2009-09-30
 18:31:14

lastdayinseptember

Hej. Idag åkte martin och jag till skolan vid 10, jag orkade inte gå på historian. Pinsamt nog mötte jag upp historialäraren när jag kom in, haha men de gick bra. Vi hade svenska, ganska slapp lektion. Fick tillbaka krönikorna, VG..blää. Men orkar inte bry mig. Sen hade vi matte, fick tillbaka provet. VG =) de kändes bra! Sen hade vi lunch och sen Naturkunskap. Tråkig lång lektion men som tur var gick brandalarmet så man fick missa lite. Sen slutade vi men jag skulle ju prata med engelska läraren så jag fick vänta en halvtimma. Men samtalet gick super bra och hon förstod mig precis, snäll som hon är. Så de gick fort sen åkte jag till hägernäs med anna och markus.  Jag skulle göra klart min historia uppsats där men filen gick inte att öppna, så vi åkte till mig istället. Nu sitter jag här och försöker sakta börja göra klart uppsatsen men det går väldigt trögt. Martin är ute i kylan och tvättar bilen..

Vad heter ni? Sara & martin
Hur träffades ni? Genom MSN typ.. (lång historia)
Hur länge har ni varit tillsammans? Snart 3 år!
Är ni förlovade? Yesss
Bor ni ihop? Nej
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Bara martin
Isåfall, vem kör bäst? Antaligen Martin?
Kommer du ihåg er första kyss? Ja
Vem sa "Jag älskar dig" först? Martin
Vem är äldst? Martin
Vilka stjärntecken är ni? Jag är Jungfru Martin är Kräfta
Vem fyller först på året? Martin
Vem är längst? Martin
Vem sjunger bäst? Båda sjunger typ lika illa haha
Håller ni i handen på stan? Oftast
Kände ni varann innan ni blev ihop? Vi hade pratat i typ 2,5 år innan, så ja
Vad har ni gemensamt? Väldigt mycket
Blev du kär i första ögonkastet? Ja de blev jag nog
Har ni någon speciell låt? The Promise
Har ni några "fri kort"? ???
Har ni stora framtidsplaner? Ja de tycker jag :)
Har ni gråtit i varandras armar? Klart vi har
Har ni varit utomlands tillammans? Danmark, Spanien, Grekland
Vilket är ert bästa minne? Mitt är iallafall förlovningen i solnedgången i danmark :)
Vem lagar bäst mat? Tillsammans är vi bäst, men det blir nog Martin
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Kollar på tv
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Japp
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Njaa, Åkersberga - Sollentuna
Blir du lätt svartsjuk? Ja men det betyder inte att jag inte litar på honom
Brukar ni bråka? Ja, alla par bråkar
Ringer eller SMS:ar ni mest? Sms tror jag
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Allt!
Brukar nån av er prata i sömnen? Ja här om natten sa han "det kostar 49 kr metern" i sömnen haha

2009-09-29
 15:56:53

Presentationsångest

Dagen idag har vairt som en bergochdalbana. Först åkte mamma och jag till "sjukhuset" för att ta prover. Jag har blivit jätte rädd för att ta sprutor efter all min epelepsi och sånt alltså har jag inte blivit van vid det bara mer rädd. Såklart så hittade hon inget blodkärl i armvecket så hon fick byta arm. Som tur var kom det blod direkt. Usch. Sen skulle ja ta lite andra prover sen sprang jag till tåget. I skolan hade jag engelska. Fick prata med engelska läraren och hon sa att jag skulle komma till CP dagen för att träna grammatik. Känner mig väldigt "oskyldigt anklagad" då jag fick VG förra året och vi har typ lämnat in en sak so mvi skulle skriva fort på lektionen? Jaja men ska till henne imorgon och försöka bevisa att jag inte är så dålig! Jag tyckte att det var så jobbigt så att jag nästan åkte hem. För jag har sån enorm presentationsångest och dåligt självförtroende så något sånt här kan verkligen knäcka mig. Men jag gick iallafall på resten av lektionerna. Sen hämtade martin mig.

Nu ska jag duscha och sen sätta på mgi myskläder och plugga hela kvällen typ. Medans martin springer runt och fotar allt med sitt nya objektiv. Puss
2009-09-28
 17:19:12

Roligt inlägg, som vanligt!

Sitter och funderar på om min hjärna faktiskt fungerar bäst nu innan jag ätit middag eller om jagska vänta till efter maten? Alltså jag brukar faktiskt skriva uppsatser och sånt bäst typ när jag är sur och grinig och har sockerbrist. Men det tröga är bara att börja. Ska göra en historia uppsats om första världskriget och dessutom skriva den genom en viss historia syn. jiihuuu! Gu va roligt.....

Men jag har glömt att berätta att i lördags kväll hade jag super duper tråkigt. Så när markus ochanna skulle åka på lite partey tackade jag inte nej, ändå om ajg inte mådde super bra. Så jag åkte till hägernäs där de hämtade mig sen åkte vi och hämtade mathias. Sen åkte vi till Matilda. Efter nån timma drog vi till en kille i mörby istället. Men där stannade vi inte heller så länge. Sen när vi gick träffade vi Johan och frida :) Sen åkte vi till donken.

Ja de var min lördag.. Igår så åkte jag med familjen och handlade i täby, eller ja min lillebror handlade. Sen handlade vi i arninge. Och sen åkte vi hem. Gick och la mig och somnade på soffan sen kom martin =) så åt vi och kollade lite på tv sen åkte vi och städade. och det var min super glamourösa roliga helg !

Idag skjusade martin mig till skolan. För han skulle hem och plugga efteråt. Vi hade fotolektion där vi redigerade bilder och sen gick vi och fotade super dåliga bilder haha. Sen hade vi lunch och sen biologi. Vi åkte till Rönningesjön där vi mätte olika djup och letade djur och mätte phvärde. Skit kuuuuuul! nej nu är jag riktigt trött och ska äta såå ciao!

2009-09-26
 12:07:10

Plugg lördag..

 Idag är en sån dag då man bara tar det lugnt och har typ tråkigt. Vaknade av att martin gick upp och pussade mig hejdå eftersom han skulle till jobbet. Gick sen upp och hade jätte ont i huvudet och magen. Så jag orkade inte åka med till Julians dop :( Sen duschade jag och nu ska jag städa mitt rum och sen ligga och läsa våran svenska bok "dvärgen" Ska nog läsa 50 sidor så att man inte behöver stressa med den sen. Sen ska jag läsa engelska boken. Efter det ska jag nog börja på historia uppsatsen. Bara för att idag så har jag ändå inget bättre för mig och jag har verkligen legat på latsidan när det handlar om skolan.
2009-09-24
 16:29:36

Tråååk

Jaa tio dagar sen jag bloggade, kanske dags igen? Minns inte vad som har hänt. Vi har iallafall gjorde klart Johans rum, blev "duggregn" och en logga "sweet" på väggen. Riktigt ballt. Har inte haft så mycket i skolan, alla prov och tentor kommer väl på en gång snart istället.

Idag åkte jag och martin till husläkarna här i berga. Mamma hade bokat en tid till mig eftersom jag har haft så ont i magen. Har glömt berätta om för någon vecka sedan, hade sjukt ont i diafragma, så att jag knappt kunde stå, det var sjukt obehagligt. Men imorse åkte vi iallafall dit. Fick vänta typ en halvtimma och precis när martin gått in på toa blev jag uppropad. Fick en jätte trevlig läkare. Som frågade massa frågor. Var sjukt svårt att hålla reda på alla datum och allt när jag haft ont. Sen klämde hon på magen och sen skrev hon ut massa prover jag skulle ta. Ska åka in imorgon bitti eller början på nästa vecka och göra det. Sen åkte vi till skolan. Jag struntade i  att gå på lektionen eftersom det bara var en halvtimma kvar. Sen kom alla och vi gick och åt. Sen hade vi matte prov. Jaaaa de gick väl ganska bra. Kommer nog iallafall få G. och jag satsar ju inte på högre i Matte B. Sen hade vi so och sen slutade vi och jag åkte hem med martin.

Har panik över alla utgifter denna månad, gå på revy obscen, äta middag med klassen, mobilräkning, klippa håret, doppresent, skor(?) eeeehehehe nej nu ska jag göra något annat.. bye



Idag fyller min storebror andreas 22 år . grattis!
2009-09-14
 14:11:32

True blood

Heej. Har inte bloggat på länge nu.Men jag har haft fullt upp sen förra helgen. Var och köpte målafärg då, och började måla om hallen uppe och nere. Var i princip, skola - hem - måla hela förra veckan. Så alla lister och väggar och dörrar blev målade. Blev "cappicino" Sen har vi börjat göra om andreas rum som nu blir johans rum. Nu i helgen målade vi där. Och johan och martin rev garderober och stängde ut alla möbler och ett gammalt kylskåp.
Men iallafall, eftersom jag inte hunnit vila utan bara stått och andats in massa oljer och färger i en och en halvvecka har jag inte mått så bra. Stress och deppig, ont här och där. Idag var jag hemma från skolan, martin och jag gjorde amerikanska pannkakor sen åkte han. Nu ligger jag i sängen med äpple och digestive bars och nya cosmo och kollar på de första avsnitten av trueblood. Bara sett det första, inte så bra som man förväntar sig efter alla skriverier om det. Men jag ska fortsätta kolla på andra nu.

2009-09-04
 17:59:13

idag och lite bilder..

Heeej. Vaknade imorse och mådde dåligt, men gick upp efter en timma och valde ändå att åka till nästa lektion som var. Men efter en stund började jag må dåligt igen, så jag struntade i hela skoldagen istället. Hela dagen har jag varit riktigt riktigt illamående, så att jag verkligen velat spy, men jag kan ju inte de. Enda gången jag varit ledsen över min förmåga haha. Jag har inte gjort någonting idag, typ spelat farmville haha, gått ut med hundarna och städat mitt rum. Jag har sjukt tråkigt och inget liv idag eftersom martin jobbar, de ska han göra nästa helg också :( Men nu ska jag ladda upp lite bilder om det funkar. Väldigt onödiga, men har ju så mycket text och inge bilder i bloggen..

Martin tvättar som vanligt sin bil...

Adam och shaggy

Linnea och markusen

Avslutar självklart med en tjockisbild på osminkade moi

2009-09-03
 19:12:49

Sjuk :/

Guuud va ni ska klicka in er på min blogg hela tiden.. (enligt statistiken) Ja vet att jag har varit dålig på att blogga. Men jag fyllde år och har typ varit sjuk efter det.

På min födelsedag så tjatade väldigt många om att jag skulle ha fest. Men min lillebror och storesyster var hemma och jag orkade inte ha massa folk här. Så adam och gurri kom hit och käkade tårta med mig och martin. Vi spekulerade om det skulle gå att ha fest ändå och vilka jag skulle bjuda. Men eftersom ingenting gick som vi ville bestämde vi för att de inte skulle bli något. Sen lagade martin och jag lövbiff och värmde potatisgratäng och åt. Sen skulle markus och anna komma. Sen ringde alla och vi bestämde att gordon gänget lika gärna kunde komma över. + adams nya flickvän. Det var en väldigt lugn kväll vilket var skönt. Vi satt mest bara och pratade och myste. Alla åkte hem men gurri sov över.

I söndags skjusade vi gustav till tåget, sen kom mamma och pappa hem, och på dagen kom min morbror och hans fru. Så fikade vi och firade mig lite. Men sen var martin och jag tvugna att åka för att städa på gymmet. Tog typ 1.5-2h. Sen gjorde vi inget speciellt.

I måndags skjusade martin mig till skolan och jag hade FOTO A.. Det söög rumpa. För vi blev indelade i grupper och allt kändes verkligen amatörmässigt. Men hoppas det blir bättre. Sen hade vi biologi. Jätte trevlig lärare. Men jag hatar verkligen undervisning när man ska typ ut i skogen som vi gjorde. Vi skulle leta olika lövsorter och samla olika djur och gissa färger på dem. Kommer bli jobbigt att ha tre timmars biologi varje måndag.. Men jag vill ändå ha det ämnet. Sen hämtade martin mig och vi åkte till täby. Fyfan vad jag hatar att shoppa, blir bara irreterad på allt folk, det är varmt, jobbigt att bära på saker, jobbigt att sätta på ta av sätta på ta av. Leta upp kläder och leta efter rätt storlek. Nej jag gillar verkligen inte att handla ibland. Men jag kom därifrån emd protest två tröjor. sen åkte vi hem till martin.

I tisdags mådde jag skit dåligt, ont i halsen och kroppen så jag åkte hem istället för skolan. Hemma låg jag och sov i massa timmar sen kändes det mycket bättre och martin kom hit. I onsdags morgon mådde jag inge bra men jag valde att ändå åka till skolan för att kämpa för min klass i TEGdagen. Det var riktigt kul fasten jag mådde jätte dåligt. Vi vann 7 av 9 grenar, bara 1 mindre än vår grannklass som vann. Så vi var inte så dåliga ;)
Efteråt åkte martin och jag till täby igen, men denna gång för jakt efter underkläder. Det är därimot roligt att handla :) Inte så mkt folk och lätt att hitta och prova. Så jag hittade två bhar och tre trosor. Sen åkte vi hem till martin. Vi gjorde tacos men orkade bara en var.. På kvällen mådde jag riktigt dåligt, tror jag faktiskt hade feber. Visste inte vad jag skulle göra för jag hade så ont i kroppen och halsen.

Imorse hade jag enorm beslutsångest om jag skulle åka till skolan eller åka hem, för jagmådde dåligt , men ändå tillräcklgit bra för att orka med iallafall en lektion. Men jag åkte iallafall till skolan för att pröva. Först hade vi naturkunskap, kollade på saker i mikroskåp. Tog en hårstrå som iallafall så ut att vara friskt men när man kollade i mikroskåpet var det helt klyvet längst ut. sjukt... Jag orkade verkligen inte stanna men eftersom malin inte skulle få vara själv och göra statistiska undersökningen så stannade jag. Ville sen åka hem men stannade iallafall i början på samhällskunskapen men en halvtimma innan vi slutade fick vi rast och då åkte jag. Sov hela tågresan hem.. Idag har jag itne gjort någonting. Skönt att vi inte kommit igång med prov och uppsatser än. Men snart kommer allt på en gång..