läste engelska boken. Nu ska jag byta om till något bekvämt och läsa ut engelskaboken och slå in de sista paketen. Jätte skönt att ha lite gjort nu när det är så mycket i skolan. Sen ska vi åka till ikea! vi ska köpa massa nya taklampor för att mina lampor går bara sönder när man sätter i dem. Helkonstigt. Och så har jag haft sönder en lampa :| Jag ska nog övertala dem att köpa nya knappar till garderober också. haha. Jag älskar att åka till ikea :) Synd bara att martin jobbar i helgen.
2009-11-18
 17:11:48

samsung jet

ASSÅÅ ÅÅH dra åt skogen med bloggen. Skrev jätte långt inlägg det var bara ett litet stycke kvar. Orkar inte. Haha jaja nu försöker jag kortfattat igen.

hej alla mina jätte super många läsare. Jag orkar itne babbla på om vad jag har gjort men jag kan berätta att jag har gjort simningen som jag gått och oroat mig över jätte länge. Eftersom jag klarat vg delen så gjorde jag mvg delen och där skulle man simma fyra längder fri sim, två längder med boj och två längder med människa i boj. Man skulle ha under 5 min för mvg delen. Men jag fick 5.55 men tydligen så var under 6 jätte bra men jag kommer göra om i vår.

Sen så har jag gjort matte prov idag, g delen, gick jätte bra. vg/Mvg delen är imorgon. Vi har haft det väldigt lugnt i skolan sen höstlovet men idag kom allt! Matte prov imorgon, engelska glosor på fredag.  Natur prov + historia prov nästa vecka. Veckan efter det Sv prov + engelska bok utläst. Veckan efter det är det tenta på historia. Sen har ju klimat rollspel veckan efter det.

Inte nog för att man blir deprimerad över mörkret nu ska man bli deprimerad över hur mycket skolarbete man har att göra. Jaja det hela är förhoppningsvis över om 1.5 år så jag ska inte klaga egentligen.

Annars har jag fått ny mobil då jag skaffar mig tele2. Men det kändes inte lika kul som annars, efterom jag redan kollat igenom pappas och martins och dem har samma. Men det känns allmänt som matriella ting spelar mindre roll för mig nu. Blir liksom inte lika glad. Kanske hamnar om mognad?



2009-11-15
 18:04:53

vaccin

Hejhej. Nu var det länge sen IGEN. Men dagarna blir ju bara kortare, då hinner man ju inte.  typ? Jag har iallafall tagit svinisvaccinet, och blev hemma dagen därpå, fick feber och så. Inte så kul. Men nu hoppas jag bli immun innan alla smittas. För mådde jag sådär dåligt av liiite influensa då vet jag inte hur dåligt jag kommer må av riktiga. Plus att martin och anna är i riskzonen och anna kanske inte ska ta vaccinet så det är ju schyst för deras skull att ta den.

Men jaja va rolig blogg jag har.. naaaaaat! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om jag inte ska klaga på hur deprimerad jag är nu i vintermörkret. Haha. Meeeen good things är att veckorna går faktiskt sjukt fort och snart är det december och det är en fin månad. 

Snart ska jag bänka mig framför tvn och se gossip girl och sen åka och städa. Woho. Juste, har fått ett till "jobb" martin och jag ska slå in 150 paket och vi har bara typ 30 kvar! Yesssssss. Dem pengarna ska vi spara.  

Och imorgon börjar en ny hel skolvecka, mindre roligt. Ska simma på idrotten,  min största rädsla för det känns som jag kommer få en riktig rutten tid :|. Och jag kommer dränka den jag ska "livrädda" haha. Sen ska jag ha matte prov. Känns som jag fattar men sen när jag kollar i facit gör jag typ alltid fel, hur lyckas jag? aja, nu ska jag nog sluta gnälla och gå härifrån..

Pusss!
2009-11-08
 12:46:49

Trött på och längtar till...

gaaaaaaah jag är så trött på dubbelmoral, kompisar, folk som försöker kryma en utan att märka det, snygga tjejer som skriver till martin, skolan, lektioner, kallt väder, åka kommunalt i en timma hem efter skolan, att vi ska få ett stort hus på vår tomt, byggarbetare som börjar halv 7, vara tvungen att gå ut med hundarna, abonnemangsbyte, uppsägningstid, mobiler, min mulliga kropp, alltså mitt dåliga självförtroende, alla krav, personer som träffas på en lördag kväll utan att fråga om man vill vara med, personer som springer iväg så att man inte ska hinna med tex till lunchen, falskhet

Jag funderar att byta namn på bloggen, typ klagomuren eller typ varningläsej haha. Men jag antar att jag försöker genom de här ge en hint till vissa att sluta vara så jävla oschysta. Snälla ge mig ett halft års utomlandsresa till något varmt land. Mörkret och kylan gör mig inte ett dugg gladare.

Iallafall så har martin jobbat i helgen men han var här i fredags och vi kollade på idol och den dära nya superspännande serien. och så hade vi jätte mysigt med familjen och åt gott. Sen gick han upp tidigt på lördag morgonen och åkte och jobbade. Själv så åkte jag och handlade som vanligt på lördagar med familjen. Handlade farsdags presenter mat och hämtade en plasma tv hos min morbror. Väldigt stor men vi får se om vi ska behålla den. Sen spelade jag wii och åt middag bestående av mcdonalds mat. Sen kollade vi på en superdålig film, johan falk eller vad den heter.

Idag är det farsdag och johan och jag gick upp och gav han kalsonger trisslotter och ett kort. Nu har jag inte gjort något. Ska klä på mig och städa mitt rum, kanske läsa engelska boken och så.

Ser fram emot: Advent, lussebullar, julbak, julmust, tända ljus, pepparkakor, julsånger, julprogram, mysteriet på greveholm, julafton, nyår, jullov, klara halva årkurs två, få åse som handledare, boka sommarens utomlandsresa, ny mobil, julklappar, lediga dagar, lucia, snö, julpynt


Det här är nostalgi för mig!

2009-11-04
 19:34:46

icecold

Heeej. Gud vad jag fryser. Det är svinkallt ute, i skolan och hemma, till och med hos martin. Vad beror det på om man är extra mycket mer kall än andra? Alltså resten av min familj tycker att det är varm i vårat hus :S Jag försöker intala mig när jag står och väntar på bussen att det är bra att frysa, men är det de? ööhh... Jag har nog blivit för bortskämd med att åka bil till och från skolan varje dag... Heh... Men igår var ju martin hos sin far och idag hos sin mor. Så jag har åkt kommunalt och jag lider verkligen, tar typ en timma att åka hem, hela dagen går ju bort. Plus att det är otrevligt att trängas och vänta på tåg och buss. Suck vad jag klagar. Det är skönt att gnälla ut allt här så man slipper göra det sen.

Imorse så vaknade jag av att det lät som att nån höll på att banka och slå typ på vinden, men när jag kom ner såg jag att det var en stor grävmaskin som försökte komma in mellan pelarna. haha. Så nu står det bilar slangar rör och allt vad det är på vår tomt och alla träd är borta typ. Man ser allt som händer utanför och alla kan nu se vårt hus tydligt. Alltså dem har börjat att bygga hus på vår tomt. Fast nu gräver dem bara... Jajaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Har typ inge plugg nu alls, det är därför jag har tid att blogga.. Väldigt uttråkad. Vad ska jag göra liksom? Haha, inget liv.. Typ spela farmville. Fast jag har tröttnat på skiten... Jaja nu orkar jag inte blogga mer.


Det känns som att det är såhär kallt..

2009-11-03
 17:01:02

november

Heej, nu är det jätte lång tid sen jag bloggade sist. Men ingen klagar haha. Ja vad har hänt sen sist? Minns ju inte, kommer sällan ihåg vad som hänt, beror nog på stress. Iallafll har det ju varit höstlov. Helgen innan det så var jag på middag hos johanna med alla tjejerna (Magnus är inräcknad) och det var supermysigt. Efter det gick vi till Jennys kusins fest. Kände mig inte så taggad och kände ingen så det var inte så roligt. Men sen gick jag linnea anna och magnus till linneas stuga och kollade på film. Såklart somnade jag mitt i den men de gjorde inget :) Dagen efter skrev jag klart min sam tenta som jag blev väldigt nöjd med. På måndagen åkte vi till borlänge där vi var tills i söndag. Vi handlade, gick promenader, kollade på massa filmer, bowlade och så där uppe (: höstmys helt enkelt. Funderade på lördagen att åka hem och gå på halloweenfest men det var massa strul så vi stannade. I måndags var de jobbigt att gå upp men de gjrode jag och fick skjus av martin. Hade fotolektion och sen hade vi biologi lektion. Efteråt åkte jag hem till martin och tog de lugnt, pluggade lite matte. Idag så var jag hemma halva dagen pga ont i magen men gick på matten och hade matte prov som gick bra. Sen hade vi svenska , fick tillbaka prov, vg :) Nu ska jag äta!!