2008-01-30
 16:22:30

Vi har fått en katt

Nej, jag skoja bara. Men när anna kom hem klockan två hade hon en söt liten katt efter sig. Vi hade ett fönster öppet och den försökte hoppa in. Katten var inte så gammal. Ganska ung. Men iallafall så har den suttit utanför våran dörr och sprungit runt utanför och försöker komma in. Så den har suttit utanför i 2 timmar och 20 minuter. kan itne ta in den, mamma är typ dödsallargisk mot katter. Och wilma grinar och grinar för att hon vill hälsa på katten. Men nu vet hon inte att den är kvar. Men när mamma kommer hem ska jag kolla med henne om vi kan ringa någonstans så att nån kan hämta katten. Här kan den ju inte sitta längre.
2008-01-29
 12:04:13

29 januari

Hejhej.. Jag har varit trött i ca 2 veckor nu. Verkligen trött. Det kanske inte märks ibland i skolan och så, det är därför jag är så uber trött så jag bara flamsar.. Men verkligen så har det känst som att jag skulle somna närsomhelst på lektionerna. Förra veckan gick jag hem två dagar i rad efter halva skoldagen, därför att jag var illamående etc. Idag vaknade jag med igenslemmad hals och snuvig och onti halsen. Kunde knappt prata. Mår jätte dåligt. Förskyld alltså.. Men jag ska till skolan halv 3 och hämta skolböcker och hämta lillebror.

Missa inte gossipgirl kl 20.00 på kanal5 och i huvudet på gynning klockan 21.00 på samma kanal. Säg till om nï vet när Desperata börjar igen? 
2008-01-28
 18:47:28

28 januari

Jag har inte alls haft någon blogg lust på nån vecka. Så ni får så länge läsa gamla inlägg tills jag får fram min blogganda igen
2008-01-26
 16:05:38

Martins hemsida:

http://allfoto.dinstudio.se/

Martins hemsida: ) Kolla
2008-01-25
 22:08:17

Bilder

image96

Hittade den här jätte söta bilden på Martin, på hans dator.  Den är mer än ett halvår gammal

image97

Det här är första gången Martin och jag träffade varandra... 10 oktober 2006, minns inte att vi var så små!

image99 Martin nu :)
2008-01-24
 21:04:40

Handboll

Har aldrig tyckt om handboll, men nu var det sverige som mötte tyskland om semifinalen till em. Så det var jätte spännande. Trodde inte jag skulle tycka om det. Men ibland så förvånar man sig själv :) Tyvärr förlorade sverige :/
2008-01-24
 19:25:05

Kul

Gud vilken blogg nörd jag är.. Eller ja nu vare så att jag var inne på pa, och läste annas blogg typ alla inlägg ifrån oktober-januari. Gud va roligt vi hade det förut. Men nu är det som det är. Man blir olika och glider isär. Tråkigt men sant. Sen läste jag min också. Läste massa roliga minnen ifrån mig och martin. Härligt (: Blir så glad när jag läser sånt och när det påminner mig om allt kul man varit med om.
2008-01-24
 15:28:43

Jag offrar mig

"Jag har alltid varit en väldigt tuff tjej. Inte direkt så att jag skulle ställa mig längst fram i en fight. Jag hade nog ställt mig bakom och låtit någon annan få ta smällen. Man ska ju rädda sig själv först!Jag blir väldigt sällan ledsen, tar aldrig åt mig av era kommentarer och tror oftast att jag själv är bäst. Precis som det jag nämnde i radioprogrammet idag så tycker jag att det är en bra egenskap att våga vara egoistisk och alltid sätta sig själv först. Men psykiskt är det så extremt viktigt att du hela tiden tycker att du är bäst. Det värsta jag vet är när personer säger att man inte ska ha så höga förväntningar av livet eller av sig själv. My ass!"
Taget ifrån blondinbella.se

Jag blir så jävla arg när jag läser det här. Självförtroende är bra ja. MEN hon skriver ju som att man ska vara världens egoist för att lyckas. För att lyckas måste man ju självklart ta plats och fresta på sig själv med att tycka att man är bra. Men om man går runt hela tiden och tjatar om att man är så jävla bäst så tröttnar folk på en. Hennes inlägg låter ju som att hon bara bryr sig om sig själv. "jag är bra, jag är bäst, bättre än alla andra" Varför skriver hon också att man ska rädda sig själv först? Skulle inte människan offra sig för tex sin bästa vän eller familjemedlem? Jag skulle, för jag är inte lika egocentrisk. Sen skriver hon att man ska ha höga förväntningar på livet och sig själv. Tvärtom! Jag sätter mina förväntningar på mig själv alledes för högt. Det har förstört mig. För om jag misslyckas, då är jag sämst i världen. Jag hade ju tänkt att jag skulle lyckas. Om jag förväntar mig att få en hund i present och har den förväntningen och jag inte får det. Hur mår jag då? bra? NEJ. För att lyckas, måste man ha positiva tankar. Men man ska aldrig hoppas förmycket. Det är vad jag tycker. Jag ska sluta sätta ribban för högt när det handlar om betyg saker och annat. Jag har blivit besviken många gånger. Och jag lär mig av mina misstag..
2008-01-24
 14:24:29

24 januari

Idag vaknade jag och var trött och hängig. Men jag var tvungen att gå. För vi har hemkunskap varannan torsdag. Och om man missar en hk lektion räknas det nästan som två. Hade så dålig närvaro på förra terminen, så var tvungen att gå. Iallafall. I skolan så var det jätte dålig luft i klassrummet. Så jag mådde illa, och hade jätte ont i lungorna. Sen hade vi lektion med bajs tråkiga Spanska i ett annat rum, bättre luft... Fyfan va jag avskyr det. Lär mig ingenting. Jag hatar det faktiskt mer än NV. På spanskan hade jag fortfarande jätte ont i lungorna och jobbigt att andas. Efter hade vi hemkunskap. Ville jobba själv, dels för att jessica och jenny var sjuka. och för att jag trivs med att jobba själv på hk:n. Då kan man hålla koll på vad man gör och göra allt i sin takt utan att trängas. Men jag jobbade med Isabell. Det gick bra. Vi gjorde wook. Gillar inte det så mycket, men det var okej.  Jag var fortfarande yr och ont i kroppen så jag åt lite lunch och gick sen hem. Nu är det bättre, men är väldigt trött.. Kanske för att jag gick hem och fick i mig frisk luft.

Igår snöade det, idag blåste det och var mulet. Och nu är det sol. Tempraturen stiger och sjunger mycket varje dag. Ena stunden är det slask, andra snö, och sen Torrt. Jävla Januari väder. Januari ska börja med massa snö. Sista dagarna på månaden ska det börja gå bort.. Sakta så det inte blir slask. Men klart jag inte får som jag vill på den punkten.

Bara en kort skoldag kvar, sen äntligen får jag vila upp mig. Det behöver jag nu känner jag. På lördag ska vi på martins mormors vernissage (hon är en jätte duktig konstnär) Det är därifrån Martin har fått sin fina talang ifrån. Juste, måste ta lite foton på saker han målat och lägga in. Sen på söndag ska martin somsagt fotas med sin tvilling till amodel.
2008-01-23
 22:08:17

23 januari

Vissa dagar är man mer sugen på att blogga och andra inte...  Jag skrev att jag kanske skulle ha ett lösenordsskyddad blogg. Vissa skrev kommentarer som typ "bry dig inte om dom elaka kommentarerna fortsätt blogga" Jag hade igentligen inte tänkt att ha lösenordskyddad för att typ 10 av 300  har skrivit något taskigt. Utanför  att att jag är ibland så jävla irreterad på personer och vill bara skriva ner min aggrition. Men det kan jag ju inte göra publikt. Nu tänker ni säkert, "varför skriver hon inte vanlig dagbok då?" Det är ju bara så himla tråkigt! Jag hatar att skriva. Och speciellt när man har mycket att skriva. Då blir allt bara kluddrigt. Effektivare och bättre med datan.

Idag mina vänner så har skoldagen varit.. Tråkig. Först hade vi eng.. sen biologi där jag gjorde provet. Det gick åt helvete. Jag kunde inte koncentrera mig. Sen vare frågor som vi inte hade pratat om för det var grannklassens blogg. Sen skulle 9C ha lektion i rummet jag gjorde provet. Så jag kunde koncentrera mig då. Jag slarvade jätte mycket. Nu efter är jag besviken på mig själv.. Ska fråga om jag får göra om det. Sen fick vi vårat Matte prov tillbaka.. Jag fick vg.... Eller vänta nu... NÄSTAN. Bajs måsen. Hade ett förlite poäng på B delen. och det kan han självklart inte bjuda på. Sen gick vi hem till agnes och åt mackor, glass, varmoboy med grädde. Jag som är typ laktos introllerant hade ont i magen och mådde illa. Hade iof gjort det hela skoldagen gick hem. Missade alltså SO/SV och spanska.

Idag så var min lillebror också hemma. Han har ju ont i magen. Det har han haft länge nu.. ? Pappa köpte päronsplitt åt oss :) GOTT.. Sen så hyrde mamma 2 filmer åt oss. Nördar :D haha. Men vad ska man göra om man är hemma och har tråkigt. Ena var Familjen robinson, och andra typ hajar som hajar :S? Observera att det INTE var jag som valde filmer. Men hey, är det inte lite roligt ibland med walt disney filmer? 

än så länge är bloggen öppen för alla. Kanske jag skapar en privat där jag kan byta ut namn och snacka hur mycket skit som helst? haha

Slänger in lite bilder från dom senaste dagarna
2008-01-22
 17:40:22

22 januari

Jag tänker snart nog sätta lösenord på bloggen så bara få kan se.Då kan jag skriva lite mer frispråkigt utan att någon klagar :)
2008-01-21
 16:14:23

21 januari

Såhär såg min dag ut :

Skolan började med bild där vi skulle göra en "film" affish
Sen hade vi idrott (lunch imellan) där vi skulle visa vad vi kunde för olika saker
Efter det var det spanska, men jag gick till kuratorn , Jessica efter halva. Nej jag skäms inte över att säga att jag ibland går till kuratorn. Det är skönt att lufta och få prata med en snäll och klok person som Jessica.
Sen var det sv/so men jag hann aldrig göra något. Och så fick vi sluta lite tidigare och jag gick hem med min bror.
Jag har fått hlra några kloka ord också, att dom som skriver dumma kommentarer har blivit berörd av min text, och känner sin tvungen till att skriva en kommentar. och det är ju rätt gulligt. Att dom bryr sig så mycket.

Martin och jag skulle träna idag. Men han var tvungen att åka hem av en väldigt TASKIG anledning. Blir så himla sur. Men skit samma. Ska plugga lite kemi och biologi senare.
2008-01-20
 20:21:22

glad :)

Jätte glad. Vi har (NÄSTAN) bestämt vart vi ska i sommar. Till danmark som vanligt. Men vi ska åka till ett stort, (ska åka med vår faster och två kusiner) Jätte fint hus :) Ligger 400 meter ifrån stranden (som man kan se ifrån huset) och 600 meter ifrån ett "feriecenter" med massa aktiviteter som simhall med rushelbanor, bowling, tennis, pingis och så kan man rida på hästar som jag och martin ska göra vid solnedgången på stranden. Och i feriecentret så finns det pizzeria matbutik osv osv  Det finns alltså massor att göra. Och i stugan vi ska bo i finns det spa solarium osv :) Då blir vi borta i 3 veckor.
 
2008-01-20
 11:50:09

God morgon

Vad fint väder det är idag! Kollade på två filmer igår kväll. Så vi gick och la oss runt.. 2 och Martin och jag somnade jäätte sent. Vi skrattade jätte mycket och myste. Snart ska vi gå ut med hunden i det fina vår vädret :) Hoppas det håller i sig
2008-01-19
 20:25:12

Storm?

Dagen har hittils varit jätte bra. Vaknade klockan 10 först. så myste martin och jag ett tag. Så somnade vi och vaknade tolv. Sedan åkte vi som sagt till täby med mamma pappa och johan. Johan och jag fick nya skor. Trodde det skulle ta jätte lång tid att hitta några. Men det tog itne så lång tid. Köpte ett par Fred Perry. Sen hade jag presentkort på bikbok. Så jag tog massa jeans och provade. Men dom har inte så många snygga jeans där. Men jag tog ett par budget jeans iallafall. Martin skulle köpa kläder tills han ska fotograferas. Fast jag tycker han har mycket snyggt så tycker han att han måste köpa massa nytt. Men han hittade bara en munktröja. Så han ska handla nästa vecka.. Nu vet ni det :)

Jag är ganska hemsk men jag älskar när det händer saker som att det ska bli storm osv. Speciellt när strömmen går och det är riktigt oväder. Den blir en sån adrenalid kick. Jag vet att ovädret kan bidra med mycket dåligt.. Men jag tycker ändå att det är så spännande.  Hur är vädret hos er nu? Här är det iallafall hyfsat bra. Blåser och regnar lite bara. Fast vi bor i ett gammalt hus (gamla telegrafstationen faktiskt) så det är inte så bra om det blåser starkt här.. Snart ska vi se en film. Godkväll :)
2008-01-19
 17:21:49

Saknar nikita

image83
visst är hon söt :)?
2008-01-19
 16:18:35

19 januari

nej jag tänker inte bry mig om er som skriver taskiga saker om min blogg. För om man har en blogg får man räkna med sånt. Jag tar inte illa vid mig då jag inte känner er. Ni är dessutom väldigt nåra i mängden som skrivit en kommentar som varit elak. Vad vill ni ens uppnå? Om ni tycker min blogg är dålig, så läs inte den då? Jag har läst flera artiklar då folk har blivit helt nerbrutna av sånna som ni som skriver taskiga saker. Tänk på det. En liten kommentar kan göra väldigt mycket. Men antagligen verkar det som att ni inte har känslor. "Hat är bara brist på fantasi.."

Jag är en sån person som ofta säger min åsikt. Det betyder inte att det är dåligt. Jag står för min sak. Larvigt med sånna som inte vågar. Men dom flesta som står för sina åsikter och säger dom rakt ut får ovänner. Det är väl så att man vill ha kompisar som helst håller med. Men jag tänker inte sluta vara som jag är. För jag tycker verkligen att man ska säga vad man tycker. Såvida det inte är taskigt personangrepp. Jag kan erkänna om jag har fel. Men jag säger oftast vad jag tycker.  Varför bara sitta och hålla käften ? Nu kanske det låter som att jag e typ osams med alla men så är det verkligen inte. Man kan inte vara älskad av alla. Vissa personer gillar väl inte mig för den jag är. Men det är upp till dom. Jag tänker inte rätta mig efter dom.

Kom nyss hem ifrån täby. Köpte nya skor och jeans. Jag orkar inte blogga något idag. Men vi får se.

Vill bara tacka Martin och min familj och dom närmaste kompisarna. Hade ni svikit mig så skulle jag inte vara här idag.
2008-01-19
 12:28:51

19 januari

hej hej! Hade 270 unika igår :)

Igår kväll såg vi på ciao bella! Den var ganska bra . Efter det skulle martin jag och johan se fantastic4 men jag somnade hela tiden. Idag åker vi till täby och ska köpa skor. Så idag blire nog också segt med inlägg..

Men ni får iallafall ha en bra dag :)
2008-01-19
 00:33:57

Godnatt

åh va gulligt av dig rebecka. Att höra av dig :) Ja gud vad jag tar illa av mig.
Varför skulle jag bry mig om en person som jag knappt känner? Jag tar bara skit ifrån dom som står mig nära. Andra skiter jag i. Varför "Måste" du kommentera min blogg för att du tycker den är dålig?
Känner du dig tvungen till det? Eller vill du försöka såra mig? Du lyckas iallafall inte :)
Tro inte det om du vill. Men det viktiga är ju att jag vet sanningen.
2008-01-18
 16:47:58

hängig

jag är väldigt trött etc. Så jag kommer kanske inte blogga mer idag. Kanske ett till. Martin är här :) Jätte mysigt.. Ska snart äta biff och annat. Luktar jätte gott!

Den anonyma har hört av sig igen :) Gulligt. Jag har upptäckt att den bor nära mig, snart kan jag se vem självaste personen är, tydligen så har den sett mig..

Förlåt för att jag är så dålig på att blogga idag. Har helt enkelt inte haft tid...
2008-01-18
 14:26:31

egotrippad

image78
2008-01-18
 13:23:02

Varnar känsliga..

Detta är verkligen hemskt. Hittade den via kenzas blogg. Har jätte ont i magen och illa mående. Kan inte fatta att jag sitter och klagar på att jag inte har len hy tex. Förlåt för att jag klagar så mycket måste jag bara säga... Tänkte på dom som har dött i filmen. Dom kommer till en bättre plats. Jag tror inte man ska sitta och gråta och tänka onej stakare. Man ska gråta för deras familjer och vänner. Det är dom som får lida...
2008-01-18
 13:08:01

Huh?

ska jag eller ska jag inte hämta min lillebror? Jag får dåligt samvete. Han ska ju inte behöva gå i kylan ensam hem.. Eller så kanske han går med en kompis hem.. Men tänk om jag får bensinstopp :(... Beslutångest är det värsta som finns!
2008-01-18
 12:37:42

panik

Jag är med i mest aktiva igen :) Roligt. Den senaste veckan har jag fått igenomsnitt 100 unika per dag. Det är iallafall någonting!

Jag håller på att bearbeta min panik med att somna för sent. Som sagt så måste jag ha 8 timmars sömn, om jag ser på klockan när jag inte kan sova att jag tex har bara 7,5 timmar tills jag ska gå upp blir jag helt galen. Dom senaste kvällarna har jag faktiskt gjort med flit så jag somnat sent, bara för att bevisa för mig själv att det inte gör något att somna sent. Men idag är jag sjukt trött. Tur att det är fredag! En annan panik jag har är att redovisa för klassen. Eller ens läsa tex på engelskan högt. Det är inte det att jag är dålig. Jag har bara gjort bort mig så många gånger. Tex så tog jag tag i min ångest genom att ställa upp på att tända ljus i kyrkan framför hela skolan. Vet ni vad som hände? Jag kunde inte tända ljuset!! Jag stod jätte länge och höll tändstickan under ljuset men ingenting hände. Elden kom närmare fingrarna och jag började skaka som bara den, då kom prästen och höll i min arm. Sen funkade det. När jag gick och satt mig hörde jag massa som sa typ jävla soppa och sånt. Jag är väl också rädd för att jag får darrig röst och blir röd i ansiktet. Min pappa har försökt hjälpt mig med att inte vara rädd. Igentligen, vad gör det om jag darrar på rösten? Innan jag ska läsa högt brukar jag intala mig med tex "vad gör det om jag gör bort mig" "du kommer inte göra bort dej, det är ok" För att om man tänker sånna tankar så gör kroppen som man säger. Men det funkar faktiskt inte på mig! Skit jobbigt. Därför är jag också nervös inför gymnasiet då jag kanske måste stå inför klassen. Nu är det så att jag har så himla bra lärare så jag behöver inte...
2008-01-18
 12:06:46

18 januari

Hej alla kära bloggläsare. Jag slutade för 10 min sen. Väldigt skönt att man kan åka moped nu. Så slipper jag tjata på mina kompisar om jag får åka med dom, jag är lite lat, bor bara 2 km ifrån skolan. Men vädret är inte alltid på topp... Idag i skolan såg vi "moderna" Romeo och julia. Den var lite komisk. Mest pang pang scener. Och så var det jobbigt att alla ska snacka poesi men roligt var det ju att mobba dom! På slutet var det också roligt, vanligtvis borde man ju gråta. Men agnes och jag skojade om typ att han vaknar, precis när hon skjuter sig och säger att det bara var saft. Sen skjuter han sig precis när hon vaknar och säger att hon missade. Sen vaknar han när hon skjuter sig igen och säger att han också missade. Det låter inte så kul nu. Men det var roligt då iallafall :)

Hur ser dagen ut idag då? Vet inte, jag KANSKE hämta min lillebror med mopeden men jag har så lite bensin.. Sen kommer martin också. Han har med sig nått jätte bra redigerings program till Johan för att han gör så mycket filmer. Så det kommer väl dom syssla med. Nej idag vill jag bara slappa :) Ska nog städa rummet lite..
2008-01-17
 20:21:22

blogg

jag har trööttnat sååååå mycket på tex facebook och playahead. Blogg.se är saken för mig nu. Får se hur länge det håller i sig. skriva ut sina tankar osv som man kanske alltid velat.. Tycker det är bra sett att avreagera sina tankar genom att skriva och låta andra ta del av det. Jag älskar faktiskt att se andras liv i deras bloggar. Eller läsa om deras argument om saker om ting. Man kan lära sig så mycket och få annat perspektiv av saker och ting. Nej, nu tänker jag sluta lägga 50 kr i månaden för platina vip! Fattar inte att jag har kunnat lägga ut så mycket som jag har på typ ingenting...
2008-01-17
 19:16:43

Min dag

Sådärja! Jag skulle träna idag med martin, men han är förkyld, så det blev inget. Sen idag fick jag ångest, jag måste börja träna igen. Inte för att bli smal och gå ner i vikt, Utan för kanske få en fastare kropp och må bättre!  Föresten så ska man skita i vågen, det är resultatet på kroppen man vill se. Inte några siffror. Det kan likagärna vara massa muskler som väger och inte fett.. Men iallafall. Så jag tog tipsen ur cosmopolitan och gjorde massa träningsövningar. Det känns ju jätte bra efter när man får träningsvärk, för då vet man ju att man slitit!.. Jag har också skrivit upp lista hur mycket jag tränat/gått varje dag och vad jag äter. Jag kanske är fööööör fixerad vid min ålder. Men jag vill ha koll på min hälsa.. Det är väl ändå ganska bra? Jag behöver inte överdriva med det här. Jag måste ju också ha någon att växa i.. Sen så duschade och och tog lagom med brun utan sol. Nu ska jag göra fransk manikyr... Vad har ni gjort idag?
2008-01-17
 16:30:59

avensjuka

Jag kan aldrig sluta vara avensjuk på folk. Deras bra betyg. Deras fina hy. Deras fina kropp. Deras fina hår. Jag kan aldrig stå framför spegeln och tänka gud va du är snygg. Ändå fast jag hör sådana komplimanger. Jag kan inte titta på mina betyg och vara nöjd fasten alla säger att dom är bra. Jag ser inte sånt. Jag kan aldrig vara riktigt stolt över mig själv. Ändå fast jag fått mvg så känner jag att det är väl inget speciellt med det. Men om jag inte får mvg och andra får det så blir jag jätte avensjuk. Jag kan inte sluta vara avensjuk på folk som har mycket pengar, fina kläder, fina rum och saker. Vi har en normal stor villa med stor tomt. Jag har dugliga kläder. Jag har ett fint rum. Men ändå är jag inte nöjd. Det finns alltid någon som har det bättre. Och det vill jag också ha. Men om jag är på topp så känns det ändå som jag inte duger. Kanske jag vill ha någon att sträva efter? Kanske jag vill kämpa? Om jag hade maaaassa pengar och kunde köpa allt jag vill och så vidare. Skulle jag sluta vara avensjuk då? Nej jag tror faktiskt inte det. Jag tror inte på att man kan bli lycklig av pengar. Tänk dig att du har allt du vill ha inom pengar området. Men inte några vänner eller sådant. Jag skulle inte bli lycklig av att vara ensam iallafall. Jag borde vara stolt över mig själv. Och tycka att jag duger. Men varför gör jag inte det då?

2008-01-17
 14:35:11

schizofrena sara

någon som vet om jag har varit med på mest aktiva? För att idag hade över 100 unika varit inne på min blogg, fasten jag inte har gjort nya inlägg eller kommenterat andras bloggar :) Tack allesammans för era snälla kommentarer!

Idag skulle vi ha spanska, men läraren var försenad, så det blev inget. Tur var väl det, för tydligen skulle vi ha maaaassa glosor. Sen hade vi egetarbete i 2 timmar. Sedan lunch och efter det matte prov. Det gick faktiskt bra. Jag har kommit på mig själv att gilla att ha prov och sånt. Det utmanar mig. Men det är bara kul om jag förberett mig. När man liksom tänker, ja det här kan jag. Och utformulerar och är stolt över sig själv. Visst är det härligt? Fast bäst är nog ändå uppsatser, inte för att skryta, men jag riktigt bra på det. Förr förra terminen hade jag ALDRIG fått ett enda mvg, sen flött det på och fler och fler mvgn kom. Det känns roligt :) Den här terminen kommer säkert gå jätte bra. Jag tänker nog slita ut mig för att få bra betyg... Gud va jag säger emot mig själv hela tiden.. Jag kanske är schizofren? Vem vet... haha
2008-01-16
 21:56:13

tack och godnatt!

Tack för alla snälla kommentarer, det är ni som får mig att vilja fortsätta blogga. Annars hade jag nog inte skrivit så mycket i min blogg om jag inte hade fått någon respons.

Under dagen har jag pluggat pluggat och pluggat. Men som sagt så fattar jag inte. Men jag ger inte upp! Sen har jag pratat medMartin. Han har varit väldigt upptagen den här veckan. Jag kanske har sagt detta men sktisamma, han har gjort en film om Sri lanka resan som ska vara klar imorgon. Det är 10 timmars filmande. Han redigerade först jäättte mycket. Sen sparades det inte och allt försvann, han hade jobbat jätte mycket med det. Sen hände samma sak, han kämpade på sen försvann allt. Nu har han ett nytt redigering program och det funkar bättre. Han har suttit i timmar igår inatt idag och imorgon måste han vara ledig igen för att gra klart det. Han är för duktig han. Saknar att prata med honom men jag fattar att han måste göra klart det. Han kanske ska jobba i helgen, så det blir väl en vecka med lite mindre martin :/ Föresten så skrev hans tvilling, markus idag på kontrakt på amodel , dom ville att martin också ska vara med för tvillingar är så populärt. Så martin behöver inte ta några provbilder. Han ska också skriva kontrakt sen ska dom fotas. Roligt :)!
2008-01-16
 19:51:36

Anonyma är tråkiga !

Först skriver en anonym person:
"din blogg är verkligen tråkig och ointressant"

Sen kommer en ny kommentar:
"Alltså om du ska skriva blogg så kan du ju sluta skriva om hur synd det är om dig och sådant skit. Det är sådana som du som har förstört hela blogg-grejen. Kan du fråga dig själv en gång - Varför skriva blogg?"

Det roliga är ju att det verkar som att personen vill att jag ska tro att det är två som tycker så. Men det är samma ip adress. Det som är jobbigt för dom anonyma jävlarna är att man kan kolla upp dom. Jag blir absolut inte sårad. Varför ta åt mig av någon feg anonym person? Detta är MIN blogg, och jag skriver om vad jag vill. Om folk inte tycker det är roligt eller något, så måste dom ju inte läsa. Eller hur?
2008-01-16
 18:59:03

matematik sucks

jag orkar inte längre! har suttit i två timmar och pluggat matte med pappa. Men jag fattar inte så mycket. Det handlar om procent. Jätte konstiga tal man ska dela och gångra. Jag var jätte bra på matte förut, men nu har jag blivit sämre. Ja jag e fortfarande ganska bra. Men inte på procent i detta fall. Med miniräknaren går det ju alltid bra. Men det får man ju självklart inte ha på prov. Ibland undrar jag om vi har massa saker man ska lära sig iskolan  bara för att sysselsätta oss. Det är bra att kunna grunder och allmänbilning. Men hallå, vi lever på 2000 talet det finns miniräknare. eller är jag bara fånig nu?
2008-01-16
 15:08:44

under 18

Dom flesta som är under 18 och vill ha ett helg jobb har nog ofta problem att få det. För det första vill dom flesta ha personer som är över 18. För det andra vill dom flesta också att man har tidigare erfarenheter av jobb. Mer än bara prao. Men om vi nu är runt 16 år och är i behov av pengar och inte har haft tidigare jobb. Hur ska vi göra då? Vi måste ju ha ett första jobb för att ha tidigare erfarenheter också. Det här blev helt rörigt, jag vet. Men iallafall. Om man ska få bra jobb om man är under 18 måste man nog verkligen kämpa för att få det, eller ha många kontakter. Jag vill ha sommar jobb. Men var börjar jag ska någonstans? HM Kicks och sådanna tar bara emot folk över 18 har jag hört och läst. Städa? Nej. Barnvakt? Beror på lön och ansvar. Stå i kassa får vi inte göra.. Ica willys också vidare är nog mitt sista val. Men man får väl ta det som duger bäst. Gällar bara att hitta det också...
2008-01-16
 14:29:27

Fett?

Jag läser överallt hur det står "jag är 1,70 och väger 50 kg är jag tjock" och liknande. Blir man inte bara för trött?? Sen går man in på någon sida som tex aftonbladet.se så står det överallt "Jag gick ner 12 kg" och massa tips hur man också kan göra det. Det finns jätte många tips om bantningsmetoder och bantningsprogram. Men det jag blir mest trött över är tjejerna på tex playahead som sitter i forumen och klagar på att dom väger för mycket fast deras bmi är perfekt. Det är inte så konstigt att jag går runt och tar på min mage och känner att jag är tjock, fasten det bara är skinn jag får tag i. Jag vill bara skrika jävla gnäll kärringar till tjejerna som klagar. Tänk på dom som är överviktiga. Samhället är ganska sjukt. Som alla andra brukar säga så måste modeller vara pinnsmala. Läste nyss på ett forum där en tjej skrev: vad vill ni ha för bmi. En tjej svarade "jag har 18 nu, men vill ha 14" Jag har typ 20 i BMI och 19 och neråt är undervikt. Den här tjejen vill alltså vara väääldigt underviktigt. Är det ens snyggt? Varför vill man vara så smal? Jag har också läst att tjejerna vill vara typ en dm längre än min längd, men samtidigt väga typ 7 kg mindre än vad jag väger. Och jag har ett ungefär perfekt BMI. Varför vill ni tjejer vara så underviktiga? Kurviga tjejer är mycket vackrare. Killar vill nog hellre ha en tjej med lite att ta i än att ha någon som är jätte smal. Det är inte konstigt att jag sitter här och känner mig fet när jag läser dessa tjejers kommentarer om hur mycket dom vill väga och långa dom vill vara. Jag mår illa. Jag vill inte läsa mer.
2008-01-16
 13:03:13

Framtiden?

Nu är det en termin kvar, av grundskolan. Känns ganska sjukt. Att allt har gått hyvsat fort. Nu känns det som en evighet tills man tar studenten. Men när man väl är där så känner man också att det gått väldigt fort. Nu är det bra betyg som gäller. Om man vill komma in på en bra linje iallafall. 92 är en stor åldersgrupp så nu måste man ha extra bra betyg. Jobbigt att ha en sån press. Men jag ska göra mitt bästa. Hoppas jag inte stressar ihjäl mig. Vissa säger att gymnasiet avgör framtiden, jobb och sånt. Medans jag träffade lärare osv på gymnasiemässan som sa att det absolut inte är så. Man ska inte känna att man måste välja något jätte bra. att man ska välja något man tycker är roligt. Jag tror att det folk gör fel med gymnasieval är att dom vill börja samma som kompisarna. Och lyssnar på dom. Man måste gå en egen väg för sin utbildning. Och skapa sin egna bild om vilket gymnasie som är bra för sig själv. Men iallafall. Jag tänker kanske välja sam-ekonomi på cyber. Men jag vet inte helt riktigt. Ville ju täby enskilda för att det verkar vara en bra skola och nära. Men vissa saker får mig att verkligen inte vilja. Efter gymnasiet tänker jag sluta med pluggandet och pröva arbetslivet och inte sitta i nån skolbänk längre. Utan återvända senare. Men vem vet, jag kanske får en riktigt bra jobb som jag inte vill sluta med. Vill man ha ett jobbigt men bra lön som jobb? Eller ett roligt med lite sämre? Jag har ingen aning. För det första klarar jag inte av stress. Jag blir "utbränd" Och får dålig sömn och orkar inte med något. Blir bara grinig osv. Helst vill man ju ha jobbet med bra lön och trivas. Men om man inte får något sånt då? Jag är rädd för framtiden. Jag hoppas iallafall att jag fortfarande att jag har Martin då. Det skulle underlätta väldigt mycket. Dessutom tror jag att han iallafall skulle få ett väldigt bra jobb för hans talanger. Han är väldigt bra på mycket och är trevlig. Så det jag kan göra nu är iallafall att satsa på skolan inom dom närmaste 3-4 åren och se vad som händer. Helst vill jag inte bestämma än vad jag vill göra av livet. Då kanske jag bara blir besviken...

2008-01-16
 12:49:45

förlåt

Jag svarar inte alls på mina kommentarer. Ska bli bättre på det.
2008-01-16
 12:31:33

16 januari

Idag hade vi halvstudie dag. Jätte skönt. Fick sluta 12. Åkte moped idag och skjusade min lillebror. I skolan hade vi först eget arbete. Pluggade till matte provet. Jag fattar inte såmycket. Men pappa kan nog hjälpa mig att förstå. Han är väldigt bra inom skolarbete och kan förhöra jätte bra.. Sen hade vi eng glosor. Det gick bra. Efter det hade vi biologi. Som sagt trodde jag att jag skulle ha prov. Men hon sa att det blir nästa vecka. Det känns skönt men ändå inte. Jag vill ha det överstökat... Men nu har vi börjat med typ hur livet på jorden kom till och utvecklingen mm. Det är rätt intressant. Efter det hade vi matte. Vart lite oseriöst men jag försökte koncentrera mig. Sen slutade vi som sagt.
Idag ska jag rå plugga till matte provet som är imorgon. Annars vet jag inte. Kommer nog ett blogg inlägg då och då.
2008-01-15
 22:01:07

Carolina gynning

Programmet är slut nu. Hon är ju bara för underbar :D eller vad tycker ni? Jag diggar henne stenhårt!

2008-01-15
 20:43:20

håll kärleken vid liv

1. Prata med varandra
Sätt äggklockan och ge varandra 5 minuter var.
Då underviker ni att det alltid blir samma person som talar.
Ta upp känslor,tankar och reaktioner. Avbryt aldrig den som talar.

2. Visa kärleken i handling
Det räcker inte enbart i ord. En puss på pannan eller en
smekning över kinden kan räcka långt. Och hjälp varandra med
vardagssysslorna så ofta ni kan.

3. Möts på halva vägen
Sluta fundera över vad du vill fixa till i er relation.
Fråga dig i stället hur du kan stanna kvar i den som den är.
Om du alltid tcker att din partner är slarvig kanske det handlar om
att du är lagt åt det pedantiska hållet.

4. Väck passionen
Försök minnas era första möten.
Vad var det som attraherade dig? Hur kändes det när ni träffades?
Återkalla känslor eller tänk tvärtom och älska som det vore sista gången.
Ta inte allting för givet.

5. Ta er tid tillsammans
Livet är ibland stressigt och ni är ofta på olika håll.
Mycket i skolan, Fritidsaktiviteter och mycket mer gör att ni inte
 får tid tillsammans. Bestäm en dejt en gång i veckan och ha det mysigt tillsammans.
Bada skumbad, ät en romantisk middag eller gå en promenad.

äktenskap är tre delar kärlek och sju delar förlåtelse

2008-01-15
 20:32:27

Martin

Förut skrev jag om hur martin och jag träffades, men inte något om vad som hänt under 1 år och 3 månader. Vi har varit lyckligt kära och så :) Men som jag sa förut så hade jag min period då jag hade humörsvägningar. Så den månaden typ var det upp och ner. Men sånna smällar får man väl ta. Vi har haft underbara stunder tillsammans. En speciell stund var i Danmark.. Jag har berättat det här så många gånger med skit samma: Vi var i Danmark med min mamma pappa och lillebror. Som vanligt gick vi till standen för en promenad i solnedgången. Martin och jag lät dom gå längre ifrån. Vi gick ner till vattnet och han tog upp asken.. Han fick tårar i ögonen och öppnade den. Det var så gulligt. Han satte på ringen på mitt finger och började säga hur mycket han älskade mig. Och jag satte på en ring på hans. VI stod där i solnedgången vid havetsglitter och grät i varandras famnar för det var så fint. Vi sa jätte söta saker till varandra. Sen sprang vi fram till mamma och pappa och berättade :) Dom blev jätte rörda. Datumet var 25/7-07. Det kommer föralltid leva kvar i mitt hjärta vad som än händer. Ja vad mer har vi varit med om? Jo massor. Det finns ju en natt man aldrig kommer glömma. En väldigt fin natt. Men detaljer behöver vi inte här inte :) Jag visste att det var tidigt. Det hade bara gått några veckor. Men jag älskade dig. Och visste att vi gjorde rätt. Varför tveka. Du och jag stod ju varandra så nära och vi var så kära. Alla dagar vi haft tillsammans är så värdefulla. Danmark var den mest finaste semestern jag haft iallafall. Vi har gjort bort oss tillsammans, vi har gråtit tillsammans, vi har skrattat tillsammans. Martin har alltid stått bakom min rygg och alltid funnits för mig när jag behöver honom. Han är en pojkvän som man verkligen alltid velat ha. Du skänker mig inte bara maaaaaaaaassa saker (ni skulle bara veta) utan också massa kärlek, som är det viktigaste. Jag försöker inte vara lycklig med martin, jag är det. På den mörkaste tidern, vinter. Lider många av att ljuset försvinner. Man blir mer deprimmerad. Men när man har någon som Martin, så får man mer ljus i vardagen. När vi har myst, brukar vi säga: det här är det bästa som finns. Det är det verkligen. Det här blev ganska långt, jag kan skriva mycket längre, det lovar jag er. En text till en underbar person som Martin kan nog nästan aldrig ta slut. Min kärlek till honom kan ändå inte beskrivas i ord. Men försöka kan man alltid.
2008-01-15
 17:15:59

panik

Kom på att jag kanske har biologi prov imorgon. Måste plugga det nu..


Att göra

Plugga Biologi
Plugga Matte
Lära mig glosor
Platta håret
Se Carolinas program
Fixa naglarna
Tvätta fönstren
Bädda sängen


JAG ORKAR INTE PLUGGA x( Men vad har jag för val...
2008-01-15
 16:30:24

Bloggare

Jag brukar ibland gå in på blondinbella.se. Nej, jag gillar henne inte. Jag tycker det är så otroligt roligt att läsa hennes kommentarer. Som vissa som skriver "ni är bara avensjuka" till folk som skriver varför dom inte tycker om henne. Vadå avensjuka? Bara för att jag tycker illa om en tjej så är jag inte avensjuk. Vissa kanske gör så. Men jag tror verkligen inte alla som skriver att dom inte gillar henne är avensjuka. Sen när någon skriver ett långt intelligent inlägg varför dom just inte gillar henne så kommenterar någon "om du inte gillar henne varför lägger du då ner så mycket tid på henne" Alla lägger ner sin tid på vad man vill. Man kan väl ta sin tid åt någon man inte tycker om. Vad är det för fel på det? Ibland undrar jag åldrarna på dom som kommenterar. Jag kan lägga ner tid på att läsa hennes blogg för att det roar mig. Speciellt som sagt alla idiotiska okloka kommentarerna. Hur hon provecerar sina läsare. Som att hon vill ha elaka kommentarer? Tex det där med pälsmössan, hur många som helst skriver varför hon inte borde ha pälsmössa, om alla stakars djur. Senare har hon med den i ett nytt inlägg och skriver: Gud va jag älskar min mössa. Vill hon att läsarna ska tycka om henne? Jag är iallafall tveksam. Om jag ska välja en motsats emot henne så är det kenza, jag har aldrig hört något elakt om henne. Hon provecerar inte någon. Hon är klok som inte är för öppen om sitt privat liv. Hon verkar vara en ödemjuk gullig tjej. Men detta är mina åsikter och dom står jag för. Ni får gärna säga emot mig, men då får ni komma med något jävligt vettigt.
2008-01-15
 13:06:11

UGGS ÄR UTE

JESSICA HAR FÅTT EN LILLA SYSTER :D:D:D:D
image69
2008-01-15
 13:00:40

Nu vet ni mer om mig !

Jag heter: Sara
Stjärntecken: Jungfru
Jag kommer från: Vallentuna, men flyttade till Åkersberga typ när jag var 1-2
Jag har: En underbar pojkvän
Jag jobbar som: Jag går i skolan
På fritiden brukar jag: Vara med Martin
För att stilla mitt dåliga samvete: Ingenaning
Jag har slutat: Grundskolan om ett halvår
och börjat: Plugga hårdare
Om fem år tror jag att jag: Försöker skaffa lägenhet
Om jag vann fem miljoner skulle jag: Resa, skänka till vissa orginisationer och till min familj. Spara till eget hus.
Jag skulle vilja vara bäst i världen på: Att uppträda, typ sjunga :)
Jag hade velat uppfinna: Datorn, då skulle jag vara jätte rik :)
Ett pinsamt minne: Första dagen i tvåan (började i en ny skola) satt jag och knöt bandet, ni vet det man har igenom luvan. Jääätte hårt. Så mina föräldrar var tvugna att komma till skolan. Bra första intryck..
Jag blir glad av: Uppskattning, fina kommentarer
Jag blir förbannad när: Jag gör elaka saker.
Jag samlar på: Ingenting
Saker jag är stolt över: Min familj, Martin.
Yrken jag kan tänka mig: Det är en väääldigt bra fråga som jag inte kan svara på.
Personer jag inte klarar av: Dryga, egoistiska, snåla, sånna som inte lovar vad dom sagt, folk som sviker. Ja det finns många grejer som jag inte klarar av hos folk.
2008-01-15
 12:50:18

15 januari

Jag var dålig på att uppdatera igår. Men jag hade en väldigt dålig dag. Vill inte gå in på detaljer. Men en sak gjorde så min mobil gick sönder. Snacka om att jag blev arg och besviken. Men efter ett tag så testade jag igen. Då funkade den!

Idag hade vi slöjd, man ska redovisa nått arbete om kläder och man själv får bestämma om vad man ska redovisa. Jag ska typ ta "vårensmode" Men jag har inte så mycket som jag kan redovisa om. Kanske ni kan hjälpa mig? Efter det hade vi SO och sen ENG. Vi fick också reda på att vi inte hade idrott som är den sista lektionen. Så vi täntke fråga moe om vi kunde ta bort matten och plugga det hemma. För vi skulle ha 1,5 timmars lunch. Vore onödigt med en lektion. Han sa nej men sen satte dom upp en lapp att vi inte behövde ha matte. Så vi fick sluta 3 timmar tidigare :) Imorgon är det också halvdag. Så vi slutar typ.. 12 ?

Vi får inte glömma att berätta att UGGS är kanske påväg! Jessica berättade imorse att typ vattnet hade gått.
Så hennes mamma åkte in då.
Vi får se om det blev någon förlossning.
Åh va spännande, jätte glad :D
haha Ändå fast jag inte liksom är släkting eller
 något så tycker jag att det är kul, det är ju alltid kul
när någon kompis får ett syskon.
2008-01-14
 16:51:00

Sommar

Jag ångrar mig. Jag vill ha vår.. Gud va mysigt igentligen. Och då äre närmare till sommaren. VIll höra fåglarnas kvitter och känna gräser under fötterna. Kunna gå runt i shorts och linne. Äta ute och grilla. Ja jag vill ha sommar nu.. Föresten, så kan jag börja åka moped nu till skolan :) Här är en bild på min fina moped som jag faktiskt delar med martin. Jag hade inte helt råd själv, så han sålde sin cross och betalade hälften. Alltså han får åka hur mycket han vill på den, och när vi säljer den så får han självklart pengar.

2008-01-14
 16:25:01

sri lanka

Hårinpackningen är ifrån Sri Lanka, jag fick det av Martin när han kom hem därifrån. Det ska tydligen vara jätte bra. På bilden är det i fast form. För att det fryser i våran tempratur. I Sri Lanka är det ju mycket varmare. Därför värmde jag upp den så det blev flytande. Jag visste inte om man skulle ha det i torrt eller blött hår. Så jag tog det i fuktigt. Det ska vara i i några timmar. Det här är nog bra för det är inga kemikalier som allt annat är här. Det luktar inte så gott, men det är väl för att det är oparfymerat..

Idag hade vi först bild, som vi inte haft på jätte länge. Vi har en ny jätte snäll söt lärare. Jag ritar sämst men jag ska försöka anstränga mig för bra betyg. Sen hade vi idrott.. Sen hade vi reflektion, där vi skulle bestämma om våra skoltröjor. På ryggen ska det stå : Gosmosar är vi allihoppa, sen alla namnen hullerombuller. Fram ska det stå typ fuck off solskifteskolan. Eller nått sånt. På mjukisbyxorna ska det stå 04-08. Det tog så lång tid att bestämma så vi missade språk, men det gjorde absolut ingenting. Sen hade vi kort Svenska lektion. Så där har ni min dag! Snart bloggar jag om något intressantare... När jag kommer på vad. Kanske hittar nån rolig nyhet?
2008-01-14
 15:29:34

14 januari

Kom precis hem ifrån skolan. Är helt röd om händerna, så kallt. Lata sara gick hem. Snart ska jag plugga matte, ta en speciell hårinpackning i håret, kissa (haha nu vet ni), göra nudlar. Kommer blogga snart igen!
2008-01-13
 22:38:45

Kallt byte

Kallt byte var väldigt spännande :) I början var den väääldigt seg. Men sen var den jätte spännande. Så se den :)

"Det som börjar som en fjälltur slutar som en kamp om livet. I Kallt byte åker fem ungdomar till Jotunheimen i jakt på ett orört fjäll att åka snowboard på. Men en olycka sätter stopp för deras planer. Utan mobiltäckning och långt ifrån civilisationen måste de tillbringa natten i ett gammalt och till synes övergivet fjällhotell. Under nattens gång blir de varse att det lurar okända faror på fjället och att de inte var så ensamma som de trodde. "


NU ska jag sova. Eller okej, inte nu :D Ska läsa i min bok först :)

2008-01-13
 20:48:27

Sov gott :)

jag tar tillbaka det där jag sa om att jag ville se singing bee. Gud vilket pinsamt och fjantigt program.

Det här blev nog det sista inlägget för idag. Om jag inte kommer på något intressant senare. Så ha det bra allihopa. Godnatt!
2008-01-13
 20:13:08

Hjälp (?)

Vad ska jag göra? Jag är jätte irreterad på en person. Jag blir så himla arg och kan inte släppa det. Okej, efter några timmar så tynar det bort. Men sen upprepas det igen. ÅÅH! Vad gör ni när ni är irreterad på någon?  Jag vet att om jag tar upp det så blir det ett jävla liv. Jag försöker inte bry mig men det går inte.



Vad ska få er att fortsätta läsa en blogg? Vad ska inläggen handla om? Vad är det viktigaste intrycket när man går in på en blogg? Jag måste ha hjälp, vill ha mer läsare. Har haft ca 100 unika eller mer iförrgår igår och idag. Men jag är verkligen inte nöjd. Okej, jag har precis tagit tag i mitt bloggande. Men jag vill verkligen att läsare ska känna att "den här bloggen vill jag fortsätta läsa"  Tack på förhand :)
2008-01-13
 17:43:22

Semla.. Mmmm gott

Skulle ju och städa idag, men det fanns inget att städa. Men vi handlade lite mat och hyrde "kallt byte" Sen köpte Johan och jag två semlor. Vet att det typ är en månad kvar till semle dagen. Men när man står där och tittar ner på semlorna så kan man inte låta bli.. Sen blev det två läsk. Martin har åkt hem. Så nu är det lite ensamt.. Snart ska vi äta kyckling och ris :) Sen ska vi se Singing bee. Det programmet fick vi biljetter att se men vi trodde det var tråkigt så vi struntade i det. Men nu när man sett det på reklam så ångrar jag mig :P Vore nog roligt att se faktiskt. Efter det så blir det film :) Söndagar är faktiskt rätt mysiga när man tänker efter. Eller vad tycker ni?

2008-01-13
 14:04:36

Städa

Låg förut idag på "Mest aktiva" Men nu är jag inte med :P

 
Blev inge lunch hos min morbror och hans fru. Blev stor städning istället! Gud vad mycket skit man har fast man inte tänker på det. Så nu städar vi igenom hela huset. Mitt rum är redan städat eftersom vi målade om det och så. Sen ska jag ju och städa på mammas jobb som sagt. Hon jobbar på friskis & svettis. Men jag ska städa i deras konferans del. En våning över med kök toalett hall och konferans rum. Rätt så mycket alltså. Får se om vi hinner träna.





Jag är förvånad att ingen kommenterade om mina epilepsi anfall jag skrev om. Trodde jag skulle få lite reaktioner.

Hoppas jag inte tråkar ut er med mina inlägg :)

2008-01-13
 11:48:51

13 januari

Godmorgon. Ellerja, jag vaknade för typ en timma sen. Men har legat och kramats med martin och så.
Vilket fint väder det är! Japp, våren är redan här?!

Usch, känner mig på lite "dåligt självförtroende-dag" Risigt hår, finnig, tjock. Visst är jag löjlig? Nej jag har fint hår, jag har inte så himla många finnar, jag är inte fet. Men varför känner jag så då? Ändå fast jag får massa komplimanger tex av martin så mår jag dåligt över mitt utseende. Det har jag alltid haft och hoppas att jag kommer komma ifrån någon dag.

Idag ska jag iallafall först till min morbror och äta lunch. Sen ska jag städa på mammas jobb, sen ska martin och jag träna. Så blogga blir det itne förens om några timmar iallafall.
2008-01-12
 20:19:51

Promenad? Nej

Var nyss ute och gick. Jag sprang först upp på rummet. Så kommer martin in. Jag skrattar och säger att jag vägrar att gå ut. Så tar han tag i mig och drar mig allt vad han kan ut ur rummet. SÅ skrattade vi jätte mycket. Sen kommer vid till trappen. Där jag tar tag i räcket. Han ger sig absolut inte och försöker bända upp fingrarna samtidigt som han håller fast mig. Tog ett tag. Sen var jag tvungen att gå ut. När vi väl är ute och går så är det sämst väder. Och mina skor... Ja du. DOm är helt åt helvete. Snea och allt. GÅr inte att förklara. Det kommer lätt in vatten. Sen var jag kissnödig och lat. Så efter ett tag gick jag en annan snabb väg hem. Dom vart lite besvikna på mig. Men jag varnade dom :) Martin följde med mig hem iallafall.




När börjar desperate housewifes igen?
2008-01-12
 15:06:25

Cavalier king charles spaniel

Inte för att det är så intressant. Men tänkte blogga lite om våra två hundar. NIkita tog vi som fodervärd. Man betalar inget för hunden då, utan dom får ta hunden när den löper och para den. På så sett får dom pengar. Andra hunden Wilma fick vi när hon var typ 6. För hon bråkade med en annan hund på kenneln. Och när två hundar är osams är dom kapabla till att döda varandra. Nikita och Wilma är från samma kennel.  Nikita har fått en kull, två levande. Nu är hon där igen. Och har fått 5 hanar och 1 tik. Hon kommer hem om typ en månad. När hon kommer hem äger vi henne helt. Då kanske vi parar henne. Kul :)  Wilma brukar aldrig vilja gå ut. När vi hämtar kopplet så gömmer hon sig. Oftast gå går hon in i johans garderob och lägger sig bakom alla kläder. Eller bakom mammas och pappas kuddar. En annan gullig sak är att när dom vill ha mat så drar dom fram öronen och tittar med valpögon. Så söta.
image58
Wilma brukar ligga med framtassarna ikors :) Elegant...
image59
Nikita gömmer sig:)
image57
nikitas nyfödda valpar
2008-01-12
 14:00:36

Hy och hår

Martin sitter vid våran andra dator och laddar ner bilder till sin hemsida. Så nu kan jag ta lite tid och blogga.

Tänkte ta med lite tips :)

Tips för att få långt och fint hår.
- Duscha inte så ofta, i början kan det vara svårt att minska ner för håret blir fett, men om det ser flottigt ut så kan man faktiskt ta mjöl. Annars finns det torrschampo. Efter ett tag vänjer sig håret.
- Har man slitna hårtoppar så kan man andvända silikondroppar.
- Det finns tabletter som heter hårkontroll som får håret att bli finare och växa snabbare. Dessutom så blir hyn finare och naglarna växer snabbare.
- När du han duschat så borsta inte håret, det sliter jätte mycket. Andvänd om du måste istället en kam.
- Gnugga inte håret med handduken. Krama istället håret med handduken
- Sätt gärna upp håret i en knut eller liknande, då slits inte hårtopparna.
- Andvänd betydligt mer balsam än schampo. Andvänd inte balsam i hårbotten.
- Andvänd inte inpackning för ofta. 2 ggr i veckan räcker.
- Om du måste andvända hårfön eller platttång så andvänd en produkt som skyddar emot värme.
- Klipp inte håret för ofta. Håret växer 1 cm per månad. Går du till en frisör vanan månad så klipper dom bort ca 3-4 cm. Alltså får du inte längre hår.
- Ät b och e vitaminer. Det är bra för att få ett friskt hår.
- Har du slitna hårtoppar så måste du inte gå till frisör. Du kan sätta dig i bra ljus med en sax och klippa bort som själv, helst en cm över det slitna. Det finns inga produkter som reparerar slitna hårtoppar.
- Vissa personer kan inte få långt hår ändå fast man försöker med allt man kan.
- Avsluta duschen med kallt vatten i håret.

Tips för att få vacker hy
- Tvätta alltid huden på kvällen. Det handlar inte bara om att få bort smink. På dagen utsätts huden också för smuts och damm.
- Tvätta självklart ansiktet på morgonen också. jag brukar ibland andvända en ansiktskräm som man ska ha på i ter minuter så vaknar hyn upp. Man känner sig mycket fräschare
- Tvätta inte ansiktet för ofta, då torkar huden ut sig.
- Andvänd en mild oparfymerad tvål. Börja med att öppna porerna med varmt vatten Och sedan blanda tvålen med vatten och gnugga in. Avsluta med kallt vatten så porerna stänger sig.
- Andvänd ansiktsvatten om du vill få bort fett från hyn och vill fräscha upp hyn. Använd alkoholfritt ansiktsvatten.
- Andvänd helst nattkräm, speciellt om du har torr hy.
- Testa om ditt ansikte är uttorkat såhär: Lägg tjockt lager fuktighetslotion på ansikte. Kolla sen efter 5-10 min hur mycket som sitter kvar. Om allt är borta så är det för att din hy är så torr så den suger in fukten. Alltså är hyn extremt törstig.
- Om du har mycket porer och vill klämma dom så stå inte otvättat med smutsiga fingrar och kläm.  Koka upp vatten, häll det i en skål, luta dig över skålen med handduk över huvudet. Porerna öppnar sig då. Ta helst fram ett sugrör och sätt det i munenn och utanför handduken. Annars blir det svårt att andas. Sedan kan du gå och klämma porerna. Men andvänd helst papper att klämma med. Annars blir det fula ärr osv.
- Har du mycket porer och finnar så kan du faktiskt skylla på dina gener i familjen.

Jag brukar inte följa dessa tips så himla bra men jag försker. Jag är i mina bästa tonårstider så jag har inte slätast hy. Men det hjälper väldigt mycket med tipsen jag gav. Jag har slitna hårtoppar och jag brukar klippa av dom. Det hjälper. Jag klipper nästan aldrig håret. Dom gångerna jag klipper håret så ber jag frisören att klippa av topparna. Och det funkar bra. Lycka till!
2008-01-12
 11:50:00

12 januari

Godmorgon. Idag kommer jag nog inte blogga så mycket. Ska ju vara med Martin och så. Men nått inlägg kommer säkert.
2008-01-11
 23:59:50

Film

Såg lite på lets dance. Det är verkligen inte så himla kul. Eller vad tycker ni? Sitta och titta på tråkiga kändisar som dansar. Inget intressant. Men jag hade inte mycket att göra.
Senare såg vi "Tatuerad Torso" Det var en svensk kriminall grejs film. Typ som Beck. Rätt så bra.

Orkar inte blogga mer. Och min pappa ska ha datan. Så det blir mer imorgon. Om någon är intresserad?

Godnatt!

2008-01-11
 19:57:51

uggs, where are you?

Martin och jag har satt upp två spotlampor på vardera sida om tavlan. Jätte fint. men jag kan inte luta mig mot någon vägg längre. Får lösa det på något sett. Eftersom jag halv sitter upp när jag läser.

Hur har eran fredag varit?

Förutom att vi satte upp lamporna så har vi käkat middag. Kyckling och sånna dära kryddade "skruvar" vet inte vad dom heter :D och annat gott.

Juste, Jessicas little sister skulle komma idag. Vi har döpt henne till uggs men jessicas föräldrar ska döpa henne till angela (nått sånt) men som agnes skrev "för mig kommer hon alltid heta uggs". Men ungen har inte ploppat ut än..

2008-01-11
 15:18:21

Call of duty 4

Martin kom hit för ett tag sen. Han hade med sin hårddisk med call of duty4 på så ladda vi ner det. Det är jätte bra grafik och kul :) Ska fortsätta spela nu!
2008-01-11
 14:15:09

Kom inte än, våren

Det är januari, 5-10 grader. Det är inte normalt! Det är typ vår ute. Om sex veckor brukar det normalt vara snö ute. Jag är rädd. Är detta "klimathotet"? Jag vill faktiskt ha snö Inte vår än. Då kommer man tröttna på våren typ när den normalt ska komma. Jag vill höra knaster under skorna. Ha mycket kläder och göra snögubbar. Ja julen och så är över. Men vem har sagt att det är fel att åka pulka för det? Ge mig snö!
2008-01-11
 13:38:25

Dålig stil

jag har blogg feber..! Jag vet massa saker jag kan skriva om. Detta blir kort. Vill bara skriva ut min aggression mot folk som härmar. Tar saker man skrivit och tar till sitt eget. Eller liknande. Varför snälla kan man itne få ha sitt eget utan att någon ska göra likadant på något sett. En tjej minns jag den enda som har frågat mig om hon fick ta. Det var gulligt av henne. det betyder att man kan ha respekt för folk att dom ska få ha sitt eget utan att andra snor eller härmar. Då känner jag att jag måste göra om det jag gjort. För jag vill inte ha samma som andra. Kan inte ni också känna så? Tråkigt när man kämpat för att få något fint och någon tar ens ide. Visst, Det kan vara okej om det inte är något speciellt... Jag kanske överreagerar. Men så tycker jag iallafall nu.
2008-01-11
 13:31:21

mina mediciner

Nu tänker jag faktiskt skriva om vad jag käkar för mediciner. Bry er eller inte. :)

Först och främst äter jag lamictal som är emot epelepsi. Nu kanske ni undrar hur det gick till?
1. mitt första anfall. Det var sommarlov (typ förförra) och jag låg och sov åp soffan som min lillebror och jag brukar göra ibland. Jag hade inte sovit så bra dom tidigare nätterna. sena kvällar och sånt. Men så iallafall så var min mamma på toaletten på natten. Så skulle hon titta till oss. Jag låg på golvet och halvskakade med stel kropp. Hon ropade på pappa och dom lyfte bort bordet jag låg under. Dom trodde jag hade slagit i huvuet i stenbordet. Mamma trodde också att jag svalt min tunga så hon körde in fingrarna i munnen på mig och då bet jag henne jätte hårt (jag var medvetslös) och johan grinade och mamma och pappa var helt stela och ringde ambulans. Jag vaknade när ambulansmännen kom in. Det var rena mardrömmen. Tänk er att vakna och det känns som att man har sprungit ett maraton utan att ha stannat och det första man ser med sin suddiga min är gråtande närvarande och ambulansmän. Jag fattade ingenting. dom lyfte upp mig på en bår och jag var helt groggy. Pappa åkte med i ambulansen och en snäll ambulansman satt och pratade med mig. Jag har aldrig mått så illa som då. Sen rullade vi in på astridlindgrens. Jag fick en rullstol och kördes in på ett rum. Jag minns inte så mycket för jag sov mest. Tror om tog prover och så på mig. Senare på kvällen så fick jag åka hem. Dom sa att jag hade haft en kramp. Dom var inte säkra på att det just var epelepsi.
2. Några veckor senare så sov jag hos mina kusiner. Jag sov i samma säng som min kusin fia. Vi låg och skoj sparka på varandra. Sen somnade vi och hon vaknade av att jag sparkade till henne. Hon trodde jag skojade och sparkade tillbaka. Så märkte hon att något var fel. Hon tittade på mig och såg att jag hade ett epelepsi fall. Hela jag skakade och hon hämtade sina föräldrar som ringde mina. Jag minns små saker. När dom bärde upp mig för trappen. Min väääldigt oroliga morbror. Mina föräldrar som la in mig i bilen. När dom la mig i deras säng. Sen gick vi upp på morgonen och åkte till sjukhuset. Jag var jtäte dålig på sjukhuset och låg och rök i sängen. Dom gjrode ett såkallat EEG test så dom skruvar in skruvar i huvdet. Alltså inte bokstavligen. Men det kändes så. Dom tittar på hjärnans frekvenser. Jag hade världens frossa och fatta hru det känns att ha det och rycka i hela kroppen medans dom skruvar i huvudet på en. Men allt var nästan som det skulle.
3 Mitt sista anfall. Jag minns inte hur lång tid det tog tlls jag fick det sista. Men iallafall så sov jag i min säng. Jag kunde inte sova men så plötsligt kändes det som jag skulle dö. På ritkgit. Jag kände hur jag försvann liksom i hjärnan. Jag skrek allt vad jag kune och jag förlorade synen. Jag såg bara svart alltså. Jag hörde hur alla sprang till mig. Mamma pratade med mig och jag sa att jag inte såg något. Så försvann jag bort och började krampa. Mamma ringde ambulansen fast hon visste att det var ett anfall. Men pappa var ensam hemma och hon visste inte vad hon skulle göra. Så då fick man åka ambulans igen då. Minns itne det så bra. Men så kom vi till sjukhus. Fick åkta rullstol igen och lägga mig i ett lite trevligare rum med tv och sängar så mamma också kunde sova. Men hon vakade mest över mig när jag låg och sov. Vi fick åka hem på morgonen och jag mådde bättre.

Efter anfallen har jag haft provtagningar och fick sedan medicin. Men det är vanligt att man får epelepsi anfall när man är ung. Min morbror fick också det i min ålder. Men mina föräldrar har berättat för mig att det var det värsta dom hade varit med om. Dom trodde jag skulle dö. Jag trodde också det. Iallafall när jag var medveten att försvinna liksom på sista anfallet. Jag kommer nog aldrig känna den hemska upplevelsen igen. hoppas jag....

Min andra medicin är minipiller. Mensvärk,pojkvän. Måste jag säga mer?
Iallafall. Det speciella med det är att i början var det ett helvete. Mens i en månad. Jag blev inte mig själv heller. Men jag gav det en chans. Jag fick riktigt annorlunda humör. Fattar inte hur Martin stod ut me mig. Men jag hade ju mina ljusa stunder också. Kan ta några exempel.
1. Martin och jag hade gått ifrån bussen. Vi gick vid vägen och skoj knuffades. Sen var jag skit arg och sa att jag skulle gå ut på vägen och bli påkörd. Ja jag var helt åt vettet. Jag blev förbannad på martin för att han drog undan mig och puttade ner mig i diket, för att skydda mig.
2. Vi var på baksidan av huset. Minns inte va vi gjorde. Men jag var arg på martin. Utan att han hade gjrot något allvarligt. Jag blev hysterisk. Jag sprang hemifrån och gick runt runt. Jag mötte martin på vägen cyklandes. Han var väldigt orolig för mig. Men då blev jag mig själv.
3. Ja vi var ute en annan dag och började tjasa lite som man kan göra. Men återigen blev mitt humör ett kaos. Jag gick till mammas bil och gömde mig där jätte läneg. Jag satte på högsta volym på radion. Jag ville ha uppmärksamhet samtidigt som jag ville vara borta så jag itne skulle bli mer arg.
Många gånger under den perioden fick jag höra om mina extrema humörsvängar. Men jag låsades som att det inte alls var så. att jag var som jag skulle. Jag nekade för sanningen. Men visst, jag gav lite efter.

Anna tipsade om rosenrot. Medicin som gjorde en glad och positiv. Nej inte antidepp. Det var inget receptbelagt. Ni har säkert sett det på reklam. Jag läste mycket om det. Det hade inga biverkningar. Dom som hade testat det var mycket positiva. Jag testade. Och det funkade. Jag är verkligen på mycket bättre humör. En gång för typ några veckor sen var vi i borlänge. Jag hade inte tagit rosenrot. Jag tjasade litemed typ min lillebror och sen lät det som alla var emot mig. Så jag gick upp smällde igen dörren och pratade med martin. Jag blev arg på honom. Vet inte varför. Men jag var helt förtvivlad och grät och grät. Alla sa hela tiden, "har du tagit din rosenrot" Jag ville inte erkänna. Jag hade inte tagit den. Men jag kände att det var deras fel. Inte mitt.. Det är ett bevis på att rosenrot hjälper mig mycket.. Jag blir rädd fr mig själv om jag inte tar det. Ändå om jag försöker att motstå att bli arg när jag inte tagit så funkar det inte. Kroppen funkar på ett annat sett..
2008-01-11
 12:49:19

11 januari

Hej alla bloggläsare.
Igår kväll läste jag ut "inte som andra döttrar". Jag lärde mig mycket av den. Det stod jätte bra i slutet om hur man ska ta vara på livet och sina nära. Man vet ju aldrig när någon kommer att dö eller om livet tar slut helt plötsligt för en. Det kan vara jobbigt att kanske tänka på varje gång man pratar med någon som det vore sista samtalet. Som att man jämt måste hålla sams. Det går nog bara inte. Men man får göra sitt bästa iallafall. Man ska njuta av att man lever. Tänk hur många man tävlat mot för att få ett liv! Men vissa dagar är det bara så att man kanske blir deprimerad och itne riktigt tar vara på livet. Efter den boken började jag på första kapitlet av "kyss dem inte farväl". Som jag skrev om förut. Hon berättade att efter döden, då får man ju träffa dom man träffade i verkliga livet. OCh förut såg jag ett jätte bra program om en kille som dog för typ maaaaaassa år sen som tog sig in i en snickares kropp och pratade igenom honom om livet och döden. Han sa också att man får träffa dom man älskar osv efter döden. Det programmet fick min rädsla för döden att lätta väldigt mycket. Ni kanske inte tror på sånt, men jag gör iallafall det. Han beskrev så himla detaljerat och djupt så man inte kunde låta bli att tro på vad han sa.
Men efter jag hade läst har jag ett tvång, alltså något jag måste göra. Jag måste alltid spela bloxx eller vare heter. Jag känner att jag måste fr annars blir jag inte trött. Spelet är sjukt tråkigt och meningslöst. Men ändå fast jag känner mig stressad att somna så spelar jag det. Juste, jag har ett annat "tvång" att jag måste sova 8 timmar. Annars ligger jag i sängen och har världens panik. Det är helt sjukt. Ändå fast jag vet att det inte gör något om jag är trött dagen efter.

Idag i skolan hade vi engelska. Vi skulle läsa staffet läsning. Jag brukar inte läsa högt fr klassen för jag är rädd över att göra bort mig. Jag försökte hoppa in och läsa. Men orden kom inte fram. Usch. Hatar det...
Sen hade vi SO, vi har börjat med första världskriget. Jag har upptäkt att jag gillar SO väldigt mycket. Jag är duktig i det också. Det är så intressant. Efter hade vi SV där vi förbereder för nationella proven. Jätte nervös för det.. Sen hade vi musik. Vi ska spela coldplay-yellow. Jag ska sjunga med Agnes och Max. Det blir säkert bra. Sen fick vi sluta och jag gick hem. Nu sitter jag här och martin slutar om en timma. Så han kommer typ tio över 2.
2008-01-10
 21:19:59

Tillägnat inlägg till världens finaste

Ja nu är det mitt hundrade inlägg. Har uppdaterat flera gånger idag. Duktigt Sara! Har fått typ 60 unika besökare idag. Det är ju kul :)! Nu tänkte jag skriva om Martin och mig.

I början på 04 så satt jag och min bästis vid datorn. Hon var inne på msn och chattade med en tjej. Hon hade visn.bild på en jätte söt kille. Så min bästis bad om hans msn och fick den. Jag såg också vad han hette och addade honom. Jag minns att hanvar väääldigt blyg och vi pratade på snuttis och msn. Han var lite svår att få kontakt med men jag kämpade på. Typ i mars så blev vi "ihop" över internet. Men det varade väl inte så himla länge. Sen fick jag nya killar och mitt liv rullade på och pratade inte med martin så mycket. Jag minns inte ritkgit vad som hände. Men nån gång under året så blockerade martin och tog bort mig för vi aldrig pratade. Sen ångrade han sig ochville ha tillbaka min msn, men han mindes inte vad jag hette. Sen, typ 2005 så gjorde jag en ny msn, och hade sparat alla mina gamla kontaker och la till dom på min nya. Då vips så var Martin där. Vi började prata igen och nu var han inte lika blyg. Vi kom varandra mycket närmare. I början på 2006 pratade vi mycket och började prata i telefon. Det var lite spännt i början men det lättade tillslut. Så höll det på ett tag. Sen i början på juli så gick jag in på din pa. Där stod det om en tjej du var tillsammans med. Vi snackade inte så mycket då, vi hade mer eller mindre slutat prata. Men mitt hjärta blev krossat. Du var killen jag alltid hade älskat trots att vi aldrig hade träffats. du hade en tjej. En annan. Det kändes så himla konstigt. Sen så gjorde ni slut. En tjej kompis gjorde så du tog bort blocken på mig och brjade prata med mig. Du sa att du hade saknat mig jätte mycket. Du sa att du skulle sakna mig för att du skulle på konfa läger i 2 veckor. Sen kom du hem, var jätte taskig. Jag grät mig i förtvivlan. Du var verkligen inte dig själv. Du blockade mig och så. Den 3 september samma år (2006) var jag i täby med en kompis och jag stod på rullbandet och såg en kille som såg exakt ut som dig, Det var markus, din tvilling. Jag tog tag i min kompis och sprang iväg. Jag fick hjärtklappning. Tänk om du var där. Jag gick in på gina tricot och sen såg jag dig utanför på en bänk. Jag gömde mig och gick längre in i affären. Jag kunde inte stå där länge så jag var tvungen att gå ut tillslut. Jag skyndade mig förbi. Sen åkte jag hem och hade fått gb ifrån dig, stod typ: Såg dig idag, söt. Så tog du bort blocken. Jag visste redan då att vi snart skulle ta chansen och träffa varandra för första gången på 2,5 år. Den 10 oktober åkte jag och en annan tjej till täby för att träffa dig och Markus. Vi satt på tåget och prata hela resan om er och jag var jäääääätte nervös. När vi var påväg in till täby var jag nära på att vända. Men iallafall så tittade vi ner. Så stod ni där. vi gick ner och jag ropade martin. Så vände ni er om. Jag skakade i hela kroppen. Jag kramade er och skulle prata lite. Men fick inte fram ord. Jag skakade bara på rösten. Markus sa "va?" hela tiden för att man inte hrde vad jag sa. Så gick vi lite. Du och jag gick åt sian och jag visade min hand och sa "titta vad jag skakar" Du svarade "jag var lite skakis i bena där borta" vi bestämde oss att åka till åkersberga. Vi gick ifrån åkersrunö till macdonalds. Jag sa att jag inte gillade killar som la armen runt en första gången man är med varandra, så gjorde du det iallafall. Efter vi hade varit på macdonalds en stund gick vi till centrum. Vi satt bara på bänken och gick runt lite granna. Det var ganska tyst. Men jag var inte nervös längre. Vi stod upp och jag tittade dig djupt in i dina fina blåa ögon. För att se om du skulle släppa ögonkontakten. Men du sa jätte gulligt " vill du ha en puss?!" Så nikade jag och fick en puss. Sen gick vi till söra och du och jag gick ifrån markus och henne. Du frågade " var jag som du tänkte dig då" Jag svarade "nej... bättre" Sen satte vi oss på en bänk. Vi tittade på varandar, och så kyssde vi varandra. Sen skulle jag hem och du pussade mig hejdå innan jag klev på bussen. Jag fick ett sms direkt att jag var söt och att du redan saknade mig. Två dagar senare träffades vi igen. Du åkte hem till mig. Vi gick ut med mina hundar till lillagarnsviken. Så gick vi ut på bryggan, det var typ solnedgång och du höll om mig, Jag tittade på dig och sa "jag älskar dig" och du kysste mig. Sen kollade vi på en film och du åkte hem. Sen träffades vi gång på gång. Nu har vi varit tillsammans 1 år och 3 månader. Jag älskar verkligen dig. Mitt hjärta  <3

2008-01-10
 18:32:17

ALLISON DUBOIS

Visste ni att medium på 4an är en verklighetsbaserad historia. Allison heter Allison Dubois på riktigt. Jag hade ingen aning om det. Men pappa kom med en bok till mig som hette Kyss dem inte farväl. Det är boken hon skrivit alltså. Ska läsa den när jag läst klart "inte som andra döttrar" kan verkligen rekommendera den boken!

2008-01-10
 15:30:24

10 januari

haha, kolla in " http://www.marklivesinikea.com/ " Så himla rolig. Kul när han sprang fram till en skylt och skrek typ "OMG i cant read this" Eller något. Så stod det lycksele.


Tänkte kanske skriva senare om hur mitt och martin förhållande började. Det är faktiskt 4 år sen vi började prata på msn.
2008-01-10
 14:45:13

10 januari

å gud vilken blogg tönt jag har blivit. Jag vill vara lika flitig som alla andra. Men vad fan ska jag skriva om då? Jag har ingen bra fantasi, jag har inte pengar så att jag kan klä mig i senaste modet och fota det. Jag har en vanlig familj, en pojkvän, två hundar. Går aldrig ut på helgerna typ. Om jag ska skriva något så blir det ungefär : Hej idag var jag i skolan vi hade idrott so sv blablabla. Sen åkte jag till martin och ska sova där" Så duktig är jag? Jag ska försöka variera lite. Min vardag är ju bara så himla tråkig. Men iallafall så var jag bara jämt inne på typ playahead förut och snokade runt på människors profiler och bilder. Men det har blivit så tråkigt. Så nu är jag typ bara inne och kollar på folks roliga bloggar. Jag älskar att hitta töntiga tjejer som gör bort sig så himla mycket. Nämner inga namn. Men jag är inte som vissa andra och typ skriver: Ååh va töntig du är lägg ner din blogg. Utan jag skrattar bara och har mina tankar i huvudet :)
2008-01-10
 14:13:51

10 januari

hatar tre. Fick nytt abonnemang när jag fick min nya mobil. Dom sa att det skulle passa mig bättre än mitt förra. Men mina räkningar har blivit typ 200-300 kr dyrare. Dom är verkligen sämst. Vet inte varför jag inte bytt. Men vilket abonnemang är igentligen bäst? Sen är jag arg pga jag inte hittar min mattebok, har säkert glömt den i borlänge. Har ingenting att göra. Kanske ska gå upp och läsa i min bok?
2008-01-10
 11:19:45

10 januari

ååh vad ångest jag har. Försov mig imorse. Hade missat spanskan och halva hemkunskapen. Så jag stannar hemma. Får gräva mig in i matte boken hela dagen istället. Det är vår väder ute. ser jätte härligt ut. Solen skiner, och det är blå himmel. Vägarna är torra. Jag vill ha snö men ändå inte. Det är bara januari nu liksom. Det brukar vara snö på sportlovet som börjar om sex veckor.. Vill ni ha snö nu?
Martin har startat en ny hemsida. Men som inte är klar ännu. Han har haft några innan. Där han lägger in sina bilder. Han är riktigt duktig! http://www.allfoto.dinstudio.se/
Snart öppnar gymnasiekvalietet.se. Det verkar vara en bra gymnasiesida. Jag har panik över vad jag ska välja. Kanske cyber på odenplan. Sam Ekonomi. Men jag har hört mest dåligt om skolan men ändå bra. Förvirrad. Annars kanske jag tar täby enskilda. Där martin går. Men det är också osäkert.. Usch. Hatar det här. Får ont i magen när jag tänker på det.
Juste, idag har martin och jag varit tillsammans i 1 år och 4 månader. Tiden går så himla fort :) Jätte lycklig.
2008-01-09
 21:04:27

9 januari

Japp. NU har jag en ny design. Hittade en killes blogg: http://sabbaa.blogg.se/ som hade gjort om andras bloggar. Så han var jätte gullig och ställde upp på att fixa min. Vid nu läget så är den inte helt klar.. Tror jag. Jätte tacksam. Jag blir mer intresserad över en blogg som har en snygg design..

Jag kommer från: Sverige
jag är just nu: Trött
hur gammal är du: 15, 16 i augusti
tycker du om någon just nu: Ja såklart
om sex månader: Då är det sommar
jag samlar på: Inget
gröna eller röda äppeln: Gröna
vem ringer du när du är arg/ledsen: Älsklingen
gillar du golf: Nej.
vilken tid gick du upp idag: halv 8
har du sovit i din egna säng inatt: Japp
har du strumpor på dig nu: Ja
hur svarar du i telefon: Olika
är du ensam nu: Inte ensam hemma men i detta rum är jag ensam
Vad ska du göra ikväll? Sova
vad ska du göra imorgon: Skolan, träna
var vill du bo när du blir stor: Vet inte, men i lägenhet med Martin
är det okej att gråta: Ja självklart
när grät du senast: Typ.. i förrgår?
vilken årstid tycker du bäst om: Sommaren
laddar du ner musik och film från Internet: Ja, men inte så mycket
vad skulle du göra om du vann en miljon:  Resa och spara
bär du glasögon eller linser: Nej
tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
när går du upp ur sängen typ en helg morgon: 10,11
har du piercing: Nää
vill du gifta dig:  Ja
vill du ha barn: Ja
solar du ofta: Bara på sommaren
är du bra på att laga mat: Sådär
gillar du att dansa: Ja
är du flygrädd: Nej
hur vig är du: Normal
vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
vilken är din favorit glass: Gb magnum
tror du på ett liv efter:  Vet inte
vad äter du helst när du ser på film: Godis
lever dina föräldrar tillsammans: Ja
är du morgon eller kvälls människa: Kväll
vilken ögonfärg har du: Bruna
vilken hår färg har du natuligt: Brun
vilka hår färger har du haft: Rött, blondt, ljusbrunt och mörkbunt
har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
biter du på naglarna: Nej
är du beroende av något: Ja, Martin
röker du: Nej
hur ofta tränar/motionerar du: .. Ibland!
Senaste låt du hörde: den som går typ " a drop in the ocean"
vad gör du på helgerna: Är med älsklingen
brukar du bädda sängen: Japp
hur många timmar sover du på en natt: 8
senaste bok: Inte som andra döttrar
har du kysst någon under den senaste veckan: Ja
vad var det senaste du sa: Jag kommer inte ihåg
önskar du att du bodde någon annanstans: njeee
vem kramande du senast: Typ johan?
saknar du någon nu: Ja
hur många lampor har du i ditt rum: 2
vem ringde dig senast: Älsklingen
gillar du att slåss: Faktiskt..
var du glad igår: En liiiiten stund på morgonen
vad är din favoritfärg: Olika!
sminkar du dig: Ja
känner du dej värdelös: Ibland
brukar du tänka på självmord: Det har hänt.

2008-01-09
 18:10:27

9 januari

Nu har jag ny blogg design. Inte så lyckat. Tog as lång tid. Men men. Nu orkar jag inte ändra om. Det får bli någon annan dag. Eller ska jag ha kvar det här?

Idag började skolan på nytt. Vi ska ha lektioner i paveljonger. Men inte alla lektioner. Det är skit tråkigt i paveljongerna. Man måste stå utomhus varje rast. Det är ju as kallt också. Vi skulle haft matte prov imorgon. Men moe (som agnes kallar honom) sa att vi ska ha det nästa vecka istället. Det är jag väldigt glad över! Nyss ringde Martin och sa att han skulle köpa två sänglampor till mitt rum. Jag kanske ska se reprisen på victoria secret show ikväll. Vi får se. Mitt hår ser ut som fan idag därför att jag somnade med bltt hår. Så jag fick ha det uppsatt. Såg helt cp ut. Så snart ska jag gå och platta det och så. Ska nog köpa ett puder man masserar in i hårbotten för att få bra volym. Mitt hår är ju så himla platt och tråkigt. Puss

såhär blev det med tavlan. vart inga bra bilder för att tavlan blev bländad av lampan (är myyyycket finare irl)
image51
2008-01-08
 16:01:52

8 januari

usch. Jag håller på att plugga biologi. Vart lite cp skulle ha prov förra terminen men jag var sjuk och det blev strul men jag ska nog göra det den här veckan. Så nu är plugget igång. Och vi ska ha matteprov i övermorgon. Moshen räknar med att vi ska plugga ett helt kapitel på jullovet. Det är inte så jävla schyst. Ba hejdå prov när ni kommer tillbaka vi har inte räknat något i skolan. Tack för den. Igår fyllde Martins mamma år så vi åkte dit. Det blev godmiddag och tårta. Sen lade vi oss typ.. 2 halv 3 eller nått. Det var en jobbig natt. Men ändå väldigt skön och gullig. Vi somnade typ halv 4. Martin snoosade i en timma fast jag inte skulle upp så jag fick inte sova :( Men till sist gick han upp klockan typ 11 någonting. Han skulle alltså till skolan. Han börjar 12 på tisdagar. Skönt! Jag skulle igentligen ligga kvar och sova. Men jag klev upp och gick till tåget med anna markus och martin. Sen kom jag hem och satt vid datan nån timma och började sedan städa rummet och plugga. Redan trött på skolböckerna. Sorgligt :(

Har glömt att lägga in bilder på rummet. Men här kommer dom :) Lite dåliga bilder. Men det går väl an. Tog tyvärr inga förbilder då allt stod på sin plats.

innan:

efter:


image52
På fjärde bilden ser man skorstenen som går igenom mitt rum. Den var ett helvete. Fick bredspackla den och skit. Och på näst sista bilden ser man lite min hylla JAG har byggt, stolt :D haha. Och så ser man tavlan på nallen martin har ritat. Och alldra sista är resultatet. Den stora nallen fick jag av martin i julklapp.
2008-01-07
 17:42:09

7 januari

hejhej. Igår var jag hos agnes för hon fyllde 16. Det var trevligt! Jag åkte hem typ 9 för Martin var hemma hos mig och jag ville inte att han skulle bli uttråkad. Han hade varit hos mig och spelat spel med min lillebror.. Idag åkte vi hit till Martin för hans mamma fyller år. Så snart kommer hon hem och några släktingar kommer.

I övermorgon börjar helvetet igen. Hoppas det inte blir lika stressigt som förra terminen..
2008-01-05
 22:51:36

5 januari

hejhej. Idag har jag varit på trettondagskuppen för min lillebror spelade. Dom kom tvåa. Det var ingen spännande final. Dom i det andra laget var så jävla bra så dom hade ingen chans. Men kul iallafall med silver! Mer har jag inte att berätta om. Hittade en lista om förra året.

Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut?

Förlovat mig är det ända jag kommer på

Håller du dina nyårslöften och ska du ge ett för 2008?
Jag minns inte mina förra men detta ska jag verkligen hålla :) Eller hur martin?

Fick någon i din närhet barn?

Nej
.

Dog någon i din närhet?
Nej, men det fanns många gånger då det kunde skett.

Vilka länder besökte du?
Danmark

Vad skulle du vilja ha 2008 som du saknade 2007?
Mindre plugg!

Vilken dag från 2007 kommer du minnas, och varför?
25 juli. För jag fick en ring på mitt finger då :)

Vad var din största prestation?
Jag har ingen aning.

Vad var ditt största misslyckande?

Vissa ämnen i skolan gjorde mig väldigt besviken, på mig själv..

Vems beteende förtjänade att firas?

Martin.*

Vems beteende gjorde dig ledsen eller arg?
Det behöver inte andra veta än jag.

Var tog det mesta av dina pengar vägen?
Julklappar

Vad gjorde dig jätte, jätte, jätte exalterad?
Kärleken

Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2007?

Det vet jag faktiskt inte. Har inte tänkt på det.

Bästa filmer 2007?
Jag har sett så många så jag vette fan :)

Vad önskar du att du hade gjort mer av?

Ansträngt mig mycket mer. Men jag förstår mig själv.

Vad önskar du att du hade gjort mindre av?

Ställt för mycket krav på allt.

Favorit TV-program?
Desperate housewife.

Vilken var den bästa boken du läste?
Eftersom vi har "bokprojekt" eller något sånt så måste man läsa böcker. Alla var bra men den bästa är nog "inte som andra döttrar" 

Vad gjorde du på din födelsedag?
Firade den som andra vanliga födelsedagar.

Hur skulle du beskriva din stil 2007?

Något stressad,kär.

Hur höll du dig ifrån att bli galen?

?

Vem saknar du?
Ingen speciell.

Vem var den bästa nya personen du träffade?
Jag träffade ingen speciell person 2007

Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2007:

Att sluta ställa krav och ha höga förväntningar.

Lärde du dig något nytt under 2007?

Jag antar det. Man lär sig nått nytt varje dag!

2008-01-04
 20:48:58

4 januari

Hejhej, nu är rummet klart. Det blev jätte fint. Färgen heter grädde och font väggen heter kärlek. Gulligt va? NU saknas bara den stora tavlan jag ska få av Martin som ska sitta på mitten på fondväggen över sängen. Kommer bli jätte fint. Vill köpa matta och nya gardiner också. Lägger in bilder sen. Så idag och igår har jag bara stått i mitt rum med martin och spacklat och slipat och duttat och målat. Det var mycket slit men det vare värt. Nu ska vi se på film.  Puss
2008-01-02
 13:29:09

2 januari

som sagt så råkae jag klicka bort allt jag hade skrivit igår på inlägget. Men ska försöka att skriva ett nytt nu.

Vi åkte till borlänge 23 dec. Mamma och pappa skulle åka och handla lite julklappar och då bad jag dom att köpa en julgran för vi hade ingen. När dom kom tillbaka hade dom ingen för allt var slut typ och mycket var stängt. Sen skulle vi sova. Jag sov med Fia och Anna  i lilla rummet som jag alltid gjort när jag var liten med min syster anna. På julaftonsmorgonen så åkte mamma pappa och anna iväg igen och dom hittade en liten plastgran. NIklas johan och jag klädde den i stora huset. Sen gjorde vi som vanliga traditioner åt julmat tittade på kalleanka öppnade julklappar. Jag fick innan jag åkte en jätte stor nallebjörn av martin. Sen fick jag typ sammanlagt något över 1000 kr av släktingar. Bodygrejer, ljus, tavlor, trosor, strumpor, halsduk, mössa, lotter, lampa, ögonfransböjare, mascara och fler saker. Dagen efter julafton minns jag inte. Men dagen efter det åkte fia mamma anna och jag in till kupolen på mellandagsrean. Det var så jälva mycket folk så man fick nästan ingen parkeringsplats. Klockan tolv hämtade vi Martin vid tåget. Sen åkte vi in till kupolen igen och sen hämtae vi pontus vid bussen. På ginatricot kom man inte in. Det var så himla mycket folk. Jag försökte hitta skor på alla sko affärer men et var mycket folk och jobbigt att leta. Fia köpte jeans så vi fick stå i kö typ 40 min. Dagen efter åkte adde och fia hem för att jobba. Så då var vi 9 st kvar i lilla stugan med en toalett att dela på. Dagarna efter minns jag inte i följd va vi gjrode. Men min lillebror fyllde iallafall 13 den 28 dec. Han fick ett jätte bra kamerastativ av mig och Martin. Martin Johan och jag har åkt jätte mycket skridskor på en skridskobana typ 10 meter ifrån allén. Jag har lärt mig nya saker och dom också. Men martin är redan så bra :) På nyår så tog martin mig till ett ställe där det är liksom en ring där man kan sitta. Låter inte så romantiskt men det är det. Han sa att jagskulle blunda så gjorde jag det. När jag fick  titta så hade han satt marschaller runt bänkarna så ställde han mig upp och kramade om mig och tackade för året vi hade haft tillsammans och sa hur mycekt han älskade mig. Det var jätte gulligt <3 Resten av nyår så åt vi godmat och annat. VI barn gick ut och smällde typ 150 småraketer. Sen vid 12 slaget skulle jag tända en stor raket. Sen märkte vi att den inte det flög upp så den smälle på marken. Jätte läskigt. Sen gick vi en rolig promenad. Vi tänkte lägga en raket i en brevlåda som en peddo gubbe hade men han stod i fönstret och glodde. Dagen efter åkte vi hem. Det var ytterligare underbar vecka i borlägne som alltid. Igår kväll så möblerade martin och jag om i mitt rum och städade jätet mycket. Imorse så satte vi upp min mya spotlight lampa. Det blev jätte bra. Vi ska måla om mitt rum också. Mörkare än vit och en fondväg me typ vinröd. Kommer bli skit bra. Men nu måste jag umgås med min underbara pojke :D
2008-01-01
 19:10:39

fffffffffffiiiiiitt

FYFAN. Skrev långt som fan och sen så klickade jag bort :( Jätte ledsen... ÅÅÅH.. Kanske skriver imorgon eller något! åh va arg jag blir på mig själv...!!!!!